Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειχα βρει πριν λιγα χρονια καποιο σιτε εταιρειας χρωματων που εβαζες φωτο δωματιου και μπορουσες να το μπογιατισεις με χρωματα του καταλογου αλλα δε θυμαμαι ποιο ειναι ξερει καμια κατι αντιστοιχο?

Eιρήνη, μπες εδώ http://www.dulux.gr/el/c_mp_index.html :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

κοριτσια ειχα βρει πριν λιγα χρονια καποιο σιτε εταιρειας χρωματων που εβαζες φωτο δωματιου και μπορουσες να το μπογιατισεις με χρωματα του καταλογου αλλα δε θυμαμαι ποιο ειναι ξερει καμια κατι αντιστοιχο?

Έχει η εταιρεια που πηραμε εμεις η dulux...και εμεις καναμε preview Online για να τσεκαρουμε πως φαινονται τα χρωματα και μετα το βαψαμε...όχι με δική μας φωτογραφια αλλα με μια ετοιμη που σου παρεχει.

Δες εδώ http://www.dulux.gr/el/index.html

edit: χρυσαλιδα με πρόλαβες!! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

jen :D

τελικά καλέ ο ng είναι ο άντρας σου; :roll:

το χαβά μου εγώ!!! :lol::lol::lol::lol:

Ναι καλε νομισα οτι το καταλαβες σορρυ που δεν απαντησα πιο πριν :D

(του είπα να απαντησει αυτος ως γνωστης για να μην τα κανω σαλατα)

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen συγχαρητηρια για το καταπληκτικο δωματιακι σας, να το χαρειτε σου ευχομαι!!!!!!

Να σε ρωτησω: eπειδη ψαχνω για κουνιες κλπ. Ειχες πει οτι τα πηρες απο το mothercare ή δε θυμαμαι καλα ? Γιατι δεν εχω δει τη συγκεκριμενη κουνια και τη συγκεκριμενη συρταριερα εκει. Πώς λεγονται? Η΄τα πηρατε απο αλλου? Thanks...

Ευχαριστω πολυ jen!!

Η αληθεια ειναι πως κι εμεις εχουμε σκοπο να παμε και στα bebe jou πριν αποφασισουμε, μας ειπαν οτι ειναι οι μονοι που δινουν πιστοποιηση για καθε επιπλο ξεχωριστα :wink: , εχω δει κι ενα στην ιστοσελιδα τους που μου αρεσε επισης πολυ...

Να το χαιρεστε και παλι σου ευχομαι

jen πολύ ωραίο το δωματιάκι σας!!!!με κατέβασε ο άντρας μου το πρόγραμμα που είπε ο άντρας σου!!!και άψογα βαμμένο..μπήκα και στο site με τα χρώματα και έβαλα αυτά που διάλεξα στο περίπου και μας άρεσαν πολύ!!!ο άντρας μου πήρε και μπορντούρα ελπίζω σε συνδυαμό με τα αυτοκόλλητα και τις ζωγραφιές στον τοίχο να μην γίνει υπερβολή γιατί οι κουρτίνες είναι με tweety...μετά το βάψιμο θα δούμε σιγά σιγά την διακόσμηση....

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

Καλά φιλενάδα... jen...καταπληκτικό το δωμάτιο....μου την έσπασε βέβαια λίγο που πρώτα το είδα στο φόρουμ και δεν ξέρω πότε θα το δω από κοντά :P

Σας περιμένουμε όποτε μπορείτε...το live άλλωστε είναι αλλιώς!!! :wink::wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ανεβάσω το δωμάτιο του Στεφανάκου μας!

http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=kidsPlace.swf&album=36208&fullsize=1

Κάντε κλικ & drag μέσα στην εικόνα για να κοιτάξετε σε όποια κατεύθυνση θέλετε. :wink:

jen καλημέρα, πραγματικά τέλειο το δωμάτιο και πρωτότυπο για παιδικό... τι χρώματα έχεις βάλει στους τοίχους? εταιρεία κωδικό?

βρήκα τους κωδικούς των χρωμάτων των χρωμάτων dulux που χρησιμοποιήσαμε...

