Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Diana πολύ ωραίο το δωμάτιο σας..σε λίγες μέρες θα βάψουμε κι εμείς το δωμάτιο της μικρής μας..λέμε να πάρουμε κάποιον να μας κάνει ζωγραφιά με θέμα τα στρουμφάκια αν είναι σχετικά λογική η τιμή,θα δούμε,εγώ έχω πάρει και αυτοκόλλητα γη με αστέρια για να τα βάλω από πάνω, minie&mickey από cosycorner...θα μπορέσω να τα βάλω κι αυτά σε απέναντι τοίχο;το δωμάτιο είναι μεγάλο..επίσης οι κουρτίνες είναι λαχανί με θέμα τον τουίτυ..θα πέσει πολύ;

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

Diana Dee ειναι υπεροχο το δωματιακι σας!!! Να σας ζησει η μικρουλα σας!! Πολυ χαρουμενο και πολυ ζωντανο!!! :D ολα ρε κοριτσια τα κανετε τοσο αρμονικα, τοσο συνδυασμενα!! Μπραβο σας!! Εμεις ακομα τιποτα δεν καναμε!!! Ελπιζω μετα την 25η Μαρτιου να τελειωσουμε!!

AAA!!!! Diana Dee το χαλι σας ειναι σαν καδρο ζωγραφικης! Εχω δει χαλια με τον Γουινι, αλλα αυτο ειναι πραγματικα το ποιο ωραιο!! Μπραβο και παλι!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που σας άρεσε. Κι εγώ με το κουνάκι έχω ξετρελαθεί :D Μακάρι να το ευχαριστηθεί και το μωράκι μου, γιατί προς το παρόν το μόνο που θέλει είναι την αγκαλίτσα μας για να κοιμηθεί :wink:

Diana dee πολύ χαρούμενο δωματιάκι, είμαι σίγουρη ότι η μικρή το απολαμβάνει :D

Staxioforina σε ένα παιδικό δωμάτιο μπορείς να κάνεις ό,τι λαχταράει η ψυχή σου, άλλωστε στην αρχή τα δικά μας γούστα βγάζουμε...Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φτιάξεις σταδιακά, τοίχο τοίχο, για να αποφασίσεις που και αν θα σταματήσεις. Με το καλό :D

.png

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4938.jpg

http://i630.photobucket.com/albums/uu21/tipapoti/DSCN4939.jpg

Αυτό είναι το δωμάτιο του μικρού μου πρίγκηπα!!!Ελπίζω να τα κατάφερα και να εμφανίζονται.

Ευχαριστώ όλους τους <<προγράψαντες>> σε αυτό το τόπικ.Μου κρατήσατε πολύ ωραία συντροφιά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και μου δώσατε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση του δικού μας δωματίου, που παρόλο που είναι μικρούλι, νομίζω έχει γίνει πολύ φιλόξενο για τον πιο επισκέπτη της ζωής μας.

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και να χαίρονται τα όμορφα δωματιάκια τους :wink:

Είναι από τα πιο όμορφα δωμάτια που έχω δει!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Dianna Dee πάρα πολύ ωραίο!

Να σου πω την αλήθεια όμως αν εγώ είχα κορίτσι θα το χα γεμίσει στα ροζ,τα φουξ και τα λιλά!

μάλλον αντιδραστικά μετά από 2 γιούς που χω βαρεθεί τα κιτρινοπρασινογάλαζα!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες! Elias-Christina thnx και το δικο σας πολυ χαρουμενο!!!Επισης κι εσυ και η μικρη ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Staxioforina μπορεις να κανεις τα παντα σε ενα παιδικο δωματιο οπως ειπε και η Κωνσταντια!

Κωνσταντια ευχαριστω πολυ! Και το δικο σας τελειο, πραγματικα η πιο ξεχωριστη κουνια που εχω δει! Ενταξει ειναι μικρο μωρε ακομα...Σε λιγο καιρο θα την ζηταει μονο του! Dali Σε ευχαριστω πολυ! Το χαλι μου αρεσε κι εμενα παρα πολυ!

Αννα27! Ευχαριστω!! Αυτο το δωματιο θα μεινει οπως ειναι και για το επομενο παιδακι(πρωτα ο Θεος), αλλα το αλλο που θα παει η μικρη σε κανα χρονο-εναμιση, θα ειναι τιγκα στο ροζ-φουξια-βιολετι!!! Βλεπεις περιμενει τον διαδοχο (οπως ειπε και η Elias-Christina) ο μπαμπας!

Staxioforina,Anna27! και Dali με το καλο και με ενα πονο :D !!

