Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Πριν 3 εβδομάδες ήμασταν στη θάλασσα.

Έρχεται και μια κυρία με 2 σκυλιά Δαλματίας (να το αφήσω ασχολίαστο που έφερε να τα κάνει μπάνιο δίπλα στο μωρό).

Ξαφνικά ακούω ένα 3χρονο (περίπου) κοριτσάκι από δίπλα να φωνάζει : "Μπαμπά, μπαμπά, αυτή η κυρία έχει σκυλιά αγελάδες"....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μετά από πολλές τούμπες του Γιάννη κατά καιρούς πατώντας σε σφουγγαρισμένο πάτωμα και ενώ φιλοξενούμε την γιαγιά που βοηθάει όσο μπορεί στις δουλειές, κάποια φάση πάει η γιαγιά με στεγνή σφουγγαρίστρα να μαζέψει κάτι χνούδια στο δωμάτιό του και την βλέπει ο μικρός. Την κοιτάει με ύφος περίεργο και τι ρωτάει...: "Λιστάει?" " Λιστάει?" Που να καταλάβει η γιαγιά τι ρωτούσε..." Γλιστάει?" την ξαναρωτάει...

δις εξαμαρτίν... :lol:

5Aqjp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ο Νικολας αργησε να μιλησει,αλλα απο τη στιγμη που τα λεει ολα γελαμε καθε μερα!!!

πες καρεκλιτσα μωρο μου-κι εκεινος- κακαλατσίκα!!

ο μπαμπας του τον μαλωνει εντονα κι εκεινος γυρναει και του λεει- πετατσω κουπιγια εσενα,κεμασω αυτια,πασω μουτα σου!! :shock:

θα θυμηθω κι αλλα και θα γραψω συντομα....

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

ο Βασιλης επερνε για λίγες μερες ενα σιροπι που χρωματιζε πορτοκαλί τα ουρα του. Εγω δεν το πηρα ειδηση και μονο μετα απο αρκετες φορες καταλαβα γιατι οταν πηγαινε στην τουαλετα φωναζε "μαμα η τσουτσουνα βγαζει χυμο"

W7hT.jpg

ο Βασιλης επερνε για λίγες μερες ενα σιροπι που χρωματιζε πορτοκαλί τα ουρα του. Εγω δεν το πηρα ειδηση και μονο μετα απο αρκετες φορες καταλαβα γιατι οταν πηγαινε στην τουαλετα φωναζε "μαμα η τσουτσουνα βγαζει χυμο"

:lol::lol::lol::lol:

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο αντρας μου δουλευει σε ενα εργοστασιο της περιοχης, που ο γιος μου το αποκαλει "το εργοστασιο του μπαμπα". Σημερα περνωντας από το εργοστασιο με το αυτοκινητι αναφωνησε΄' γεια σου μπαμπα με το ωραιο σου το εργοστασιο!!!!!!!!"

Εσκασα στα γελια η "κυρια εργοστασιαρχη"

W7hT.jpg

Πολύ γέλιο! :lol::lol::lol::lol:

me ton mikro mou einai tosa polla ka8e mera pou ta ksexnaw pia... alla 8ymamai ena apo kati asxeta koritsakia: pernagan apo dipla tous sto dromo 2 paidia me mhxanes kai me stoles kai kranh, kai leei to rna koritsaki sth mama tou: "mama, oi power rangers!" lol!

me and my men...

Νομίζω ότι αυτό που μας συνέβησε χθές σε αυτό το ποστ ταιριάζει αν και το έχω ξαναδημοσιεύσει σε άλλο ποστ

Χθες λοιπόν τον πήγα στην παιδίατρο για εμβόλιο. Ετοιμαζόμουν και ο άντρας μου με τον μικρό με περίμεναν στο καθιστικό. Κάποια στιγμή ο άντρας μου για να με πειράξει φωνάζει:

Άντε κοκόνα... αργείς;

Αυτό ήταν ο Γιάννης φώναζε μετά πεντακάθαρα "Αντε κοκόνα"

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, φτάνουμε στο κέντρο της πόλης και παρκάρουμε στο κλειστό πάρκιγκ. Μπροστά μας ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια κυρία μεγάλης ηλικίας. Σταματάει κατεβαινει απο το αυτοκίνητο αργά αργά πηγαίνει παίρνει το εισητήριο της και όλα αυτά με ρυθμούς χελώνας.

Όπότε ο Γιάννης βγάζει το κεφάλι του απο το παράθυρο το οποίο ήταν ανοιχτό γιατί είχε πολύ ζέστη και φωνάζει:

"Άντε κοκόνα"

Εγώ ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί αλλα όταν το σκεφτόμασταν μετά με τον άντρα μου ρίξαμε κάτι γέλια... μετα δακρύων.

dev277pr___.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ένα εύθυμο από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά!!!

