Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Nomizw oti pragmati to lila tha tairiazei pio polu me to siel...An kai den eimai fun tou roz...to lila thewrw oti xefeygei ligo apo to gnwsto koufeti..

Euxaristw gia tin idea...Ennoeite oti molis to ftiaxw tha sas steilw photo.

Kali ebdomada se oles!!!

Περιμένουμε φωτογραφίες... Είμια σίγουρη πως θα γίνει πολύ όμορφο το δωμάτιο της μικρής σας. :lol:

*

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Γραφω πρωτη φορά εδώ....

Επιτέλους μετά απο πολλές προσπάθειες ειμαι στην 30η εβδομάδα και περιμένω αγοράκι....

Αρχισα λοιπόν να ετοιμάζω βαλιτσουλα , για να υπάρχει καλού κακού , και κανω ερευνα αγοράς για κουνιες , προικα κλπ...

Για την ώρα θα περιοριστώ στην κουνια , αλλαξιέρα και τα βασικά γιατι το καλοκαιρι μετακομίζουμε οπότε θα φτιαξω τοτε παιδικό δωμάτιο με το καλό...

Ειδα τις προηγουμενες σελιδες που εχετε γραψει και εντυπωσιαστηκα με τις ζωγραφιες στους τοιχους τις ταπετσαριες ...πολύ πολύ ομορφα δωμάτια..

θα ήθελα λοιπόν καποια βοήθεια...

mama xrysa μπορεις να μου πεις με πμ αν θελεις απο που ειναι τα επιπλάκια και το κοστος?

Athinoula και εγώ διαλεξα την ιδια προικα με τον βατραχο!!!! απο την πρωτη στιγμή που την ειδα την ερωτευτηκα.

Δε μου λες τα επιπλακια απο το ΙΚΕΑ ειναι βολικά?

Η αλλαξιερα η προεκταση που εχει ειναι σταθερή ? δεν κλεινει? και πισω στην πλατη τι υλικό εχει? δε ειναι ξυλο?

Σε κουνια εκτος απο αυτό το σχεδιο εχει καποια αλλη σε λευκό?

Ρωτάω γιατι μενω σε νησί και θα ερθει ο αντρας μου σε 10 μερες Αθηνα και μαλλον θα παει να τα δει και ισως αγοράσει

Παντα ετσι ομορφα πραγματα να ετοιμαζουμε!!!!!

με το καλό να γεμισουν χαρά τα δωμάτια!!!

:lol::lol::lol:

Επιτέλους αξιώθηκα να βγάλω και εγώ φωτογραφίες του δωματίου της φραουλίτσας μου :D

DSC01343.jpg

DSC01346.jpg

DSC01348.jpg

DSC01357-1.jpg

DSC01358.jpg

DSC01344.jpg

Και φυσικά πήρα πάρα πολλές ιδέες από εσάς κορίτσια!! Βέβαια μου λείπουν δυο ραφάκια ακόμα αλλά πιστεύω ότι έχω τελειώσει :D

Διαφημίσεις

καλαμαρακι απλα πολυ ομορφο...... Πετυχημενους συνδιασμους χρωματων.......... Μπραβο........

Τα χαλια σου εκπληκτικα και δεν ειναι απαραιτητα παιδικα...

Καθως και η κουρτινα σου τελεια (αυτο νομιζω το εχω ξαναπει για την αννα) :lol::lol::lol:

Κalamaraki μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ το δωματιάκι σας αλλά πιο πολύ μου αρέσει εκείνο το σκαθαράκι που παλευει να βουτήξει το λουλουδάκι μέσα απο την κούνια!!!!!!

