Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...

giotaki83

Recommended Posts

Βρε κοριτσια μια κοπελα που εμεινε εγκυος κ θελει να ριξει ή να "χαρισει" σε μια απο το φορουμ το παιδι που κυοφορει εδειχνε να συγκινειται στον αν ισχυει οτι οσες κανουν εκτρωση κινδυνευουν με στειρωση.Το γιωτακι προθυμοποιηθηκε να ανοιξει ενα θεμα για ενημερωση.

συμφωνώ η giotaki83 το άνoiξε πιστεύω το θέμα΄με αφορμή ένα θέμα που είχε ανοίξει μια κοπέλα στην ενότητα ''Θέλω να μείνω έγκυος/ θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς '' ( λάθος ενότητα δηλαδή ) εκεί η κοπέλα αποφάσισε οτι μάλλον θα κάνει έκτρωση αλλά δεν ήξερε ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες και επειδή η giotaki83 ήθελε να βοηθήσει άνοιξε αυτό το θέμα εδώ. μην την λιθοβολείτε την κοπέλα...καλό ήθελε να κάνει..να υπάρχουν οι εμπειρίες προς ενημέρωση ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λόγω αυτού μάλλον http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96698 , η κοπέλα την ευχαρίστησε που άνοιξε το θέμα αυτό, αν δείς τα τελευταία ποστ.

ναί συμφωνώ με τις προλαλλήσασες το θέμα αναφέρεται εδώ...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Πεστα ρε φιστικακι , δηλαδη ελεος πια . Και εγω γνωριζω γυναικες που κανανε εκτρωση ουσες μητερες επειδη δεν αντεχανε μια ακομα εγκυμοσυνη , λετε να ητανε κακες μητερες και δολοφονες ? επιτελους δηλαδη με αυτο με τη δολοφονια . Μιλησα εγω στο αλλο θεμα για λαθη που δικαιουται να κανει ενασ ανθρωπος πεταχτηκε μια κοπελα και ειπε οτι οχι δεν δικουμαστε να ικανουμε λαθη που κοστιζουνε ανθρωπινες ζωες , λες και οσες εκαναν εκτρωση ειναι στιγερες δολοφονοι , ανεληετες και ανωρυμες , ανευθυνες που πανε και γκαστρωνονται και μετα το "Ριχνουνε" , πιστεψτε με ειναι πολυ ευκολο να μιλαμε ολοι εκ του ασφαλους , χωρις να εχουμε βρεθει ποτε μπροστα στο διλλημα .

Και επειτα αυτο με το να το "χαρισει" που ειπε η μικρη , το ειπε ειρωνικα και πανω στον πανικο της , και εσεις το κανατε καραμελα για το ποσο στιγερη ειναι και οτι θελει να παει να δωσει το παιδι της . Ελεος πια , ολες μαμαδες ειμαστε εδω μεσα , οι περισσοτερες περασαμε καποια παλλινδρομη και αποβολη και πολλες κανανε και καποια εκτρωση για τους δικους τους λογους , ομως ρε κοριτσια παρατηρω δηλαδη οτι υπαρχει μια ταση το μοναδικο προβλημα μιας γυναικας να ειναι ποτε θα γινει μαμα και πως θα γινει και αμα καποια κοπελα τολμισει να μιλησει για εκτρωση να πεσετε πανω της και της λετε οτι ειναι ασεβεια να μιλαει για εκτρωση σε ενα φορουμ που προσπαθουνε πολλες κοπελες να γινουνε μαμαδες , δηλαδη σε αυτο το φορουμε εχουμε δικαιωμα να μιλαμε μονο για το ποσο θελουμε να κανουμε παιδι ? την αλλη οψη δεν τη δεχομαστε ? πιστευετε οντως οτι το μοναδικο μου προβλημα στη ζωη μου , ουσα με 1 παλλινδρομη και 1 αποβολη και μητερα 2 παιδιων ειναι αυτες οι αποβολες ? οτι νοιωθω ;αδικημενη που η κοπελα ιθελει να κανει εκτρωση ή οτι ο μοναδικος μου ρολος σε αυτη τη ζωη ειναι να ειμαι μητερα και τιποτα αλλο ? καποια κοπελα ανεφερε οτι ενα μωρο ειναι πιο σημαντικο απο τις σπουδες της κοπελας , το θεωρω λαθος , γιατι αυριο μεθαυριο αυτο το ιδιο το μωρο δεν θα μπορουνε να το θρεψουνε αμμα δεν εχουνε δουλειες ποΥ να α3ιζουνε ή τουλαχιστον προοπτικες που σου δινει ενα πτυχιο για να πετυχεισ ισως καποια στιγμη ,εννοειτε οτι και το πτυχιο ειναι πολυ πιο σημαντικο σε εκεινη την ηλικια .

Και σας παρακαλω οσες ειστε τοσο καθολικα εναντιον δσας ευχομαι να μην βρεθειτε ποτε μα ποτε σε τετοιο διλλημα .

QRyOp2.png

το εχω πει ενα εκατομμυριο φορες, δεν θα κουραστω να το λεω...

