Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

κορίτσια είναι τέλεια όλα τα δωμάτια! Ανυπομονώ να ετοιμάσω και εγώ το δικό μας και να σας βάλω φωτος.

Eleni πολύ ωραίο το φωτιστικό σας και γενικά όλο το δωμάτιο. Απλά είναι τόσα πολλά που βλέπουμε και δεν μπορούμε να γράφουμε για όλα!! Εγώ τις φώτο τις βλέπω μια φορά και μετά ξαναεπανέρχομαι και τις βλέπω με περισσοτερη λεπτομέρεια για να πάρω ιδέες !! Αλήθεια θυμάσαι πόσα το πήρες ??

[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalamaraki πολύ ωραίο δωμάτιο!!Μπράβο, μπράβο!

Be happy τις πληροφορίες για τα έπιπλα δεν στις στέλνω με πμ. άλλωστε τις έχω ξαναγράψει όπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Κάνω αντιγραφή:

Lillypro σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Βασικά τα έπιπλα είναι ουδέτερα λόγω χρώματος.Απλά στο κρεββάτι βρήκαμε μια εικόνα απο το ιντερνετ και μας ζωγράφισε. Το καλό όμως είναι οτι επειδή προς-πίσω η κούνια έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα, σε περίπτωση αγοριού, την γυρνάμε ανάποδα και γίνεται αγνώριστη!!!

Την πήραμε, όπως και όλα τα έπιπλα,απο το allegro, νομίζω στην Μεταμόρφωση.Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό μαγαζί, αλλά να σου πω την αλήθεια η μια πωλήτρια είναι αυτό που λέω εγώ "παναγιά μου φύλαγε"! Φαντάσου ρωτούσε εμάς πόσο κάνουν τα έπιπλα!πού να ξέρω καλέ εγώ; Αλλά κατα τα άλλα έχει πολλά όμορφα σχεδιάκια και ουδέτερα και μη.

cceXp3.png

pcTFp3.png

:lol: κοριτσια σας ευχαριστω.ειμαι σε σχολη κομπιουτερ και τελειωσα το μαθημα και μου φτιαξατ τη διαθεση.σας ευχαριστω για τα καλα λογια.θα βαλω και φωτογραφιες απο γαμο-βαφτιση κτλ.ελπιζω σας αρεσουν.το φωτιστικο το πηρα απο το λιντ απο 20 το ειχαν προσφορα 10ευρω.στο λιντ παω συνεχεια.φερνει υπεροχα πραγματα.την αλλη πεμπτη εχει πραγματακια για τα μωρακια μας.σημερα πηγα και πηρα καταπληκτικα φυσικα λουλουδια για το μπαλκονι.ευχαριστω και παλι.

ξεχασα να σας πω.η κουρτινα της χαιντι ηταν η δικια μου.η νοικοκυρα μανουλα μου την κρατησε σε αριστη κατασταση και τωρα την κληρονομησε η κορη μου.το μικρο κιτρινο χαλακι ειναι ασορτι με την παλπωματοθηκη-μαξιλαροθηκη και την πηρα περυσι απο τα λιντ.δυστυχως δεν φαινεται η κουνουπιερα που ηταν ασορτι με την παντα γιατι την εχουμε μαζεψει απο καιρο λογω οτι θα την ετρωγε στο κεφαλι η μικρη.η ζωγραφια στον τοιχο γυρω απο το κρεβατι που ειναι σχιζμενη ειναι αποτελεσμα της μανιας της μαριανθης.λιγο λιγο την εσκισε.

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας πω.η κουρτινα της χαιντι ηταν η δικια μου.η νοικοκυρα μανουλα μου την κρατησε σε αριστη κατασταση και τωρα την κληρονομησε η κορη μου.το μικρο κιτρινο χαλακι ειναι ασορτι με την παλπωματοθηκη-μαξιλαροθηκη και την πηρα περυσι απο τα λιντ.δυστυχως δεν φαινεται η κουνουπιερα που ηταν ασορτι με την παντα γιατι την εχουμε μαζεψει απο καιρο λογω οτι θα την ετρωγε στο κεφαλι η μικρη.η ζωγραφια στον τοιχο γυρω απο το κρεβατι που ειναι σχιζμενη ειναι αποτελεσμα της μανιας της μαριανθης.λιγο λιγο την εσκισε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!