Διαφημίσεις

Κalamaraki μου αρέσει και εμένα πάρα πολύ το δωματιάκι σας αλλά πιο πολύ μου αρέσει εκείνο το σκαθαράκι που παλευει να βουτήξει το λουλουδάκι μέσα απο την κούνια!!!!!!
:D:D:D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

kalamaraki πολύ ωραίο το δωματιάκι σας! Από ότι βλέπω τα έπιπλα και κουρτίνες και όλα γενικά τα πιο πολλά από ΙΚΕΑ είναι ! Μια χαρά !!! Εγώ τώρα αρχίζω να βάζω έπιπλα σιγά σιγά να το διακοσμήσω και να βάλω και εγώ μερικές φωτο :wink:

[/url]

kalamaraki ψάχνουμε και εμείς αυτό το χαλάκι αυτό από το ικέα αλλά σε λαχανί εδώ και πόσο καιρό και δεν υπάρχει!!! :(

επίσης αυτό το καλαθι για τα άπλυτα σε λαχανί το είχαμε πετύχει στο super market της γειτονιάς μας αλλά δεν το προλάβαμε...εσείς από που το πήρατε??

πολύ ωραίο το δωμάτιο σας!!! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

kalamaraki ψάχνουμε και εμείς αυτό το χαλάκι αυτό από το ικέα αλλά σε λαχανί εδώ και πόσο καιρό και δεν υπάρχει!!! :(

επίσης αυτό το καλαθι για τα άπλυτα σε λαχανί το είχαμε πετύχει στο super market της γειτονιάς μας αλλά δεν το προλάβαμε...εσείς από που το πήρατε??

jen το χαλάκι και εμείς το λαχανί θέλαμε αλλά μας είπαν τον νοέμβριο που έφτιαχνα το δωμάτιο ότι θα αργήσουν να το φέρουν και για αυτό πήρα τα κόκκινα αναγκαστηκά και το καλάθι το βρήκα στο Μakro το πήρα πριν γεννήσω,και έχω το γαλάζιο του σε μεγαλύτερο για εμάς! Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και εγώ πιστεύω ότι έκανα καλή δουλίτσα και ότι της αρέσει :D και ναι όντως τα περισσότερα αν όχι όλα είναι ΙΚΕΑ και χαιδευτικά το αποκαλώ το δωμάτιο ΙΚΕΑ :D:D

Διαφημίσεις

Annina εχ παρει την ιδια προικουλα αν και εχω κοριτσακι. Ηρθε προχθες κι ενω ειχα αμφιβολιες μου αρεσε πολυ τελικα.

kalamaraki πολυ ομορφο το δωματιακι σας.

σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο και το δικο μας...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

jen το χαλάκι και εμείς το λαχανί θέλαμε αλλά μας είπαν τον νοέμβριο που έφτιαχνα το δωμάτιο ότι θα αργήσουν να το φέρουν και για αυτό πήρα τα κόκκινα αναγκαστηκά και το καλάθι το βρήκα στο Μakro το πήρα πριν γεννήσω,και έχω το γαλάζιο του σε μεγαλύτερο για εμάς! Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και εγώ πιστεύω ότι έκανα καλή δουλίτσα και ότι της αρέσει :D και ναι όντως τα περισσότερα αν όχι όλα είναι ΙΚΕΑ και χαιδευτικά το αποκαλώ το δωμάτιο ΙΚΕΑ :D:D

εμεις εχουμε ακριβως το ιδιο ρελαξ!!!χαχαχαχα

kalamaraki έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο...αν είχα κορίτσι θα το έκανα και εγώ ετσι αλλά επειδή δεν ξέρουμε τι είναι το κάνουμε κάπωσ ποιο ουδέτερο (σε κανά μήνα θα βάλω και φωτο...μόλις το ολοκληρώσω)..πάντωσ ρηλάξ θα πάρω ακριβως το ίδιο,μου έρεσε και μενα πολύ!!!να χαίρεσαι το μωράκι σου :lol:

.png img1238z.jpg

Επίσης kalamaraki εχω πάρει και εγω την ιδια κουνουπιέρα και επειδή δεν την έχω ανοιξει ακόμα μου έδωσες την ευκαιρία να δω τι ωραία που φαίνεται...

eleni Achlati το φωτιστικό σου είναι τέλειο!!!!!!