κανεις δεν ειναι ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ..... κανεις μας δεν ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ... ουτε οποιος εκανε, ουτε οποιος δεν εκανε....

το θεμα ειναι, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην εκτρωση... Η ΕΠΙΛΟΓΗ....

η διακοπη κυησης νωρις, στο πρωτο τριμηνο, εκει γυρω στην 8η εβδομαδα, ειναι ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΗ...

κραταει ελαχιστα, γινεται με ολικη ναρκωση, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΕΣΑ, και δεν δημιουργει γυναικολογικα προβληματα οταν δεν γινεται καθ εξιν

δεν ειναι μεσο αντισυλληψης, ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, παιρνεις ναρκωση, δεν ειναι παιχνιδι αυτο..

η περιοδος σου ερχεται μετα απο καμια 40αρια μερες περιπου, στο μεταξυ εχεις παρει αιμοστατικα και αντιβιωση για λιγες μερες, και ολα οκ..

καθε γυναικα αντιμετωπιζε διαφορετικα το συναισθηματικο φορτιο της..

για καμια δεν ειναι ευκολο νομιζω, απο κει και περα, αν ησουν σιγουρη για την αποφαση σου, δεν σε ριχνει κατω....

οποια γυναικα δεν ειναι σιγουρη, δεν πρεπει να το κανει..... κανεις δεν μετανιωσε που εκανε παιδι, παρα πολλες μετανιωσαν που εκαναν εκτρωση..

αλλα δεν μετανιωσαν ολες... οχι αυτες που ηταν σιγουρες για την αποφαση τους....

οποτε,

η ουσια ειναι η εξης...

εγκυμοσυνη+ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ= διακοπη κυησης χωρις παρενεργειες

εγκυμοσυνη+ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ=ΚΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗς ΚΥΗΣΗΣ, ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΤΥΨΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗς, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ και ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κλπ..

αυτα

Με καλύπτεις απόλυτα ;)

αν και δεν είχα σκοπό ν'απαντήσω νομίζω οτι το φυστικάκι με κάλυψε κι εμένα πλήρως....κατά πάσα πιθανότητα πάντως η κοπέλα που άνοιξε το κλειδωμένο θέμα αν το είχε ψάξει λίγο θα έπαιρνε τις πληροφορίες που ήθελε και δε θα έμπαινε στη διαδικασία του διαλόγου.το θέμα είναι οτι κι εγω δεν κατάλαβα απο τον τίτλο τί ακριβως εννοεί ο ποιητής.....πιο σωστός τίτλος θα ήταν:ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ή ακόμα καλυτερα :ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΕΤΡΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ; με ερωτηματικό...μη θεωρούμε δηλ. δεδομένο οτι μια έκτρωση σώνει και ντε προκαλεί κακο...

απο εκει και πέρα νομίζω οτι τώρα πια σωματικά μια έκτρωση δεν προκαλεί κακό..ψυχικά ναι,συναισθηματικά ναι...επειδή όμως δεν ξέρει κανείς τις συνιστώσες στη ζωη μια γυναίκας οταν αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια πράξη δε μπορούμε να κρίνουμε...για μια 20άρα μπορεί να ήταν οι σπουδές για μια 35άρα μια κακή πρόγνωση σε προγεννητικό έλεγχο...ε,και;κι αν δηλαδη απέκτησαν μετα κι οι δυο κάποιο πρόβλημα θα είχε κάποια διαφορά;ήμαρτον!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό το είναι δικαίωμα και επιλογή της γυναίκας πολύ μου τι δίνει:twisted::twisted::twisted:

Δεν έχει δηλαδή δικαίωμα το μωρό στη ζωή:confused:

Και για να μην πω για τον πατέρα και ανοίξω τους ασκούς του αιόλου!

έχουμε ενα φοβερο προνόμιο να γινόμαστε μανάδες το οποίο έρχετε μαζί με κάποιεσ υποχρεώσεις. Μπορείς αν δεν θέλεις ένα μωρό για τον οποιοδήποτε λόγο να το δώσεις για υιοθεσία.

επισεις με ενοχλεί πολύ πως πρεπει να κλειδώνει ενα θέμα επειδή δεν αρέσει σε κάποιους. Αν δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις

o6oy.png

Αυτό το είναι δικαίωμα και επιλογή της γυναίκας πολύ μου τι δίνει:twisted::twisted::twisted:

έχουμε ενα φοβερο προνόμιο να γινόμαστε μανάδες το οποίο έρχετε μαζί με κάποιεσ υποχρεώσεις. Μπορείς αν δεν θέλεις ένα μωρό για τον οποιοδήποτε λόγο να το δώσεις για υιοθεσία.

επισεις με ενοχλεί πολύ πως πρεπει να κλειδώνει ενα θέμα επειδή δεν αρέσει σε κάποιους. Αν δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις

εμενα παλι, πολυ μου την δινουν οι υπεραπλουστευσεις!!

ας δεχτουμε λοιπον, την αποψη σας...