ευχαριστώ κορίτσια..ρωτήσαμε τιμή για να μας ζωγραφίσουν...500-600 ευρώ!!!!είναι πολλά..θα αρκεστώ σε κάτι φιγούρες με στρουμφάκια που βρήκα μέγεθος Α3 και τα έχω βάψει..σαν καδράκια θα τα κάνω και θα είναι υπέροχα!!!όταν το τελειώσω θα στείλω photo

g598zf3jh69s483c.png

Λοιπον εχω και εγω μια σπορια :roll: εχουμε το κρεβατακι του μωρου δηλαδη αυτο

P3136899.jpg

και δεν θελουμε να παρουμε καλαθουνα , το μωρο θα μπορει να κοιματε απο την αρχη σε τετοιο κρεβατακι η ειναι απαραιτητη η καλαθουνα , γιατι μας εχουν πρηξει χρειαζεται και τετοια , για δωστε μου τα φωτα σας και εσεις...

Pelagia πρώτα από όλα να σου πω πως έχετε πολύ όμορφο κρεβατάκι! Ο Winnie είναι η αδυναμία μου.

Λοιπόν δε νομίζω πως χρειάζεται καλαθούνα. Ο λόγος που πολλοί γονείς κοιμίζουν το μωρό σε καλαθούνα δεν είναι πως είναι καλύτερο για το μωρό αλλά είναι πιο πρακτικό για τους ίδιους - εφόσον μπορούν να το έχουν κοντά τους. Ίσα ίσα που στην κούνια θα κοιμάται πιο άνετα το μωράκι σου - χώρια που το στώμα της κούνιας δε συγκρίνεται με αυτό της καλαθούνας. Αν χωράει η κούνια στην κρεβατοκάμαρά σου η γνώμη μου είναι να μην πάρεις καλαθούνα - πεταμένα λεφτά είναι και καλύτερα να τα επενδύσεις σε κάτι άλλο...

*

Καταρχην, με το καλο κι εσυ το νινι σου! Και εισαι και μικρουλα σαν αδερφακια θα εισαστε!!! :D

Στην ερωτηση σου τωρα, εξαρταται απο το που θα εχετε την κουνια. Δηλαδη οι περισσοτεροι εχουν το μωρο στο δωματιο τους μεχρι να παει 1-2 μηνων (ή και περισσοτερο :D ). Αμα θελετε να το εχετε και η κουνια χωραει στο δωματιο σας, τοτε οχι δεν χρειαζεσαι. Εμεις την ειχαμε στο port-bebe στο δωματιο μας μεχρι 20 ημερων περιπου. Αλλα ξυπναγε το βραδυ,γυρναγε, εδειχνε οτι δυσανασχετουσε. Την βαλαμε κι εμεις μια φορα στην κουνια της (στο διπλανο δωματιο) κι απο τοτε....δεν ξαναξυπνησε το βραδυ! Κοιμαται σερι το βραδυ απο ενος μηνος περιπου. Αλλα ειναι "ανεξαρτητο" μωρο,δεν θελει ουτε αγκαλιες,ουτε κουνηματα για να κοιμηθει.

Εμεις στην κουνια,εχουμε το στρωμα ακομα πανω-πανω για να μην σκυβουμε (το λεω επειδη ειδα οτι το εχετε κατω-λογικα ανεβαινει). Να παρετε οπωσδηποτε τις προστατευτικες παντες που πανε γυρω γυρω στην κουνια και ειναι σαν μαξιλαρακια.

Οτι αλλο θες, εδω ειμαστε! Με το καλο!!!

Διαφημίσεις

anna+ ευχαριστω για τα καλα σου λογια , και μενα εχει γινει μεγαλη αγαπη ο wiennie, απο τοτε που εχω το κρεβατακι.

Diana Dee σε ευχαριτω και σενα κοπελα μου για τα καλα σου λογια , αυτο το παιδακι ειναι κατι πολυτιμο για μενα και ας ειμαι μικρουλα , θα του χαρισω τα παντα.