Μπράβο κορίτσια μπράβο

:lol:

.png img1238z.jpg

kalamaraki μπράβο, πολύ ωραίο το δωμάτιο, όλα τα δωμάτια δλδ είναι ωραία. τελικά τα ικεα μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. παρόλο που εμένα δεν είναι κοντά μου. κι εγώ το τελειώνω το δωμάτιο της μπουμπούς μου και θα βάλω σύντομα φοτο. έχουμε τις ίδιες κουρτίνες, κουνουπιέρα και το φωτιστικό μαργαρίτα. α και την ίδια συρταριέρα σε άλλο χρώμα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Κι εγω ειχα δει τα πραγματα της ΙΚΕΑ σε περιοδικο και μου ειχαν φανει πολυ ομορφα και οικονομικα αλλα δυστυχως το πιο κοντινο ειναι 3,5 ωρες ταξιδι απο εδω και δεν μπορεσαμε να παμε. ετσι βολευτηκαμε με οτι βρηκαμε εδω. Οταν ζουσα Αθηνα πηγαινα συχνα και πολυ μου αρεσε...

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

λυπηθηκα που εχω τρεις μερες τις φωτογραφιες του δωματιου της μικρης και μονο μια κοπελα μου ειπε για το φωτιστικο.ευχαριστω την κοπελα αυτη.το πηραμε απο το λιντ.αν θελετε γραψτε μου κατι και αν δεν σας αρεσει κατι μπορειτε να μου το πειτε.ευχαριστω!το αγορακι της φωτογραφιας ειναι ο ανιψιος μου με την κορη μου.

eleni achlati εμένα μου άρεσε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω ξαναγράψει στο τόπικ! κοιτάω μόνο γιατί το δωμάτιό μας είναι προσωρινό και σύντομα θα χρειαστώ ιδέες! μου αρέσει που έχεις φωτεινά χρώματα στο κρεβατάκι και έξτρα χώρο για πάρκο! η ωραιότερη φωτο βέβαια είναι αυτή με τα ζουζούνια!

ssttaa

λυπηθηκα που εχω τρεις μερες τις φωτογραφιες του δωματιου της μικρης και μονο μια κοπελα μου ειπε για το φωτιστικο.ευχαριστω την κοπελα αυτη.το πηραμε απο το λιντ.αν θελετε γραψτε μου κατι και αν δεν σας αρεσει κατι μπορειτε να μου το πειτε.ευχαριστω!το αγορακι της φωτογραφιας ειναι ο ανιψιος μου με την κορη μου.

Eleni achlati το φωτιστικό σας είναι πράγματι πάρα πολύ ωραίο - το ίδιο και το χαλί σας και η προίκα της κούνιας σας. Αυτό που μου αρέσει στο δωμάτιο είναι το γεγονός πως έχετε πολύ χώρο και άρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις... Το ό,τι το δωμάτιο της κόρης σου πέρασε ασχολίαστο νομίζω πως δεν έχει να κάνει με το να αρέσει ή όχι αλλά με το ό,τι στην ίδια σελίδα υπάρχουν τρια δωμάτια και τελικά όλες μείναμε στο τελευταίο (kalamaraki). Εμένα μου άρεσε και το δικό σας δωμάτιο και της Αnnina αλλά έμεινα στο kalamaraki λόγω... κουρτίνας (έχουμε την ίδια).

Να είναι καλά τα ζουζούνια σας να χαίρονται τα δωμάτια που με τόση αγάπη και φροντίδα τους ετοιμάσατε. :lol:

*

eleni εννοείς από το λιντλ ε? έχει καιρό να φανταστώ...γιατί βρήκα ένα μαγαζί με φωτιστικά που είχε ένα παρεμφερή αλλά 70€...σ'ευχαριστώ πάντως για τα καλα σου λόγια, αν και τρεις μέρες δεν είναι πολλές εγώ έχω κάνει και μήνα να μπώ ξέρεις λόγω διακοπών :lol:

.png img1238z.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...