ας δωσουμε δικαιωμα αποφασης ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ

και

ας υποχρεωσουμε το 12χρονο κοριτσακι να περασει μια εγκυμοσυνη/γεννα και να δωσει μετα το μωρο σε καποιους αγνωστους..

τωρα,

θα μου πεις ΕΣΥ οτι δεν μιλας για βιασμους και για μικρα παιδια που μενουν εγκυοι...

θα μου πεις

ΟΚ , σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να γινει εκτρωση..

και σου απαντω..

αρα

ΕΣΥ

διαχωριζεις τα εμβρυα...

μερικα εμβρυα μπορουμε να τα ριχνουμε, αλλα οχι...

δηλαδη, καποιες εκτρωσεις δικαιολογουνται, αλλες οχι...

αρα

ΕΣΥ (οποιοσδηποτε ΕΣΥ)

αποφασιζεις για τη ζωη και το σωμα καποιου αλλου..

αποφασισεις με δικα σου δεδομενα, ποια εμβρυα αξιζει να κρατηθουν και ποια οχι...

αν αφησουμε τις υπεραπλουστευεις, θα δουμε ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ το αδιεξοδο του να αποφασιζει καποιος αλλος τι θα συμβει σε μια εγκυο γυναικα

πριν λιγα λεπτα ανοιξε η SAM ενα θεμα για τα κοριτσακια στη ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ..

βιαζονται χιλιαδες κοριτσακια.. αλλα Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και οι βιαστες δεν τιμωρουνται σχεδον ποτε, οι γυναικες ομως στιγματιζονται και τιμωρουνται με εξευτελισμο, στιγματιζονται και τους στερειται το δικαιωμα να ξαναγυρισουν στην παιδικη τους/εφηβικη ηλικια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96915

αλλα,

θα μου πεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΑΥΤΟ..

και θα ξεχωρισεις ΠΑΛΙ τα εμβρυα..

σε αυτα που αξιζει να ερθουν στη ζωη, και σε αυτα που ειναι ΟΚ να μην ερθουν στη ζωη!

ποιος αποφασιζει?

οποιασδηποτε αλλος ΕΚΤΟΣ της εγκυου

εμενα παλι, πολυ μου την δινουν οι υπεραπλουστευσεις!!

ας δεχτουμε λοιπον, την αποψη σας...

ας δωσουμε δικαιωμα αποφασης ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ

και

ας υποχρεωσουμε το 12χρονο κοριτσακι να περασει μια εγκυμοσυνη/γεννα και να δωσει μετα το μωρο σε καποιους αγνωστους..

τωρα,

θα μου πεις ΕΣΥ οτι δεν μιλας για βιασμους και για μικρα παιδια που μενουν εγκυοι...

θα μου πεις

ΟΚ , σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει να γινει εκτρωση..

και σου απαντω..

αρα

ΕΣΥ

διαχωριζεις τα εμβρυα...

μερικα εμβρυα μπορουμε να τα ριχνουμε, αλλα οχι...

δηλαδη, καποιες εκτρωσεις δικαιολογουνται, αλλες οχι...

αρα

ΕΣΥ (οποιοσδηποτε ΕΣΥ)

αποφασιζεις για τη ζωη και το σωμα καποιου αλλου..

αποφασισεις με δικα σου δεδομενα, ποια εμβρυα αξιζει να κρατηθουν και ποια οχι...

αν αφησουμε τις υπεραπλουστευεις, θα δουμε ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ το αδιεξοδο του να αποφασιζει καποιος αλλος τι θα συμβει σε μια εγκυο γυναικα

πριν λιγα λεπτα ανοιξε η SAM ενα θεμα για τα κοριτσακια στη ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ..

βιαζονται χιλιαδες κοριτσακια.. αλλα Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ και οι βιαστες δεν τιμωρουνται σχεδον ποτε, οι γυναικες ομως στιγματιζονται και τιμωρουνται με εξευτελισμο, στιγματιζονται και τους στερειται το δικαιωμα να ξαναγυρισουν στην παιδικη τους/εφηβικη ηλικια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96915

αλλα,

θα μου πεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΟ ΑΥΤΟ..

και θα ξεχωρισεις ΠΑΛΙ τα εμβρυα..

σε αυτα που αξιζει να ερθουν στη ζωη, και σε αυτα που ειναι ΟΚ να μην ερθουν στη ζωη!

ποιος αποφασιζει?

οποιασδηποτε αλλος ΕΚΤΟΣ της εγκυου

το τι κανει η καθε κοπελα δε με αφορα.εχω φροντισει και δεν μου εχει τυχει να μπω σε αυτη τη διαδικασια πριν παντρευτω.παντρευτηκα εκανα το γιο μου δεν ηθελα αλλο παιδι και πηρα αντισυλλιπτικα τοσο απλα!αλλα αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν μπορω να τα καταλαβω.λενε ενοχλλουνται οι γυναικες που προσπαθουν χρονια και δεν μπορουν.οκ το καταλαβαινω αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του στη ζωη του δεν τα μπορω αυτα τα πραγματα ολη την ωρα!!!!τελος θελω να πω οτι αξιζει πολλα respect ρε φυστικακι!!!!συμφωνω οσο δεν μπορεις να φανταστεις!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμένα μου τη δίνει αφάνταστα όταν κρίνουμε τις απόψεις και τα δικαιώματα ή μη τρίτων................όσο δεν φαντάζεσαι.

