Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πως κοιμίζετε τα μωράκια σας οταν φιλοξενείστε αλλού;;;;

giotaki83

Recommended Posts

Αυτό το πρόβλημα ειλικρινά δεν ξερω πως να το λύσω. Η μικρούλα έμαθε πλέον να κοιμάται μόνη της αφού φάει, στο κρεβατάκι της. Την βάζω και ηρεμεί και κοιμάται. Μια χαρούλα ως εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάμε στα πεθερικά μου δεν βρισκει ησυχία. Οταν τη βάζω μεσα στο παρκοκρέβατο εκεί κατευθείαν σηκώνει το κεφάλι και γκρινιάζει να τη πάρω αγκαλιά αλλα ούτε στην αγκαλιά κοιμάται παρά μόνο κλαίει. Δηλαδή να είμαστε τόσο καλά στο σπίτι και να το σκέφτομαι να παω δυο μερούλες καπου να ξεσκασω... Εσείς τι κάνετε;;;; Είναι 14 μηνών τώρα...ελπίζω καποια στιγμή να καταλάβει ...τι να πω

Πείτε γνωμες βρε κορίτσια.

Ούτε νανουρίσματα δέχεται, ούτε χαδάκια, ούτε στο κρεβάτι μαζί μου, ούτε τίποτα που προκαλεί υπνηλία.

Επίσης στο παρκοκρέβατο βάζω ότι έχει και το κρεβάτι ( σεντόνια, πάντα, μαξιλάρι, ολα ίδια) μπας και τη ξεγελάσω αλλα πουυυυυυυυυυυυυ:(

gth0p3.png

Διαφημίσεις

Και γω το ίδιο "λάθος" μάλλον κάνω!:confused:

Εμένα η ζουζούνα κοιμάται ναι μεν όταν είναι αλλού πχ στους γονείς μου σε κούνια χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αν είμαστε έξω πχ για καφέ ή φαγητό το βράδυ και είναι η ώρα της για ύπνο, δεν κοιμάται στο καρότσι της με τίποτα!!!!!!:(:(

Ενώ την μέρα δεν έχει πρόβλημα το βράδυ θέλει το κρεβατάκι της!!!!!!

Όχι ότι το θεωρώ τρομερό πρόβλημα αλλά γιατί δεν κοιμάται?

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

δεν κανεις κανενα λαθος! απλα τα παιδακια οταν ειναι σε αλλο χωρο και καπου που δεν πανε συχνα , συνηθως ειτε ειναι 40 ημερων ειτε 1 1/2 χρονων που ειναι τωρα το μωρο μου , δεν θελουν να κοιμηθουν.. θελουν να δουν το καινουργιο... οταν πηγαινω για καφε με τον γιο μου και με μια φιλη μου τωρα ο αχιλλεας μου καθετε γελαει παιζει , δεν κοιμαται πια εξω αλλα δεν γκρινιαζει κι ολας....! οταν παμε σε μια φιλη μου, που μεχρι τωρα θα ηταν και νονα του, αλλα τελικα δεν μπορει , εχει συνηθισει το χωρο κι οταν ειναι η ωρα για υπνο, το παιρνω στο κρεβατι της και του μιλαω ψιθιριστα, παιζει με υτα μαξιλαρια, κατι που κανει και στο σπιτι, του δινω νερο κααιιιιι νανι!!!

οταν ηταν μικροτερο , εκανα παντα αυτο που εκανα και στο σπιτι, μεχρι 10 μηνων δηλαδη, το επαιρνα αγκαλιτσα κια τραγουδουσα, το κουνελακι, την πεταλουδιτσα, τα κουλουρακια, κουπεπε και νανιιιι το μωρο μου... αν δεν γκρινιαζει μη το κοιμιζεις δεν πειραζει, καποια στιγμη θα κουραστει και θα κοιμηθει στην αγκαλια σου.... τωρα αυτα εκανα εγω.. ελπιζω να σε βολεψει κατι,, ποσο ειναι το μωρακι σου ειπαμε?

οταν ειναι σε χωρο που δεν εχει συνιθισει ισως θελει να χαζευει το μικρουλι σου,,, να το περνεις το βραδακι μαζι σου μαζι με καναδυο παιχνιδακια, παρτο και αγκαλιτσα , μιλησε του και μετα αστο στο καροτσι να χαζευει... αν εχει πιπιλα δως του την πιπιλιτσα η κατι να μασουλαει... αν ειναι ησυχο, δεν πειραζει θα κοιμηθει σπιτι..

Διαφημίσεις

Το καλό είναι ότι δεν γκρινιάζει καθόλου!!! Απλά εγώ στεναχωριέμαι που βλέπω τα ματάκια της κατακόκκινα από τη νύστα:(:(:(

Είναι 9 μηνών ακριβώς και πολύ παρατηρητική είναι η αλήθεια;);)

Απλά βλέπω άλλα μωράκια να κοιμούνται στο καρότσι.....