Λοιπον οπως βλεπεται και στην φωτο το κρεβατι μας ειναι διπλα απο την κουνια , και τωρα εχουμε βγαλει και το κομωδινο που ηταν διπλα και ειναι ακομα πιο κοντα με την κουνια , οποτε δεν θα παρω καλαθουνα μας ειχαν πριξει καποιοι φιλοι μας που πριν λιγους μηνες καποιο συγγενικο προσωπο τους απεκτησε μωρακι να μας την παρουνε γιατι ειναι απαραιτητη , και το συγγενικο πρωσοπο πρεπει να χρισομοποιουσε την καλαθουνα (δεν ειμαι σιγουρη) στο αυτοκινιτο , και οταν τις ειπα εγω οτι θα παρουμε ειδικο καρεκλακι ε μου λεει μετα τον τριτο μηνα(ελεος)

Αυτη η φωτο ειναι οταν φτιαξαμε την κουνια και σε λιγες μερες θα βαλουμε και τα απαραιτητα παντα και τετοια που αναφεραται, δεν αναιβενει το στρωμα αλλα κατεβαινουν τα κανγελα .

Α τωρα που αρχισα να πω και το παραπονο μου αυτη η φιλη που εχουμε πιστευω οτι ειναι πολυ φτινιαρα γιατι χθες που πηγαμε στα Jambo εγω κοιτουσα μονο τα καλα πραγματα οπως τις κικκο και επειδη ειναι λιγο πιο ακριβα με κατεκρινε ολη την ωρα , μαλλον επειδη το συγγενικο της προσωπο δεν ειχε κανενα προβλημα με το μωρακι πιστευει οτι ολα τα μωρακια ειναι ιδια , εγω παντως δεν θελω να παθω για να μαθω , ειναι το πρωτο μας μπεμπακι και θελω να το προσεξω , οχι οπως αν και αλλα δεν θα τα προσεξω. Βρε κοριτσια δικαιο δεν εχω ?

Πελαγια μου με το καλο το μωρακι , οχι δεν χρειαζεται καλαθουνα , το κρεββατι ειναι απολυτα τελειο και πολυ καλυτερο απο καλαθουνα . Παντως ολες οι μαμαδες το καλυτερο θελουμε για ολα μας τα παιδια , και δεν συμφωνω με το περιστατικο με τη φιλη σου , το οτι καποιοι ανθρωποι αγοραζοθνε πιο φτηνα προιοντα δεν ειναι κακο ουτε σημαινει οτι δεν αγαπανε τα παιδια τους προς Θεου ή οτι δεν θελουνε το καλυτερο για αυτα . Η κολητη μου λογω οικονομικης δυσχερειας δυστηχως δεν μπορει να ψωνησει ακριβα πραματα , συνεχεια απο jumbo ψωνηζει (εγω προσωπικα δεν παταω καν σε αυτο το μαγαζι ) , αλλα το παιδι της το λατρευει και παιδευτικε και πολυ για να μεινει εγκυος , ουτε σε καθησματακι αυτοκινητου τον εβαλε , οχι επειδη δεν τον αγαπαει και δεν πεθαινει για τον μικρο της αλλα επειδη δεν της πολυκοβει , νομιζει οτι ετσι κανει καλυτερα . Εγω της το ειπα 1-2 φορες μετα δεν ηθελα να με παρε3ηγησει κιολας . Αλλα το παιδι της το λατρευει , αν και δεν περνει ακριβα προιοντα .

Εγω εχω καποια σχετικη επιφανεια οικονομικη και μπορω να προσφερω πιο ακριβα πραγματα στα παιδια μου και πιο πολλα , ε και ? και εμεις θα μπορουσαμε να ειμαστε στο μεσο ορο των μισθων και να δυσκολευομασταν τι θα σημαινει αμα περναμε φτηνα οτι δεν τα αγαπαμε τα παιδια μας ?? παρολο που σταθηκαμε παρα πολυ τυχεροι και στις 2 εγκυμοσυνες συνελαβα με την πρωτη προσπαθεια και πηγανε ολα απολυτα τελεια . Λες να μην αγαπαω τα παιδια μου τοσο πολυ ή να μην σεβομαι τις εγκυμοσυνες μου επειδη δεν δυσκολευτικα ? ή ολοι οι γονεις που ψωνιζουνε πιο οικονομικα προιοντα για τα παιδια τους δεν τα αγαπανε ?

δίκιο έχεις..ο καθένας αποφασίζει γιια το παιδί του..δηλαδή το δώρο που θα σε έπαιρναν θα ήταν ότι να'ναι και όχι κάτι που θες..τι μου θυμίζεις....τώρα!!!μια μέρα κάποια ήθελε να με δώσει μια κουβέρτα του 1800...καφέ σκούρο,σκληρή σαν του τσοπάνου την μπέρτα 'ενα πράμα..αίσχος,ούτε ένα σχέδιο..εννοείται ότι θέλω αυτές τις μαλακές που ήδη έχουμε πάρει..οπότε σε καταλαβαίνω!!!ευτυχώς έχω θάρρος και είπε όχι δεν την θέλω!!!