Χθές που λέτε ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο αυτοκίνητο, μπαίνει πρώτη η Εύα, στην θέση της ζωσμένη γερά στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, εγώ στην θέση του οδηγού, μετά, βαζοντας την ζώνη μου και περιμένουμε την γιαγιά να έρθει. Ώς συνήθως σιγά σιγά εξαντλείται η υπομονή μας γιατί η γιαγιά καθυστερει πάντα.

Τελικά έρχεται "μετά βαιων και κλάδων", πάει να μπει στην θέση του συνοδηγού και ακούγεται μια φωνή διαμαρτυρίας απο πίσω.

"-Άντε γιαγια, τσακίσου και βάλε και την ζώνη σου"

Κόκκαλο η γιαγιά!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Λοιπον σημερα πηγαμε στον παιδοτοπο της νινεττας.. μαζι ηταν και η κουμπαρα της αδελφης μου με τα δυο της παιδακια.

Καποια στιγμη λοιπον παιρνει εναν χυμο (κοκκινο) τον ανοιγει και παει να δωσει στη μικρη

Ο γιος της Νινεττας λοιπον ο Αλεξανδρος, μολις την βλεπει με το χυμο τρεχει να την προλαβει..

"Κυρια.. κυρια.. να σας πω κατι?"

Εγω εντω μεταξυ ημουν μες τη μεση.. του λεω θες να μου πεις εμενα? Ειναι φιλη μου..

"Οχι, λεει θελω να το πω σε αυτη την,κυρια.. μαμα μπορω να πω κατι σε αυτη την κυρια?"

Φυσικα του απανταει η αμεριμνη μαμα....

"Κυρια.. Κυρια" φωναζει ο Αλεξανδρος τρεχοντας πισω απο την κουμπαρα..

και με αυστηρο υφος της λεει...

"Ξερετε οτι αυτος ο χυμος εχει ζαχαρη και η ζαχαρη χαλαει τα δοντια και κανει κακό? Να περνετε μονο μπλε.. τους ψαξαμε και μονο οι μπλε δεν εχουν ζαχαρη.." :lol::lol::lol:

Ατιμη Νινεττα θες να μας φας λαχανο και να μεινουμε φαφουτιδες και μας σερβιρεις χυμους με ζαχαρη... ευτυχως σε ξεμπροστιασε ο Αλεξανδρουκος.. (κανε παιδι να δεις καλο.. :lol: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ατιμη Νινεττα θες να μας φας λαχανο και να μεινουμε φαφουτιδες και μας σερβιρεις χυμους με ζαχαρη... ευτυχως σε ξεμπροστιασε ο Αλεξανδρουκος.. (κανε παιδι να δεις καλο.. :lol: )

:lol::lol::lol: Καλά λέει το παιδί :lol::lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

να πω για την ανηψουλα μου γιατι ακόμα δεν εχω κάνει παιδακι................

ειναι 2,5 και μενουμε διπλα διπλα

ερχεται προχθες κ μου λεει:

θα μου κανεις αδερφακι????

κ τις λεω οχι αδερφακι ,ξαδερφακι θα σου κανω

και μου λεει

ντατσει θα μου κανεις ξαδερφάκι αλλα να ναι κοριτσακι , αμα ειναι αγοράκι εγω θα το λεω αδερφακι

ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

κοριτσια περιτω να σας πω οτι ειναι ίδιο μένα(όλοι εχουν φρικάρει με την καλή την έννοια μοιάζω πολυ με τον αδερφό μου γιαυτο)

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

της κουμπάρας ο μικρός γιός...ετών 2...την ώρα που του αλλάζει πάνα, πειράζει το πουλάκι του .. και αφου το έχει κατατραβήξει και αυτό έχει τεντωθεί :oops: ρωτάει τη μαμά του "ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!"

O Βασίλης μου μεταφερει συζητηση στον παιδικο σταθμο.

Μαμα ειπα στον Φιλιππα οτι παντρευτηκες!

Με ποιον παντρευτηκα?

Με τον μπαμπα! απαντα αγανακτισμενος και συμπληρωνει:

Και ο Φιλιππας μου ειπε οτι και η μαμα του παντρευτηκε!!!!!

W7hT.jpg

Διαφημίσεις

Μια μερα ο μπομπιρας μου ενω ηταν γυμνούλης για να κανει τσισα του, σηκωθηκε το πουλακι του (αφου το πασπατευε :) )και μου λεει:

μα χαασε αλλο ντατεν, που σε ελευθερη μεταφραση ηθελε να πει το ερμο το μικρο μου: μαμα χαλασε (το πουλακι) (να παρουμε) αλλο απο το σουπερ μαρκετ.

Και αντε να εξηγησεις μετα για τα κακα του υπερκαταναλωτισμου!

