Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Το δωματιο της νεραιδουλας μου!!!Ελπιζω να σας αρεσει!!!

023.jpg

022.jpg

021.jpg

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βγηκαν λιγο μεγαλες!! :? Αλλα κατι φαινεται παλι,ελπιζω να σας αρεσει!! :D:D

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

athinabr φοβερό το δωμάτιο της μικρής σου! Και εγώ όσο δεν ήξερα το φύλο του παιδιού αυτά τα αυτοκόλλητα διάλεγα γιατί νόμιζα ότι θα κάνω κορίτσι.Τελικά όμως δεν χρειάστηκαν.Που ξέρεις στο δευτερο...

Διαφημίσεις

Αθηνά πολύ όμορφο δωμάτιο!!! πάρα πολύ όμορφο, χωρίς να είναι φορτωμένο. Και τα επιπλάκια πολύ όμορφα και κομψά. Απο που, αν επιτρέπεται?

Κοριτσια,χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει το δωματιο της μπουμπους μου!!Τα επιπλα ειναι απο τη lapin και η κουρτινα ειναι απο ενα μαγαζι απο δω,τη Καλαματα!!Οποτε δε ξερω να σου πω καποια μαρκα!!Τα αυτοκολητα ειναι wallies και φυσικα της πληροφοριες για το site τις πηρα απο το parents.Γενικα πηρα αρκετες ιδεες απο σας,να ειστε ολες καλα!! :D

n10D.jpg.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, το δωματιάκι σου είναι υπέροχο.Κι εγώ πήρα απο τα lapin τα έπιπλα της μπουμπούς αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.Υποτίθεται ότι είναι χειροποίητα αλλά πραγματικά εγώ λυπήθηκα τόσα λεφτά που έδωσα. Σαν δωμάτιο έγινε πολύ όμορφο αλλά αν κοιτάξει κάποιος λεπτομέρειες θα δει ότι υπάρχουν πολλές ατέλειες. Εσύ είσαι ευχαριστημένη??Παρεμπιπτόντως έχουμε και την ίδια προίκα..

Καλημέρα, το δωματιάκι σου είναι υπέροχο.Κι εγώ πήρα απο τα lapin τα έπιπλα της μπουμπούς αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη.Υποτίθεται ότι είναι χειροποίητα αλλά πραγματικά εγώ λυπήθηκα τόσα λεφτά που έδωσα. Σαν δωμάτιο έγινε πολύ όμορφο αλλά αν κοιτάξει κάποιος λεπτομέρειες θα δει ότι υπάρχουν πολλές ατέλειες. Εσύ είσαι ευχαριστημένη??Παρεμπιπτόντως έχουμε και την ίδια προίκα..

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Τωρα να σου πω,ευχαριστημενη ειμαι σε γενικες γραμμες,με το μονο που δεν ειμαι ευχαριστημενη ειναι με την αλλαξιερα γιατι με το προσθετο κομματι που υπαρχει για να μεγαλωσει εχει ενα μεγαλο κενο απο πισω που μου τρωει χωρο ασκοπο,ετσι το καταργησα και μαλλον οσο θα μεγαλωνει η μικρη θα εχω ενα προβληματακι.Βεβαια αυτο στο προσπεκτους δε φαινοταν οταν το παραγγειλα και μου την εσπασε οταν το ειδα ζωντανα.Απο κει και υστερα δεν εχω προβλημα με τιποτα αλλο,και οι προικα της μια χαρα-η κουνουπιρα με δυσκολεψε λιγο αλλα βρηκα το τροπο να τη βαλω-και η καλαθουνα που ειναι ασορτι με τη προικα,ολα καλα!!Τι εννοεις οτι υπαρχουν ατελειες?Στα επιπλα?

