Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τροπος να μαθει την πιπιλα!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

γεια σας γονεις!!!!!!!! εχω ενα μπομπιρα 2 μηνων ο οποιος θηλαζει αποκλειστικα και θελω τη βοηθεια σας να μου πειτε τροπους να μαθει την πιπιλα!!!!!! ναι κι ομως!!!! θελω να μαθει την πιπιλα (παρολο που στην κορη μου εκανα αμαν να τη σταματησει!!!!! βεβαια εκεινη δε θηλασε και ηταν πιο ευκολο να την παρει απο 10 ημερων). Ο λογος ειναι απλος: δεν αντεχω να με κανει πιπιλα εμενα και να ουρλιαζει οταν θελει να κοιμηθει. Δυστυχως απλα επιμονη με το χερι δεν παιζει και ελεγα μηπως καμια μαμα εχει καμια αλλη πρακτικη λυση!!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικά σε νιώθω!!! εμενα ο μικρός είναι 2,5 μηνών και προσπαθώ απο τη μέρα που γέννησα να του μάθω τη πιπίλα για τον ίδιο λόγο που λές και εσυ. Θηλάζει και μένα αποκλειστικά και έχει για πιπίλα το στήθος μου!:? ο μεγάλος μου είναι 27 μηνών και προσπαθώ να τον κάνω να σταματήσει τη πιπιλα!!! :lol:αλλα αν δεν ήταν η πιπίλα πολύ πιο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα!! εγώ αν και θήλαζα και τον μεγάλο αυτος δεν είχε προβλημα!

την ώρα που θέλει να κοιμηθεί όντως είναι η καλύτερη ώρα. αλλά και πάλι εγώ δεν τα κατάφερα ακομα! :?

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

ομοιπαθουσα κ γω.... :(

βεβαια εμενα δεν κανει πιπιλα την θηλη μου ευτυχως δεν εχει συνδυασει το στηθος με νανουρισμα αλλα οταν νυσταζει τον πιανει νευρικοτητα γκρινια κ δεν ξερει πως να νανουριστει... θελω κ γω να παρει πιπιλα.......

Διαφημίσεις

Κοριτσια μια απο τα ιδια κι εγω...δυο και κατι μηνων ο μικρουλης κι εχει το στηθος για πιπιλα.Το δυσκολο ειναι οταν ειμαστε εξω που αν αρχισει να κλαιει για οποιοδηποτε λογο,θελει στηθος για να ηρεμησει...τι θα κανουμε;

xceZp3.png

Εγώ προσπαθούσα επί 5 μήνες να του μάθω πιπίλα αλλά δεν την έπαιρνε,τελικά την πέταξα με το σκεπτικό ότι θα ταλαιπωρηθώ τώρα αλλά δεν θα έχω ταλαιπωρία αργότερα για να του την κόψω!!:rolleyes:

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα εγώ που θήλασα και τα τέσσερα μου παιδάκια κανένα δεν έπιασε πιπίλα. Στο πρώτο προσπάθησα πάρα πολύ γιατί ήταν και το πιο ζόρικο αλλά δεν τα κατάφερα.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Κι εγώ μια από τα ίδια...ο μικρός είναι 10 μηνών και πέρα από κάτι ξεκάρφωτες εβδομάδες που την έπιασε, στο ξαφνικό δεν την αναγνώριζε καν μετά...τους τελευταίους δε μήνες (επειδή κατά διαστήματα προσπαθούσα να του την ξαναδώσω μιας και άλλαξε γνώμη, γιατί με ταλαιπωρεί στον ύπνο) τη χρησιμοποιεί για να τη μασάει για τα δόντια...:P

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μια απο τα ιδια κι εγω...δυο και κατι μηνων ο μικρουλης κι εχει το στηθος για πιπιλα.Το δυσκολο ειναι οταν ειμαστε εξω που αν αρχισει να κλαιει για οποιοδηποτε λογο,θελει στηθος για να ηρεμησει...τι θα κανουμε;

Θα τον βάζεις στο στήθος! Γιατί σε ανησυχεί αυτο;

Με ένα σεντονάκι αν νιώθεις άβολα (καθώς είσαστε ακόμη στην αρχη)

κ θα ηρεμεί με τον καλύτερο τρόπο!

Θα δεις πόσο περισσότερο θα σε διευκολύνει αυτό

μεγαλώνοντας που θα τον παρηγορεις τοοοσο άμεσα

απο οτιδήποτε... Καλύτερα απο κάθε πιπίλα!

Κ στο λέω εγω που ΚΑΙ θήλασα 20 μήνες

ΚΑΙ ακόμη έχει πιπίλα (24 μηνών πλέον)...

Εμένα παρόλο που δεν παίρνει πιπίλα ο μικρούλης μου,είμαι από τις τυχερές που συνήθως δεν έχει το στήθος για πιπίλα,μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως δόντια!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Βρε κοριτσια ολα ωραια κ καλα με το θηλασμο !

Κ γω θηλασω αποκλειστικα την 2,5 μηνων κορουλα μου !

