Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H IΔΙΑ ΜΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ !!!!!!!

november rain

Recommended Posts

χμ...τι να σου πω κοπελα μου...εμενα κατι τετοια με εκνευριζουν αφανταστα.Απορω δλδ και πως τα δεχεσαι.Ο λογος που το κανει ειναι πιστευω γιατι η ιδια νιωθει κουρασμενη και χαλια και το εχει σιγουρο οτι ετσι θα καταληξεις κι εσυ.Ας κοιταξει να λυσει τα δικα της θεματα καθημερινα,ψυχολογικα κλπ και μετα ας ασχοληθει με το τι θα κανεις η τι δε θα κανεις εσυ.

Με εκνευριζει αυτη η συμπεριφορα γιατι το θεωρω γλωσσοφαγια και αυτο ειναι ενα πραγμα που στη ζωη μου το φοβαμαι.Εγω εμεινα εγκυος 6 μηνες πριν το γαμο...πολλοι πιστευαν οτι βιαστηκα ισως και οτι εφαγα ολο το λουκι να τρεχω με την κοιλια να ετοιμαζω και το γαμο...αλλα κανεις δεν τολμησε να μου λεει τετοιες βλακειες...ολοι με στηριξαν και μου ειπαν να μην αγχωνομαι γιατι οτι και να χρειαστω θα με βοηθησουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν διάβασα όλα τα ποστς αλλά δεν νομίζω πως είναι ζήλεια αυτό που βγάζει η αδερφή σου.

αυτοί που μας αγαπάνε πραγματικά δεν μας χαιδεύουν μόνιμα τα αφτιά...ίσως βλέπει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά απο εσένα..και εγώ με την αδερφή μου 17 μήνες διαφορά έχω και η μητέρα μου λέει πως το χάρηκε που μας έκανε κοντά...αλλά υπήρχαν στιγμές που κουράστηκε...και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσε..

απλά δυστυχώς και κακώς εμείς οι άνθρωποι, έχουμε την τάση, όταν δεν ακούμε αυτό που θέλουμε ή αυτό που μας αρέσει να προσπαθούσε να κατηγορήσουμε τον άλλον...δεν είναι έτσι όμως...να δεις που όταν η αδερφή σου δει πως τα καταφέρνεις μια χαρά θα είναι η πρώτη που θα σε επιβραβεύσει..

το ότι θέλει να σε προετοιμάσει για καταστάσεις που θα ζήσεις δεν σημαίνει ούτε ότι ζηλεύει, ούτε ότι δεν θέλει να σε δει ευτυχισμένη αλλά ούτε ότι δεν θέλει να χαλάσει την βόλεψη της...

αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη...χωρίς να θέλω να επηρεάσω την κατάσταση, αλλά γενικά όμως πιστεύω πως διαβάζοντας τέτοια άρθρα θα πρέπει να προσέχουμε όλες τι γράφουμε και να βλέπουμε τα πράγματα λιγο πιο σφαιρικά χωρίς να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά..και αυτό επίσης προσωπική μου άποψη είναι.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Μερικές φορές οι άνθρωποι που μας αγαπούν θεωρούν δεδομένο ότι δεν θα μας πειράξει ό,τι και να πούν ό,τι και να κάνουν.

Αυτό νομίζω ότι είναι το θέμα της αδερφής σου:P.

Αυτό πιστεύει και αυτό λέει με έναν τρόπο που μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή εσένα δεν σου κάνει.

Αν παρατηρήσεις καλά στην υπογραφή μου, οι κόρες μου έχουν διαφορά ένα χρόνο ακριβώς :shock::shock::shock:

.... πολύ μικρότερη από αυτή που θα έχουν τα δικά σου παιδιά

αν είμουν αδερφή σου, θα σου έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις.

