Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνεργειο καθαρισμου η γυναικα;

Recommended Posts

Εχω προβληματιστει με την καθαριοτητα του σπιτιου στη θεσσαλονικη, τωρα που ειναι αδειο και θα γινει το καλο καθαρισμα για να γινει η μετακομιση. δυστυχως εγω δεν δυναμαι λογω εγκυμοσυνης να το καθαρισω κανονικα, τριψιμο μπανιου, κουζινα, ντουλαπια, μπαλκονια.

ειπαμε να παρουμε συνεργειο καθαρισμου (το οποιο ειναι και πανακριβο 300 ευρω) και να μας το κανει ολο σε μαι μερα, με δικα του καθαριστικα κτλ (τα οποια παλι ενδεχεται να σιχαινομαι).

με προβληματισε ομως μια φιλη μου η οποια ειπε οτι ειναι πολλα τα λέφτα και οτι παλι εγω θα σιχαινομαι και να παρω γυναικα 2 μερες και να της λεω τι να κανει. αυτο σημαινει οτι θα πληρωσω τα απορρυπαντικα, τα πανια, θα αγορασω σκαλα κτλ. (βεβαια το μωρο που θα το αφησω για να λεω στη γυναικα τι να κανει. αυτο ομως το εχω και με το συνεργειο σαν προβλημα). και ειπα εγω μετα να κανω απλα με ενα πανι με οινοπνευμα τα ντουλαπια εσωτερικα και τις ντουλαπες.

πραγματικα εχω προβληματιστει πολυ. εχετε εμπειρια απο συνεργειο και απο γυναικα;

Διαφημίσεις

έχω εμπειρία απο γυναίκα. Την άφησα μόνη της να καθαρίζει 6 ώρες για 50 ευρώ καί έκανε μία μόνο μπαλκονόπορτα :shock: μου ζήτησε την ηλεκτρική σκούπα να μαζέψει τα μπάζα (φυσικά δεν την έδωσα) και κατάλαβα ότι είχε ένα πρόγραμμα να μου πάρει πάνω απο 500 ευρώ για 70 τμ με τον ρυθμό που πήγαινε. Της είπα ότι εγώ καθαρίζω πολύ πιο καλά και γρήγορα και ξεπατώθηκα και τα έκανα μόνη μου.... Είτε γυναίκα πάρεις είτε συνεργείο να πάρεις γνώμη απο κάποιον που τους έχει δοκιμάσει τους συγκεκριμένους

ssttaa

Εμ γιαυτο θελω να ειμαι απο πανω της. εχω αρχισει να υποψιαζομαι αμυδρα οτι ακι εγω μονη μου θα το καθαρισω στο τελος.

ειναι μια που παει στο ξεδερφο μου. για το συνεργειο, ο,ιτι ειπαν στο τηλεφωνο αυτοι.

ευχαριστω για την απαντηση παντως.

καμια αλλη γνωμη βρε κοριτσια

Συνεργείο και πάλι συνεργείο αφού πρόκειται για καινούργιο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσεις. Ειναι πολύ οργανωτικοί, γρήγοροι στην δουλειά τους και προπάντων αποτελεσματικοί, γιατί και αυτοί έχουν έναν επόπτη πάνω από το κεφάλι τους. Ετσι απλά ψηφίζω συνεργείο καθαρισμού και ας είναι και πιο ακριβό.

Καταρχάς τα λεφτά είναι κάμποσα για το συνεργείο αλλά πιστεύω πως θα αξίζει τον κόπο γιατί θα είναι χέρια και θα τα κάνουν όλα πιο καλά. Θα έχει άτομα να σηκώσουν, τρίψουν, βιδώσουν ξεβιδώσουν και ότι άλλο μια γυναίκα δεν θα σου έκανε. Κακά τα ψέμματα αυτοί κάνουν καλή δουλειά και επιπλέον δεν θα χρειαστείς να επιβλέπεις ούτε να αγοράσεις ένα σωρό συμπράγκαλα.

