Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

:( η κορη μου ειναι 2 χρονων. Τελευταια αρχισε να με φωναζει με το ονομα μου που κ που. στην αρχη ηταν για λιγο και ειχε πλακα. ομωσ πλεον με φωναζει μονο με το ονομα μου και εχει αρχισει και με ενοχλει. μονο οταν τησ το επισημαινω πως ειμαι η μαμα τησ και ετσι θελω να με φωναζει, το κανει για λιγο και μετα παλι τα ιδια. σας εχει τυχει τιποτα παρομοιο μανουλες?

δηλωνω παρουσα!!! η μαμα μου αρχισε να εχει τη φαεινη και της εμαθε το ονομα μου και το ελεγε συνεχεια ωσπου αρχισε μια ωραια μερα και με φωναζε και αυτη με το ονομα μου. στην αρχη το πηρα στην πλακα μετα αρχισε να με ενοχλει....!!!!! παντως απαγορευσα, αφου ειδα οτι συνεχιζοταν το κακο, στη μητερα μου να της το λεει επεμενα και εγω ¨μαμα ειμαι" τελικα μετα απο λιγο το εκοψε. παιδια ο γιος μου ειναι 3,5 και σας πληροφορω προχθες τον ρωτησα "πως λενε τη μαμα" και δεν ηξερε να μου πει:rolleyes: οχι που θα την ξαναπατουσα;)

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Εμας η μικρή μας ειναι 2 χρονών και 1 μηνών. Μας φωνάζει με τα ονόματά μας και τους δύο αλλα όχι πάντα. Αλλες φορες με ονοματα και άλλες μαμα μπαμπα...Οτι ακουει το καημένο... Εμεις πάντως το διασκεδάζουμε!!! Σχεδον λιώνουμε.... Να σημειώσω οτι δε μιλάει ακόμα καλα.. Λεει λεξούλες μόνο.. Κανει προτάσεις στα αλαμπουρνέζικα.... Καταλαβαίνουμε μόνο τη πρώτη λέξει που είναι το ονομα του ενός και την τελευταία που είναι το όνομα του άλλου!! Και έχει πολύ πλάκα αυτο.......... Θα αρχίσω να ανησυχώ αργότερα όταν πλέον θα καταλαβαίνει περισσότερα και θα μιλάει καλύτερα...

vJqep3.png

πιστευω φαση ειναι θα περασει,εσυ ξερεις πως να το χειριστεις ειτε με το να αποφασισεις να μη δωσεις σημασια,ειτε με το να αγνοεις οταν δεν σε αποκαλει μαμα;)

εμενα να σας πω να με φωναζε με το ονομα μου ,οκ να με φωναζε μπαμπα οκ,:P

αλλα να με φωναζει "αδερφη μου" ενω ειναι μοναχογιος τι σας λεει;:shock::rolleyes:

να ειμαστε στο σ.μαρκετ και να μου λεει "αδερφη μου,να παρουμε γαλα" να μας κοιτανε οι γυρω και με βλεμμα ολο απορια,θα σκεφτοντουσαν οι ανθρωποι ποσο καρπερη μανα εχουμε.:lol:

και να του λεω αγαπη μου ειμαι η μαμα σου ,οχι η αδερφη σου,κρατησε καποιο καιρο ευτυχως τωρα επανηλθαμε στο μαμα,αλλα αμα θελει να παιξουμε μου λεει θα γινεις για λιγο ο φιλος μου και μετα παλι η μαμουλα μου:P

και φυσικα οταν κανουμε κατι ολοι μαζι και χαιρεται μας λεει "μπραβο παιδια ειμαστε φοβερη ομαδα" :P(εμενα και στο πατερα του)

το κορυφαίο βέβαια είναι το κύριε παππού...που λέει στον πατέρα μου...πολύ γέλιο

εμενα η μικρη φωναζει τον παππου της (το μπαμπα μου) : "μπαμπουλη" ακουγοντας εμενα να τον λεω ετσι. Ξερει οτι ειναι ο παππους της και τον λεει σωστα κατα κανονα αλλα καμια φορα ξεφευγει ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗ!!!

Κι εγω πιστευω φαση ειναι,θα περασει.περυσι με φωναζε η μικρη μου ετσι,οταν ητανε 2μιση και αργοτερα το εκοψε...τωρα ξεκινησε ο μικρος που ειναι κι αυτος 2μιση...θα του περασει...μερικες φορες το κανουνε πανω στο παιχνιδι,κανουν δηθεν τους μεγαλους και απευθυνονται σε μενα σα να ειμαστε συνομιληκοι!!!