Και του έχουμε κι έτοιμες λύσεις όταν δεν είμαστε στην θέση του....... (θεϊκό: γέννα το μωρό και δώστο για υιοθεσία)

:shock::shock::shock::shock::shock:

Όσο για το κλείδωμα των θεμάτων............όπως είπες.... αν δεν σου αρέσει μην συμμετέχεις αφού βλέπεις ότι συνεχώς το κλειδώνουν (γιατί ξύπνησε στραβά ο admin ρε παιδί μου και είπε: οκ guys σήμερα δεν έχω άλλες δουλειές να κάνω..............πάω να μαζέψω τα "σαλεμένα" του φόρουμ)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Πεστα ρε φιστικακι , δηλαδη ελεος πια . Και εγω γνωριζω γυναικες που κανανε εκτρωση ουσες μητερες επειδη δεν αντεχανε μια ακομα εγκυμοσυνη , λετε να ητανε κακες μητερες και δολοφονες ? επιτελους δηλαδη με αυτο με τη δολοφονια . Μιλησα εγω στο αλλο θεμα για λαθη που δικαιουται να κανει ενασ ανθρωπος πεταχτηκε μια κοπελα και ειπε οτι οχι δεν δικουμαστε να ικανουμε λαθη που κοστιζουνε ανθρωπινες ζωες , λες και οσες εκαναν εκτρωση ειναι στιγερες δολοφονοι , ανεληετες και ανωρυμες , ανευθυνες που πανε και γκαστρωνονται και μετα το "Ριχνουνε" , πιστεψτε με ειναι πολυ ευκολο να μιλαμε ολοι εκ του ασφαλους , χωρις να εχουμε βρεθει ποτε μπροστα στο διλλημα .

Και επειτα αυτο με το να το "χαρισει" που ειπε η μικρη , το ειπε ειρωνικα και πανω στον πανικο της , και εσεις το κανατε καραμελα για το ποσο στιγερη ειναι και οτι θελει να παει να δωσει το παιδι της . Ελεος πια , ολες μαμαδες ειμαστε εδω μεσα , οι περισσοτερες περασαμε καποια παλλινδρομη και αποβολη και πολλες κανανε και καποια εκτρωση για τους δικους τους λογους , ομως ρε κοριτσια παρατηρω δηλαδη οτι υπαρχει μια ταση το μοναδικο προβλημα μιας γυναικας να ειναι ποτε θα γινει μαμα και πως θα γινει και αμα καποια κοπελα τολμισει να μιλησει για εκτρωση να πεσετε πανω της και της λετε οτι ειναι ασεβεια να μιλαει για εκτρωση σε ενα φορουμ που προσπαθουνε πολλες κοπελες να γινουνε μαμαδες , δηλαδη σε αυτο το φορουμε εχουμε δικαιωμα να μιλαμε μονο για το ποσο θελουμε να κανουμε παιδι ? την αλλη οψη δεν τη δεχομαστε ? πιστευετε οντως οτι το μοναδικο μου προβλημα στη ζωη μου , ουσα με 1 παλλινδρομη και 1 αποβολη και μητερα 2 παιδιων ειναι αυτες οι αποβολες ? οτι νοιωθω ;αδικημενη που η κοπελα ιθελει να κανει εκτρωση ή οτι ο μοναδικος μου ρολος σε αυτη τη ζωη ειναι να ειμαι μητερα και τιποτα αλλο ? καποια κοπελα ανεφερε οτι ενα μωρο ειναι πιο σημαντικο απο τις σπουδες της κοπελας , το θεωρω λαθος , γιατι αυριο μεθαυριο αυτο το ιδιο το μωρο δεν θα μπορουνε να το θρεψουνε αμμα δεν εχουνε δουλειες ποΥ να α3ιζουνε ή τουλαχιστον προοπτικες που σου δινει ενα πτυχιο για να πετυχεισ ισως καποια στιγμη ,εννοειτε οτι και το πτυχιο ειναι πολυ πιο σημαντικο σε εκεινη την ηλικια .

Και σας παρακαλω οσες ειστε τοσο καθολικα εναντιον δσας ευχομαι να μην βρεθειτε ποτε μα ποτε σε τετοιο διλλημα .

ναι καλα, αυτο με την δολοφονια ειναι...απειρου καλους!

σε αλλη περιπτωση ;), δεν ηξερα οτι θεωρειται οτι τρωω τα παιδια μου...;), γιατι για την ιδια λογικη προκειται.....

Για να είμαι ειλικρινης όλα τα έμβρυα για μενα είναι το ίδιο.

Ίσως έτσι είμαι εγώ, δίνω μεγάλη σημασία στην ανθρώπινη ζωή.