Πάντως σκέφτομαι ότι ίσως να μην αξίζει γενικότερα να πάρεις κάποιον να σου καθαρίσει αν συχαίνεσαι γιατί τότε θα κάνεις διπλή δουλειά αν πρέπει μετά να τα ξαναπεράσεις όλα. Δεν έχεις δικές σου γυναίκες; Αδερφές, μαμά, θείες κτλ; Αν είσαι και έγκυος μια χαρά θα προθυμοποιηθούν να σε βοηθήσουν 1-2 μερούλες. Πες τους να φέρουν και τα σκουτιά τους και ξεμπέρδεψες.

Διαφημίσεις

Συνεργείο αλλά με συμφωνία να βάλεις εσύ τα απορρυπαντικά. Πάντως νομίζω ότι ό,τι και αν αποφασίσεις πρέπει να τους έχεις από το κοντό και από οικονομικής άποψης αλλά και για να γλιτώσεις όσο μπορείς τις ζημιές.

Προσοχή και στα συνεργεία καθαρισμού. Ένας φίλος του άντρα μου είχε μάρμαρα σε όλο το σπίτι, και αυτοί τα καθάρισαν με δυνατό προφανώς καθαριστικό , με αποτέλεσμα να φύγει η γυαλάδα τους και να κιτρινίσουν.

Έφερε μετά πάλι τον μαρμαρά και του τα ξαναγυάλισε επιτόπου, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν όπως πριν.

Δυστυχως δεν υπαεχει δυνατοτητα να ερθει αλλο δικο μου ατομο να καθαρισει. η θα φερω κατι εγω η θα το κανω εγω και εγω δεν δυναμαι. απλα μετα θα κανω ενα ελαφρυ περασμα τα ντουλαπια τις ντουλαπες, ενα σφουγγαρισμα και χλωρινη στο μπανιο και στο νεροχυτη χωρις τριψιμο. αυτα μπορω να τα κανω.

τωρα για ζημιες, ελπιζω να μην γινουν. θα πηγαινοερχομαι αλλα δεν μπορω να εχω το μωρο μονιμα σε ενα σπιτι που καθαριζεται και αυτο με δυσκολευει πολυ με τη γυναικα. σκεφτομαι μηπως πανε τσαμπα τα 300 και πρεπει μετα να τα κανω εγω κανονικα. Καλα και για τη γυναικα κανενα 150 υπολογιζω, γιατι θα θελει 2 μερομακατα συν τα καθαριστικα, κουβαδες κτλ

Συνεργείο αλλά με συμφωνία να βάλεις εσύ τα απορρυπαντικά. Πάντως νομίζω ότι ό,τι και αν αποφασίσεις πρέπει να τους έχεις από το κοντό και από οικονομικής άποψης αλλά και για να γλιτώσεις όσο μπορείς τις ζημιές.

γιατι το λες αυτο για τα απορρυπαντικα; μηπως τα κανουν μονο με νερο ακαι ουσιαστικα δεν καθαρισουν; ρωτησα σε 4 συνεργεια και ειπαν ολοι τα ιδια, εχουν ταριφα κομμενη και μεσα εινια ολα, καθαριστικα τα παντα. δεν ρωτησα αν μπορω να εχω δικα μου, αν θα εχω αλλη τιμη ετσι η αν μπορω γιατι υπαρχει περιπτωση να μην το δεχτουν.

ολοι παρακολουθηση θελουν. τι να κανω που εχω πεσει στην αναγκη των ξενω χεριων:evil::evil:

Το συνεργείο το βρίσκω ακριβό. Σύν ότι δεν έχεις άποψη τι υλικά θα χρησιμοποιήσουν. Αν σου κάνουν ζημιά, όπως είπε παραπάνω η κοπέλα με τα μάρμαρα ?

Οι περισσότερες κυρίες που καθαρίζουν σε τέτοια συνεργεία ξεκίνησαν ή εξακολουθούν να δουλεύουν. Πόσο διαφορετική δουλειά να κάνουν όταν έρχονται μόνες τους ? Όσο για τον επόπτη, έχω δεί .... μην συζητάς, πήγα και του σφούγγιζα τον ιδρώτα 1304356tkcprmf450.gif !!!!