g598zf3jh69s483c.png

Σε ευχαριστω grafistria , εννοητε οτι οι γονεις αγαπανε τα παιδια τους , δεν ειπα το αντιθετο αλλα και τα οικονομικα σου να ειναι χαλια οπως εμεις τωρα , πιστευω οτι καποια πραγματα πρεπει να ειναι πιο ακριβα , δηλαδη δεν πρεπει να τα λειπασε , η φιλη μου δεν βλεπει τι υφασματα παιρνει στα ρουχα, δεν προσεχει τιποτα εγω δεν το θελω αυτο και εγω ψωνισα αρκετα πραγματα απο τα jumbo αλλα οτι αξιζει , και οτι ειναι καλο . π.χ. εγω τα μπιμπερο τα πειρα απο εκει αλλα ειναι τις νυκ και τις κικκο και πολλα αλλα ετσι πιο ακριβα πραγματα.

[quote name="

Α τωρα που αρχισα να πω και το παραπονο μου αυτη η φιλη που εχουμε πιστευω οτι ειναι πολυ φτινιαρα γιατι χθες που πηγαμε στα Jambo εγω κοιτουσα μονο τα καλα πραγματα οπως τις κικκο και επειδη ειναι λιγο πιο ακριβα με κατεκρινε ολη την ωρα , μαλλον επειδη το συγγενικο της προσωπο δεν ειχε κανενα προβλημα με το μωρακι πιστευει οτι ολα τα μωρακια ειναι ιδια , εγω παντως δεν θελω να παθω για να μαθω , ειναι το πρωτο μας μπεμπακι και θελω να το προσεξω , οχι οπως αν και αλλα δεν θα τα προσεξω. Βρε κοριτσια δικαιο δεν εχω ?

Απλα θα ηθελα να πω οτι ειναι ασχημο να κρινεις καποιον με αυτη τη λεξη. Καμια φορα δεν ειναι απαραιτητα τα πιο ακριβα πραγματα ουτε υπαρχει κανονας οτι ειναι τα καλυτερα!Κι εξαλλου π.χ. τα μπουκαλια nuk kai chicco, δεν ειναι τα καλυτερα...Υπαρχουν ακριβοτερα μπουκαλια αρα και καλυτερα με βαση την αποψη σου "ακριβο=καλο"! Κ ισως τα ρουχαλακια του τζαμπο ειναι μια πολυ καλη λυση για να μην πετας λεφτα καθε μηνα σε φορμακια κλπ. Μη με παρεξηγησεις απλα μην κρινεις τους αλλους χωρις να ξερεις γιατι ισως αναγκαζονται και ψωνιζουν απο τα τζαμπο!!!Τελος παντων!!!!!!!

Kοριτσια ολα σας τα δωματια ειναι φανταστικα!!!!!Ζηλευω και ανυπομονω να φτιαξουμε το δικο μας να σας το στειλουμε...Θεμα winnie kι εμεις!Πολυ περαση ο κυριος και η παρεα του..εγω εχω ξετρελαθει!!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

pelagia δεν χρειάζεται καλαθούνα αφού ήδη έχεις βάλει την κούνια δίπλα σας, ποιός ο λόγος; Και κυρίως όχι η καλαθούνα αντί για καρεκλάκι αυτοκινήτου, για Το Θεό, είναι έγκλημα.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Η καλαθούνα είναι λίγο ξεπερασμένη.Καλύτερα στο κρεβάτι λόγω στρώματος.Επίσης για μένα που το αντιμετώπισα κιόλας με το γιο μου το καλύτερο είναι το κρεβάτι ή ένα λίκνο με κάγκελα ή ένα ριλάξ για το μωρό για να βλέπει τους γονείς.Μετά τις 40 μέρες ήθελε ο μικρός να μας βλέπει και γενικά να βλέπει γύρω του.Φανταστείτε και τον εαυτό σας μέσα σε ένα κλειστό γύρω γύρω χώρο!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ανεβάσω το δωμάτιο του Στεφανάκου μας!

http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=kidsPlace.swf&album=36208&fullsize=1

Κάντε κλικ & drag μέσα στην εικόνα για να κοιτάξετε σε όποια κατεύθυνση θέλετε. :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Α, Jen, τι ωραίο! Θυμάμαι κιόλας που είχαμε μιλήσει για τη διακόσμηση, βγήκε πολύ όμορφη με τη διχρωμία και τα αυτοκόλλητα! Ο Στέφανος (τρομερό το όνομα, btw) θα το χαρεί πολύ το δωμάτιο (προτρέχω λιγάκι :lol: )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...