δεν κατηγορώ κανενα απλά εκφράζω την άποψή μου και προσπαθώ να υπερασπιστώ τους αδύναμους, δλδ αυτά τα αγέννητα πλάσματα.

o6oy.png

προσπαθώ να υπερασπιστώ τους αδύναμους, δλδ αυτά τα αγέννητα πλάσματα.

ισως θα επρεπε να δεις ως αδυναμο πλασμα, και μια γυναικα της οποιας την δυναμη της επιλογης εχουν αφαιρεσει καποιοι..

και για να ειμαστε και ΜΕΣΑ στο τοπικ, το ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, οσο αναφορα θεματα υγειας..

αν ψαξετε πηγες, πως γινοντουσαν οι εκτρωσεις ΠΡΙΝ νομιμοποιηθουν... θα δειτε τι ΚΑΚΟ εκανε ΤΟΤΕ η εκτρωση... ποσες γυναικες ειχαν πεθανει απο αιμορραγιες οταν τους σκαλιζαν ασχετοι, τις μητρες, με κρεμαστρες και πηρουνες...

οποια δεν θελει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κρατησει το εμβρυο που κυοφορει, θα το κανει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο, ειτε ειναι νομιμο, ειτε παρανομο..

ειτε την τρομοκρατησουμε με τοπικς τυπου 'ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, δεν μπορουσα μετα να κανω παιδι -και καλα :rolleyes: -. ειτε την διαβεβαιωσουμε οτι 'ΘΑΑΑΑΑΑΑ σε βοηθησει η εκκλησια, το κρατος, η προνοια, η ντορα η μικρη εξερευνητρια,' και αλλοι αστικοι μυθοι

Νατάσα, "κρίνουμε" (όταν μας ζητηθεί η άποψή μας) κατά περίπτωση.

Σου παρέθεσε πιο πάνω το fistiki παραδείγματα από βιασμούς 12 χρονών παιδιών σε χώρες τρίτοι κόσμου, κλπ, κλπ,κλπ.

Μπορώ να σου παραθέσω άλλα 100 παραδείγματα από παιδιά που γεννηθήκανε απλά με προορισμό για να πεθάνουν με μαρτυρικό τρόπο σε διαφορες χώρες επειδή εκεί δεν υπάρχει το δικαίωμα στην έκτρωση.

Έστι όπως εκφράζεσαι , εμμέσως πλην σαφώς αφήνεις να εννοηθεί ότι οι κοπέλες που κάνουν έκτρωση δεν δίνουν σημασία στην ανθρώπινη ζωή.

Τα δικαιώματα λοιπών των ανυπεράσπιτων εμβρύων είναι μια κουβέντα που δεν χωράει μαύρο-άσπρο.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

πραγματικά μετανοιώνω που άνοιξα το θέμα. Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. Για ένα πράγμα χαίρομαι, οτι κανείς δεν είχε τελικά προβλήματα λόγω μίας έκτρωσης άρα σε όσες έχουν ακούσει τη φήμη η παρούσα έρευνα δείχνει ότι όχι η έκτρωση δεν εχει καμία παρενέργεια. Για το ότι παρεξηγήθηκα και μου μίλησαν με ύφος ειλικρινά λυπάμαι και δεν έχω κατι να πω. Το καταλαβαίνω ότι εν έτη 2011 υπάρχει μεγάλη κακία κι έτσι είδατε με καχυποψία το θέμα και τους σκοπούς μου, δηλαδή θεωρήσατε ότι υπάρχει μεσα μου μια κακία. Εγώ απλά ήθελα να διαπιστώσω την ισχύ της φήμης που προανέφερα. Για όποια θίχτηκε επειδή έθεσα το θέμα αυτό ειλικρινά λυπάμαι και συγγνώμη αλλα σίγουρα δεν το έκανα με τέτοιους σκοπούς. Εχω στο κύκλο μου κοπέλες που κάναν έκτρωση και εκείνες είχαν την ίδια απορία που είχα και εγώ κι όταν τώρα τις ρώτησα μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν τι μπορεί να θίγει αυτό. Θα έθιγε ένα θέμα που έλεγε, μη κάνετε έκτρωση γιατί έιναι δολοφονία κλπ. Ποτέ δεν είπα αυτό. Το θεωρώ πολύ ευαίσθητο και προσω πικό θέμα το αν κρατήσεις ένα παιδί ή όχι.

Επίσης ο τίτλος ναι ίσως αυτός να ήταν λάθος. Δηλαδή εγώ έγραψα αυτο που θα έλεγε μι ακοπέλα που την έκανε και είχε τέτοιες παρενέργειες που ανέφερα. Και για κάποια κοπέλα που είπε ΄γιατί το συνεχίζω έχω να απαντήσω ότι το θέμα ποτέ δεν ξεκίνησε γιατί κανείς δεν έμεινε στο θέμα αλλα επιτέθηκε σε εμένα. δεν συνέχισα κατι αλλα παλεψα να εξηγήσω αυτό που ευτυχώς κάποιες κοπέλες κατάλαβαν και σας ευχαριστώ που το γράψατε!!!!

