Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χαίρομαι που σας άρεσε και να φανταστείτε οτι είναι μια low budget διακόσμηση, με προσωπική δουλειά από εμένα και τον άντρα μου.

Τα χρώματα στους τοίχους είναι φούξια και λιλά με οικολογική βαφή της Erlac και αυτοκόλλητα, μπορντούρα, ταπετσαρία της Decofan. Κούνια και αλλαξιέρα είναι απο Mothercare και όλα τα υπόλοιπα είναι απο IKEA εκτός απο το κρεβάτι που είναι το εφηβικό μου και απλά του αλλάξαμε χρώμα.

miamama τα χρήματα δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι φτιαγμένο με πολύ αγάπη για αυτό και το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο, ζεστό και αγαπησιάρικο! (Δες και μένα που έκανα το δωμάτιο Ικεα για τους ίδιους λόγους :D )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalamaraki έχεις δίκιο φυσικά, ευτηχώς που υπάρχουν και τα ικεα. σχεδόν όλα τα έπιπλα του σπιτιού μου από εκεί είναι. όλοι κοιτάμε το χαμηλό κόστος στο παιδικό λόγω των πραγμάτων που έχουμε να αγοράσουμε για το παιδί.πάντως αν μιλήσω σαν διακοσμήτρια που είμαι, όλες φτιάχνετε τα δωμάτια μόνες και πολυ ωραία που σημαίνει ότι θα πρέπει μάλλον να αλλάξω δουλειά σύντομα!!! :D

pPyfp1.png

IxVpp1.png

amaliakon έχω ξετρελλαθεί με τις τοιχογραφίες που έβαλες τέλεια σελίδα σε ευχαριστούμε πολύ !!

Επίσης μου άρεσε πολύ η ζωγραφιά που είναι πάνω στην ντουλάπα :D

[/url]

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας και απο μενα! τα δωματια ολα ειναι καταπληκτικα και φτιαγμενα με πολυ μερακι, απο οτι βλεπω! Συγχαρητηρια! Θα ηθελα κι εγω την βοηθεια σας σε κατι! Αγορασα χθες ταπετσαριες για το δωματιακι της μικρης μας που την περιμενουμε, το θεμα ειναι ο dumbo το μικρο ελεφαντακι, αμα δειτε στο site της decofun θα το καταλαβετε, το προβλημα μου ειναι οτι αγορασα και δυο φωτιστικουλια λουλουδια απο τα ικεα (τα γνωστα πλεον σε ολες!) και διαφορα αλλα διακοσμητικα ροζ ή λιγο πιο εντονο ροζ και δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζει το μικρο ελεφαντακι(που ειναι πιο παστελ οι αποχρωσεις του), με τα λουλουδια και τα υπολοιπα που ειναι λιγο πιο εντονα και ασχετο θεμα! Βοηθηστε με σας παρακαλω!!

(Miamama κρεμομαι απο τα χειλη σου, λογω ειδικοτητας!!!!)

ΑΑΑΑΑ!!!!! το δωματιο σκεφτομαστε να το βαψουμε απο την μεση και πανω ροζ παστελ απαλο, απο την μεση και κατω θα βαλουμε ταπετσαρια ριγε ροζ παστελ με ασπρο και λιγο γκρι, μπορντουρα αυτη απο την decofan με τον dumbo και τα μεγαλα αυτοκολητα με τον ιδιο ηρωα.

Dali θα τεριάζουνε μια χαρά!!

Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή να είναι όλο σε πάλ αποχρώσεις και δεν πάει το ένα και δεν πάει το άλλο και τελικά τώρα με όλα τα παιχνίδια του που φυσικά έχουν έντονα χρώματα έχει γίνει ακόμα πιο ωραίο το δωμάτιο.

