Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τα αγορια παιρνουν ολο τον μηνα????

Recommended Posts

καλησπερα σε ολεσ :lol: την δευτερα ημουν στο γιατρο και εμαθα οτι εχω αγορακι :lol::-P:-P τωρα ομωσ μου εχει καρφωθει μια απορια.....εχω ακουσει οτι τα κοριτσια περνουν ολο τον μηνα,40,η 41 εβδομαδεσ,ειτε με καισαρικη ειτε με φυσιολογικο τοκετο....με τα αγορια συμβαινει το ιδιο,η συνηθωσ γεννιουνται λιγο νωριτερα,π.χ 36 η 37 η 38 εβδομαδεσ,ασχετωσ αν γινεται φυσιολογικοσ τοκετοσ η καισαρικη?????αν γνωριζετε κατι,ειτε εχετε διαβασει,ειτε απο προσωπικεσ σασ εμπειριεσ,η απο γνωστεσ σασ,θα με βοηθουσαν πολυ αν μου τισ λεγατε:P ευχαριστω εκ των πρωτερων;)

dev000br___.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολεσ :lol: την δευτερα ημουν στο γιατρο και εμαθα οτι εχω αγορακι :lol::-P:-P τωρα ομωσ μου εχει καρφωθει μια απορια.....εχω ακουσει οτι τα κοριτσια περνουν ολο τον μηνα,40,η 41 εβδομαδεσ,ειτε με καισαρικη ειτε με φυσιολογικο τοκετο....με τα αγορια συμβαινει το ιδιο,η συνηθωσ γεννιουνται λιγο νωριτερα,π.χ 36 η 37 η 38 εβδομαδεσ,ασχετωσ αν γινεται φυσιολογικοσ τοκετοσ η καισαρικη?????αν γνωριζετε κατι,ειτε εχετε διαβασει,ειτε απο προσωπικεσ σασ εμπειριεσ,η απο γνωστεσ σασ,θα με βοηθουσαν πολυ αν μου τισ λεγατε:P ευχαριστω εκ των πρωτερων;)

καλησπερα! κατ'αρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και να ειναι καλη και τελειομηνη!

στην καισαρικη οταν ειναι να την κανεις προγραμματισμενα ειτε ειναι αγορακι ειτε κοριτσακι γινεται συνηθως στις 38 εβδομαδες εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας και πρεπει να γινει νωριτερα!

τωρα στο φτ απο οτι ξερω απο γνωστες μου το κοριτσακι παιρνει ολο το μηνα ενω το αγορακι αφηνει..αλλα και αυτο δεν ειναι απολυτο!!

το θεμα ειναι να ειναι γερα και οταν ειναι η ωρα τους να βγουν θα βγουν:lol:!! οποτε μην σε ανησυχουν αυτοι οι λογοι και κοιταξε να χαρεις την εγκυμοσυνη σου! με το καλο!!!!!!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

καλησπερα! κατ'αρχας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου και να ειναι καλη και τελειομηνη!

στην καισαρικη οταν ειναι να την κανεις προγραμματισμενα ειτε ειναι αγορακι ειτε κοριτσακι γινεται συνηθως στις 38 εβδομαδες εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι υγειας και πρεπει να γινει νωριτερα!

τωρα στο φτ απο οτι ξερω απο γνωστες μου το κοριτσακι παιρνει ολο το μηνα ενω το αγορακι αφηνει..αλλα και αυτο δεν ειναι απολυτο!!

το θεμα ειναι να ειναι γερα και οταν ειναι η ωρα τους να βγουν θα βγουν:lol:!! οποτε μην σε ανησυχουν αυτοι οι λογοι και κοιταξε να χαρεις την εγκυμοσυνη σου! με το καλο!!!!!!

αυτο προσπαθω να χερομαι την εγκυμοσυνη,αλλα το κακο ειναι οτι μου ερχονται αποριεσ οταν φευγω απο το γιατρο:shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes::eek: ευχαριστω για την απαντηση σου riki μου,να σαι καλα :-D:grin::-D

dev000br___.png

Μα γιατί ανησυχείς τόσο;;;

Πράγματι, στην κτ τα "παίρνουν" τα μωράκια

στις 38 εβδ. ((στην Ελλάδα!)), ότι φύλλο κ αν είναι..

Για φτ επίσης δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά

(που να ..στέκει ιατρικά!)

Νομίζω είναι η ίδια νοοτροπία που επικρατεί ((στην Ελλάδα!!!))

πως ..τα αγόρια αργούν να μιλήσουν, τα κορίτσια περπατούν νωρίτερα,

τα αγόρια βγάζουν νωρίς την πάνα, τα κορίτσια καθυστερούν με την πιπίλα

κ εεεενα σωρό άλλες τέτοιες ταμπέλες!!!

Ο γιος μου γεννήθηκε φυσιολογικά στις 40εβδ. ακριβώς

κ αν ήθελε να ..αργήσει κ΄άλλο , θα τον περιμέναμε

εφόσον ήταν απόλυτα υγιής!!!