Θα "ξεπαιδιάσεις" πιο γρήγορα

Θα παίζουν μεταξύ τους και δεν θα σε κυνηγάνε

Δεν θα προλάβουν να κακομάθουν

Θα δεθείς πολύ με τον άντρα σου, καθώς αναγκαστικά θα γίνεται ομάδα για να τα βγάλετε πέρα και είναι πολύ διασκεδαστικό :wink:

... και πολλά άλλα καλά

και στην τελική... "ο καθένας σε αυτή την ζωή φτιάχνει το δικό του τσίρκο"

το διάβασα σε ένα βιβλίο τελευταία και πολύ μου άρεσε:-P

Δεν διάβασα όλα τα ποστς αλλά δεν νομίζω πως είναι ζήλεια αυτό που βγάζει η αδερφή σου.

αυτοί που μας αγαπάνε πραγματικά δεν μας χαιδεύουν μόνιμα τα αφτιά...ίσως βλέπει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά απο εσένα..και εγώ με την αδερφή μου 17 μήνες διαφορά έχω και η μητέρα μου λέει πως το χάρηκε που μας έκανε κοντά...αλλά υπήρχαν στιγμές που κουράστηκε...και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το μετάνιωσε..

απλά δυστυχώς και κακώς εμείς οι άνθρωποι, έχουμε την τάση, όταν δεν ακούμε αυτό που θέλουμε ή αυτό που μας αρέσει να προσπαθούσε να κατηγορήσουμε τον άλλον...δεν είναι έτσι όμως...να δεις που όταν η αδερφή σου δει πως τα καταφέρνεις μια χαρά θα είναι η πρώτη που θα σε επιβραβεύσει..

το ότι θέλει να σε προετοιμάσει για καταστάσεις που θα ζήσεις δεν σημαίνει ούτε ότι ζηλεύει, ούτε ότι δεν θέλει να σε δει ευτυχισμένη αλλά ούτε ότι δεν θέλει να χαλάσει την βόλεψη της...

αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου άποψη...χωρίς να θέλω να επηρεάσω την κατάσταση, αλλά γενικά όμως πιστεύω πως διαβάζοντας τέτοια άρθρα θα πρέπει να προσέχουμε όλες τι γράφουμε και να βλέπουμε τα πράγματα λιγο πιο σφαιρικά χωρίς να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά..και αυτό επίσης προσωπική μου άποψη είναι.

Αν μιλαγαμε για καποιο αλλο θεμα θα συμφωνουσα...αλλα η κοπελα ειναι ηδη εγκυος...οι ορμονες ανεβαινουν τον ανηφορο...η ψυχολογια τηςεγκυου επηρεαζεται και ενα παιδακι ερχεται.Τι νοημα εχει να της χαλαει ο οποιοσδηποτε τη διαθεση?Θεωρω οτι καθε γυναικα αξιζει να ζει την εγκυμοσυνη της οσο πιο ευτυχισμενα μπορει.Προβληματα παντα υπαρχουν...αυτη η περοδος ομως που μεγαλωνει μεσα σου ενα εμβρυο ειναι ξεχωριστη και η εγκυος πρεπει να ειναι ηρεμη και χαρουμενη.

Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να την ταραζει και να την επηρεαζει αρνητικα.

Αν μιλαγαμε για καποιο αλλο θεμα θα συμφωνουσα...αλλα η κοπελα ειναι ηδη εγκυος...οι ορμονες ανεβαινουν τον ανηφορο...η ψυχολογια τηςεγκυου επηρεαζεται και ενα παιδακι ερχεται.Τι νοημα εχει να της χαλαει ο οποιοσδηποτε τη διαθεση?Θεωρω οτι καθε γυναικα αξιζει να ζει την εγκυμοσυνη της οσο πιο ευτυχισμενα μπορει.Προβληματα παντα υπαρχουν...αυτη η περοδος ομως που μεγαλωνει μεσα σου ενα εμβρυο ειναι ξεχωριστη και η εγκυος πρεπει να ειναι ηρεμη και χαρουμενη.

Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να την ταραζει και να την επηρεαζει αρνητικα.

σε αυτό που λες συμφωνώ και εγώ απόλυτα...εννοείται πως πρέπει να είναι ήρεμη και χαρούμενη και πως κανείς δεν πρέπει να την ταράζει..

απλά εγώ προσωπικά πιστεύω πως η αδερφή της προσπαθεί να την βοηθήσει με τον λάθος τρόπο, σε όλους μας αρέσει η αλήθεια και η ειλικρίνεια απλά και ο άλλος θα πρέπει να ξέρει να την πλασάρει σωστά...σε αυτό συμφωνώ και εγώ...

εμένα η αδερφή μου έμεινε έγκυος 5 μήνες αφού γέννησε...και θύμωνα με όσους ήταν αντίθετοι σε αυτό γιατί πίστευα πως της έκαναν κακό με την γκρίνια και τις παρατηρήσεις...ποτέ όμως δεν σκέφτηκα πως μπορεί πχ η μητέρα μου ή η άλλη μου αδερφή να την ζηλεύουν...και έτσι ήταν..δεν την ζήλευαν..δεν υπήρχει λόγος, ότι έλεγαν το έλεγαν απο ενδιαφέρον απλά με τον δικό τους τρόπο...

είναι πολύ άσχημο να πιστεύεις πως κάποιος που αγαπάς και νοιάζεσαι πολύ σε ζηλεύει..και επειδή ακριβώς η κοπέλα είναι έγκυος και οι ορμόνες της παίζουν..δεν είναι καλό να της λέμε πως την ζηλεύει η ίδια της αδερφή και κυρίως όταν δεν ξέρουμε ούτε το ένα πρόσωπο ούτε το άλλο και τι σχέση έχουν μεταξύ τους.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

νομιζω οτι καπου εδω ειναι το ρεζουμε.

μηπως πιστευει οτι θα χασει τη διευκολυνση της, για ενα χ χρονικο διαστημα, αν εσενα σε βοηθησει η μαμα σας?

Χμχμ….. Και εμένα προς τα κει μου πάει…. Μπορεί να φοβάται μήπως χάσει την βοήθεια!!!! Το έχεις σκεφτεί αυτό??

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

To θεωρώ ακραίο να φοβάται μήπως χάσει για ένα χρονικό διάστημα την βοήθεια των γονιών σας.Εμένα περισσότερο πραγματικό ενδιαφέρον μου κάνει παρά ζήλεια.Ανησυχεί για εσένα που είχες πρόωρο τοκετό και δύσκολη εγκυμοσύνη.Είναι λάθος που στο λέει τώρα,ενώ θα έπρεπε να σε εμψυχώνει αλλά άνθρωποι είμαστε...

Η μία μου αδερφή έχει 2 παιδάκια με 15 χρόνια διαφορά.Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα η κόρη μου ήταν 8 μηνών.Μόλις το έμαθε η αδερφή μου φρίκαρε.Μου έλεγε τα ίδια!Ότι θα κλειστώ,θα κουραστώ,πολλά τα έξοδα με 3 μωρά.Δεν μου το έλεγε με καμία κακία.Απλά εκείνη είχε μεγαλώσει με μεγάλη βοήθεια το πρώτο και η οικονομική της κατάσταση ήταν καλή.Το ίδιο και με το δεύτερο.Δεν κουράστηκε καθόλου.Δεν έχει ζήσει ξενύχτια,ούτε οικονομικό στένεμα.Λογικό δεν είναι να της φαίνεται πολύ περίεργο που τα δικά μου θα έχουν τόσο μικρή διαφορά;

Μην την παρεξηγείς.Πιστεύω πως της συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με την δική μου αδερφή.Εγώ όταν μου τα λέει αυτά της εξηγώ ότι ήταν επιλογή μας και όποια δυσκολία υπάρχει θα την ζήσουμε μαζί με τον άντρα μου.