Η κουρτινα της Χαιντι δε, ειναι καταπληκτικη

και μου θυμιζει τοσο τα παιδικα μου χρονια...........!!!!!!!!!!! :)

Μην σας πω πως ακομη την παρακολουθω ,

καθε πρωι 6.30 με 7.00π.μ. νομιζω........... :):):)

Κορίτσια ευχαριστώ παααααρα πολύ όλες σας για τα καλά σας λόγια για το δωμάτιο της μικρής, το έφτιαξα με πολύ σκέψη γιατί τα οικονομικά μας έίναι λίγο περιορισμένα αλλά τελικά να ναι καλά το ΙΚΕΑ και το Jumbo χε χε! Α... και τις Hallo Kitty μην νομίζετε ότι της αγόρασα για την μπέμπα... είναι δικές μου - έχω μια μανία, μεγάλωσα στο εξωτερικό και τα πρώτα μου παιχνίδια έως 8 χρονών ήταν Hallo Kitty- από δώρα του αντρούλη μου και των γονιών μου .... ναι ναι!! :D:D

kalamaraki πολύ καλή ιδέα να βάλεις κάποια διακοσμητικα που είχες εσύ!!! Εχω και εγώ αρκετούς αρκούδους αλλά επειδή είπα θα κάνω το δωμάτιο με θέμα τα Μe To You αρκουδάκια Τatty Teddy είπα να μην βάλω και τα άλλα να χαλάσω την διακόσμηση εκτός και αν όταν τελειώσω και έχει χώρο να τα βάλω όλα μαζεμένα σε ένα καλάθι δεν ξέρω θα δω ! Πάντως είναι καλή ιδέα και δεν το είχα σκεφτεί

[/url]

Mama xrysa ευχαριστώ!!!!

Καλάμαρακι πολύ ομορφο το δωματιο !!!! Τελικά και εγώ σε επιπλάκια απο το ΙΚΕΑ θα καταληξω εκτός απο την κουνια.

Μηπως θα μπορούσες να μου πεις ,επειδη δεν μενω αθήνα και δεν μπορώ να παω αμεσα στο ικεα για να τσεκάρω ,

Η αλλαξιερα η προεκταση που εχει ειναι σταθερή ? δεν κλεινει? και πισω στην πλατη τι υλικό εχει? δε ειναι ξυλο?

ακομα μηπως ειναι ευκολο να μου πεις τις διαστασεις της? κυρίως η διασταση της προεκτασης της αλλαξιερας , γιατι αρχικά θα την βαλω στην κρεβατοκαμερα ,και δεν ξερω αν με παιρνει...

Θα με βοηθούσες παρα πολύ!!!!!!

Τελος κορίτσια μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας για το στρωμα του κρεβατιού?

σημερα πηγαμε για κρεβατάκι , για στρωμα μας προτεινε της medi@ str@m to optimum μου φανηκε λιγο ακριβό 150 ε ,αν και πιστευω οτι σε καλό στρωμα αξιζει να τα δωσεις.

Αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι εχει και κοκοφοινηκα μεσα, ποια η αποψη σας γι αυτό?.

Τι ωραια δωματια κανατε κοριτσια!Μπραβο σας!κι εγω αυτην την περιοδο τους τα φτιαχνω,εχω τρελλαθει στο ψαξιμο μεσω διαδυκτιου πιο πολυ γιατι δεν εχω που ν'αφησω τα παιδια.Μπειτε εδω και πειτε μου τη γνωμη σας

http://www.ArtDesignGroup.blogspot.com

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Διαφημίσεις

Τι ωραια δωματια κανατε κοριτσια!Μπραβο σας!κι εγω αυτην την περιοδο τους τα φτιαχνω,εχω τρελλαθει στο ψαξιμο μεσω διαδυκτιου πιο πολυ γιατι δεν εχω που ν'αφησω τα παιδια.Μπειτε εδω και πειτε μου τη γνωμη σας

Για την τοιχογραφια ρωτας??? Πολυ ομορφη ειναι!!!

Εσυ για κοριτσιστικο δωματιο ρωτας ή για αγοριστικο???