Εύχομαι τέλος να σας έχει καλά ο Θεός και μακάρι να δείτε κάποια στιγμή ότι στο κόσμο αυτό εκτός από την κακία υπάρχει καμιά φορά και καλοσύνη έστω και λίγη...

καλή σας μέρα..:P

gth0p3.png

Διαφημίσεις

ισως θα επρεπε να δεις ως αδυναμο πλασμα, και μια γυναικα της οποιας την δυναμη της επιλογης εχουν αφαιρεσει καποιοι..

και για να ειμαστε και ΜΕΣΑ στο τοπικ, το ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, οσο αναφορα θεματα υγειας..

αν ψαξετε πηγες, πως γινοντουσαν οι εκτρωσεις ΠΡΙΝ νομιμοποιηθουν... θα δειτε τι ΚΑΚΟ εκανε ΤΟΤΕ η εκτρωση... ποσες γυναικες ειχαν πεθανει απο αιμορραγιες οταν τους σκαλιζαν ασχετοι, τις μητρες, με κρεμαστρες και πηρουνες...

οποια δεν θελει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κρατησει το εμβρυο που κυοφορει, θα το κανει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τροπο, ειτε ειναι νομιμο, ειτε παρανομο..

ειτε την τρομοκρατησουμε με τοπικς τυπου 'ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, δεν μπορουσα μετα να κανω παιδι -και καλα :rolleyes: -. ειτε την διαβεβαιωσουμε οτι 'ΘΑΑΑΑΑΑΑ σε βοηθησει η εκκλησια, το κρατος, η προνοια, η ντορα η μικρη εξερευνητρια,' και αλλοι αστικοι μυθοι

:shock::shock::shock:ξεκολα φυστικάκι,

έλεος πια,

είπα χιλιάδες φορές που μαλλον δεν πρόσεξες

δεν ηθελα να τρομοκρατήσω κανένα

να δω αν ισχύει αυτό ήθελα

gth0p3.png

το οποιοπδηποτε χειρουργειο η και ατυχημα στην κοιλιακη χωρα μπορει να δημιουργησει προβληματα,,,,το καμουφλαρισμενα, εντεχνως διατυπωμενο θεμα περι του δικαιωματος στην εκτρωση πρεπει να κλεισει εδω,,,, δεν βοηθαει πραγματικα και επι της ουσιας κανεναν

δεν σε θεωρω αφελη, πιστευω οτι το εκανες για να συγκεντρωσεις μαρτυριες που αποδεικνυουν οτι οι εκτρωσεις εχουν μακροπροθεσμες επιπτωσεις στην υγεια γυναικων, και ετσι να προωθησεις τις αποψεις σου κατα του δικαιωματος των γυναικων στην εκτρωση

δεν ειναι κακο, να εισαι εναντια σε κατι, η παραπληροφορηση ομως ειναι τραγικη.. και μονο ο τιτλος, οπως και μονη σου παραδεχτηκες ειναι ψιλοφρικη

επισης, κανεις δεν ειπε οτι εισαι ΄κακος ανθρωπος'

δεν σε ξερουμε, που να ξερουμε αν εισαι καλη κακη ή ασχημη :lol:

διαφωνουμε με το τροπο που εθεσες μια αποψη σου, εντεχνως ωστε να δημιουργησεις εντυπωσεις....

δεν πιστευω οτι μια γυναικα του επιπεδου σου, που ξακαθαρα φαινεται οτι εισαι μορφωμενη και με κατασταλαγμενες αποψεις, μια γυναικα λοιπον σαν και σενα, δεν ξερει αν κανοντας μια γυναικα εκτρωση μπορει ή οχι μετα, να κανει αλλο παιδι

δεν ειναι προσωπικη η επιθεση μου σε σενα, ως ανθρωπου..

με το τοπικ εχω θεμα, οχι με σενα..

Για να είμαι ειλικρινης όλα τα έμβρυα για μενα είναι το ίδιο.

Ίσως έτσι είμαι εγώ, δίνω μεγάλη σημασία στην ανθρώπινη ζωή.

δεν κατηγορώ κανενα απλά εκφράζω την άποψή μου και προσπαθώ να υπερασπιστώ τους αδύναμους, δλδ αυτά τα αγέννητα πλάσματα.

Ο πολιτισμος μιας κοινωνιας κρινεται παντα απο τον τροπο που αντιμετωπιζει τους αδυναμους.Και το αγεννητο εμβρυο δυστυχως ειναι ο πιο αδυναμος κρικος στην εξελικτικη αλυσιδα του ειδους μας.Ας πραξει η καθε μια κατα κριση και συνειδηση....δεν μπορεις να αλλαξεις τα μυαλα κανενος αν θεωρει πως εχει υπερεκταση του δικαιωματος αυτοδιαθεσης του σωματος του.(εγω προσωπικα συμφωνω μαζι σου)