Δεν υπάρχει λόγος να ταράζεσαι.Θα το λατρέψει το μωράκι σου :-)

[/url]

νομιζω οτι καπου εδω ειναι το ρεζουμε.

μηπως πιστευει οτι θα χασει τη διευκολυνση της, για ενα χ χρονικο διαστημα, αν εσενα σε βοηθησει η μαμα σας?

οχι κουκλα μου γιατι μενω μακρια τους, η μανα μου και η αδερφη μου μενουνε κοντα,αρα δεν ειναι κατι τετοιο νομιζω!

οχι κουκλα μου γιατι μενω μακρια τους, η μανα μου και η αδερφη μου μενουνε κοντα,αρα δεν ειναι κατι τετοιο νομιζω!

θεωρησα ευλογο πως λωγο της 1ης δυσκολης εγκυμοσυνης σου κ λοχειας σου, θα ερχοταν η μαμα σας να σε βοηθησει εστω για λιγο, οποτε κ η ιδια θα δυσκολευοταν.

τοτε λογικα το κανει για οβερ προτεκτιβ λογους, επειδη δεν εχει περζσει κ μεγαλο χρονικο διαστημα απο την λοχεια σου.

υγ: με το καλο!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Με το καλό να έχεις μια καλή εγκυμοσυνη. Με τα δικά σου δεδομένα και αφού η αδερφή σου έχει ήδη την βοήθεια της μαμάς σας απλά σου είπε αυτό που έζησε εκείνη και ήθελε απλά να το πεί. Δεν είμαστε όλοι δυνατοί και πολλές φορές λέμε πράγματα χωρίς να σκεφτούμε πως θα τα πάρει ο άλλος. Εγώ στην δουλειά μου που είχα θίξει το θέμα της διαφοράς στα παιδιά μπήκαν και μας έβαλαν σε σειρά ποια πρέπει να κάνει και ποια όχι . Ο καθένας λέει αυτά που θέλει και εσύ κρατάς. Ίσως επίσης επειδή είχες δύσκολη εγκυμοσυνη εννοούσε ότι αν είχες πιο μεγάλο παιδί θα είχες λιγότερα να κάνεις για αυτό.

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους!Θελω να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου, που καθε μερα ολο και φουντωνει........Ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου και μολις το εμαθε η αδερφη μου περισσοτερο θορυβηθηκε παρα χαρηκε!Τι θελω να πω:μου λεει συνεχεια οτι βιαστηκα να μεινω εγκυος,μετα απο 7 μηνες που γεννησα,οτι θα εχω ψυχολογικα προβληματα,γιατι πιεζομαι και δεν εχω χαλαρωσει καθολου και θα μου βγουν σε λιγα χρονια και το χειροτερο το ακουσα σημερα:οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα λεω τι εκανα και γιατι βιαστηκα τοσο,οτι θα το μετανιωσω ενω θα μπορουσα να παω πιο σιγα.Δεν νομιζω να ζηλευει γιατι εχει ηδη 2 παιδακια και αυτη,αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι θελει να με προστατεψει.Απο τι ομως?Η μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω?Πειτε μου σας παρακαλω μια αιτιολογια ή οτι θελετε εσεις!

Υποψιάζομαι ότι η αδερφή σου είναι μεγαλύτερη απο σένα και τα λέει αυτά. Και ναι πιστεύω πως τα εννοεί. Γιατί κι εγώ με δυο παιδιά τα ίδια λέω σε όσες κοπέλες έχουν κάνει ήδη το πρώτο παιδάκι τους , δηλαδή να μη βιαστουν για το 2ο.Το ένα παιδάκι βολεύεται μια χαρά ..τα 2...θα σου βγάλουν το λάδι κι αν είσαι και μικρή , μέσα στη δεκαετία των 20 τότε ίσως θα έπρεπε να το καθυστερησεις λιγο γιατί όντως θα στερηθείς κάποια πράγματα..μην πω πολλά πραγματα!!Αν για ένα παιδί στερήσαι αρκετά, σκέψου με 2..!!