Διαφημίσεις

εμενα η μαμα μου αναγκαζοταν να με αφηνει καμποσες ωρες στη γιαγια μου για να μπορει να δουλευει κ καποια στιγμη εγω αρχισα να τη φωναζω μαρια κ τη γιαγια μου μαμα!!!η κακομοιρα ειχε στεναχωρηθει πολυ τοτε!!χρονια αργοτερα οταν τη ρωτησα πως το εκοψα,μου ειπε το εξης:οποτε τη φωναζα με το ονομα της,εκανε οτι δεν με ακουγε κ μονο οταν τη φωναζα μαμα ακουγε!!!!καλο κολπακι!!δηλαδη τη φωναζα πχ να με χτενισει με το ονομα της κ δεν επαιρνα απαντηση κ οταν αξιωνομουν κ την ελεγα μαμα ερχοταν χαρωπη χαρωπη!!!χιχι!!!!βεβαια εγω ημουν 8 χρονων,οταν το εκοψα!την ελεγα μαρια απο τα 6 μου περιπου,αλλα δεν μπορουσε να κανει κ πολλα η καημενη με την γιαγια μου μες τα ποδια της!!οταν χωρισε μ'εβαλε σε σειρα!!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Ο μεγάλος μου με φώναζε με το όνομά μου από όταν άρχισε να μιλάει , μέχρι τα 2 περίπου...λογικό αφού το παιδί άκουγε όλους να με φωνάζουν έτσι....

Ξύπναγε το πρωί και φώναζε.."ΕΕΕΕΕΕ Ντόααααα λάλα......"

όταν διαπίστωσα πως το κάνει γιατί ακούει τους άλλους, ζήτησα από τον άντρα μου κυρίως να αναφέρεται σε μένα ως "η μαμά " κι έτσι το έκοψε, δεν τον μάλωσα ποτέ, ούτε τον πίεσα...

Ο μικρός όταν άρχισε να μιλάει, πήγαινε στον παιδικό και μπερδευόταν ,όχι συνέχεια....αλλά με φώναζε "κυρία " !!!

Το αγνόησα κι αυτό και πέρασε σε λίγο καιρό....

Τώρα που θα κάνω την κόρη , θα πάρω τα μέτρα μου....θα της κάνω υπνοθεραπείες.....θα λέω....είμαι η μαμά...είμαι η μαμά......:P

Ο μικρός μου με φωνάζει συστηματικά με το όνομά μου αλλά...βάζει μπροστά και το κυρία:shock:

Ακούει τα άλλα παιδάκια στην πλατεία που με φωνάζουν έτσι και το λέει και αυτός...σπάνια να με πει μόνο με το όνομά μου:rolleyes:

Μαμά έχει να με πει κάμποσους μήνες:rolleyes:

Γελάνε οι άλλες μαμάδες και εγώ απαντώ...είδατε ανατροφή που δίνω στο παιδί μου?:lol::lol::lol:

Κάποιες φορές τον φωνάζω κι εγώ κύριε Φίλιππε και ερχόμαστε στα ίσα μας:cool:

Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί καθόλου...σίγουρα ξέρει ότι είμαι η μαμά του και ας μην μοιάζουμε καθόλου:rolleyes:

πιστευω φαση ειναι θα περασει,εσυ ξερεις πως να το χειριστεις ειτε με το να αποφασισεις να μη δωσεις σημασια,ειτε με το να αγνοεις οταν δεν σε αποκαλει μαμα;)

εμενα να σας πω να με φωναζε με το ονομα μου ,οκ να με φωναζε μπαμπα οκ,:P

αλλα να με φωναζει "αδερφη μου" ενω ειναι μοναχογιος τι σας λεει;:shock::rolleyes:

να ειμαστε στο σ.μαρκετ και να μου λεει "αδερφη μου,να παρουμε γαλα" να μας κοιτανε οι γυρω και με βλεμμα ολο απορια,θα σκεφτοντουσαν οι ανθρωποι ποσο καρπερη μανα εχουμε.:lol:

και να του λεω αγαπη μου ειμαι η μαμα σου ,οχι η αδερφη σου,κρατησε καποιο καιρο ευτυχως τωρα επανηλθαμε στο μαμα,αλλα αμα θελει να παιξουμε μου λεει θα γινεις για λιγο ο φιλος μου και μετα παλι η μαμουλα μου:P

και φυσικα οταν κανουμε κατι ολοι μαζι και χαιρεται μας λεει "μπραβο παιδια ειμαστε φοβερη ομαδα" :P(εμενα και στο πατερα του)

:P:p:p:p

PQ4ip3.png

KpVyp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...