Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

SOTIRIA,

Λοιπόν η ταινία είναι ταπετσαρία δηλαδή το κολλήσαμε με την ειδική κόλα που πουλάνε στα χρωματοπωλεία, είναι σε σκόνη και την ανακατεύουν με νερό.

Είναι σε απόσταση 1,10μ. από το πάτωμα και το φάρδος της ταινίας είναι 0,18εκ. Ο τοίχος κάτω από την ταινία είναι βαμμένος σε 3 τόνους σκουρότερο από το τμήμα του τοίχου που είναι πάνω από την ταινία και το κάτω μέρος -το σκούρο- είναι βαμμένο στον ίδιο τόνο με το ταβάνι.

ότι άλλο χρειάζεσαι σε σχετικό θέμα πέσμου!

Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

απιστευτα!!! ειναι φανταστικα!!

δεν μας δινετε καμια οδηγια πως να κανουμε κι εμεις κατι τετοιο???? καλα πως το κανατε? εσεις ειστε καλλιτεχνες!!!!

δωστε μας τα φωτα σας!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αν πιανουν λιγο τα χερια σου, δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο, απλα θελει πολυυυυυυυυυυυυυ........ΥΠΟΜΟΝΗ. Επειδη εχει πολλες μικρες φιγουρες, δυσκολευτηκαμε, γιατι βαφαμε 5 λεπτα, και μετα περιμεναμε να στεγνωσει για να περασουμε το επομενο χερι.

Και το κακο ηταν οτι πριν το δωματιο ηταν εντονο πορτοκαλι, και για να καλυψουμε αυτο το χρωμα, χρειαστηκαμε ΑΡΚΕΤΑ χερια, ειδικα στα ανοιχτα χρωματα (ασπρο, κιτρινο κτλ)!!!!

Αλλα τελειωσε..., και το χαμογελο της Ηλεκτρας, οταν το κοιταει, μου φτανει!!!! Ξερει πλεον σχεδον ολους τους ηρωες στο δωματιο της και τους στελνουμε και φιλια!!! :D

Bizeli, απο τα σχολια που εχω ακουσει, το σκεφτηκα να το κανω επαγγελμα, (πλακα-πλακα)... αλλα χρονος ????? :?

Επισης, γνωριζετε καθολου ποσο στοιχιζει κατι τετοιο? Το φτιαξαμε και δεν εχουμε ιδεα!!! :o

Παντως ευχαριστω πολυ-πολυ για τα καλα σας λογια ! :D:D:D

Eίναι πολύ καλή δουλειά! Mπράβο σας και για το "καλό χέρι" μαμάς-γιαγιάς αλλά και για την υπομονή σας!

Eεε, ρε, τί κάνουμε για τα πιτσιρίκια μας!!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Eεε, ρε, τί κάνουμε για τα πιτσιρίκια μας!!!

Αυτο πες το και ξανα πες το!!!

Οταν μας το ελεγαν οι μαναδες μας, δεν τις πιστευαμε :) .... και τωρα ..... ηρθε η ωρα μας !!!! :D

Διαφημίσεις

Οι ζωγραφιες δεν ειναι ζωγραφιες... ειναι αυτοκολλητα απο το cosy corner.

http://www.cosycorner.gr/products/details.php?id=391

Ημουν 8 μηνων εγκυος οταν παρελαβα το σπιτι οπότε ηταν πολυ δυσκολο να ζωγραφισω αν και πιανει το χερι μου...

Το κουρτινοξυλο το εκανε ο μπαμπας μου γιατι ηθελα να ειναι το "συννεφο" που θα δενει με τον ουρανο της ζουγκλας...

Και απο μεσα εχει χωρο για κρυφο φωτισμο αλλα δεν το εχουμε κανει ακομα, το αφησαμε τοτε γιατι ειχαμε παρα πολλα να κανουμε και εμεινε ετσι.. Οταν μεγαλωσει λιγο ο μικρος θα το αξιοποιησουμε..

Η κουρτινα ηταν το πρωτο που βρηκα και επειδη ξετρελαθηκα εφτιαξα ολο το δωματιο "ζουγκλα" να να ταιριαξω την κουρτινα...

Και κατα συνεπεια ο Χαρης μου εχει βγει "Ταρζαν" και Τσιτα" μαζι...[/quote

cosy corner κι εγω τον βυθο εχω βαλει του μπεμπη ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!]

my baby was my reborn...

λοιπον κοριτσια τυχαια ψαχνοντας βρηκα ενα site που εχει τοιχογραφιες αυτοκολλητες!

http://www.muralsyourway.com/nursery-murals.cfm

τα σχεδια τους ειναι παρα παρα πολλα και πανεμορφα. ριξτε μια ματια κι εγω θα συνεχισω να ψαχνω

Ειναι πανεμορφα!!!!!!!!!!!!

dvmatio4.jpg

Δώρα δεν το πιστεύω....

αυτά τα αυτοκόλλητα είχα δει στο cosy corner και είχα πάθει πλάκα όταν ήμουν έγκυος, έτσι ξεκινήσαμε το ανάλογο βάψιμο.... με τη διαφορά ότι έχουμε κίτρινο... ηλιόλουστο ουρανό εμείς, και μετά είχα βρεί αυτή ακριβώς την κουρτίνα και είχα ξετρελαθεί... Απίστευτη σύμπτωση :shock:

μόνο που τότε σκεφτόμουν μη μου βγεί Ταρζάν!! στην πορεία όμως, επειδή το δωμάτιο μας είναι πολύ μικρό, σκέφτηκα πως όλα αυτά τα αυτοκόλλητα είναι too much και έχω πάρει κάποια του winnie αφρώδη και κοιτάω πως να του το φτιάξω γενικά....

δε με βλέπω πάντως ούτε αυτό το ΣΚ να τον "μετακομίζω".... αχ δε λέω να το πάρω απόφαση!!

όταν το ολοκληρώσω θα σας δείξω φωτό!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

h Λια το εκανε μονη της?

Σόρι που είμαι εκτός συζητήσεων..... Με "κυνηγάνε" εδώ στη δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράφω και πολλά πολλά..... :?

Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.....

:) Το ζωγράφισε ο άντρας μου που ασχολείται με τη ζωγραφική γενικώς καθώς και με την αγιογραφία. Προς το παρόν έχουμε κάνει αυτόν το τοίχο αλλά έχει και συνέχεια.... Να δούμε μόνο πότε.... Έχουμε βάλει στο "μάτι" κάτι γατούλες της disney νομίζω και μια και αρέσουν και στη μικρή μας θα κάνουμε κάτι τέτοιο. :)

sL7ap2.png

Διαβάσατε οτι το υλικό δεν είναι χαρτί? Είναι λέει σκληρό βινύλιο. Έρχεται Ελλάδα?

ερχονται ελλαδα ναι, το υλικο δεν ειναι χαρτι, ειναι καλυτερης ποιοτητας για να σου μεινει κιολας, φανταζομαι ομως οτι δεν ειναι δυσκολο στη τοποθετηση, ειδα το βιντεακι που εχει στο σιτε, ειναι σχετικα ευκολο.

βεβαια το κοστος ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο

Καλά φοβερά είναι!!!! Που τα ξετρυπώνετε ήθελα να ξερα!

Λία μου συγνώμηηηηηη!!!!!!!!! Νόμιζα οτί είναι ταπετσαρία και δεν του έδωσα την προσοχή που του άξιζε :oops::oops::oops::oops: Φοβερό είναι και εσάς!!!! :oops::oops::oops:

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...