Αν λοιπον η αδερφή σου έκανε τα δυο της παιδιά σχετικά νωρίς σε ηλικία δική της τότε όντως να βιωσε πολύ δυσκολες στιγμές και στενοχωριέται που θα τις περάσεις κι εσύ και θέλει να σε προστατεύσει ώστε να μην πέσεις κι εσύ στην <<παγίδα>>των δυο παιδιών απο τώρα.Τώρα βέβαια είναι αργά , αφου είσαι ήδη έγκυος . Οποτε συγχαρητήρια !!:) και όλα να πάνε καλά.

αα..και κάτι ακόμη που μου περνάει απο το μυαλό αλλά το θεωρώ λιγο απιθανο..το χειρότερο σενάριο που βάζει το μυαλό μου και επειδή ρωτάς θα το πω..Μήπως εκείνη που προφανώς εχει μεγαλύτερα παιδιά είχε περισσότερη φροντίδα απο τους γονείς σας και μολις απέκτησες εσύ το πρώτο η φροντίδα μειώθηκε απέναντι της και μοιράστηκε στις δυο σας; Οποτε με τον ερχομο του δικου σου 2ου παιδιου δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο γιατί οι γονείς σας θα πρέπει να βοηθησουν και εσένα αρκετά;Δεν ξέρω αν έπιασες το σκεπτικό μου ..λέω εγω τώρα..

Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα αν κάνεις το δεύτερο με σχετικά μικρή διαφορά και εξηγώ…. Τα παιδιά μου έχουν 1 ½ χρόνο διαφορά και για βοήθεια έχω μόνο τον πεθερό μου που έρχεται 3 φορές την εβδομάδα για να με βοηθήσει….

Λοιπόν όταν γέννησα τον μικρό ήμουν ήδη κλεισμένη στο σπίτι οπότε είχα συνηθίσει…. Δεν με πείραξε…!!!

Δεν είχα μαζέψει ακόμα τα μπιμπερό/κούνιες κτλ οπότε δεν σκεφτόμουνα ‘’οχ άντε πάλι από την αρχή’’

Μεγάλωσαν μαζί οπότε και ο ανταγωνισμός/ ζήλια (πιστεύω) είναι μικρότερος

Τα είχα όλα πρόσφατα στο μυαλό μου και ήξερα ανά πάσα ώρα τι χρειαζόταν ή δεν χρειαζόταν το μωρό

Αν ήταν 4-5-6 τα χρόνια διαφοράς αναγκαστικά θα έκλεινα και το μεγάλο παιδί στο σπίτι, γιατί την εποχή που εκείνο θα ήθελε τις βόλτες του τα πάρτη του, εγώ θα είχα να νταντεύω ένα μωρό

Φιλικά

το θεμα κοριτσια δεν ειναι νομιζω αν ενιαι σωστο να εχουν μικρη ή μεγαλη διαφορα ηλικιας τα παιδια.

Εγω το προβλημα το εντοπιζω στο οτι η αδερφη της κοπελας δεν της συμπεριφερεται σαν ενηλικας προς ενηλικα αλλα σαν η φιλη μας να ειναι κανενα παιδακι που δεν ξερει τι του γινεται .Οκ, να πει τη γνωμη της εστω και κατοπιν εορτης, αλλα πώς λεμε τη γνωμη μας?δεν ειναι υποχρεωτικο να χαιδεψει αυτια οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω αλλα τη γνωμη τη λεμε μια φορα με ευγενεια και διακριτικοτητα! αλλιως γινεται ενοχλητικο.εφοσον η ιδια δεν εμπλεκεται με καποιο τροπο (π.χ να της ζητουσε βοηθεια) καλυτερα να μη βγαζει τα απωθημενα της εκει που δεν πρεπει και ας δειξει εμπιστοσυνη και στηριξη στην αδερφη της.

