Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Recommended Posts

οπως ειπα και παραπανω εγω μιλαω για τισ gonal αυτες εχουν 600ευρω το κουτακι και εγω θελω 3, θεωρουντε υψηλου κοστουσ φαρμακα και τα προμηθευεσαι μονο απο τα κρατικα φαρμακεια, τα υπολοιπα φαρμακα και ενεσεις μου τισ βρηκε ο φαρμακοποιοσ που συνεργαζομαι για μερικα οντωσ μου ειπε οτι ειχαν ελληψη αλλα τα βρηκε ολα,αυτεσ με ταλαιπωρουν....τι να πω παω για τον αλλο μηνα και τωρα μαζευω τα χαρτια που θελουν, την τεταρτη εκλεισα ραντεβου για σαλπιγγογραφια (την οποια η γυναικολογοσ σαν εξεταση δεν την θελει αλλα θα την κανω μονο για την επιτροπη) ακου πραγματα

Καλημέρα!

Μα κι εγώ για αυτές μιλάω!

Για την ακρίβεια εγώ τις πήρα 480€ το κουτί Χ ,3 από το φαρμακείο της γειτονιάς μου!

Ίσως πρέπει να τις πάρεις από κρατικό φαρμακείο ακριβώς επειδή το κόστος είναι υψηλό και δεν τα παρέχουν τα φαρμακεία με πίστωση στα ταμεία!

Εύχομαι να μην σε παιδέψουν!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μα κι εγώ για αυτές μιλάω!

Για την ακρίβεια εγώ τις πήρα 480€ το κουτί Χ ,3 από το φαρμακείο της γειτονιάς μου!

Ίσως πρέπει να τις πάρεις από κρατικό φαρμακείο ακριβώς επειδή το κόστος είναι υψηλό και δεν τα παρέχουν τα φαρμακεία με πίστωση στα ταμεία!

Εύχομαι να μην σε παιδέψουν!

τι να μην με παιδεψουν.....απο την προηγουμενη βδομαδα τρεχω.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

τι να μην με παιδεψουν.....απο την προηγουμενη βδομαδα τρεχω.....

:(

υπομονή, σκέψου ότι είναι για σπουδαίο σκοπό το τρέξιμο αυτό!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...