Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αχ ευχαριστώωωω ...ψάχνω αφορμή μα πηγαίνω συνέχεια! Αν και τον πρώτο καιρό θα κοιμάται στο δωμάτιο μας, παρόλαυτα εγινε ωραίο και το χρωματάκι πολύ καλό (δεν φαίνεται σωστά από φωτό κινητού)

Ηθελα κάτι ουδέτερο δεν είμαι του πολύ ροζ...

Αντε λίγες μερούλες ακόμη κοριτσάκια μου! Ολες με το καλό και να χαίρεστε τα παιδάκια σας στην καλύτερη, για μενα, εποχή του χρόνου...

eNeap2.pngNziDp2.png

Πολύ ωραίο το δωμάτιο galat! Άντε και φτάνουν οι μέρες! Το καλύτερο δώρο θα πάρεις φέτος για τις γιορτές! ;)

Με το καλό να έρθει η μικρούλα σου!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Galat σου ευχομαι με το καλο, να πανε ολα καλα!

Μακαρι να γεννησεις το 2008 και να ειναι και το 1 μωρακι της χρονιας.

Θα ειναι και αιγοκερακι!!!!!!!!!!!

Το καλυτερο!!!! εγω εχω γενεθλια 02/01!!!!!!

Eυχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια...Ναι αιγοκεράκι θα είναι και μάλλον 2 η 3 γενάρη...σαν κι εσένα fivi μου...

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου είμαστε μια μεγάλη και ζεστή παρέα και πολύ χαίρομαι !!!!

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε κορίτσια...Νικάκι ήρθε η ώρα!!! Οταν μπήκα στο forum εσυ και ilonka δεν είχατε γεννήσει...περνάει σφαίρα ο καιρός...

Ανυηπομονώ να συμπληρώσω το δωμάτιο!!!!

Κοριτσάκια μου σας φιλώ και θα επανέρθω με νεότερα! :wink:

eNeap2.pngNziDp2.png

galat καλές εξελίξεις σου εύχομαι!!!! χεχε και ποιος ξέρει μπορεί και να γεννηθεί και στις 4 Ιανουαρίου που έχω εγώ γενέθλια :lol::lol::lol:

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

galat, πέρασε ο καιρός... :D Αλλά σαν χθες, νιώθω ότι ήταν που μίλαγα για την εγκυμοσύνη μου... :D

Με το καλό κοριτσάκι μου...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Το βασίλειο του μεγάλου που σε λίγο δεν θα υπάρχει σε αυτή τη μορφή μιας και θα μετακομίσει εκεί και ο μικρός! :twisted:

Μάλλον κουκέτα μας βλέπω γιατί δεν μας παίρνει για τίποτα άλλο :(

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Πολυ ομορφο Βικακι !!!

Ενα παιδικο εχετε ?

Θα ειναι και οι δυο μαζι ε ?

Ασχετο, αλλα αυτες τις μερες κανουμε αλλαγες κι εμεις στα παιδικα και συντομα θα εχω νεες φωτο !!! (Αν ημουν καλα, σημερα θα τελειωναμε !)

καλησπερα!!χρονια πολλα κ καλη χρονια σε ολους!!! :lol:

κ εγω ειμαι στην 26εβδομαδα.Εμεις τα ψωνια της μικρης μας θα τα παρουμε μετα της δεκα γεναρη.Θελουμε μεχρι τελος φεβρουαριου να τα εχουμε ετοιμαση ολα γιατι τον μαρτη μπενω στον μηνα μου κ πρεπει να κατεβω στο χωριο μου.Ειμαστε πολυ ευτυχισμενοι ειναι το πρωτο μας κ καταλαβενετε την αγωνια μας να δουμε την μικρη μπουμπου μας κ μεσα σε ολα αυτα επικρατη κ φοβος..εσεις εισασταν ετσι η μονο εμεις ειμαστε!!!!

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Χρονια πολλα κα καλη χρονια σε ολους σας ευχομαι !!πολυ καλα τα βρεφικα δωματια σας!!!εγω να δω τι θα κανω για την μικρη μας :(

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Βίκυ υπέροχο το δωμάτιο! μου άρεσε η ταινία στον τοίχο και επειδή ετοιμάζω κι εγώ το παιδικό δωμάτιο μήπως μπορείς να μου πεις σε τί ύψος τη βάλατε και αν είναι αυτοκόλλητο ή ταπετσαρία? Thanks

Επιτέλους μέσα στις γιορτές ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε και το δωμάτιο της Μαρίας.... Είναι υπο κατασκευή ακόμα αλλά να ένα μικρό δείγμα :roll: )

P1010179.jpg

P1010174.jpg

Το ποδήλατο γυμναστικής δεν μας αφήνει η μικρή να το πάρουμε από κει.... Το έχει σαν αλογάκι (το αλογάκι που της αγοράσαμε δεν το θέλει!!! :) )

Ελπίζω να το τελειώσουμε μέχρι το Πάσχα και να μην ισχύσει το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"......

sL7ap2.png

Λία πολύ όμορφο... και η Μαρία το κάνει ομορφότερο!!!

Κι εμένα μου άρεσε πολύ το χαλάκι!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Δεν εχω κοιταξει ολες τις απαντησεις αλλα αν εχετε κανει τοιχογραφιες μπορειτε να με ενημερωσετε ποσο στοιχιζουν?

Εγω οταν ημουν εγκυος, μαζι με τη μητερα μου βαψαμε ολο το δωματιο το παιδικο. Εχουμε φτιαξει σχεδον ολους τους ηρωες Disney και Looney. Ειναι παρα πολυ ωραιο.

Μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...