το λαδί ειναι το TARRAGON GLORY 6 και το γαλαζιο ειναι το ROYAL REGATTA 6. :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

jen

απ τα πιο ωραια δωματια που εχω δει!!! ευχομαι να το χαρεί ο μικρος σας...οσο για τον φωτισμο κατω απ την κουνια,εγω θα τον κρατουσα μονιμα...φοβερη ιδεα!!!!!!!!! :wink:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Jen μου πολυ ωραιο!....κι εγω εκει την εχω την ρημάδα την σιδερώστρα :lol:

By the way.... ειδα οτι σου εχουν φέρει αυτο το πλαστικό μπιμπερό απο το jumbo με τις κουδουνίστρες....ΠΡΟΣΟΧΗ στο μασητικό που εχει μέσα (κρεμαστα φρουτάκια) γιατι εμενα μου ξέβαψε οταν το περασα με το οινόπνευμα και εκανα καταγγελία :evil::evil::evil:

Jen μου πολυ ωραιο!....κι εγω εκει την εχω την ρημάδα την σιδερώστρα :lol:

By the way.... ειδα οτι σου εχουν φέρει αυτο το πλαστικό μπιμπερό απο το jumbo με τις κουδουνίστρες....ΠΡΟΣΟΧΗ στο μασητικό που εχει μέσα (κρεμαστα φρουτάκια) γιατι εμενα μου ξέβαψε οταν το περασα με το οινόπνευμα και εκανα καταγγελία :evil::evil::evil:

Σοβαρά? Καλά και εγώ δεν λέω να το χρησιμοποιήσω απλά το έχω εκεί προς το παρόν...μου φάνηκε πολύ κακής ποιότητας...το εχω εκει προς το παρον να γεμιζει το ραφι! :D

τι έγινε με την καταγγελία?

(εκτος απο τη μερα της φωτογραφισης εχουμε μεσα και σιδερωστρα απλωμένη γιατι μονιμα εχω σίδερο αλλα και την απλωστρα γιατι δεν θελω να απλωνω στο μπαλκονι και βρωμανε και έτσι το παιδικό δωμάτιο ειναι σαν τσίρκο ακόμη...να δω που θα τα εχω αυτα οταν τον μετακινησω εκει...αληθεια εσύ τον έχεις παει στο δωμάτιο του ή οχι ακόμη?)

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Jen, πολυ πρωτο το δωματιο! Η ιδεα για το φωτακι κατω απο την κουνια ειναι φανταστικη! Θα την κλεψω!

Να σας ρωτησω, θελω να βαλω πανω απο την αλλαξερια καποια ραφια (στον τοιχο) για να βαζω τα απαραιτητα. Το δωματιο εχει θεμα σαβανα κ τα ζωα (θα το βαλω συντομα). Εχετε καμια ιδεα? Εχετε δει πουθενα ραφια με σχεδια? Δεν πολυθελω να βαλω σκετα.

GwASp3.png

jen μπραβο!!!Πολυ πρωτοτυπο το δωματιο σου!!!Ξεπερασες τα στανταρ!Πολυ πολυ ομορφο!!!!!

irene πολυ γλυκο και ζεστο το δωματιακι της μικρης σου!!!

ΜΠΡΑΒΟ κοριτσια!!!Αντε να το φτιαξουμε κι εμεις....Ακομα περιμενουμε τα επιπλα!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4938.jpg

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4939.jpg

Αυτό είναι το δωμάτιο του μικρού μου πρίγκηπα!!!Ελπίζω να τα κατάφερα και να εμφανίζονται.

Ευχαριστώ όλους τους <<προγράψαντες>> σε αυτό το τόπικ.Μου κρατήσατε πολύ ωραία συντροφιά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και μου δώσατε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του δικού μας δωματίου, που παρόλο που είναι μικρούλι, νομίζω έχει γίνει πολύ φιλόξενο για τον πιο επισκέπτη της ζωής μας.

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και να χαίρονται τα όμορφα δωματιάκια τους :wink:

Καταπληκτική ιδέα ο μικρός πρίγκιπας :D Ζηλέψαμε κ μολονότι κοριτσάκια θέλουμε και μεις. :)

AwSbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...