Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υγρα περιοχης

Recommended Posts

γεια σας...

με τα υγρα τησ ευαισθητης περιοχης πως τα πατε?

εγω εχω παρατηρησει αοσμα διαφανα και λιγο γαλακτερα,σε καμια περιπτωσει οσο εντονα ειναι στην οωριξια αλλα ειναι μονιμη συντροφια...

εσεις?

Διαφημίσεις

γεια σας...

με τα υγρα τησ ευαισθητης περιοχης πως τα πατε?

εγω εχω παρατηρησει αοσμα διαφανα και λιγο γαλακτερα,σε καμια περιπτωσει οσο εντονα ειναι στην οωριξια αλλα ειναι μονιμη συντροφια...

εσεις?

όσο ειναι διαφανα ή λευκα αλλα άοσμα, να μη σε ανησυχουν. εγώ ειχα απο την αρχή και εχω ακομα, τωρα ειναι λευκά (λεγεται λευκορροια και προστατευει τον τραχηλο, κρατώντας την ισορροπια στο ph του κολπου). ειναι ενοχλητικά πολύ και που να αλλάζω εσώρουχο στη δουλεια, δε θελω και τα σερβιετακια... στο πρώτο τριμηνο γινομουν μουσκεμα... να το πεις στο γιατρό σου βεβαια, αλλα όσο δεν ειναι κιτρινα και δε μυρίζουν, εισαι οκ.

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Και γω την ιδια ανησυχία εχω. Όταν σκουπίζομαι, ιδίως το πρωι, μένει ένα κίτρινο στο χαρτί. Δεν μυρίζει ομως. Και στο εσώρουχο εχω υγρα, αρχικα λευκά τα οποία αφήνουν εναν ελαφρυ κιτρινωπό λεκέ. Μπλιαχχχχχ! Ειναι ανησυχητικό;;;;;;:confused::confused::confused:

Ιδιο προβληματισμό και γω είχα, πρίν την αναμενόμενη περίοδο (πρίν μάθω για την εγγυμοσύνη μου) μου είχαν κοπεί τα υγρά τελείως, έπειτα είχα υποκίτρινα υγρά χωρίς οσμή. Τώρα που έχω πια καθυστέρηση τα υγρά είναι διάφανα και άοσμα, μου μυρίζουν όμως τα ούρα μου κάπως!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια με το καλό! καλό είναι να τα δει ο γιατρός σας για να σας καθυσηχάσει εκείνος. Εγώ στον 6ο και έχω ακόμη υποκιτρινα υγρά και μάλιστα πολλά - άοσμα εννοείται. Ο γιατρός είπε ότι είναι υγρά της εγκυμοσύνης. Με νευριάζει, αλλάζω 3 εσώρουχα την ημέρα - τελικά μάλλον θα αρχίσω τα σερβιετάκια γιατί κουράστηκα να σιδερώνω τόσο βρακομάνι... :)

xexe με το καλό και σε σένα xena! Δυστηχώς είμαι fun των σερβιετακίων :D

Από πρίν την εγγυμοσύνη και για πολλάααα χρόνια τα χρησιμοπούσα ανελλιπώς! Οπότε τώρα δεν τα κόβω, εκτός αν πεί ο γυναικολόγος ότι κάνει κακό στο μωρό. Να τον ρωτήσω άραγε? Πάντως είναι ευκολία, τώρα δεν έχω παράπονο δεν έχω υγρά σε σύγκριση με προ εγγυμοσύνης! ;)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Εμένα στην αρχή με τρομοκρατούσε λίγο όλη αυτή η "διαρροή" που ξεκίνησε γύρω στην 5η βδομάδα. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, οπότε δεν ανησύχησα. Είναι όμως άκρως εκνευριστικό και πολύ πολύ άβολο και πραγματικά δε μπορώ χωρίς σερβιετάκι!

Κορίτσια και γω χρησιμοποιώ σερβιετακι, αλλιώς δεν προλαβαίνω να αλλάζω εσώρουχα , μια κοπέλα μου είπε ότι είναι εστία μικρόβιων ξέρει κάποια αν είναι αλήθεια αυτο;

Αριάδνη μου, ξημερώνει γιατί σʼ έχω..

EcQXp3.png

Εστία μικροβίων είναι αν αφήνεις την ίδια σερβιέτα πολλές ώρες χωρίς να την αλλάξεις. Αλλά ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το εσώρουχο. Κι επειδή δεν είναι κι εύκολο να αλλάζεις εσώρουχο 5 φορές την ημέρα, καλύτερο δεν είναι να αλλάζεις σερβιετάκι;

Διαφημίσεις

Σας γαργαλάνε κιόλας; ειδικά τις τελευταίες αυτές ημέρες νιώθω τόσο άβολα. Ειμαι 8εβδομάδω & 4 ημέρων, και έχουν αυξηθεί. θα αλλάξω δυο φορές την ημέρα σερβιετάκι.

Δεν γαργαλάνε.. άοσμα και μερικές φορές πυκνά - σόρυ κι όλας για την περιγραφή. Κοριτσάκι νομίζω πως 2 φορές την ημέρα είναι λίγο.. δεν πρέπει να το αφήνεις τόσο.. 4-6 ώρες το πολύ.

Δεν γαργαλάνε.. άοσμα και μερικές φορές πυκνά - σόρυ κι όλας για την περιγραφή. Κοριτσάκι νομίζω πως 2 φορές την ημέρα είναι λίγο.. δεν πρέπει να το αφήνεις τόσο.. 4-6 ώρες το πολύ.

κορίτσια και εγώ ομοιοπαθούσα! έγω στο στο εσώρουχο αυτά τα ασπρο κιτρινα υγρα και καμια φορα πιο παχύρευστα αλλά άοσμα! όταν είμαι σπίτι δεν βάζω σερβιετάκι.. προτιμώ να αλλάζω εσώρουχο! λένε ότι με το σερβιετακι δεν αναπνέει καλά η περιοχη και δημιουργούντε εστιες μικροβίων. και όταν βάζω, το αλλάζω ανα μια ωρα!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...