n10D.jpg.png

Ναι, με τα έπιπλα. Την ντουλάπα μας την στείλανε σε εκατό μικρά κομμάτια και πέρα του ότι κάναμε πόσες ώρες να την συναρμολογήσουμε, με το παραμικρό που την ακουμπάς το ξύλο πετάει. Τα συρτάρια στην ντουλάπα δεν έχουν στοπ και αν τα τραβήξεις λίγο παραπάνω πέφτουν, ο μηχανισμός στην πόρτα της ντουλάπας κάνει έναν πολύ δυνατό θόρυβο που εγώ το έβγαλα γιατί με τέτοιο θόρυβο το μωρό θα τρόμαζε κάθε φορά. Άσε που εσωτερικά το πίσω μέρος της ντουλάπας δεν είναι βαμμένο και φαίνεται απλά ένα κόντρα πλακέ. Στις πόρτες της ντουλάπας διάφορες τρύπες που δεν βάλανε κάτι για να μην φαίνονται.Η αλλαξιέρα και το κρεβάτι έχουν πολλά σημάδια και λόγω της μεταφοράς (γιατί επειδή δεν βρήκα το σχέδιο στη Θεσσαλονίκη, έτρεχα στην Κατερίνη να τα πάρω και προφανώς αυτοί δεν νοιστήκανε να τα προσέξουν λίγο) αλλά και από την κατασκευή τους. Γενικώς διάφορα τέτοια που όταν δίνεις τόσα λεφτά και τα βλέπεις στον 8ο μήνα, ίσα που το παθαίνεις το εγκεφαλικό. Ο άντρας μου παρόλο που είναι πολύ ήρεμος εκείνη την μέρα που προσπαθούσε να τα φτιάξει και έβλεπε τις ατέλειες περιττό να σου πω ότι ανέβασε πίεση. Τέλος πάντων. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο. Απλά όταν περνάω τώρα από τα Lapin γυρνάω το κεφάλι. Φυσικά θα έτυχε απλά σε μένα αλλά είναι κάτι που μας έχει στεναχωρήσει πολύ

Ναι, με τα έπιπλα. Την ντουλάπα μας την στείλανε σε εκατό μικρά κομμάτια και πέρα του ότι κάναμε πόσες ώρες να την συναρμολογήσουμε, με το παραμικρό που την ακουμπάς το ξύλο πετάει. Τα συρτάρια στην ντουλάπα δεν έχουν στοπ και αν τα τραβήξεις λίγο παραπάνω πέφτουν, ο μηχανισμός στην πόρτα της ντουλάπας κάνει έναν πολύ δυνατό θόρυβο που εγώ το έβγαλα γιατί με τέτοιο θόρυβο το μωρό θα τρόμαζε κάθε φορά. Άσε που εσωτερικά το πίσω μέρος της ντουλάπας δεν είναι βαμμένο και φαίνεται απλά ένα κόντρα πλακέ. Στις πόρτες της ντουλάπας διάφορες τρύπες που δεν βάλανε κάτι για να μην φαίνονται.Η αλλαξιέρα και το κρεβάτι έχουν πολλά σημάδια και λόγω της μεταφοράς (γιατί επειδή δεν βρήκα το σχέδιο στη Θεσσαλονίκη, έτρεχα στην Κατερίνη να τα πάρω και προφανώς αυτοί δεν νοιστήκανε να τα προσέξουν λίγο) αλλά και από την κατασκευή τους. Γενικώς διάφορα τέτοια που όταν δίνεις τόσα λεφτά και τα βλέπεις στον 8ο μήνα, ίσα που το παθαίνεις το εγκεφαλικό. Ο άντρας μου παρόλο που είναι πολύ ήρεμος εκείνη την μέρα που προσπαθούσε να τα φτιάξει και έβλεπε τις ατέλειες περιττό να σου πω ότι ανέβασε πίεση. Τέλος πάντων. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο. Απλά όταν περνάω τώρα από τα Lapin γυρνάω το κεφάλι. Φυσικά θα έτυχε απλά σε μένα αλλά είναι κάτι που μας έχει στεναχωρήσει πολύ