Αν κάποιος έχει να σου συστήσει κάποια κυρία, παέι καλά. Να είναι όσο μπορεί να το πεί κανείς, εργατική.

Με μια μέρα δεν τελειώνεις όμως. Θές 2 οπωσδήποτε και εννοείται ότι ανά διαστήματα, θα την ελέγχεις με κάποια πρόφαση π.χ. νερό, φαγητό κλπ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

μα καλά, θα δώσεις 300 ευρώ απλά για να καθαρίσεις το σπίτι;;;; Τι ακριβώς δουλειές θελεις να κάνεις; Η μητέρα μου κάνει αυτή τη δουλεία ευκαιριακά και τόσα λεφτά ποτέ δεν χρειάστηκε για ένα άδειο σπίτι....:confused:

Επίσης σε συμφέρει να πάρεις εσύ τα καθαριστηκα και κουβάδες και μετά να μείνουν στο σπίτι. Δεν θα ξαναχρειαστέι μήπως να το καθαρίσεις;;; Η΄πόσα καθαριστηκά νομίζεις χρειαζεται.....Κυρίως τα βετεξ είναι που θα χρειαστούν πολλά.

Εγώ προτίνω γυναίκα. Ελληνίδα, νοικοκυρά, συστημένη και τίποτα άλλο.

gth0p3.png

Ναι βρε παιδιά μια γυναίκα καλύτερα και πιο οικονομικά. Εγ'ω όταν μετακόμισα ήρθα με τη γυναίκα και κάναμε μαζί της δουλειές. Φαίνεται βουνό αλλά δεν είναι γιατί το σπίτι είναι άδειο.

Στην ουσία κάναμε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, μπάνια, παράθυρα, μπαλκόνια και σκούπισμα- σφουγγάρισμα. Γίνονται γρήγορα όμως, αφού δεν υπάρχουν έπιπλα.

sj3dp3.png

Ειλικρινα εχω βαρεθει να καθαριζω τα σπιτια των μετακομισεων. παω φοιτηρια, καθαριζω. παιρνουμε δικο μας καθαριζω και τα σοβαντεπι. ερχομαστε αθηνα, καθαριζω. παω στο νησι, καθαριζω. παιρνει μεταθεση ο αντρας μου, επιστρεφουμε και τωρα θα το καθαριζα αλλα ειναι το μπεμπε και δεν μπορω.

θελω ολα αυτα, μπανιο τριψιμο, παταρι και εχω προβλημα με τη σκαλα, δεν μπορω να ανεβω. η μανα μου στην αρχη ηταν ανενδοτη, αλλα ειπε οτι αφου καθαρισει το συνεργειο θα κανει αυτην τα πανω ντουλαπια και εγω τα κατω. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. καλη μου γυναικα τι να σε κανω μετα αμα εχει ηδη καθαρισει το συνεργειο; αλλα σιχαινεται να καθαρισει το ακαθαριστο. η πεθερα μου δεν θελει ουτε το συνεργειο και τη γυναικα να επιβλεπει. ουτε μονο επιβλεψη.

τι εμεινε; Το ψυχανεμιζομαι, ερχεται, στο τελος και αυτο εγω θα το καθαρισω....:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Μα και εγω προβληματιστηκα για ολους αυτους τους λογους που αναφερετε ολες σας. δηλαδη εγω μονη μου τοσα σπιτια πώς τα καθαρισα; τωρα γιατι τοσος πανικος; και ειδικα απο το συγγνολοι. ακομα δεν γυρισαμε και αρχισαμε

Ρε κορίτσι, πάρε μια γυναίκα, κάνε την δουλειά σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται !!!!!!!!

Μπαααααααααα.....

Και δεν βοηθάνε και άποψη έχουν !!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ρε κορίτσι, πάρε μια γυναίκα, κάνε την δουλειά σου και άσε τους άλλους να κουρεύονται !!!!!!!!