Δεν καιγομαι καθολου για πιπιλα αν κ εχω προσπαθησει αρκετες φορες να της δωσω, αλλα με τιποτα! την τελευταια φορα μου εκανε εμετο επι τοπου μολις την εβαλα !

Το θεμα ειναι οτι απο το να βαζει το δαχτυλο η το χερι, σαφως κ προτιμω πιπιλα !!!

Εχει αρχισει κ με αγχωνει που χωνει ολη τη μπουνια στο στομα κ κανα δυο φορες κ το δαχτυλο !!! Δεν δοκιμασα ποτε γι ανα μαι ειλικρινης την ωρα που γλαρωνει ! θα το τσεκαρω κ θα σας πω !

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

• 3 εβδομάδες μετά...

και εγώ έχω μια μπουμπου 2,5 μηνών η οποία δεν λέει με τίποτα να πιάσει πιπίλα-όχι ότι καίγομαι κίολας- αλλά λίγο για τον ύπνο. Είναι και αυτοί οι κολικοί μας έχουν τρελάνει!!!;)

Και η δικιά μου προσπαθεί να βάλει το χεράκι της στο στόμα, και όλη την ημέρα την έχω με τα γαντάκια για να μην τα βάζει στο στοματάκι της. Πιστεύω ότι δεν θα το γλιτώσουμε το πιπίλισμα το δακτύλου.

MRzpp3.png

FOIQp3.png

εγω εχω μια 40ημερων κορουλα και σημερα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα αφου βλεπω οτι με εχει κανει πιπιλα!!! και την πιπιλα ''μουφα'' την πεταει με το που προσπαθω να της την δωσω... οποτε... τι κανουμε....... εχω δοκιμασει διαφορα αλλα...μαλλον καταλαβαινει την ''κοροιδια'' και με ''τρεχει'' :)

9Yokp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να πω μόνο να μην σαν πιάνει πανικός αν το μωρό βάζει το χεράκι στο στόμα.Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα του μείνει συνήθεια να το κάνει πιπίλα.Ολα τα μωράκια περνάνε φάση που βάζουν τα χέρια στο στόμα και είναι φυσιολογικό.

Κι εγώ είχα τρομοκρατηθεί όταν το έκανε ο μικρός (θήλαζε και δεν ήθελα να του δώσω και πιπίλα).Προσπαθούσα να του τα βγάζω ή να του δίνω (απρόθυμα) πιπίλα,αλλά εκείνος εκεί ...όλη την μπουνίτσα.Τελικά κράτησε η φάση 3-4 μήνες και μετά το ξέχασε.

Αν βέβαια το βλέπετε να βάζει το δάχτυλο και να πιπιλάει με μανία,,,ε,,,, εκεί μάλλον θέλει παρέμβαση!

QqmLp3.png

ο δικος μου 5 ημερων εβαλε τον αντιχειρα στο στομα!!!!!οποτε επειδη εχω κακα παραδειγματα με το δαχτυλο στο στομα μεχρι τα 15 του εδωσα πιπιλα!!!!!!!!!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

ομοιπαθουσα κ γω.... :(

βεβαια εμενα δεν κανει πιπιλα την θηλη μου ευτυχως δεν εχει συνδυασει το στηθος με νανουρισμα αλλα οταν νυσταζει τον πιανει νευρικοτητα γκρινια κ δεν ξερει πως να νανουριστει... θελω κ γω να παρει πιπιλα.......

Αυτό έχουμε κι εμείς με την μπέμπα!

Την πιάνει νευρικότητα και γκρίνια όταν θέλει να κοιμηθεί

και τότε την ξαπλώνω στο καρότσι

κουνώντας την και προσπαθώντας να της δώσω πιπίλα!

Επειδή όμως θηλάζουμε

προφανώς μπερδεύεται και δεν την παίρνει αμέσως!...

Την παίζει πρώτα λίγο με την γλώσσα, την διώχνει, την μασάει.....

Οταν όμως την πάρει, νανουρίζεται αμέσως

αλλά μετά απο λίγο της πέφτει

και κλαίει

και ξανά απ την αρχή.

Αυτή η δουλειά γίνεται όλη την ημέρα....(χα-χα-χα :lol:)

....και την υπόλοιπη ημέρα.....

...θηλάζουμε!!...

Αν βέβαια το βλέπετε να βάζει το δάχτυλο και να πιπιλάει με μανία,,,ε,,,, εκεί μάλλον θέλει παρέμβαση!

Εγώ πάντως ειλικρινά σας μιλάω προτιμώ το δάχτυλο!!!

Το είχε η πρώτη μου κόρη (την πιπίλα δεν την ήθελε με τίποτα)

και σας πληροφορώ οτι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να της το κόψω!

2,5 χρονών της τύλιξα με χανσαπλάστ το δάχτυλο για μια εβδομάδα

και το έκοψε μαχαίρι!! Σαν να μην το είχε βάλει ποτέ στο στόμα της!!

Μακάρι να έπαιρνε και η μπέμπα το δάχτυλό της!!

Προς το παρόν πάντως...πιπιλούκα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...