Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια....

Είμαι μέλλουσα μανούλα και δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου!!!

Από τώρα έχω αρχίσει να ψάχνω και να κοιτάω για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν ξέρω αν το μπεμπουλίνι θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι!!! :oops:

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Από τώρα έχω αρχίσει να ψάχνω και να κοιτάω για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου...Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν ξέρω αν το μπεμπουλίνι θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι!!! :oops:

353a4d5f55.png

Καλημέρα κορίτσια....

353a4d5f55.png

Καλημέρα κορίτσια....

353a4d5f55.png

Καλημέρα κορίτσια....

353a4d5f55.png

Διαφημίσεις

ΠΕΛΑΓΙΑ είναι πολύ όμορφο το κρεβατάκι σας..και φαντάζομαι με πόση χαρά το έστησες....!!!!!Με το καλό και τα υπόλοιπα καλό μου...

elias-christina Να χαίρστε την φραούλίτσα σας με το ωραίο της δωματιο ..που κάπου εκεί στα ψηλά είδα και το ελεφαντακι μας, ήταν το πρώτο πράγμα που έχω αγοράσει για το μωρό.. :lol:

ΝΤΙΝΤΙ Μου άρεσε πολυ η κουκέτα σας και μπράβο για το συνδυασμό αγοριού -κοριτσιού ... θέλει τρόπο τελικά όχι κόπο ε?

ayla Καλώς ήρθες στην παρέα... θα είναι μια πολύ ωραία περίοδος για σενα και προς το παρόν πέρνε ιδέες από δω μέχρι να καταλήξεις και συ τι θα κάνεις!!!

Αυτά σήμερα με έπιασε το κοινωνικό μου ντεμπούτο..και μεις καλά είμαστε αλλά πολύ αγκομαχώ ρε παιδί μου...

.png img1238z.jpg

ΝΤΙΝΤΙ Μου άρεσε πολυ η κουκέτα σας και μπράβο για το συνδυασμό αγοριού -κοριτσιού ... θέλει τρόπο τελικά όχι κόπο ε?

εχεις δικιο.αν και αρχικα το δωματιο φτιαχτηκε για την κορη μου μετα καταφερα να τα συνδιασω και με τον ερχομο του γιου μου.

[

Τι τελεια δωματια ειναι αυτα κοριτσια , τρελαθηκα με τις κουκετες ,τελικα εμεις δεν προκειτε να μετακομισουμε για τα επομενα 2 χρονια και μενοντας σε αυτο το σπιτι του χρονου που ο μικρος θα ειναι 3 και η μικρη 1,5 σκεφτομαστε να παρουμε και εμεις κουκετα , αρχικα θα κοιμαται ο μικρος στο κατω κρεββατι και η μπεμπα στο υπαρχων του Κωνσταντινου μιας και γινετε σαν μονο κρεββατακι ( μικρο ομως ) βγαζοντας τα καγκελα οπως το εχουμε και τωρα δηλαδη και μετα μολις μεγαλωσουνε λιγο θα ανεβει ο μικρος πανω και η μπεμπα κατω . Πελαγια τελειο κρεββατακι ειναι ιδιας λογικης με το δικο μας μονο που εμας ειναι Μικυ Μαους και κοκκινο με κιτρινο και ασπρο , εντελως ιδιο

Διαφημίσεις

κοριτσια η κουκετα ειναι η καλυτερη λυση για οχι και τοσο μεγαλα δωματια αλλα και για αδελφια αντιθετου φιλου.

το μονο μειονεκτημα τους ειναι οτι καθε φορα που ειναι να αλλαξω σεντονια μου βγαινει η μεση :mad::mad::mad::mad::mad:

Τέλειο!!!!!!!!! Η barbie με την κόκκινη τουαλέτα με ξετρέλανε!!!

Πειράζει να πάρω κι εγώ μία???

.. φυσικά και μπορείς.. απλά δεν ξέρω αν θα βρεις την ίδια τώρα.. εμένα μου την έφεραν στο μαιευτήριο .. και ήταν η συλλεκτική για το 2007. Ψάξτο πάντος.. δεν έχεις να χάσεις τίποτα..