το θεμα κοριτσια δεν ειναι νομιζω αν ενιαι σωστο να εχουν μικρη ή μεγαλη διαφορα ηλικιας τα παιδια.

Εγω το προβλημα το εντοπιζω στο οτι η αδερφη της κοπελας δεν της συμπεριφερεται σαν ενηλικας προς ενηλικα αλλα σαν η φιλη μας να ειναι κανενα παιδακι που δεν ξερει τι του γινεται .Οκ, να πει τη γνωμη της εστω και κατοπιν εορτης, αλλα πώς λεμε τη γνωμη μας?δεν ειναι υποχρεωτικο να χαιδεψει αυτια οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω αλλα τη γνωμη τη λεμε μια φορα με ευγενεια και διακριτικοτητα! αλλιως γινεται ενοχλητικο.εφοσον η ιδια δεν εμπλεκεται με καποιο τροπο (π.χ να της ζητουσε βοηθεια) καλυτερα να μη βγαζει τα απωθημενα της εκει που δεν πρεπει και ας δειξει εμπιστοσυνη και στηριξη στην αδερφη της.

Συμφωνώ +1

ειναι εκνευριστικο συνεχεια καποιος να πεταγεται στις εγκυες κ να λεει ''ωχ δεν θα τα καταφερεις,ωχ θα παθεις καταθλιψη,απο μικρη στα βασανα,ειναι κουραση 2 κ 3 παιδια,δεν θα τα βγαλεις περα,επρεπε να περιμενεις να ανακτησεις δυναμεις''!!γκρρρ.....τα χω ακουσει πολλεεες φορες ολα αυτα!βεβαια απο ολα αυτα τα χαριτωμενα,μπορεις να βγεις κερδσμενη!πεισμωνεις περισσοτερο κ αποδεικνυεις σε ολους τους καλοθελητες οτι επεσαν εξω!!!δεν νομιζω α ειναι θεμα ζηλιας!ισως η αδερφη σου να αισθανεται ετσι για τη δικη της καθημερινοτητα,ισως να κουραστηκε πολυ κ στα λεει σαν..προειδοποιηση!!λες κ ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ιδιοι!!ο καθενας εχει τις δικες του αντοχες!!

εγω σε 2,5 χρονια ειχα αποκτησει κ τα 3 μου παιδακια!!1με ζαλισαν με τετοιες ατακες!φυσικα κουραστηκα,φυσικα τρεχω να τα προλαβω ολα,φυσικα αναζητω να ξεκλεψω λιγο χρονο για μενα,αλλα απεχω πολυ απ'αυτες τις ατακες!δεν ειδα πουθενα σημεια κ τερατα,ουτε μετανιωσα που τα εκανα κοντα κοντα τα παιδακια μου!!!οσο κ αν κουραζομαι,ετσι κ ακουσω οτι καποια γνωστη μου ειναι εγκυος στο 2ο,3ο μωρο της,κανω σαν χαζοχαρουμενη απ'τον ενθουσιασμο μου!!!δεν καθομαι να λεω,''κουραστικη κατασατση,γιατι βιαστηκες,επεπε να περιμενεις'' κ ολα αυτα τα ομορφα!!!η εγκυμοσυνη ειναι μια ομορφη περιοδος,κ ειναι αγενες να το πω,να σου κανουν την καρδια περιβολι κ να σε γεμιζουν ανουσιες σκεψεις!να καθεσαι συνεχεια να σκεφτεσαι,πως θα ειναι,μηπως εχουν δικιο,μηπως δεν τα καταφερω?/!!!!ολα αυτα μονο κακο στην ψυχολογια κανουν κ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ!κ που στα λεει η αδερφη σου η' ο οποιοσδηποτε αλλος,αλλαζει κατι??!!!μπορεις να δωσεις πισω το μωρο που σ χαριστηκε???ποια ειναι η ουσια μιας τετοιας συζητησης,δεν καταλαβαινω!να μη σε παρασυρουν σε ασχετες σκεψεις!!!να δεις που μια χαρα θα τα καταφερεις κ με τα 2 σου παιδακια,κ χωρις βοηθεια κ θα τριβουν τα ματια τους!!ειναι ευτυχια τα παιδακια....δεν λεω κουραση υπαρχει,αλλα ειναι γλυκια κουραση!!!θα τα χαιρεσαι πολυ που θα τα βλεπεις να παιζουν παρεουλα,να τρεχουν ξυπολητα μεσα στα δωματια!!!

