Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

jen μου τι τελειο δωματιακι και τι τελεια παρουσιαση , να τον χαιρεσαι κουκλα μου να ειναι παντα γερος και ευτχισμενος και εσεις το ιδιο για να τον βλεπετε να μεγαλωνει .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είναι τεεεεελεεεεειιιιιοοοοοο ! πάρα πολύ όμορφο. Να το χαίρεσαι το μωράκι σου και να ευχαριστηθεί το σούπερ δωμάτιο που έφτιαξε η μανούλα του.

Παρεπιπτόντως, έχουμε την ίδια τσάντα :wink: από cosycorner, μόνο που εγώ την έχω σε μπορντώ, και με έχει βολέψει πάρα πολύ, χωράει απίστευτα πράματα μέσα.

Σας ευχαριστώ πολύ!

KAT123 ναι και εμείς απο ocsycorner την πήραμε! Πολύ μας αρέσει η τσάντα αλλά ακόμη δεν την έχουμε χρησιμοποιήσει στο φουλ...περιμένω με αγωνία!

grafistria σε ευχαριστώ...για την παρουσίαση υπεύθυνος είναι ο μπαμπάς μας που ασχολείται με πανοραμικές φωτογραφίες και είναι και συνάδελφος σου! :wink:

peony φυσικά και θυμάμαι που είχαμε μιλήσει όταν σκεφτόμουν τη διακόσμηση και με βοήθησες πολύ! Σου άρεσαν τελικά τα χρώματα? Εμάς πολύ (αλλά των περισσότερων τους φαίνονται πολύ έντονα αν και εμένα αυτός ήταν ο σκοπός μου). Ο Στέφανος (ναι πολύ μας άρεσε το όνομα και έτσι το διαλέξαμε) τρελαινεται να κάθεται στην αλλαξιέρα και να κοιτάει απέναντι (ένας θεός ξέρει τι κοιτάει). Αφού όταν τον παίρνω από εκεί σκούζει και οδύρεται! Μια μέρα αποφάσισα να τον κοιμίσω εκεί γιατί μονο εκεί ηρεμει! :D Πάντως το δωμάτιο γενικά δεν μοιάζει και πολύ για παιδικό (έτσι μας έχουν πει) αλλα και αυτός ήταν ο στόχος άλλωστε... :)

gwggp2.png ISWTp2.png

btw μας λείπουν ακόμη: χαλάκι (ελαφρύ), φωτιστικό τοίχου νυκτός και κανένα καδράκι...

Σας παρακαλώ πείτε μου.αν κάποιος/κάποια έχει δει κάτι από αυτά που να μας ταιριάζει. :)

gwggp2.png ISWTp2.png

τέλειο jen, πάρα πολύ ωραίο.τα έπιπλα είναι φανταστικά. τα χρώματα είναι ότι πρέπει για αγόρι, τα έντονα χρώματα αρέσουν στα παιδιά.θα το ευχαριστηθεί.

κι εμείς στη αρχή κάποια αυτοκόλητα θέλαμε με κύκλους για το παιδικό,από το cosycorner ,δεν ήταν παιδικά. μετά δεν ξέρω τι έγινε κι αλλάξαμε. :D. όπως θέλεις το φτιάχνεις το παιδικό, δεν υπάρχουν κανόνες, χαρούμενο να είναι μόνο!!!! στο λέω εκ πείρας(διακοσμήτρια)

και πάλι μπράβο!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

jen μου τι φοβερό δωματιάκι...πολύ μου άρεσε..παίρνω και γω ιδέες γιατί από το καλοκαίρι θα ετοιμάσω και του δικού μου μπέμπη!

Αλλά και από παρουσίαση του θέματος έσκισες..μπράβο!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ανεβάσω το δωμάτιο του Στεφανάκου μας!

http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=kidsPlace.swf&album=36208&fullsize=1

Κάντε κλικ & drag μέσα στην εικόνα για να κοιτάξετε σε όποια κατεύθυνση θέλετε. :wink:

jen καλημέρα, πραγματικά τέλειο το δωμάτιο και πρωτότυπο για παιδικό... τι χρώματα έχεις βάλει στους τοίχους? εταιρεία κωδικό?

JEN πολύ ςραίο το δωματιο του Στέφανου σου! Κάτω από το κρεβάτι έβαλες λαμπατέρ και φωτίζεται?

αυτό το έβαλε ο φωτογράφος (ο μπαμπάς μας) για να βγάλει καλύτερη φωτογραφία...δικά τους κόλπα...δεν το έχουμε μόνιμα φυσικά! :D

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ανεβάσω το δωμάτιο του Στεφανάκου μας!

http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=kidsPlace.swf&album=36208&fullsize=1

Κάντε κλικ & drag μέσα στην εικόνα για να κοιτάξετε σε όποια κατεύθυνση θέλετε. :wink:

jen καλημέρα, πραγματικά τέλειο το δωμάτιο και πρωτότυπο για παιδικό... τι χρώματα έχεις βάλει στους τοίχους? εταιρεία κωδικό?

η εταιρεία ειναι delux αλλα οι κωδικοί ειναι γραμμενοι στο υπόγειο στα κουτιά που περίσεψαν...μόλις πάμε κάτω θα θυμηθω να τους πάρω να στους γράψω (και κρατουσα τα δειγματα καιρο και τα πεταξα προσφατα)

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen. υπέροχο το δωμάτιο! μπράβο!!