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

..να και το δικο μας δωματιο..

ενα ροζ-φουξια δωματιο,με vegue επιπλα και ροζ ραφακια, φουξια κουρτινα και χρωματιστες "πινελιες" στη μοκετα μας.. και φυσικα θεμα μας .. οι πριγκίπισσες!

dsc02203.jpg

dsc02206j.jpg

..χάρακας ύψους .. καστρο !

dsc02210y.jpg

dsc02210y.jpg

dsc02211v.jpg

dsc02220z.jpg

dsc02221x.jpg

dsc02215i.jpg

..ελπιζω να σας άρεσε το δωματιο της πριγκίπισσας μου..

.. η μικρούλα μου πάντος το απολαμβάνει!!

φιλακια

Τι τελειο δωματιο!!! Εγω δυστυχως ημουν σε αναγκαστικη ξαπλα λιγο καιρο πριν γεννησω και δεν μπορεσα να το φτιαξω ακριβως οπως θα το ηθελα, αλλα επιφυλασσομαι :wink::wink:

Μ' αρεσει τρελα το χαλι σας!! :D:D

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Τέλειο το δωμάτιο της Αννούλας EFIMEKEL!!!

Να είστε πάντα καλά και να την χαίρεστε!

Είναι ακριβώς φτιαγμένο για μια μικρή πριγκίπισσα!

Παίρνουμε ιδέες, γιατί που θα πάει, θα κάνουμε κάποια στιγμή και εμείς ένα ροζ δωμάτιο.....!!!!!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Ευχομαι να καταφέρεις κι εσύ να φτιάξεις ένα ονειρεμένο δωμάτιο στο μπουμπούκι σου..

Ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια!!

Φιλάκια

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....πάρα πολύ ωραίο το δωμάτιό σας και φοβέρη φοβερή η προίκα με τον τουιτι νεράιδα!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ! :)

EFIMIKEL συγχαρητήρια!

κατάφερες να φτιάξεις ένα σικάτο παιδικό δωμάτιο όλο ζωντάνια και φαντασία!

γερή να είναι η μπέμπα σου να το χαίρεται!!! :D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

EFIMIKEL τέλειο το δωμάτιο και πολύ πρωτότυπο το φούξια!!!! Πάντα τέτεοια!!

Μόνο μια επισύμανση, αυτά τα πήλινα γουρουνάκια κουμπαράδες (τα έχω κι εγώ χιχιχι) πάνω από το κρεβάτι του μωρού δεν είναι λίγο επικίνδυνα μην της έρθουν στο κεφάλι ? :roll::roll:

Και μενα μου αρεσε παρα πολυ...

Μην σου πω οτι θα μπορουσα να το εχω φτιαξει εγω!

Αρχικα κατεληγα στην ιδια κουνια μαλιστα.

Θα προσθεσω μερικες φωτο γιατι μου ζητηθηκε κ γιατι μια φιλη νομιζε πως η αλλαξιερα μας ηταν κρεββατακι κ με ρωτησε γιατι την εβαλα τοσο νωρις σε κρεββατι. :lol:

Η αλλαξιερα μας με την ντουλαπα μας κ το βοηθητικο επιπλακι

IMG_4521.jpg

IMG_4520.jpg

Η κουνια μας (κατεβασμενο το στρωματακι μας πια)

IMG_4522.jpg

IMG_4517.jpg

IMG_4523.jpg

Το γραφειο που φυσικα πανω στην οθονη του pc φαινεται το parents

IMG_4525.jpg

IMG_4524.jpg

To μπαουλο μας γεματο παιχνιδια κ απο πανω διακοσμητικο ραφι κ φωτο της Τωνιας απο βρεφακι

IMG_4526.jpg

Το πισω μερος της πορτας μας

IMG_4529.jpg

και τελος το μπροστινο με το ονομα μας

IMG_4530.jpg

Ετσι νομιζω πως τα περισσοτερα σας τα εβαλα! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...