Η επίθεση που γίνεται στο giotaki είναι, αν μη τι άλλο- απαράδεκτη. Παρακολούθησα την κοπέλα στο άλλο τόπικ και όντως οι προθέσεις της ήταν καλές, ο τίλος όμως - ναι! το δέχομαι- λάθος! Η κοπέλα ρώτησε κάτι, στο οποίο ελάχιστες από εσάς απάντησαν. Εμπειρίες γυναικών που έκαναν έκτρωση ζήτησε. Δεν ζήτησε κάτι κακό....Ουτε υπέρ ούτε κατά της έκτρωσης τάχθηκε....Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αντιμετώπιση....Κι όχι, fistikaki, δεν μπορούν όλοι να ξέρουν τις συνέπειες μιας εκτρωσης. Πολλά ακούμε και αναρωτιόμαστε....Να μας τα πουν λέτε οι γιατροί! Χαίρω πολύ.....Κι εμένα μετά από ένα εξωμήτριο που έιχα μου είχαν πει πως θα μείνω έγκυος οι γιατροί μου. Λέτε να με καθησύχασαν;;;Οχι! Εψαχνα απεγνωσμένα στο ίντερνετ πληροφορίες από κοπέλες που πέρασαν τα ίδια με μένα, για να δω την εξέλιξη τους.....Συμφωνώ πως αν μια κοπέλα θέλει να κάνει έκτρωση, δεν θα την πείσει καμία να μην κάνει......Θα την κάνει ό,τι και να διαβάσει. Το θέμα είναι κυρίως ενημερωτικό. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες και συναισθήματα γυναικών που βίωσαν μια έκτρωση. Για συναισθήματα μετά από παλλίνδρομες ακούμε, για ψυχολογικά μετά από εξωμήτριο ακούμε, τι κακό έχει δηλαδη να μάθουμε για το πως νιώθει μία γυναίκα που ηθελημένα διακόπτει μία εγκυμοσύνη;;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Η επίθεση που γίνεται στο giotaki είναι, αν μη τι άλλο- απαράδεκτη. Παρακολούθησα την κοπέλα στο άλλο τόπικ και όντως οι προθέσεις της ήταν καλές, ο τίλος όμως - ναι! το δέχομαι- λάθος! Η κοπέλα ρώτησε κάτι, στο οποίο ελάχιστες από εσάς απάντησαν. Εμπειρίες γυναικών που έκαναν έκτρωση ζήτησε. Δεν ζήτησε κάτι κακό....Ουτε υπέρ ούτε κατά της έκτρωσης τάχθηκε....Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αντιμετώπιση....Κι όχι, fistikaki, δεν μπορούν όλοι να ξέρουν τις συνέπειες μιας εκτρωσης. Πολλά ακούμε και αναρωτιόμαστε....Να μας τα πουν λέτε οι γιατροί! Χαίρω πολύ.....Κι εμένα μετά από ένα εξωμήτριο που έιχα μου είχαν πει πως θα μείνω έγκυος οι γιατροί μου. Λέτε να με καθησύχασαν;;;Οχι! Εψαχνα απεγνωσμένα στο ίντερνετ πληροφορίες από κοπέλες που πέρασαν τα ίδια με μένα, για να δω την εξέλιξη τους.....Συμφωνώ πως αν μια κοπέλα θέλει να κάνει έκτρωση, δεν θα την πείσει καμία να μην κάνει......Θα την κάνει ό,τι και να διαβάσει. Το θέμα είναι κυρίως ενημερωτικό. Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες και συναισθήματα γυναικών που βίωσαν μια έκτρωση. Για συναισθήματα μετά από παλλίνδρομες ακούμε, για ψυχολογικά μετά από εξωμήτριο ακούμε, τι κακό έχει δηλαδη να μάθουμε για το πως νιώθει μία γυναίκα που ηθελημένα διακόπτει μία εγκυμοσύνη;;

μετα το εξωμητριο εμεινες εγκυος?τι σου ειπαν οι γιατροι?αν θες στειλε μου κ πμ με ενδιαφερει πραγματικα.αν διαβασες παραπανω ειχα εξωμητριο πριν σχεδον 2 μηνες αλλα δεν εκανα χειρουργειο πηρα μεθοτρεξατη.εσυ εκανες?