Ολα τα πράγματα για τα μπεμπέ είναι τόσο ωραία που σίγουρα θα φτιάξεις ένα ονειρεμένο δωμάτιο! Καλή επιτυχία!! :D:D

dali. οι ταπετσαριες που πηραμε εμεις ειναι η μιση λιλα με gliter και η αλλη μιση με νεραϊδες σε λευκο με μωβ. λοιπον κι εμεις στην αρχη το φανταστηκαμε πολυ παραμυθενιο και ρομαντικο αλλα μετα σκεφτηκα να το κανουμε λιγο πιο χαρουμενο και μοντερνο. Βαψαμε λοιπον ενα τοιχο λαχανοκιτρινο, πηρα φωτιστικο με μεγαλα λουλουδια σε πιο εντονες αποχρωσεις και την προικα λευκη μεν, με χρωματακια δε. Σε ενα παιδικο δωματιο ολα πανε. Περιμωνω οπως γαραφω και πιο πανω να ληξουν οι απεργιες για να ερθουν τα επιπλα και να το δειτε σαν αποτελεσμα ολο μαζι!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Κοριτσια ευχομαι να τα κανετε τα δωματια οπως τα ονειρευεστε.Τελειωσα σημερα με την ανακαινιση στα δωματια και θα ανεβασω συντομα φωτο να τα δειτε να μου πειτε τη γνωμη σας.Καποια απο αυτα τα σχεδια διαλεξα.Μαντεψτε ποιο;;;;;;;;;;

πατηστε εδω για να δειτε:

http://www.ArtDesignGroup.blogspot.com

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Κοριτσια ευχομαι να τα κανετε τα δωματια οπως τα ονειρευεστε.Τελειωσα σημερα με την ανακαινιση στα δωματια και θα ανεβασω συντομα φωτο να τα δειτε να μου πειτε τη γνωμη σας.Καποια απο αυτα τα σχεδια διαλεξα.Μαντεψτε ποιο;;;;;;;;;;

Ομολογω οτι με εχεις μπερδεψει λιγο.....

Νομιζα θα διαλεγες κατι σε μαγια΄μελισσα :lol::lol::lol: αλλα δεν την ειδα πουθενα.....

ΜΜΜΜΜ Εγω απο αυτα τα 3 που διαλεξες θα πριτιμουσα την Barbie...Αλλα δεν ξερω αν εχεις αγορακι ή κοριτσακι για να μαντεψω την δικη σου προτίμηση...

Αληθεια εσυ μονη σου θα τα ζωγραφίσεις ή η ζωγραφος?

Διαφημίσεις

Moυ άρεσε το κάστρο και ένα μανιτάρι με ένα ξωτικό. Αλήθεια τι διάλεξες; Μήπως όλα; :wink:

*

Κοριτσια γεια σας και απο μενα! τα δωματια ολα ειναι καταπληκτικα και φτιαγμενα με πολυ μερακι, απο οτι βλεπω! Συγχαρητηρια! Θα ηθελα κι εγω την βοηθεια σας σε κατι! Αγορασα χθες ταπετσαριες για το δωματιακι της μικρης μας που την περιμενουμε, το θεμα ειναι ο dumbo το μικρο ελεφαντακι, αμα δειτε στο site της decofun θα το καταλαβετε, το προβλημα μου ειναι οτι αγορασα και δυο φωτιστικουλια λουλουδια απο τα ικεα (τα γνωστα πλεον σε ολες!) και διαφορα αλλα διακοσμητικα ροζ ή λιγο πιο εντονο ροζ και δεν ξερω κατα ποσο θα ταιριαζει το μικρο ελεφαντακι(που ειναι πιο παστελ οι αποχρωσεις του), με τα λουλουδια και τα υπολοιπα που ειναι λιγο πιο εντονα και ασχετο θεμα! Βοηθηστε με σας παρακαλω!!

(Miamama κρεμομαι απο τα χειλη σου, λογω ειδικοτητας!!!!)

ΑΑΑΑΑ!!!!! το δωματιο σκεφτομαστε να το βαψουμε απο την μεση και πανω ροζ παστελ απαλο, απο την μεση και κατω θα βαλουμε ταπετσαρια ριγε ροζ παστελ με ασπρο και λιγο γκρι, μπορντουρα αυτη απο την decofan με τον dumbo και τα μεγαλα αυτοκολητα με τον ιδιο ηρωα.