να εχεις μια πολυ ομορφυ εγκυμοσυνη κ με το καλο το ζουζουνακι σου!!!:D

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Διαφημίσεις

Ο άντρας σου ήθελε πιο γρήγορα παιδί, η αδερφή σου προσπαθεί να σε αποθαρρύνει με κάθε τρόπο...μήπως παίζει κάτι μεταξύ τους; Συγνώμη το βρίσκω πολύ χοντρό ειλικρινά συγνώμη αλλά είναι το πρώτο που μου πέρασε απο το μυαλό.

Ο άντρας σου ήθελε πιο γρήγορα παιδί, η αδερφή σου προσπαθεί να σε αποθαρρύνει με κάθε τρόπο...μήπως παίζει κάτι μεταξύ τους; Συγνώμη το βρίσκω πολύ χοντρό ειλικρινά συγνώμη αλλά είναι το πρώτο που μου πέρασε απο το μυαλό.

Kαντο μου λιανα γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις..............Να υπαρχει κατι ερωτικο μεταξυ τους?

Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα αν κάνεις το δεύτερο με σχετικά μικρή διαφορά και εξηγώ…. Τα παιδιά μου έχουν 1 ½ χρόνο διαφορά και για βοήθεια έχω μόνο τον πεθερό μου που έρχεται 3 φορές την εβδομάδα για να με βοηθήσει….

Λοιπόν όταν γέννησα τον μικρό ήμουν ήδη κλεισμένη στο σπίτι οπότε είχα συνηθίσει…. Δεν με πείραξε…!!!

Δεν είχα μαζέψει ακόμα τα μπιμπερό/κούνιες κτλ οπότε δεν σκεφτόμουνα ʽʼοχ άντε πάλι από την αρχήʼʼ

Μεγάλωσαν μαζί οπότε και ο ανταγωνισμός/ ζήλια (πιστεύω) είναι μικρότερος

Τα είχα όλα πρόσφατα στο μυαλό μου και ήξερα ανά πάσα ώρα τι χρειαζόταν ή δεν χρειαζόταν το μωρό

Αν ήταν 4-5-6 τα χρόνια διαφοράς αναγκαστικά θα έκλεινα και το μεγάλο παιδί στο σπίτι, γιατί την εποχή που εκείνο θα ήθελε τις βόλτες του τα πάρτη του, εγώ θα είχα να νταντεύω ένα μωρό

Φιλικά

Και εγώ βιώνω μία από τα ίδια σε κατάσταση οι πιτσιρικάδες μου έχουν 17 μήνες διαφορά και όταν δεν πλακώνονται είναι πολύ ωραία.Το πιο ωραίο το είδα φέτος που πήγαμε και τα 2 στη θάλασσα και καθόντουσαν στην ακτή παίζοντας με τα κουβαδάκια τους.Το πρόβλημα είναι με το τρέξιμο που ρίχνω για τα μικρά δεν μένει χρόνος για μένα και τον άντρα μου κάποια στιγμή θα έρθει και αυτός που θα πάει.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

:shock: :shock: :shock: :shock:

Το πιο ωραίο το είδα φέτος που πήγαμε και τα 2 στη θάλασσα και καθόντουσαν στην ακτή παίζοντας με τα κουβαδάκια τους.