γερός να είναι να το χαίρεται!

έχω να σου πω πως θα κλέψω την ιδέα για τον χαμηλό φωτισμό!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

jen μπήκα αλλά δεν το εμφανίζει..αχ,έσκασα,θέλω κι εγώ να το δω...εμείς πήγαμε χτες για χρώματα αλλά δεν είχε οικολογικά για παιδιά κι επειδή όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν κλειστά θα πάει σήμερα ο άντρας μου.ανυπομονώ να βάψουμε!!!!με το καλό να το χαρείτε το δωμάτιο του..

g598zf3jh69s483c.png

Ναι, μου άρεσαν πολύ τα χρώματα και πώς θα μπορούσαν να μην μου αρέσουν, μια και είναι παρόμοια με τα δικά μας (3 τοίχοι φυστικί, ένας πράσινο έντονο)! Όπως ξέρεις, λατρεύω τα έντονα χρώματα για παιδάκια! Εμάς έχει και πιο έντονα χρώματα, γιατί έχω βάλει πολύχρωμους κύκλους στον έναν απαλό τοίχο, έτσι ώστε να θυμίζουν γαλαξία/πλανήτες, και έχω κι ένα πάπλωμα με κόκκινες/φούξια ρίγες και ποπ/ρετρό αυτοκόλλητα λουλουδάκια και γενικά γίνεται χαμός!

Για χαλάκι δεν ξέρω, για φωτάκι εμείς δεν έχουμε τοίχου αλλά 2 "φαντασματάκια" , ένα πράσινο κι ένα κόκκινο από το ΙΚΕΑ από αυτά που τα φορτίζεις και φέγγουν. Από καδράκια, μας έκαναν δώρο ένα από το Bizart στα χρώματά σας, με μια βατραχο-πριγκήπισσα κι έχω και άλλα 2 από την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, δώρο κι αυτα, με λευκή κορνίζα.

Εγώ θα έπαιρνα λευκές κορνίζες από το ΙΚΕΑ και θα εκτύπωνα εικόνες ή θα έκανα φιγούρες (χαρτοκοπτική, ξέρετε) για να τοποθετήσω μέσα στις κορνίζες.

Διαφημίσεις

jen μπήκα αλλά δεν το εμφανίζει..αχ,έσκασα,θέλω κι εγώ να το δω...εμείς πήγαμε χτες για χρώματα αλλά δεν είχε οικολογικά για παιδιά κι επειδή όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν κλειστά θα πάει σήμερα ο άντρας μου.ανυπομονώ να βάψουμε!!!!με το καλό να το χαρείτε το δωμάτιο του..

Για οικολογικες βαφες δες εδω τη συζητηση http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12079

:wink:

Εμείς τελικά πήραμε κανονικές.

gwggp2.png ISWTp2.png

jen μπήκα αλλά δεν το εμφανίζει..αχ,έσκασα,θέλω κι εγώ να το δω...

Καλησπέρα Staxioforina. Για να το δεις θα πρέπει ο browser σου (φυλλομετρητής) να έχει το adobe flash plugin εγκατεστημένο... Αν μπορείς να βλέπεις το πράσινο banner του Pumbers Village που εμφανίζεται κατα περιόδους στο πάνω μέρος του φόρουμ τότε λογικά έχεις την δυνατότητα να το δεις. Αν δεν έχεις το flash plugin καθόλου τότε μπορείς να το εγκαταστήσεις δωρεάν από εδώ:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Jen. τώρα που σε πέτυχα...

να σε ρωτήσω;;; αλήθεια... την παρουσίαση βίντεο πως την έκανες; ε; :roll:

Xrysalis η συγκεκριμένη παρουσίαση δεν είναι βίντεο, αλλά σφαιρική πανοραμική φωτογράφηση. Ίσως να το έχεις ακούσει και ως εικονική περιήγηση, virtual tour, 360° tour κλπ και σου επιτρέπει να επιλέξεις εσύ σε ποια κατεύθυνση θα κοιτάξεις κάνοντας παράλληλα zoom in & out δίνοντάς σου την παρακάτω αίσθηση:

...νόμιζα πως ειμαι μέσα!!

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τεχνικές λεπτομέρειες για το πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μπορείς να παρακολουθήσεις στην Αγγλική γλώσσα ένα video του Γάλλου «πανοραμίστα» Eric Rougier

http://fromparis.com/video/make_a_quicktime_vr_in_10_mnts_english.mov

ο οποίος έχει τραβήξει αξιόλογες πανοραμικές φωτογραφίες όπως αυτή του πύργου του Άιφελ.

Χαιρόμαστε που σας άρεσε το δωμάτιο... και εμείς έχουμε ξετρελαθεί με το αποτέλεσμα που καταφέραμε...

:wink:

κοριτσια ειχα βρει πριν λιγα χρονια καποιο σιτε εταιρειας χρωματων που εβαζες φωτο δωματιου και μπορουσες να το μπογιατισεις με χρωματα του καταλογου αλλα δε θυμαμαι ποιο ειναι ξερει καμια κατι αντιστοιχο?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...