Αν καταλαβα καλα εχεις δυο, λες τους τα "φτιαχνω"...

Μπορουμε να σε βοηθησουμε με ιδεες??????.........

Mama xrysa ευχαριστώ!!!!

Καλάμαρακι πολύ ομορφο το δωματιο !!!! Τελικά και εγώ σε επιπλάκια απο το ΙΚΕΑ θα καταληξω εκτός απο την κουνια.

Μηπως θα μπορούσες να μου πεις ,επειδη δεν μενω αθήνα και δεν μπορώ να παω αμεσα στο ικεα για να τσεκάρω ,

Η αλλαξιερα η προεκταση που εχει ειναι σταθερή ? δεν κλεινει? και πισω στην πλατη τι υλικό εχει? δε ειναι ξυλο?

ακομα μηπως ειναι ευκολο να μου πεις τις διαστασεις της? κυρίως η διασταση της προεκτασης της αλλαξιερας , γιατι αρχικά θα την βαλω στην κρεβατοκαμερα ,και δεν ξερω αν με παιρνει...

Τελος κορίτσια μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τη γνωμη σας για το στρωμα του κρεβατιού?

σημερα πηγαμε για κρεβατάκι , για στρωμα μας προτεινε της medi@ str@m to optimum μου φανηκε λιγο ακριβό 150 ε ,αν και πιστευω οτι σε καλό στρωμα αξιζει να τα δωσεις.

Αυτό που με προβληματίζει ειναι ότι εχει και κοκοφοινηκα μεσα, ποια η αποψη σας γι αυτό?.

Be happy και εμείς αυτό λέγαμε να πάρουμε αλλά πηγαίνοντας να κάνουμε την αγορά βρήκαμε το αντίστοιχο της greco strom το οποίο αντί για κοκκοφοίνικα (τον οποίο ούτε εγώ ήθελα) είχε λάτεξ. Στα λεφτά δεν είχαν μεγάλη διαφορά. Αν και η μπέμπα δεν έχει κοιμηθεί ακόμα σε αυτό φαίνεται πολύ καλό.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Mama xrysa ευχαριστώ!!!!

Be happy και εμείς αυτό λέγαμε να πάρουμε αλλά πηγαίνοντας να κάνουμε την αγορά βρήκαμε το αντίστοιχο της greco strom το οποίο αντί για κοκκοφοίνικα (τον οποίο ούτε εγώ ήθελα) είχε λάτεξ. Στα λεφτά δεν είχαν μεγάλη διαφορά. Αν και η μπέμπα δεν έχει κοιμηθεί ακόμα σε αυτό φαίνεται πολύ καλό.

Και εμείς δεν θέλαμε κοκοφοίνικα μας είπε και ο γιατρός κατηγορηματικά όχι και πήραμε μόνο με λάτεξ , η διαφορά ήταν 15 ευρώ φθηνότερο μόνο.

ζενια πολύ ωραία η τοιχογραφία ειδικά για αγορίστικο δωμάτιο διότι τα πιο πολλά που είχα δει με θέμα τα κάστρα ήταν κοριτσίστικα και ήταν με νεράιδες !! Πολύ ωραίο πάντως !!

[/url]

Διαφημίσεις

Τελειο!!!!!!!!!!!!

εγω δεν εχω χωρο για παιδικο και τισ εχω στολισει το δικο μασ δωματιο με αποχροσεισ ροζ

τιχοσ

κουρτινα φουξια το ενα φιλο και αλο κοματη με αρκουδακια ροζ

κραβατακι ροζ με λευκο με αρκουδακια τα κομοδινα με παιτσετακια αρκουδακια

σιφινιερα το ιδιο, στολισμενη ντουλαπα με αρκουδακια και το κρεβατι το δικο μασ

γενικα ειναι γλικουλικο δωματιοπ αν βγαλησ το κραβατη το δικο μασ

οταν παμε στο δικο μασ σπιτι θα τησ το κανω κουκλιστικο

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

miamama και bloublou υπέροχα τα δωμάτια των ζουζουνιών σας. Ζένια πολύ ωραία η ιδέα της τοιχογραφίας. :D

Να είναι καλά τα παιδάκια σας να χαίρονται τα δωμάτια τους... :lol:

*

Αχ βρε κοριτσια τα βλεπω και τα λιμπιζομαι! Το δικο μας εχει βαφτει , εχει ταπετσαριες και δεν εχει επιπλα :cry: γιατι εχουν κολλησει στα μπλοκα και δεν μπορουν να ερθουν και εγω ειμαι να σκασω!Ποτε θα ερθουν οταν δεν θα μπορω να κουνηθω?

