Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Μια γενικη αποψη απο το δωματιακι τηης μπεμπουλας που περιμενουμε:

:roll: Dali πολύ όμορφο είναι και πολύ ρομαντικό μπορώ να πω :D φυσικά μου άρεσε πολύ το χαλάκι σας Από που το πηρατε αν επιτρέπετε... και η τιμή του?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια γενικη αποψη απο το δωματιακι τηης μπεμπουλας που περιμενουμε:

<a href=http://img293.imageshack.us/img293/5845/imgp0941.jpg' alt='imgp0941.jpg'>

w320.png[/img]

πολυ ομορφο! Να σας ζησει!!!!!

Το χαλακι τι μαρκα ειναι, θυμασαι?

dsc01844e.th.jpg dsc01848t.th.jpg dsc01850c.th.jpg dsc01851m.th.jpg dsc01849.th.jpg dsc01847.th.jpg dsc01845y.th.jpg

Το έχεις κάνει Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! Νομίζω ότι επάξια μπορείς να πάρεις το τίτλο του "ΓΙΟΥΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ" πάρα πολύ όμορφο ειλικρινά !!! Μπράβο! Και ωράια χρώματα χαλάκι, τοίχοι, έπιπλα !!!! Εύγε!!!

Διαφημίσεις

dsc01844e.th.jpg dsc01848t.th.jpg dsc01850c.th.jpg dsc01851m.th.jpg dsc01849.th.jpg dsc01847.th.jpg dsc01845y.th.jpg

ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩ!!! έχει τα αγαπημένα μου χρώματα και είναι τόσο μα τόσο γλυκό και ζουζουνιάρικο!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Εμείς να δούμε πότε θα το κάνουμε το παιδικό. Ακόμα ούτε τον τοίχο δεν έχουμε κάνει.... :oops::oops::oops:

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα, ευχαριστω πολυ για τα τελεια λογακια σας! Να ειστε καλα ολες και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Δυστυχως απο τοτε που εβαλα την φωτο, κολησε ο υπολογιστης! Αλλα θα ξαναπροσπαθησω σημερα να κατεβασω και αλλες φωτο! Οποτε αν δεν εχετε νεα μου, να ξερετε οτι τα τεζαρε!!! :D

Το χαλακι, παρολο που γυρισαμε ολη την Θεσσαλονικη να βρουμε κατι που να μας αρεσει και να ταιριαζει, πανω απο ολα, με το υπολοιπο του δωματιου, το πηραμε απο εδω!!! Απο το χωριο!!! Φαντασου!! :shock:

Η μαρκα του που γυρισα το χαλι απο κατω γραφει: Samuray, της εταιριας: Domoral και ο τυπος του ειναι DSGN:2983, διαστασεων 140*200 μετρα. Η τιμη του 80 ευρω, δεν ξερω αν ειναι ακριβο ή φθηνο, παντως ειναι μου ειπανε για παιδικο-εφηβικο δωματιο και ειναι χοντρο χαλι, δεν ειναι πολυ λεπτο, ειναι χαλι που βουλιαζει το ποδι σου! Αυτα τα χαλια ειναι που μου αρεσουν!!! Να βουλιαζεις!!! Τωρα σιγουρα δεν κανει για καλοκαιρι, αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε βγαλει ολα τα χαλια απο το σπιτι!!

Την κουρτινα την εκανε η μαμα μου και την ταπετσαρια την περασε ο αντρουλης μου!! Επισης επειδη δεν βρισκαμε καποια αντιστοιχη μπορντουρα με λουλουδακια και πεταλουδιτσες, που εχει η πρικα μας και ειναι το θεμα μας, αγορασε ο αντρουλης μου ξυλο υψους 15 εκατοστων (οσο ειναι οι μπορντουρες), το εβαψε λευκη λακα και το καρφωσαμε στον τοιχο πανω απο την ταπετσαρια. Και επανω του βαλαμε αυτοκολητα απο τα τζαμπο, που ειναι λουλουδακια και πεταλουδιτσες. αυτο που μας εμεινε ειναι να αγορασουμε ενα κεντρικο φωτιστικο, που το βρηκα σε ενα site απο εσας, και θα το παραγγειλω, και διακοσμητικα καδρακια για τους τοιχους μας, οπως και διακοσμητικα για την βιβλιοθηκουλα μας, που μαλλον θα τα αφησουμε για λιγο αργοτερα, να τα παρουμε μαζι με την μπεμπα!!!

Θα προσπαθησω να βαλω κι αλλες φωτογραφιες για να το δειτε καλυτερα, γιατι τωρα δεν καταλαβαινετε και πολλα.