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

μην ανυσηχεις καθολου.. σιγουρα θα νυσταζει γιατι ειναι μωρακι , αλλα πιστεψε με αν δεν αντεχε αλλο, θα εκλεινε τα ματακια της! να χαιρεσαι αφου δεν γκρινιαζει, ειναι εξυπνη η μικρη σου, παρατηρει, μαθαινει και φυσικα εχει βγει βολτα με τη μανουλα της! την εχετε βαπτισει?

εχουμε τρια μωρα στην παρεα ! το δικο μου ¨μεγαλυτερο¨! ειναι 1 1/2 ο αχιλλεας μου! 14 μηνων της κοπελας και 9 το δικο σου! να χαιρεσαι το κοριτσακι σου . να χαιρεστε την καθε στιγμη με τα μωρακια σας.ειναι αυτα που μας δινουν δυναμη,. αχιλεα/.χριστο θα πω τον γιο μου.

γιωτακι που ειμαστε και συννονοματες εσυ απλα μπορεις να μη την βαζεις καθολου για υπνο οταν λειπετε απο το σπιτι αλλα να ασχολεισια μαζι της.. δολιμασες αν της δωσεις γαλατακι? η να την βγαζεις για λιγο εξω, να βλεπει τα φωτα? να κανετε βολτιτσα για να ηρεμει

Διαφημίσεις

Να μας ζήσουν τα αγγελουδάκια μας και τα παιδάκια όλου του κόσμου! Με το καλό το όνομα σας!

Νομίζω τελικά ότι το θέμα ύπνος απασχολεί όλες τις μανούλες! Αλλά που θα πάει! Θα το λύσουμε και αυτό!!!!:):):)

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

εμεις σημερα ειμασταν απο τοπρωι στο παιδων. εξαντληθηκε το μωρο μου, γυρνουσαμε και στο λεοφωρειο με αγκαλιασε με κοιταξε,, του εδωσα νερο και κοιμηθε! χωρις να κανει κιχ, αλλα ειχαμε παει εκει ειδε αλλα παιδακια, τσιριξε , επαιξε στις κουνιες εκει και δεν αντεξεα αλλο κοιμηθηκε... καλυτεραα να ειστε χαλαρες ε και αν φωναζει φωναξε, μην αγχωνεστε να ειστε παντα χλαρεσ μετον ιδιο τονο στη φωνη... ολα καλα θα πηγαινουν! ναι να τα χαιρομαστε...

• 5 months later...

Εμάς κοιμάται μονο στο κρεβάτι του και πουθενά αλλού.Είναι 14 μηνών.Επειδή το σπίτι μας είναι κρύο αυτές τις μέρες που έκανε κρύο και επειδή ο μικρός ξεσκεπάζεται συνέχεια είπα να τον πα΄ρω στο δωμάτιό μας και να κοιμηθεί στο παρκοκρέβατο. Ε δεν κοιμήθηκε μέχρι που τον πήγα πάλι στο δωμάτιό του.Τσίριζε και είχε ανησυχία.Με το που τον πήγα στο κρεβάτι του κοιμήθηκε σε 1 λεπτό.Αυτό έγινε για 2-3 μέρες μέχρι που το πήρα απόφαση και τον άφησα στην ησυχία του.

Απλά σηκώνομαι συνέχεια το βράδι για να τον σκεπάσω.

• 2 χρόνια μετά...

Καλημερα κοριτσια !

Ειπα να επαναφερω το θεμα , μιας και αντιμετωπιζω προβλημα κι εγω με τον υπνο εκτος σπιτιου ,μηπως και μου προτεινετε και καποια αλλη ιδεα!

Ενω δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα (πια) με τον υπνο της μπουμπους εντος σπιτιου, οταν πηγαινουμε στη μητερα μου κοιμαται δυσκολα και για μιση ωρα...Ξυπναει , προσπαθω να την ξανακοιμισω , αλλα με τιποτα και ειναι μες στη γκρινια!

Ειναι 10 , 5 μηνων και κοιμαται μονο θηλαζοντας !

Καλα , το ενδεχομενο να κοιμηθει εξω , σε καφε , βολτα κλπ ειναι ονειρο θερινης νυκτος για μενα!!

Μονο μια φορα οταν ηταν 2 μηνων κι αυτο μαλλον ετυχε!

Καμια ιδεα;;;

Καλημερα κοριτσια !

Ειπα να επαναφερω το θεμα , μιας και αντιμετωπιζω προβλημα κι εγω με τον υπνο εκτος σπιτιου ,μηπως και μου προτεινετε και καποια αλλη ιδεα!

Ενω δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα (πια) με τον υπνο της μπουμπους εντος σπιτιου, οταν πηγαινουμε στη μητερα μου κοιμαται δυσκολα και για μιση ωρα...Ξυπναει , προσπαθω να την ξανακοιμισω , αλλα με τιποτα και ειναι μες στη γκρινια!

Καλα , το ενδεχομενο να κοιμηθει εξω , σε καφε , βολτα κλπ ειναι ονειρο θερινης νυκτος για μενα!!