Μπαααααααααα.....

Και δεν βοηθάνε και άποψη έχουν !!!!!!!!!!!!

αυτο ξαναπες το...

αυτο ξαναπες το...

Παίρνω το θάρρος, μιας και έχεις γράψει τα παραπάνω πόστ.

Έγκυος γυναίκα με μωρό και ........ τι θα κάνεις δηλαδή, πέρα από μια δρακόντεια επίβλεψη, πρηκτική και όλο υποδείξεις ?????????

Αν σε παίρνει οικονομικά το συνεργείο και είναι δοκιμασμένο, ΟΚ.

Αλλιώς μια γυναίκα σε 2 ημέρες, να τις πείς ακριβώς τι να κάνει, γιατί έχουν και μπαιράκι, τα ξέρουν όλα και αηδίες κάνουν μόνες τους, και ... από εδώ πάνε και άλλοι !!!!!!!!!

Εγώ πάντως, 2 μέρες με γυναίκα, και νέα, μικρότερη από εμένα, σπίτι κάτω από 100 τμ, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και λαλήσαμε !!!!!!!

Ξύλο σε όλο το σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις, πάρα πολύ προσοχή μην γίνει ζημιά !!!!

Και στο τέλος, αφού είχαμε γλύψει τα ΠΑΝΤΑ, το κοιτάω και σκέφτομαι, μπα, άλλη μια θέλει !!!!!!!

Ξεκόλλα λέμε, κάνε αυτό που σκέφτεσαι και άσε το σόι να καλλωπίζει την κόμη του 692160k68dp18m79.gif

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δοκιμασμενο το συνεργειο δεν ειναι. μια γυναικα ξερω ολη κι ολη και τωρα δευτερη αυτη που ειπε το γιωτακι.

η γυναικα που ξερω παει στον ξαδερφο μου, δεν τη ξερω προσωπικα και δεν ξερω αμα αναλαμβανει τετοια δουλεια σε αδειο σπιτι. απο τη μια λεω να παρω γυναικα να ειμαι εκει να επιβλεπω κτλ, απο την αλλη φοβαμαι και το μπαιρακι, οχι δεν αλλαζω νερο στον κουβα, οχι δεν θελω να βαλω προντο κτλ καταλαβες. και το μωρο που θα το παω για να επιβλεπω;

αλλα και το συνεργειο μπορω να το εμπιστευτω; παλι θα πηγαινω και ειδικα στο μπανιο και στα ντουλαπια και τις ντουλαπες...

ολο αυτα σκεφτομαι. αυτο το καθαρισμα μου εγινε εφιαλτης αυτη τη φορα. και πρωτη φορα το σκεφτομαι γιατι μεχρι τωρα τα εκανα εγω

Δοκιμασμενο το συνεργειο δεν ειναι. μια γυναικα ξερω ολη κι ολη και τωρα δευτερη αυτη που ειπε το γιωτακι.

η γυναικα που ξερω παει στον ξαδερφο μου, δεν τη ξερω προσωπικα και δεν ξερω αμα αναλαμβανει τετοια δουλεια σε αδειο σπιτι. απο τη μια λεω να παρω γυναικα να ειμαι εκει να επιβλεπω κτλ, απο την αλλη φοβαμαι και το μπαιρακι, οχι δεν αλλαζω νερο στον κουβα, οχι δεν θελω να βαλω προντο κτλ καταλαβες. και το μωρο που θα το παω για να επιβλεπω;

αλλα και το συνεργειο μπορω να το εμπιστευτω; παλι θα πηγαινω και ειδικα στο μπανιο και στα ντουλαπια και τις ντουλαπες...

ολο αυτα σκεφτομαι. αυτο το καθαρισμα μου εγινε εφιαλτης αυτη τη φορα. και πρωτη φορα το σκεφτομαι γιατι μεχρι τωρα τα εκανα εγω

Σιγά που θα φοβηθείς την καθαρίστρια μωρέ !!!!!

