Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ???

LA LATINA

Recommended Posts

Όπως τα περιγράφεις σκιαγραφείς μια υπέροχη μαμά που προσπαθεί να μην μπλέκεται στα πόδια της κόρης και να μην δίνει λαβές...πίστεψέ με είναι η καλύτερη τακτική για ανθρώπους που πετάνε κακοπροαίρετα σχόλια και περιμένουν να απαντήσεις για να πιαστούν από εκεί. Θα σε συμβούλευα να ακολουθήσεις το παράδειγμά της...όσο και αν είναι δύσκολο και να μην εμπλακείς σε ένα φαύλο κύκλο κακίας. Ας τους μόνους τους να τρώγονται με τα σχόλιά τους. Σαφώς και σε πονάει να ακούς σχόλια για την μαμά σου...σε κανέναν δεν αρέσει άλλωστε. Εγώ απλώς θα τους έλεγα ότι τα σχόλια τους προς την μητέρα σου είναι προσβλητικά και δεν θέλεις από εδώ και εμπρός να τα ακούς ..και θα έβαζα τέλος. Κάθε φορά που θα έλεγαν κάτι θα αποχωρούσα από το δωμάτιο και θα τους άφηνα να μουρμουρίζουν μόνοι τους. Μην τους δίνεις ικανοποίηση απαντώντας τους ...κινδυνεύεις να πέσεις στο επίπεδό τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο ετοιμαζομουν να γραψω ακριβως...

αν το συνδυασεις Στελλα μου και με το θεμα του αντρουλη σου θα συνειδητοποιησεις πως δεν αλλαξαν η μαμα και ο αντρας σου αλλα εσυ...

ξαναβρες τον εαυτο σου κοπελα μου και στειλ τους εκει που τους αξιζει...

μονο εσυ μπορεις να το κανεις:wink:

εντιτ: εισαι και γρηγορη βρε fairytale δεν σε προλαβαινω χαχα

Στελλα, διαβασα το θεμα σου και μπορω να πω οτι χαρηκα δεοντως! Εδωσες επιτελους τις απαντησεις που αρμοζαν στην πεθερα σου και χωρις να χαλαστεις, πεταξες τις ατακες σου και με το γαντι! εδω βλεπουμε μια αλλαγη, που εκανες στην πραξη και περα απο τα λογια μονο (που και αυτα εχουν την αξια τους σε εσενα) και ειναι παρα πολυ σημαντικο...Περασες στην πραξη, κολοτουμπες κανουμε!

Καλα λενε τα κοριτσια, εχεις μια αξιοπρεπη,καλοκαρδη και σοφη μαμα που μπροστα στο μεγαλειο της τρεμει απο τη ζηλια η πεθερα σου. Δεν μπορει να την ανταγωνιστει και ζηλευει αφορητα οταν βλεπει τη διαφορά των ψυχων, οποτε προσπαθει να την υποβιβαζει συνεχως...Οπως στην πραγματικοτητα βλεπει εσενα ποσο αναξια στεκεσαι και τι ανθρωπος εισαι και επιχειρει συνεχως να σε βαζει στο δικο της επιπεδο, το οποιο γνωριζει ποσο χαμηλο ειναι αλλα δεν μπορει να το αλλαξει.

Απο την αλλη η μαμα σου φερεται διακριτικα και σοφα, δε δημιουργει εντασεις γιατι βλεπει οτι θα σε μπλεξει σε καταστασεις με ενταση που μονο κακο θα σε κανουν και οσο ειναι στη ζωη και μετα.

Και την παραπανω παραθεση,ως διαπιστωση, τη βρηκα πολυ σημαντικη οπως και εσυ. Εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης, αλλωστε...Αυτη η συνειδητοποιηση μπορει να αλλαξει-και αλλαξε πραγματα!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

boyboom δεν διαβασα ολες τις απαντησεις μονο την πρωτη σελιδα!!κ ειμαι πολυ συγκινημενη!!δηλαδη διαβαζα κ νομιζα οτι η μαμα σου ειναι ηρωιδα καποιου βιβλιου,με αγγιξαν ολα αυτα που εγραψες για κεινη!!!τι να πω τωρα....μεγαλειο ψυχης η μαμα σου,πολυ γλυκια γυναικα!!τωρα οσο για τα πεθερικα σου δενε χω να πω κατι...δεν τους δινω σημασια καν...η μαμα σου τους επισκιαζει με την τοση καλοσυνη!!!μα τι γλυκος ανθρωπος πραγματικα!!δεν μπορω να αποτυπωσω τα ακριβη μου συναισθηματα με λογια αυτη τη στιγμη!!!μου ερχοταν να κλαψω με τα λογια της!σπανιος ανθρωπος κ σκαλες ανωτερη απ'τα πεθερικα σου!!εκεινη ειναι κερδισμενη,εχει την ψυχη της γαληνια κ τη συνειδηση της ηρεμη!!μπορει αυτην την καλοσυνη να κανουν οτι δεν τη βλεπουν τα πεθερικα σου(κακο δικο τους),αλλα ο θεουλης σιγουρα τη βλεπει κ την αναγνωριζει!!να ειναι παντα καλα η γυναικα κ χαιρομαι που ακομα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!!κοντεψα να πιστεψω οτι ειναι ειδος προς εξαφανιση η ταπεινοτητα κ ο παντοτε γλυκος λογος,μεχρι που διαβασα αυτο το ποστ!!εισαι πολυ τυχερη που εχεις τετοια μανουλα!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

με μενα μονο ειναι ....κερβερος ! χιχιχι

δειτε αν θελετε εγραψα ενα κειμενο πριν λιγο καιρο

Μανα, μανουλα, μαμα

νομιζω θα σας αρεσει

να βαλω λινκ...

Διαφημίσεις

με μενα μονο ειναι ....κερβερος ! χιχιχι

δειτε αν θελετε εγραψα ενα κειμενο πριν λιγο καιρο

Μανα, μανουλα, μαμα

νομιζω θα σας αρεσει

να βαλω λινκ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=94638

καλα ανατριχιασα τωρα!διαβασα το ποστ για τη μαμα σου!!συγκλονιστικοτατο!!!αλλα κ συ βρε boyboom μην νιωθεις ετσι,εκεινη αυτα που χρειαζεται αποσ ενα τα εχει παρει,της τα προσφερεις καθημερινα!!δεν ειναι μονο κατι υλικο,οσο το γεγονος οτι μενεις απο πανω,σε βλεπει ευτυχισμενη με τον αντρα σου κ τα παιδακια σου,σε βλεπει χαμογελαστη,σε καμαρωνει!της χαρισες τα εγγονακια της που της δινουν ζωη,σε βλεπει υγιεστατη μετα απο το προβλημα υγειας που ειχες κ νιωθει ανακουφιση!εισαι το κοριτσακι της κ ας μην την εχεις ευχαριστησει ποτε για οτι εχει κανει!!το νιωθει!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

μπα μην το λες

αχαριστη με ανεβαζει, ανεπροκοπη με κατεβαζει

αλλα μαλλον ολες τα ιδια λενε....χιχιχιχ

χαχαχα!!!!ε μα κ συ..ελληνιδα μανα τι ηθελες να σου πει!!!χιχι!!!!

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...