Η αληθεια ειναι οτι στη συναρμολογησει και εμενα ο αντρας μου τα πηρε λιγο στο κρανιο και φαντασου οτι ειχαμε μονο αλλαξιερα και κουνια,οχι ολοκληρη ντουλαπα. :shock: Και τωρα που το σκεφτομαι μου κακοφανηκε παρα πολυ που δεν ηρθαν να τα φτιαξουν οι ιδιοι.Υποθετω οτι μια τετοια εταιρεια και με τοσο λεφτα που πηραν το λιγοτερο που επρεπε να κανουν ειναι να στα εχουν ετοιμα!!!Παντως εμενα δεν ηταν χτυπημενα γιατι θα τους τα εφερνα στο κεφαλι!! :cool::lol:

n10D.jpg.png

Διαφημίσεις

Πολυ ομορφο,νικολ.Μου αρεσει πολυ το χαλι σου.Ψαχνω και εγω κατι ουδετερο-χωρις μικι μαους πανω,εννοω-αλλα ταυτοχρονα και ρομαντικο γιατι σε τετοιο στυλ ειναι το δικο μας.Απο που το πηρες?

n10D.jpg.png

Παιδιά κι εγω την ψιλοπάτησα με την κούνια St.Ives του Mothercare!

Πήγα να την σηκώσω απο το κεφαλάρι και μου έμεινε το ξύλο στο χέρι!!! :evil::evil::evil::evil:

Του ΙΚΕΑ να είχα πάρει καλύτερη θα μου έβγαινε...θα την κάνει ο μικρός φύλλο και φτερό!

Παιδιά κι εγω την ψιλοπάτησα με την κούνια St.Ives του Mothercare!

Πήγα να την σηκώσω απο το κεφαλάρι και μου έμεινε το ξύλο στο χέρι!!! :evil::evil::evil::evil:

Του ΙΚΕΑ να είχα πάρει καλύτερη θα μου έβγαινε...θα την κάνει ο μικρός φύλλο και φτερό!

Yogini εγω στην θεση σου θα την γυριζα πισω! Δεν ειναι δυνατον αχρησιμοποιητη κουνια! θα πιεζα να την αντικαταστησουν!

Σου το λεω γιατι κ εμενα τωρα που ο μικρος σηκωνεται σηνεχεια πιανεται απο τα καγκελα κ χτυπιεται! Ειναι πολυ επικινδυνο βρε συ μην το αφηνεις μονο κ μονο για να σου φυγει κ η ιδεα!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Πολυ ομορφο,νικολ.Μου αρεσει πολυ το χαλι σου.Ψαχνω και εγω κατι ουδετερο-χωρις μικι μαους πανω,εννοω-αλλα ταυτοχρονα και ρομαντικο γιατι σε τετοιο στυλ ειναι το δικο μας.Απο που το πηρες?

Το χαλί το πήρα απο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

είναι ανάγλυφο, κι εγώ ήθελα ουδέτερο σχέδιο :D

αν ψάξεις θα βρείς :D

Τελεια κοριτσια ολα τα δωματια!

Οντως Νικολ το χαλι ειναι ολα τα λεφτα!

Να ρωτησω κατι , στους τοιχους αυτα τα λοφακια -καμπυλες πως τα κανετε ?

τα σχημάτισε ο άντρας μου με χαρτόνι το οποίο έκοψε σε σχήμα καμπύλης και έπειτα με χαρτοταινία για να βγεί ίσια η γραμμή , έβαψε πρώτα το κάτω και μετα το επάνω μέρος

:oops: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΑΚΙ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ?
2.jpg

Με ολο το θαρρος η μια σου φωτο που βρηκα ειναι αυτη.......

2-1.jpg

καλημερα βιργινια.ευχαριστω οντως ειναι μια φωτογραφια μας αυτη.εχω κι αλλες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω.προσπαθουσε χτες το βραδυ ο αδερφος μου.εγω εφυγα μετα.δεν ξερω τι εκανε.διαβασε τις οδηγιες της ελενας.κατι δεν εκανε σωστα,μπορεις να μου γραψεις αναλυτικοτερα?

καλημερα βιργινια.ευχαριστω οντως ειναι μια φωτογραφια μας αυτη.εχω κι αλλες αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω.προσπαθουσε χτες το βραδυ ο αδερφος μου.εγω εφυγα μετα.δεν ξερω τι εκανε.διαβασε τις οδηγιες της ελενας.κατι δεν εκανε σωστα,μπορεις να μου γραψεις αναλυτικοτερα?

Διαβάσε εδώ.........

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6788

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...