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

75309931mt7.jpg

sep2008006on4.jpg

sep2008007pe2.jpg

sep2008011dc9.jpg

miamama πολύ όμορφο το δωμάτιο σας, και πολύ ωραία ταίριαξες τις κουρτίνες κ το κρεββάτι :lol: πολύ έξυπνο εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα! αντε με το καλό να δεχτεις τον θησαυρό σου και να το βάλεις μέσα στο χουχουλιάρικο δωμάτιο!!

Κορίτσια τα δωμάτια των ζουζουνιών υπέροχα.

Παρακάτω φώτο από το δωμάτιο του γατούλη μας. Παίρνω ιδέες για το δεύτερο. Φιλιά πολλά σε όλες, και πάντα να κάνουμε ωραία πράγματα για τα παιδάκια μας.

DSC01236.jpg

DSC01238.jpg

DSC01241.jpg

bloublou πολύ όμορφο δωμάτιο γεμάτο χρώμα! :D και φυσικά να αναφέρω ότι είμαι ερωτευμένη με το χαλί σας.... Τελειο!

Κορίτσια τα δωμάτια των ζουζουνιών υπέροχα.

Παρακάτω φώτο από το δωμάτιο του γατούλη μας. Παίρνω ιδέες για το δεύτερο. Φιλιά πολλά σε όλες, και πάντα να κάνουμε ωραία πράγματα για τα παιδάκια μας.

DSC01236.jpg

DSC01238.jpg

DSC01241.jpg

Τελειο ειναι!!!εχουμε ιδιο καρουζελ μονο εγω το εχω δεση σφηχτα στην κουνια γιατη ειναι χοντρο το καγκελακι και κουνιοταν μονο του

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

miamama απίστευτο δωμάτιο πολύ ωραία ταπετσαρία και μου αρέσει πολύ και ο μπορντό τοίχος!Η δε κουρτίνα όλα τα λεφτά!

bloublou οι τοίχοι σας είναι απίστευτοι!Πολύ ωραία αυτοκόλλητα, και γενικά το θέμα του δωματίου μου αρέσει πολύ!

Μπράβο κορίτσια!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Εδώ στο νησί σε μαγαζί με λευκά είδη, είχε ταπετσαρίες, μποντούρες και υφάσματα με το ίδιο θέμα, οπότε και διάλεξα τα αερόστατα, θέλαμε να ξεφύγουμε από το γαλάζιο και έτσι είπαμε το απαλό πρασινάκι, τα αυτοκόλλητα είναι από cosycorner και τα καδράκια, παρήγγειλα από το all poster και μετά τα κορνίζαρα σε μαγαζί εδώ, το χαλάκι disney και ιδού το αποτέλεσμα, ανυπομονώ να φτιάξω το δωμάτιο και για το επόμενο μωράκι. Τι όμορφη που είναι η ζωή μαζί τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dBPlp3.png MDOFp3.png

miamama και bloublou τέλεια τα δωμάτιάκια σας να χαίρεστε να μωράκια σας!

Ανυπομονώ και εγώ να τελειώσω με το δικό μας δωματιάκι και να σας το βάλω να το δείτε :wink:

[/url]

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Χαίρομαι που σας άρεσε και να φανταστείτε οτι είναι μια low budget διακόσμηση, με προσωπική δουλειά από εμένα και τον άντρα μου.

Τα χρώματα στους τοίχους είναι φούξια και λιλά με οικολογική βαφή της Erlac και αυτοκόλλητα, μπορντούρα, ταπετσαρία της Decofan. Κούνια και αλλαξιέρα είναι απο Mothercare και όλα τα υπόλοιπα είναι απο IKEA εκτός απο το κρεβάτι που είναι το εφηβικό μου και απλά του αλλάξαμε χρώμα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...