Καμια ιδεα;;;

Ολα τα παιδάκια αναστατώνονται όταν βγαίνουν εκτός προγράμματος. Εγώ προσωπικά τη μικρή τη νανουρίζω σε σκοτεινό δωμάτιο με ησυχία.

Σε διακοπές που είχαμε πάει με τη μεγάλη 10 μηνών, το καρότσι υπήρξε θαυματουργό. Και το δεύτερο τώρα έτσι θα το κοιμίζω όπου πάμε διακοπές.

Δεν σου κοιμάται θες να πεις σε βόλτα με το καρότσι;;;

Διαφημίσεις

Μπραβο Χαρουλα που επανεφερες το θεμα! Κ εγω το σκεφτομουν μιας και η μικρη μου εχει μαθει να κοιμαται μονη της στο κρεβατι της, τωρα το καλοκαιρι που λεμε να παμε λιγο στο εξοχικο να περασουμε λιγες μερες, με προβληματιζει το πως θα μπορεσει να κοιμηθει παλι μονη της εκτος κρεβατιου-δωματιου της! Θα παρουμε το παρκοκρεβατο βεβαια μαζι αλλα αυτο το εχει συνδιασει με παιχνιδι... Ειναι πιθανο να εχουμε πισωγυρισματα πιστευω... Κ εμενα 10,5 μηνων ειναι!

veMDp3.png

Καλημερα κοριτσια !

Καμια ιδεα;;;

Ειναι στην ιδιοσυγκρασία του παιδιού πιστευω! Αγχώνονται εκτός του χώρου τους!!Κι εμενα δεν κοιμηθηκε ποτε σε καρότσι και μαλιστα περάσαμε πολυ ζορι και κλάματα για να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο! Οταν πάω στο εξοχικό για 2-3 μερες τον κοιμηζω αναγκαστικά στο κρεβατι μαζι μας...Στο πάρκοκρεβατο ξυπνούσε ανα μια ωρα με κλάμα και είπα να μην ταλαιποριθει ουτε εκείνος ουτε εμεις... Δεν καλοέμαθε παντως..στο σπιτι κοιμηθηκε στο κρεβατι του κανονικά χωρις διαμαρτυρία!! Κοιτάξτε να ξεκουραστειτε οικογενειακός και το πρωινό ξύπνημα ειναι υπέροχο στο κρεβατι!!!

Αχ βρε μανουλες, ποσο καλα ειναι να ξερεις οτι καποια , καπου , καποια στιγμη σε καταλαβαινει!

1)xena μου αγαπημενη , δεν εχει κοιμηθει ΠΟΤΕ σε βολτα με το καροτσι!θελει να τα βλεπει ολα και κουτουλαει καποια στιγμη απο τη νυστα, αλλα παλι δεν κοιμαται γιατι θελει στηθος και πανω απ ολα ησυχια και απορροφητηρα να τη νανουριζει!

2)smak μου συνομηλικα τα ζουζουνακια μας!!

Χλωμο το βλεπω για το παρκοκρεββατο , εκτος αν στρωσεις καποιο σεντονακι του κρεββατιου της και το βλεπει σαν το κρεββατακι της....

3)alexia ποσο δικιο εχεις!!συμφωνω απολυτα οτι τελικα ειναι θεμα χαρακτηρα!

Παω στη μανα μου ,ρε κοριτσια , να ξεκουραστω υποτιθεται και φευγω κατακοπη!Καποια στιγμη θα συνηθισει!

Αν μετακομιζαμε, αϋπνη θα εμενε , τι στο καλο;;

δεν κοιμαται γιατι θελει στηθος και πανω απ ολα ησυχια και απορροφητηρα να τη νανουριζει!

Μου θύμισες τώρα τις περισυνές μας διακοπές: ήταν η μπέμπα δύο μηνών, κοιμόταν εκείνη μαζί μου κι ό άντρας μου με την μεγάλη. Ηταν ο καλύτερος ύπνος που έκανα ποτέ...... :oops::oops::oops::oops::oops: Με μισοξύπναγε το μαμούνι μου 2 μηνών να θηλάσει: έρποντας έβρισκε τη θηλή και κουλουριαζόταν όπως κοιμόμουν στο πλάϊ... τι γλυκιά ανάμνηση.....

Μου θύμισες τώρα τις περισυνές μας διακοπές: ήταν η μπέμπα δύο μηνών, κοιμόταν εκείνη μαζί μου κι ό άντρας μου με την μεγάλη. Ηταν ο καλύτερος ύπνος που έκανα ποτέ...... :oops::oops::oops::oops::oops: Με μισοξύπναγε το μαμούνι μου 2 μηνών να θηλάσει: έρποντας έβρισκε τη θηλή και κουλουριαζόταν όπως κοιμόμουν στο πλάϊ... τι γλυκιά ανάμνηση.....

Απιστευτο συναισθημα , οτι πιο αγνο και τρυφερο γεννησε ποτε η φυση(γιατι πιστευουμε και οι δυο στη φυση απ οτι βλεπω στο LGBT;))!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...