Αγαπητή Dali,

το αν θα ταιριάζουν τα διακοσμητικά αντικείμενα με τα χρώματα στους τοίχους και την ταπετσαρία

δεν θα πρέπει να σε αγχώνει. Όλα τα παστέλ χρώματα είναι αδελφά, οπότε όλα τα παστέλ

μπορούν να δέσουν μεταξύ τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ρόζ είναι ρόζ ανεξάρτητα απο την απόχρωση

(έντονο ή απαλό), επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το φώς, δύο τοίχοι βαμένοι με το ίδιο χρώμα μπόρει

να φαίνονται ότι έχουν διαφορετική απόχρωση ανάλογα με το φώς που αντανακλάται σε αυτούς.

Στην διακόσμηση ενός χώρου μελετάμε ξεχωριστά την χρωματική παλέτα των δομικών στοιχείων

του χώρου (τοίχοι, κολόνες, δοκάρια) από τα έπιπλα, τα διακοσμητικά και τα υφάσματα. Δεν χρειάζεται

να είναι όλα όμοια μεταξύ τους.

Εξάλλου η φαντασία των παιδιών είναι τόσο ζωηρή που ακόμα και αν βάζαμε ψάρια να κολυμπάνε ανάμεσα

στα σύνεφα του ουρανού δεν θα τους φαινόταν παράξενο.

Είμαι σίγουρη οτι θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, η διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου είναι πιο

εύκολη απο οποιοδήποτε άλλο χώρο. Το παιδικό δωμάτιο θέλει κυρίως φαντασία και αγάπη παρά γνώσεις

αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Το ένστικτο της μητέρας είναι ικανό για την δημιουργία ενός χώρου λειτουργικού για την ίδια αλλά

ταυτοχρόνως όμορφου και ασφαλής για το μικρό της αγγελούδι.

Καλή επιτυχία!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ ολες! Να σας πω την αληθεια, με ξεαγχώσατε λιγο! Ανυπομονω να το φτιαξω να σας το δειξω! Σας ευχαριστω παρα πολυ! Να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!

Ζενια φανταστικα τα σχεδια! Ονειρεμενα!

dali. οι ταπετσαριες που πηραμε εμεις ειναι η μιση λιλα με gliter και η αλλη μιση με νεραϊδες σε λευκο με μωβ. λοιπον κι εμεις στην αρχη το φανταστηκαμε πολυ παραμυθενιο και ρομαντικο αλλα μετα σκεφτηκα να το κανουμε λιγο πιο χαρουμενο και μοντερνο. Βαψαμε λοιπον ενα τοιχο λαχανοκιτρινο, πηρα φωτιστικο με μεγαλα λουλουδια σε πιο εντονες αποχρωσεις και την προικα λευκη μεν, με χρωματακια δε. Σε ενα παιδικο δωματιο ολα πανε. Περιμωνω οπως γαραφω και πιο πανω να ληξουν οι απεργιες για να ερθουν τα επιπλα και να το δειτε σαν αποτελεσμα ολο μαζι!

αναμενουμε φωτος......... :)

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου λεω να μην σας πω ποια σχεδια διαλεξα ωσπου να πεισω

τον αντρα μου να βαλει τις φωτο απο τα δωματια(εγω δεν σκαμπαζω) :lol:

:lol: Μακαρι να ειχα τοσο ταλεντο να τα ζωγραφιζα εγω,επαγγελματια εφερα και τα ζωγραφισε!Τα μικρα ενθουσιαστηκαν!Εχω ενα κοριτσακι πρωτακι και ενα αγορακι 2 χρονων.Να βαζουμε ολες φωτογραφιες εδω απο τα δωματια των παιδιων μας,ωραια δεν θα' ναι;θελετε;

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Κουκλιτσες μου λεω να μην σας πω ποια σχεδια διαλεξα ωσπου να πεισω

τον αντρα μου να βαλει τις φωτο απο τα δωματια(εγω δεν σκαμπαζω) :lol:

