Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Αχ τι ωραία δωμάτια!!! Αθηνά μου δεν φαίνονται πάλι οι φωτος σου, μάλλον τις μετακίνησες απο το photobucket η τις έβαλες σε κάποιον κατάλογο..

Εγώ θα στήσω το δωμάτιο του Ντένη μου το Σαββατοκυριακο και θα σας δείξω κ εγώ το δωματιάκι του..

wQuw.jpg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παραθετω τις φωτο με καινουργιο τροπο!! :lol::lol:

glitterfy-flpbk1109522763923634.gif

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Διαφημίσεις

Ετοιμάζουμε και εμείς το δωμάτιο του γιου μας τώρα και είμαι λίγο αναποφάσιστει. θελω να πάρω αυτα τα αυτοκόλλητα απο το cosycorner αλλα θέλω να είμαι σιγουρη οτι θα κολλησουν. Το παιδικό δεν είναι στοκαρισμένο. Δεν είναι αγριος ο τοιχος αλλα δεν είναι και χαρτί λειος. θα κολλήσουν η θα εχω πρόβλημα και θα τα αγοράσω τσάμπα? Οποια τα έχει δοκιμάσει ας μου πει παρακαλώ. Ευχαριστώ φιλια πολλά. :P:P:P

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

. θελω να πάρω αυτα τα αυτοκόλλητα απο το cosycorner αλλα θέλω να είμαι σιγουρη οτι θα κολλησουν. Το παιδικό δεν είναι στοκαρισμένο. Δεν είναι αγριος ο τοιχος αλλα δεν είναι και χαρτί λειος. θα κολλήσουν η θα εχω πρόβλημα και θα τα αγοράσω τσάμπα? Οποια τα έχει δοκιμάσει ας μου πει παρακαλώ. Ευχαριστώ φιλια πολλά. :P:P:P

τζαμπα θα τα πάρεις.Εμένα ξεκολλάνε συνέχεια ειδικά τώρα που είναι χειμώνας και βαζω το καλοριφέρ. Πάρε από το jumbo να μην κλαις τα λεφτάκια σου.

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσια,πολυ ομορφα δωματια!Αγλαια που τι βρηκες τη κουνια να ειναι ασορτι με το θεμα στο τοιχο?Πολυ πολυ ομορφο!! :D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Αγλαία πολύ όμορφα δωμάτια και τα δύο! Μπράβο! Η κούνια του μπέμπη σου είναι απο το ΙΚΕΑ και έχεις κολλήσει αυτοκόλλητα;πολύ καλό. Μου αρέσει πολύ η λεπτομέρεια με το μαξιλαράκι καβουρα επάνο στο σκαμπό!με το καλό να έρθουν και τα δύο μωράκια!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Κουκλιστικο το κοριτσίστικο δωματιάκι οπως του αρμόζει!!

Αγλαία μου τέλειο το δωμάτιο του μπέμπη και γώ θεμα τον βυθό διάλεξα για το δικό μας, αλλά τα αυτοκολητα του τοιχου μου ειναι διαφορετικά!

Αντε με το καλό τα παιδάκια μας!!!

wQuw.jpg.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Παντως ολες οι φωτογραφιες που εχωδει απο τα δωματια των μωρων στο site ειναι τελειες και με ιδιαιτερο γουστο η καθεμια. Το δωματιο οπως σας ειπα ακομη θελει δουλιτσα. Μολις ολοκληρωθει θα εχετε εκ νεου φωτο. Η κουνια ειναι οντως απτο ΙΚΕΑ και τελικα αποδειχτηκε τελεια και πανω της κολλησα τα αυτοκολλητα που περισσεψαν απτο θεμα με τα ψαρακια τα οποια φαινονται σαν χρωματιστα.Τα αξιζαν τα λεφτα τους Οσον αφορα παλι το θεμα της κουνιας στην αρχη ημουν προκατειλημενη με το ΙΚΕΑ και γυρισα ολα τα μαγαζια και τις βιοτεχνιες. Η θα εβλεπα υπερτιμημενες τιμες και οχι καλη ποιοτητα η πολυ ακριβη τιμη. Οποτε κατεληξα σε αυτηπου μου αρεσε και το σχεδιο της και ο χρονος θα δειξει. Παντως κοριτσια χρονο και φαντασια να εχεις και μπορεις να φτιαξεις ο,τι θες. Το αποδεικνυουν οι φωτογραφιες απο τα δωματια των ζουζουνιων. :D

Διαφημίσεις

Τοσο καιρό χαζευω τα δωματια των μικρών σας!