Ξινή και χωρίς πολλά λόγια εξ αρχής. Ούτε θα είσαι συνέχεια εκεί. Π.χ. τις κρεβατοκάμαρες θα υπολογίσεις πόση ώρα χρειάζεται και μετά θα πας να την ελέγξεις. Άμα δεν είσαι ευχαριστημένη, να της το πείς. Εν ανάγκη, ρίξτα και στον άντρα σου. Ότι είναι παράξενος, ότι έχει θέμα, ότι τα θέλει έτσι. Σιγά τα ωά.

Κάνε την δουλειά σου και καλά κρασιά !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λοιπόν κουρκουμπινάκι είμαι στην ίδια φάση με σένα.. Έχω ένα κοριτσάκι 23 μηνών και τον Οκτώβριο γεννάω τον μπέμπη μας.. Θα γεννήσω στην Αθήνα και θα κάτσω 1 μήνα εκεί στο πατρικό μου,γιατι τοσπίτι μας στο νησί τότε θα είναι έτοιμο..Τα συνεργεία δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου..Έδωσε πέρυσι η ξαδέφη μου 400 ευρώ και της κάνανε ένα σπίτι χάλι..της χαλάσανε το μάρμαρο του νεροχύτη, δεν ξύσανε από πλακάκια διάφορα υπολείματα της οικοδομής, και γρατζουνίσανε ποιος ξέρει με τι την μπανιέρα της..οι ντουλάπες μέσα ήταν μέσα στο πριονίδι..ούτε που τις ανοίξανε..δεν ήταν εκεί να επιβλέπει γιατί γεννούσε το 3ο της αγοράκι..μπήκε λοιπόν στο σπίτι της ασαράντιστη κι εξυνε με το μυστράκι πλακάκια,καθάριζε ντουλάπες,τα έκανε όλα από την αρχή και έβριζε για τις ζημιές που της κάνανε και για τα λεφτάκια που έδωσε..

Με τον άντρα μου αποφασίσαμε το εξής: Να πάρουμε μια γυναίκα συστημένη και να είναι και αυτός μαζί και όσο μπορεί να επιβλέπει..Τα χοντρά θα τα κάνει μόνος του ο καημένος..ξυσίματα και τέτοια..αλλά αυτή θέλω να κάνει γυρω-γύρω παντζούρια και αυλές και φυσικά μέσα μπάνια,ντουλάπες,καλό σκουπισμα - σφουγκάρισμα..Μετά ο άντρας μου θα μας συναρμοληγήσει μόνο τα κρεββάτια μας για να έχουμε που να κοιμηθούμε και όταν επιστρέψω εγώ από Αθήνα με το καλό με τα μωράκια μας και με τις ενισχύσεις μου (μαμά μου) να κάνουμε τη μετακόμιση και να καθαρίσουμε ό,τι θεωρούμε ότι δεν έγινε σωστά.. Τουλάχιστον δεν θα κλαίμε κι ένα σωρό λεφτά..

Κουρκουμπίνι σου εύχομαι με το καλό να μπείτε στο καινούριο σου σπιτάκι και πάνω από όλα με το καλό να υποδεχθείς το μωρουλίνι σου!

300?!?!?!? Μου φαινονται πολλα τα λεφτα. Οταν μετακομισαμε ηταν καινουριο το σπιτι το οποιο ειχε μεινει με την αρχικη βρομια 2-3 χρονια συν κατι επισκευες(σκαψιματα, αλλαγη μπανιου και βαψιμο) που εγιναν το σπιτι δεν βλεποταν. Πηρα συνεργειο καθαρισμου οπου εδωσα 150-200? δεν θυμαμαι ακριβως θα ρωτησω τον συζυγο και σε 2 μερες ηταν λαμπικο. Στην τελικη αν θελεις μετα βαλε και μια γυναικα και με 40? να σου το κανει απο πανω με δικα σου απορυπαντικα ωστε να εισαι και σιγουρη. Εγω αυτο θα εκανα.