Αν πάντως βρεις/μάθεις/διαβάσεις κάτι σχετικο κ ιατρικώς αποδεδειγμένο

ενημέρωσε μας κ εμάς να μαθαίνουμε...!

Με το καλό το μωράκι σου!!!

αυτο προσπαθω να χερομαι την εγκυμοσυνη,αλλα το κακο ειναι οτι μου ερχονται αποριεσ οταν φευγω απο το γιατρο:shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes::eek: ευχαριστω για την απαντηση σου riki μου,να σαι καλα :-D:grin::-D

να γραφεις οτι απορια σου ερχεται, οταν σου ερχεται, σε ενα χαρτι κ οταν πας επισκεψη στον γιατρο ,βγαζεις το χαρτι κ αρχιζεις!!!!!! ετσι εκανα κ εγω γιατι ουτε τα μισα δεν θυμομουν απο αυτα που ηθελα να ρωτησω:rolleyes:. δεν ξερω αν ισχυει τελικα αλλα κ οδικος μου 39 κ 6 εβδ. στο παρα ενα δηλαδη! με το καλο το νινι σου:P

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε γεννιούνται τα μωρά!!!Ο γιος μου γεννήθηκε λίγο πριν κλείσω την 40η βδομάδα.Η κουμπάρα μου που έχει και αυτή αγόρι μπήκε με πρόκληση γιατί πήρε όλο το μήνα της.Ξέρω και περιπτώσεις με κοριτσάκια που γεννήθηκαν πρόωρα.Τι σχέση έχει το φύλο δεν μπορώ να καταλάβω??Φυσιολογικά πάντως είτε αγόρι,είτε κορίτσι ένα μωρό συνήθως γεννιέται στις 40 εβδομάδες.Λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα.Με το καλό λοιπόν να υποδεχτείς τον γιο σου όποτε αυτός επιλέξει πότε θα έρθει στον κόσμο!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε γεννιούνται τα μωρά!!!Ο γιος μου γεννήθηκε λίγο πριν κλείσω την 40η βδομάδα.Η κουμπάρα μου που έχει και αυτή αγόρι μπήκε με πρόκληση γιατί πήρε όλο το μήνα της.Ξέρω και περιπτώσεις με κοριτσάκια που γεννήθηκαν πρόωρα.Τι σχέση έχει το φύλο δεν μπορώ να καταλάβω??Φυσιολογικά πάντως είτε αγόρι,είτε κορίτσι ένα μωρό συνήθως γεννιέται στις 40 εβδομάδες.Λίγες μέρες νωρίτερα ή αργότερα.Με το καλό λοιπόν να υποδεχτείς τον γιο σου όποτε αυτός επιλέξει πότε θα έρθει στον κόσμο!

ευχαριστω για την απαντηση σου....απλα και εδω που εχω διαβασει τισ περισσοτερεσ φορεσ τα αγορια συνηθωσ γεννιοταν λιγο νωριτερα:rolleyes:

dev000br___.png

Μα γιατί ανησυχείς τόσο;;;

Πράγματι, στην κτ τα "παίρνουν" τα μωράκια

στις 38 εβδ. ((στην Ελλάδα!)), ότι φύλλο κ αν είναι..

Για φτ επίσης δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά

(που να ..στέκει ιατρικά!)

Νομίζω είναι η ίδια νοοτροπία που επικρατεί ((στην Ελλάδα!!!))

πως ..τα αγόρια αργούν να μιλήσουν, τα κορίτσια περπατούν νωρίτερα,

τα αγόρια βγάζουν νωρίς την πάνα, τα κορίτσια καθυστερούν με την πιπίλα

κ εεεενα σωρό άλλες τέτοιες ταμπέλες!!!

Ο γιος μου γεννήθηκε φυσιολογικά στις 40εβδ. ακριβώς

κ αν ήθελε να ..αργήσει κ΄άλλο , θα τον περιμέναμε

εφόσον ήταν απόλυτα υγιής!!!

Αν πάντως βρεις/μάθεις/διαβάσεις κάτι σχετικο κ ιατρικώς αποδεδειγμένο

ενημέρωσε μας κ εμάς να μαθαίνουμε...!

Με το καλό το μωράκι σου!!!

ευχαριστω πολυ...:-Dαπλα ειναι οπωσ ειπεσ οτι τα αγορια τα γενναμε νωριτερα,βγαζουν πιο γριγορα την πανα..... που οντωσ δεν ειναι ιατρικοσ αποδεδειγμενο:rolleyes:

dev000br___.png

• 3 χρόνια μετά...

Με τον ανηψιό μου να βιάζεται εξ αρχής και τον γιο μου απ την 30η εβδομάδα επίσης, μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω το "τα αγόρια παίρνουν όλο το μήνα"... Και οι δυο γεννήθηκαν μετα κόπων και βασάνων την 37η εβδομάδα. Δεν είναι θέμα φύλου, είναι θέμα κατάστασης εγκυμοσύνης.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...