Αυτό και εγώ το απολαμβάνω… κάθομαι πιο πέρα και τα καμαρώνω!!!!

Bρε παιδιά έλεος δηλαδή τι είναι αυτό που διαβάζω?η κοπέλα μπήκε να μοιραστεί τον προβληματισμό της να ακούσει 5 λογικές απόψεις έτσι ώστε να βγάλει μια άκρη και εμείς ανάβουμε φωτιές??επειδή δηλαδή η αδερφή της είπε την γνώμη της σημαίνει πως τα έχει με τον άντρα της???το φόρουμ είναι δημόσιο ο καθένας γράφει την άποψη του όμως δεν έχουμε νομίζω δικαίωμα να προσβάλουμε άτομα τα οποία ούτε καν γνωρίζουμε...

November rain ελπίζω και εύχομαι η αδερφή σου να μην είναι μέλος στο φόρουμ γιατί πίστεψε με αν τύχει και τα διαβάσει αυτά δεν θα της αρέσει καθόλου!

Vyf0p2.png

Δηλ, για να καταλαβω....αντε εχουν σχεση μεταξυ τους, κατανοητο η αδερφη να μην θελει το αντρογυνο να εχει σεξουαλικες επαφες κ μην κανει παιδια....ο αντρας αμα τα εχει με την αδερφη θελει να κανει κ αλλο παιδι για να την κανει διπλα ευτυχισμενη θεια???:lol::lol::lol::lol:

Οποτε παντα να εμπιστευεσαι το δευτερο που σου ερχεται στο μυαλο γιατι το πρωτο ειναι να το κλαινε οι ρεγγες! Με το μπαρδον!

Από που καλέ βγήκε αυτό το συμπέρασμα; :lol: Άτοπο το σχόλιο και ανούσιο. November rain η αδερφή σου απλά ανησυχεί για σένα, για το αν θα τα καταφέρεις και αν θα σε βοηθάει ο άντρας σου. Μάλλον αυτη δεν την βοηθάει ο δικός της και σκέφτεται ότι και εσύ θα περάσεις μια από τα ίδια. Οτιδήποτε άλλο δεν ισχυει.

s-age.pngs-age.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλησπερα σε ολους!Θελω να μοιραστω μαζι σας εναν προβληματισμο μου, που καθε μερα ολο και φουντωνει........Ειμαι εγκυος στο δευτερο παιδακι μου και μολις το εμαθε η αδερφη μου περισσοτερο θορυβηθηκε παρα χαρηκε!Τι θελω να πω:μου λεει συνεχεια οτι βιαστηκα να μεινω εγκυος,μετα απο 7 μηνες που γεννησα,οτι θα εχω ψυχολογικα προβληματα,γιατι πιεζομαι και δεν εχω χαλαρωσει καθολου και θα μου βγουν σε λιγα χρονια και το χειροτερο το ακουσα σημερα:οτι σε 5 χρονια απο τωρα θα λεω τι εκανα και γιατι βιαστηκα τοσο,οτι θα το μετανιωσω ενω θα μπορουσα να παω πιο σιγα.Δεν νομιζω να ζηλευει γιατι εχει ηδη 2 παιδακια και αυτη,αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι θελει να με προστατεψει.Απο τι ομως?Η μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω?Πειτε μου σας παρακαλω μια αιτιολογια ή οτι θελετε εσεις!

να σου πω κι εγω πιστευω οτι μπορει να επηρεαστει η ψυχολογια σου.

κι εμενα βιαζεται η γυναικα μου για δευτερο, κι εγω θελω δε λεω, αλλα μεσα πιστευω οτι πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα, κυριως για αυτη και την ψυχολογια της.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...