msEMp3.png

Λοιπόν κουρκουμπινάκι είμαι στην ίδια φάση με σένα.. Έχω ένα κοριτσάκι 23 μηνών και τον Οκτώβριο γεννάω τον μπέμπη μας.. Θα γεννήσω στην Αθήνα και θα κάτσω 1 μήνα εκεί στο πατρικό μου,γιατι τοσπίτι μας στο νησί τότε θα είναι έτοιμο..Τα συνεργεία δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου..Έδωσε πέρυσι η ξαδέφη μου 400 ευρώ και της κάνανε ένα σπίτι χάλι..της χαλάσανε το μάρμαρο του νεροχύτη, δεν ξύσανε από πλακάκια διάφορα υπολείματα της οικοδομής, και γρατζουνίσανε ποιος ξέρει με τι την μπανιέρα της..οι ντουλάπες μέσα ήταν μέσα στο πριονίδι..ούτε που τις ανοίξανε..δεν ήταν εκεί να επιβλέπει γιατί γεννούσε το 3ο της αγοράκι..μπήκε λοιπόν στο σπίτι της ασαράντιστη κι εξυνε με το μυστράκι πλακάκια,καθάριζε ντουλάπες,τα έκανε όλα από την αρχή και έβριζε για τις ζημιές που της κάνανε και για τα λεφτάκια που έδωσε..

Με τον άντρα μου αποφασίσαμε το εξής: Να πάρουμε μια γυναίκα συστημένη και να είναι και αυτός μαζί και όσο μπορεί να επιβλέπει..Τα χοντρά θα τα κάνει μόνος του ο καημένος..ξυσίματα και τέτοια..αλλά αυτή θέλω να κάνει γυρω-γύρω παντζούρια και αυλές και φυσικά μέσα μπάνια,ντουλάπες,καλό σκουπισμα - σφουγκάρισμα..Μετά ο άντρας μου θα μας συναρμοληγήσει μόνο τα κρεββάτια μας για να έχουμε που να κοιμηθούμε και όταν επιστρέψω εγώ από Αθήνα με το καλό με τα μωράκια μας και με τις ενισχύσεις μου (μαμά μου) να κάνουμε τη μετακόμιση και να καθαρίσουμε ό,τι θεωρούμε ότι δεν έγινε σωστά.. Τουλάχιστον δεν θα κλαίμε κι ένα σωρό λεφτά..

Κουρκουμπίνι σου εύχομαι με το καλό να μπείτε στο καινούριο σου σπιτάκι και πάνω από όλα με το καλό να υποδεχθείς το μωρουλίνι σου!

Με το καλο το μωρακι σας, να εχεις ευκολο τοκετο πανω απ' ολα και να το κρτησετε με το καλο στην αγκαλια σας. εγω ακομα ειμια στην αρχη, 11 εβδομαδων και αγχωνομαι να πανε ολα καλα στην αυχενικη.

το θεμα με μας ειναι οτι πρπει εγω να το κανονσω γιατι ο αντρας μο θα ειναι αθηνα και ελος σεπτπεμβρη θα ανεβει με τη μεταφορικη.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια σας. πηρα τη γυναικα τηλεφωνο αλλα δεν μπορουσε...

τι να κανω, πηρα παλι τα συνεργεια και τελικα εκλεισα σε ενα που μου ειπε τα ιδια με την αλλη φορα. ζητησε λιγοτερα λεφτα επειδη δεν εχει να σαπουνισει τοιχους και δεν εχει μπαζα κτλ το σπιτι. ειπε οτι ειναι επαγγελματικα πιστοποιημενα τα απορρυπαντικα τους επειδη ρωτησα να βαλω εγω τα απορρυπαντικα, οτι μπορω να καθομαι να τους επιβλπεω, οτι δεν θα φυγουν αμα δεν πω οτι εναι ενταξει. να δουμε. θα ερθουν και θα σας πω τα νεοτερα. ελπιζω να μην τα κλαιω τα λέφτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...