Stella-Alex τελεια τα ζουζουνιαρικα χρωματακια σας! Πολυ χαρουμενο και φωτεινο! Μου αρεσε παρα πολυ ο τοιχος με τις χρωματιστες κορνιζες! Να το χαιρεται το ζουζουνι σας!!! :D

Κοριτσια καλησπερα, ευχαριστω πολυ για τα τελεια λογακια σας! Να ειστε καλα ολες και να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!

Δυστυχως απο τοτε που εβαλα την φωτο, κολησε ο υπολογιστης! Αλλα θα ξαναπροσπαθησω σημερα να κατεβασω και αλλες φωτο! Οποτε αν δεν εχετε νεα μου, να ξερετε οτι τα τεζαρε!!! :D

Το χαλακι, παρολο που γυρισαμε ολη την Θεσσαλονικη να βρουμε κατι που να μας αρεσει και να ταιριαζει, πανω απο ολα, με το υπολοιπο του δωματιου, το πηραμε απο εδω!!! Απο το χωριο!!! Φαντασου!! :shock:

Η μαρκα του που γυρισα το χαλι απο κατω γραφει: Samuray, της εταιριας: Domoral και ο τυπος του ειναι DSGN:2983, διαστασεων 140*200 μετρα. Η τιμη του 80 ευρω, δεν ξερω αν ειναι ακριβο ή φθηνο, παντως ειναι μου ειπανε για παιδικο-εφηβικο δωματιο και ειναι χοντρο χαλι, δεν ειναι πολυ λεπτο, ειναι χαλι που βουλιαζει το ποδι σου! Αυτα τα χαλια ειναι που μου αρεσουν!!! Να βουλιαζεις!!! Τωρα σιγουρα δεν κανει για καλοκαιρι, αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε βγαλει ολα τα χαλια απο το σπιτι!!

Την κουρτινα την εκανε η μαμα μου και την ταπετσαρια την περασε ο αντρουλης μου!! Επισης επειδη δεν βρισκαμε καποια αντιστοιχη μπορντουρα με λουλουδακια και πεταλουδιτσες, που εχει η πρικα μας και ειναι το θεμα μας, αγορασε ο αντρουλης μου ξυλο υψους 15 εκατοστων (οσο ειναι οι μπορντουρες), το εβαψε λευκη λακα και το καρφωσαμε στον τοιχο πανω απο την ταπετσαρια. Και επανω του βαλαμε αυτοκολητα απο τα τζαμπο, που ειναι λουλουδακια και πεταλουδιτσες. αυτο που μας εμεινε ειναι να αγορασουμε ενα κεντρικο φωτιστικο, που το βρηκα σε ενα site απο εσας, και θα το παραγγειλω, και διακοσμητικα καδρακια για τους τοιχους μας, οπως και διακοσμητικα για την βιβλιοθηκουλα μας, που μαλλον θα τα αφησουμε για λιγο αργοτερα, να τα παρουμε μαζι με την μπεμπα!!!

Θα προσπαθησω να βαλω κι αλλες φωτογραφιες για να το δειτε καλυτερα, γιατι τωρα δεν καταλαβαινετε και πολλα.

Stella-Alex τελεια τα ζουζουνιαρικα χρωματακια σας! Πολυ χαρουμενο και φωτεινο! Μου αρεσε παρα πολυ ο τοιχος με τις χρωματιστες κορνιζες! Να το χαιρεται το ζουζουνι σας!!! :D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΛΥ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ.....ΣΟΥΠΕΡ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ!!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

120776ct4iv9yioo.gif

ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!! :shock::shock: ΤΙ ΝΑ ΠΩ DALI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ!!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ"!!!ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ!!!!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια χιλια συγνωμη που τις εβαλα μια-μια τις φωτογραφιες, αλλα δεν μπορουσα αλλιως και δεν ηξερα κιολας, ελπιζω να βγαλετε ακρη και να μην σας ζαλισα πολυ!!! :D

Elias-Christina μου σε ευχαριστω πολυ!!!

Stella μου να εισαι καλα, ευχαριστουμε πολυ!!!

Συγνωμη που δεν μπορεσα να απαντησω νωριτερα αλλα επρεπε να βαλω μια-μια τις φωτο, γιατι αλλιως θα ξανακολλουσε!!!

Να ειστε καλα ολες κοριτσια!!! Μαζι και τα ζουζουνια σας ε!!! :D:D:D

το χαλι μας και παλι:

<a href=http://img8.imageshack.us/img8/8489/imgp0933j.jpg' alt='imgp0933j.jpg'>

w320.png[/img]

Dali θα το ξαναπώ ....

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω φάει κόλλημα με το χαλί σας και βρήκα τον κατασκευαστή είναι θεσσαλονίκη!!!!!!!!! Θα τους παρω αύριο τηλέφωνο,,,,, δεν σε ενοχλεί να παρω το ιδιο ε????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...