Ειναι ολα υπέροχα! Μπράβο σας!

Δυστυχώς εγώ δεν έχω τόσο ταλέντο στην διακόσμηση και δισταζα τόσο καιρο αλλά ..........

DSC04958.jpg

DSC04952.jpg

DSC04944.jpg

DSC04956.jpg

DSC04953.jpg

DSC04965.jpg

DSC04964.jpg

DSC04948.jpg

DSC04943.jpg

DSC04942.jpg

Πρεπει καποια στιγμή να βάψουμε και το δωμάτιο, τα χρώματα τα έχουμε και ψάχνουμε για το χρόνο! Προς το παρόν κολλήσαμε κάποια αυτοκόλλητα για να μην είναι ο τοίχος άδειος!

Κορίτσια τί όμορφα δωμάτια είναι αυτά;

Nea mamaka μου αρέσουν πολύ τα καδράκια και ειδικά αυτό με το όνομα της μικρής σου. Να φανταστώ οτι το έφτιαξες μόνη σου, έτσι;Άσχετο, το Φέλια απο που βγάινει;Πολύ όμορφο όνομα.

Yogini πολύ όμορφο και ξεχωριστό το δωμάτιο του μικρού σου καπετάνιου! Πολύ ψαγμένο και πέρα απο τα συνηθισμένα. Την πάντα απο που την έχεις παραγγείλει και πιάνει όλη την κούνια; Κάπου απο το εξωτερικό αν θυμάμαι καλά έτσι;Με το καλό και ο νέος ένοικος!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Κορίτσια τί όμορφα δωμάτια είναι αυτά;

Nea mamaka μου αρέσουν πολύ τα καδράκια και ειδικά αυτό με το όνομα της μικρής σου. Να φανταστώ οτι το έφτιαξες μόνη σου, έτσι;Άσχετο, το Φέλια απο που βγάινει;Πολύ όμορφο όνομα.

Yogini πολύ όμορφο και ξεχωριστό το δωμάτιο του μικρού σου καπετάνιου! Πολύ ψαγμένο και πέρα απο τα συνηθισμένα. Την πάντα απο που την έχεις παραγγείλει και πιάνει όλη την κούνια; Κάπου απο το εξωτερικό αν θυμάμαι καλά έτσι;Με το καλό και ο νέος ένοικος!!!

ναι τα πηρα ολα απο το babysupermall.com γιατι δεν ειχα δει κατι εδω που να με εντυπωσιαζει

ναι τα πηρα ολα απο το babysupermall.com γιατι δεν ειχα δει κατι εδω που να με εντυπωσιαζει

Yogini υπεροχο το καραβακι σας, με το καλο να ερθει και ο καπετανιος σας με το καλο.

Χρυσοχέρες μανούλες, τι ωραία δωμάτια είναι αυτά!!!

yogini με το καλό να δεχτείς το αγοράκι σου, έτσι που βλέπω το μπέμπη στην υπογραφή σου να μεγαλώνει, με πιάνει άγχος και κάθε μέρα όταν μπαίνω λέω : τώρα θα διαβάσω ότι το yogini γέννησεεε...

nea mamaka εκείνο το μπεμπάκι στο κάδρο θα έρθω μια μέρα να το ζουλίξω!!!

Αγλαΐα πολύ μου αρέσει ο βυθός σου.

Παίρνω μάσκα, καλάμι και έρχομαι...www_MyEmoticons_com__fishing.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...