0IBKp3.png JgEip3.png

konteuei ta 3 o diomidis ...paizei polu me ta amaxakia tou ta vazei se mia grammi kai otan proxthes eirthe o pappous na dei ton eggono tou skountaei me to podi tou katalathos ena autokinitaki kai arxizei na ton fonazei pigaine gammi sou!!!!!!ma fusika den enoei ayto pou leei apla elege na paei stin grammi tou...vevaia o pateras mou emeine afonos me tin anatrofi tou paidiou mou..xaxaxa,,,alla meta pou katalave den mporouse na stamatisei na gelaei...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

• 4 εβδομάδες μετά...

Ο Ερμής μου (18 μηνών σχεδόν) κοιτούσε τον μπαμπά μου που έλυνε sudoku και του λέει ο μπαμπάς μου: "Είναι sudoku...Σπαζοκεφαλιά" Και ο Ερμής πιάνει το κεφαλάκι του και λέει: "Ααααααααου..." :lol::lol:

Μου'ρχονται κι άλλα :lol::lol:

Η Φοίβη μου, πέρισυ, γύρω στα 2.5 δηλαδή, μάλωνε με τη γιαγιά της (τη μαμά μου) εδώ στο σπίτι, ήταν και ο πατέρας μου μαζί, και αφού δεν περνούσε το δικό της, λέει στη μάνα μου:

Εσύ γιαγιά να πάρεις τον παπού σου και να πας πίτι σου

Κι άλλο...

Μάθαινα του Ωριωνάκου πως να φοράει το βρακάκι του, πρόπερσυ μάλλον, και του έλεγα πως το στενό μέρος πάει μπροστά και το μεγάλο πίσω για να χωράει ο πωπός και μου λέει

"Την άλλη μέρα, η θεία η Κ... (η αδερφή μου) το φορούσε ανάποδα το βρακί της" :!::!::!:

Μάλλον θα την είχε δεί με στρίνγκ :lol::lol::lol:

ο μικρός πιλότος

Είμασταν στη λαική πριν αρκετό καιρό,οπότε σταμάταω για να πάρω πατάτες.Ο γιος μου γύρω 2.8 ετών τότε και ιδιαίτερα κοινωνικό παιδάκι,

ρωτάει τον μανάβη <<τι κάνεις?>> <<δουλεύω>>λέει ο μανάβης.

<<τι δουλειά κάνεις>> <<πουλάω πατάτες>>λέει ο μανάβης << και εγώ θα δουλεύω>> λέει ο γιός μου <<και τί δουλειά θα κάνεις>> <<πιλότος>>απαντάει ο γιος μου έχοντας πιπίλα στο στόμα του.Οπότε του λέει ο μανάβης <<καλά τι πιλότος θα γίνεις με πιπίλα στο στόμα?>>και απάντάει ο γιος μου καθώς πάντα ετοιμόλογος<<Εγώ θα γίνω μικρός πιλότος>>[/b]

Εμείς είχαμε πάει για φαγητό σε κάποια ταβέρνα όπου μεταξύ των άλλων φάγαμε και κοκορέτσι. Το επόμενο βράδυ είμαστε με την Λυδία(4 ετών) :shock: στην κουζίνα και φτιάχνω το γάλα της. Μαμά να σε ρωτήσω κάτι? -μου λέει εκείνη- Το κοκορέτσι από πιο μέρος του κόκορα γίνεται????

'Μαμά, μαμά στο σπίτι του παππού υπάρχουν κροκοδειλάκια ασημένια κλειστά', μου λέει ο γιος μου πριν ένα μήνα.

'Ψεύτικα;' τον ρωτάω,

'Όχι αληθινά, τα είδα στον κήπο του παππού'.

Σκέφτομαι, σκέφτομαι τι μπορεί να εννοεί ο ποιητής μου και τελικά το βρήκα: Κροκοδειλάκια = σαύρες, ασημένια = ασημένια και κλειστά= σκούρα (το αντίθετο το ανοιχτό = κλειστό).

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Καλά έχω λυθεί στα γέλια με τις ατάκες των μικρών...Σας έχω κι εγώ μια του δικού μου. Με τον Αντωνάκη τραγουδάμε πολύ το Τζιν, τζιν τζιν, φτάνουμε λοιπόν στο στίχο Νου-νου-νου, βρε τι κάνει το νουνού και απαντάει ο πιτσιρίκος "καλά είναι"!!! :D

Εμείς είχαμε πάει για φαγητό σε κάποια ταβέρνα όπου μεταξύ των άλλων φάγαμε και κοκορέτσι. Το επόμενο βράδυ είμαστε με την Λυδία(4 ετών) :shock: στην κουζίνα και φτιάχνω το γάλα της. Μαμά να σε ρωτήσω κάτι? -μου λέει εκείνη- Το κοκορέτσι από πιο μέρος του κόκορα γίνεται????

καλά για το κοκορέτσι αν είναι από κόκκορα ή κότα αναρωτιούνται και αρκετοί ''μεγάλοι'' το έχω ακούσει και αυτό :roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...