ggHRp3.png fkuPp3.png

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση που έθεσε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα και θα προσπαθήσω να μην κρίνω τίποτα από τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν: έχω περιπτώσεις στο συγγενικό και φιλικό μου περιβάλλον, που έκαναν έκτρωση και μετά δυσκολεύτηκαν αρκετά να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, υπάρχει και μία περίπτωση που το παλεύει ακόμα και δεν έχει μείνει έγκυος. Έχω και περιπτώσεις που έχουν κάνει έκτρωση, αλλά μετά απέκτησαν παιδί, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Κατά τα άλλα, εν έτει 2011, όπου τα προφυλακτικά πωλούνται στα περίπτερα και διατίθενται στα μπαράκια σε μηχανήματα που μπορείς να τα αγοράσεις με ένα δυο κερματάκια, δεν καταλαβαίνω τη λογική "η προφύλαξη που πήρα για να μην μείνω έγκυος ήταν ότι ο σύντροφός μου τραβήχτηκε πριν τελειώσει" που έχουν αρκετά άτομα στον περίγυρό μου.Δεν κρίνω και δεν κατακρίνω κανέναν, απλά εκφράζω αυτή την απορία. Εγώ μεγάλωσα σε πολύ συντηρητικό σπίτι, με γονείς μεγάλης ηλικίας και αρκετά συντηρητικούς και παρόλα αυτά, με είχαν ενημερώσει από νωρίς για το ότι το προφυλακτικό είναι και ένας πολύ καλός τρόπος αντισύλληψης και σε προφυλάσσει και από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Είμαι επίσης μία από αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν τα καταφέρνουν. Δεν μου φταίει σε κάτι η κάθε κοπέλα που έκανε έκτρωση, δεν το παίρνω προσωπικά, εξάλλου, έχω πολύ δικά μου άτομα που έχουν κάνει έκτρωση και εννοείται ότι δεν κρίνω την απόφασή τους, όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου και μπροστά στις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτό το θέμα στην υγεία της κοπέλας που υποβάλλεται σε αυτή την επέμβαση. Υπάρχουν άτομα που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα, υπάρχουν όμως και άτομα που πχ απέκτησαν συμφύσεις στη μήτρα και μετά δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν παιδί. Επειδή, τυχαίνει και μένα η κατάσταση στη μήτρα και στις σάλπιγγες να είναι χάλια, το πρώτο πράγμα που με ρωτάει κάθε ένας από τους γιατρούς που επισκέπτομαι για πρώτη φορά(προσπαθώ να παίρνω τη γνώμη αρκετών γιατρών), αν έχω κάνει στο παρελθόν έκτρωση, γιατί η εικόνα που έχει η μήτρα μου, θυμίζει εικόνα ατόμου που έχει υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Άρα, έχει βάση το ερώτημα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα.

Ας σταματήσουν οι εντάσεις. Καθένας κάνει κάποια πράξη (πχ έκτρωση) γιατί έχει τους λόγους του, οι οποίοι είναι απολύτως σεβαστοί. Και εγώ, σαν γυναίκα που ζει στην Ελλάδα, είμαι ευγνώμων που η έκτρωση γίνεται νόμιμα. Ωστόσο, φρόντισα, όσο μπορούσα και όσο εξαρτιόταν από μένα, να μην χρειαστεί ποτέ να υποβληθώ σε αυτή την επέμβαση. Θα μου πεις, και τι κατάλαβες, ούτε και εσύ μπορείς να κάνεις παιδί, ενώ άλλες που έχουν κάνει μπορούν. ΟΚ, ο καθένας με την ιστορία του.

Γιώτα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και πολλές ευχές και σε όσους άλλους γιορτάζουν.

. Για συναισθήματα μετά από παλλίνδρομες ακούμε, για ψυχολογικά μετά από εξωμήτριο ακούμε, τι κακό έχει δηλαδη να μάθουμε για το πως νιώθει μία γυναίκα που ηθελημένα διακόπτει μία εγκυμοσύνη;;

το θεμα ειναι πως νιωθει μια γυναικα που κανει εκτρωση?

εσυ βρε κοριτσι μου πως λες να νιωθει, τι περιμενεις να ακουσεις??????????

ασε που η κοπελα που ανοιξε το θεμα, ακουσε για την φημη οτι οι γυναικες που εκαναν εκτρωση δεν μπορουσαν μετα να κανουν παιδι.....

οσες ξερετε καλα αγγλικα, και αντεχετε, ριξτε μια ματια εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_abortion

για να δουμε ποις εινια πραγματικα ο αδυναμος, στην ιστορια του ανθρωπινου γενους..

το οποιοπδηποτε χειρουργειο η και ατυχημα στην κοιλιακη χωρα μπορει να δημιουργησει προβληματα,,,,το καμουφλαρισμενα, εντεχνως διατυπωμενο θεμα περι του δικαιωματος στην εκτρωση πρεπει να κλεισει εδω,,,, δεν βοηθαει πραγματικα και επι της ουσιας κανεναν

Συμφωνώ απόλυτα.

Και επιτέλους σταματήστε αυτόν τον πολεμο μεταξύ σας.....Αν είσαι κατά της έκτρωσης, όσα επιχειρήματα και να σου δώσουν για το αντίθετο, θα συνεχίσεις να είσαι κατά.....Το ίδιο κι αν είσαι υπέρ. Εγώ ένα έχω να πω : Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με το θέμα, φρόντισε να παίρνεις τις απαραίτηρες προφυλάξεις. Τώρα, αν παρόλες τις προφυλάξεις, μείνεις έγκυος, τότε "εσύ αποφασίζεις" και δεν έχω κανένα δικαίωμα να σε κρίνω....Ναι, μπορεί να σκεφτώ

" γιατί, Θεέ μου, εγώ που τόσο πολύ το ποθώ, δεν το έχω;;;" αλλά ως εκεί....Ας μην προσπαθούμε να πεισουμε η μία την άλλη. Ας ακούσουμε τις γυναίκες που το πέρασαν....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...