:lol: Μακαρι να ειχα τοσο ταλεντο να τα ζωγραφιζα εγω,επαγγελματια εφερα και τα ζωγραφισε!Τα μικρα ενθουσιαστηκαν!Εχω ενα κοριτσακι πρωτακι και ενα αγορακι 2 χρονων.Να βαζουμε ολες φωτογραφιες εδω απο τα δωματια των παιδιων μας,ωραια δεν θα' ναι;θελετε;

:?: Αν σου πω πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες θα τις βάλεις;

*

:D:D θα προσπαθησω αλλα μη με κοροιδεψετε αν δε μπορεσω :oops: ειμαι και ασχετη με εχουν ζαλισει και τα παιδια

Βρε μην ανησυχείς κανένας δε θα σε κοροιδέψει - μια παρέα είμαστε όλες... Λοιπόν για κοίτα εδώ έχει βήμα προς βήμα οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών. Λοιπόν δοκίμασε περιμένουμε με αγωνία

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889&highlight=

*

miamama τέλειο δωμάτιο, μου αρέσει που είναι σοφίτα!

Αυτό που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ ήταν η ταπετσαρία, που μπορώ να βρω ? ειπές ότι είναι της decofun, αλλά δεν ξέρω που τις πουλάνε :oops:

Κάπως έτσι το φαντάζομαι κι εγώ το δωματιάκι της μικρής μου, με πολλά πολλά χρώματα!!(για όταν μετακομίσουμε επιτέλους.. :roll: )

miamama τέλειο δωμάτιο, μου αρέσει που είναι σοφίτα!

Αυτό που μου άρεσε επίσης πάρα πολύ ήταν η ταπετσαρία, που μπορώ να βρω ? ειπές ότι είναι της decofun, αλλά δεν ξέρω που τις πουλάνε :oops:

Κάπως έτσι το φαντάζομαι κι εγώ το δωματιάκι της μικρής μου, με πολλά πολλά χρώματα!!(για όταν μετακομίσουμε επιτέλους.. :roll: )

καλημέρα daf, σε ευχαριστώ. decofan έχει το cosycorner αλλά τα έχει πιο ακριβά. εγώ απο χρωματοπωλείο τα αγόρασα, συνήθως μεγάλα χρωματοπωλεία έχουν. τα έχω δει και σε καταστήματα με είδη προικός, ξέρεις κουρτίνες και άλλα.

κι εγώ αυτό ήθελα, πολύ χρώμα στο δώμάτιο, οπώς και στο υπόλοιπο σπίτι!!

περιμένουμε φοτο από το παιδικό της μπουμπού σου όταν το φτιάξεις.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Κορίτσια καλημέρα! miamama δεν θα το πιστέψες αλλά πρέπει να είμασταν αδελφές ψυχές σε προηγούμενη ζωή δεν εξηγείται αλλιώς το θέμα...λοιπόν μόλις παράγγειλα ταπετσαρία και αυτή με τα ζωάκια και εκείνη με τις ρίγες από ένα μαγαζί με χρώματα...βρήκα και τυχαία τα αυτοκόλλητα του και τέλος....μόλις μου έτειλε η μάνα μου από θες.νίκη την προίκα του μωρού (πάντα,σεντόνια,κουβερτούλα,σαλιάρες,φορμάκια) με το ίδιο θέμα που έχεις και συ απο τα mothercare....!!!!!!1

A είχα πάρει την κουνουπιέρα απο ικεα καθώς και σε αλλο χρώμα την μαργαρίτα το φωτιστικό (κλασσικά).Το κρεβατακι μας διαφέρει και η αλλαξιέρα μόνο...είναι πολύ ωραίο και για την μπουμπού σου και για αγόρι φυσικά γιατί εμείς δεν ξέρουμε τι έιναι και βάλαμε όλα τα χρώματα για να είμαστε και μέσα αλλά και γιατί μας αρλεσουν τρελά!

Λοιπόν όταν το στήσω θα βάλω φώτογραφίες αλλά ήθελα να στο πω γιατί είναι τρελή σύμπτωση σου λέω!!!!

.png img1238z.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...