Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

:lol:

Αυτό που θα περιγράψω το είδε η μαμά της βαφτιστήρας μου, το έκανε άγνωστο παιδάκι

σε γραφείο αναμονής γιατρού..

Βολόδερνε το μικρό, μισομπουσούλαγε, μισοπερπάταγε και το αφήνανε..

και πήγε σε μια κυρία απέναντι που φόραγε Κόκκινα παπούτσια και της έγλυψε το παπούτσι από κάτω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά να μην παίρνω το βραβείο ενώ το παιδί μου έγλυψε ακαθαρσίες περιστεριών...

τι να πω....

μούφα ο διαγωνισμός..

τς...

Βρε αμα δεν έχει γλύψει-φάει doggie poop (ξεραμένα μεν, αηδιαστικά δε)όπως ο ξάδελφος μου όταν ήμασταν μικρά και παίζαμε στα χώματα...

Αλλά τώρα που το λες, τα περιστέρια δεν θεωρούνται τα ποντίκια του ουρανού; η, οι γλάροι; οι και τα δύο; :?:

Μπαμπουράκι θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα όπως και αν έχει!!!

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε, άλλα τους έφαγαν αυτούς ;)

Μωρέ το ξέρω, αλλά ήταν που ήταν επιβαρημένος ο οργανισμός τους απο τα ναρκωτικά, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα, μάλλον, γιατί ανήκουν σε ευπαθή ομάδα και αυτοί αν δεν κάνω λάθος.:?

----------------------

Βρε αμα δεν έχει γλύψει-φάει doggie poop (ξεραμένα μεν' date=' αηδιαστικά δε)όπως ο ξάδελφος μου όταν ήμασταν μικρά και παίζαμε στα χώματα...

Αλλά τώρα που το λες, τα περιστέρια δεν θεωρούνται τα ποντίκια του ουρανού; η, οι γλάροι; οι κατα δύο; :?:

Μπαμπουράκι θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα όπως και αν έχει!!![/quote']

που είναι τα καημένα τόσο συχνά άρρωστα....

2 έχω μαζέψει με εγκεφαλίτιδα..

κανένα δεν επέζησε...

υπάρχει χρονικό όριο στον διαγωνισμό ?

ο ξάδερφός σου πριν από πόσα χρόνια τα έφαγε ??????

Μοκέτες και ταπετσαρίες και τις σιχαίνομαι αλλά και τις φοβάμαι' date=' μπορεί να δημιουργηθούν σπόρια μούχλας πίσω και κάτω απο αυτές, και να σε στείλουν ακόμη και στον άλλο κόσμο

http://en.wikipedia.org/wiki/Mold_health_issues

[/quote']

μπλιαχχχχχχχχχχχχ

(και καλά τα κατάλαβα όλα.... :-) )

Θέλετε σιχαμένα πραγματάκια να μάθετε?

Η κορούλα μου, σε ηλικία 15 μηνών κ ενώ την πήγα πρώτη φορά βόλτα με το ποδηλατάκι της (αυτό που έχει τα χερούλια κ οδηγεί η μαμά, ενώ το μπεμπέ κάθεται κ αρμενίζει), έπιασε σκ@τά με το συμπάθειο. Βασικά βούτηξε το αριστερό της χέρι, μέχρι μανίκι μπουφάν πήγε. Με έπιασε υστερία!!! Τρέχοντας κατέβηκα το τετράγωνο με την ψυχή στο στόμα, καθώς φοβήθηκα μην έχει την φαεινή ιδέα να βάλει το χεράκι στο στόμα! Ευτυχώς που είναι σιχασιάρα από μόνη της κ είχε το χεράκι της ψηλά.

Καλά όταν έφτασα σπίτι, τι την έβαλα κάτω από το μπάνιο, τι οινόπνευμα, τι betadine, τι κολώνιες...

Το θυμάμαι κ σιχάθηκα την ζωή μου μπλιαξ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

που είναι τα καημένα τόσο συχνά άρρωστα....

2 έχω μαζέψει με εγκεφαλίτιδα..

κανένα δεν επέζησε...

υπάρχει χρονικό όριο στον διαγωνισμό ?

ο ξάδερφός σου πριν από πόσα χρόνια τα έφαγε ??????

Πριν πολλά, :lol: σιγά μη θέσουμε και χρονικά όρια, μερικά πράγματα είναι all time classic :cool::lol:

μπλιαχχχχχχχχχχχχ

(και καλά τα κατάλαβα όλα.... :-) )

Δεν πειράζει, δεν θα έχεις και εφιάλτες το βράδυ!:P

Το βραβείο ποιο θα είναι; Μη μ΄αρχίσετε με ηθικές ικανοποιήσεις και τέτοια ε;;;;

----------------------

Θέλετε σιχαμένα πραγματάκια να μάθετε?

Η κορούλα μου, σε ηλικία 15 μηνών κ ενώ την πήγα πρώτη φορά βόλτα με το ποδηλατάκι της (αυτό που έχει τα χερούλια κ οδηγεί η μαμά, ενώ το μπεμπέ κάθεται κ αρμενίζει), έπιασε σκ@τά με το συμπάθειο. Βασικά βούτηξε το αριστερό της χέρι, μέχρι μανίκι μπουφάν πήγε. Με έπιασε υστερία!!! Τρέχοντας κατέβηκα το τετράγωνο με την ψυχή στο στόμα, καθώς φοβήθηκα μην έχει την φαεινή ιδέα να βάλει το χεράκι στο στόμα! Ευτυχώς που είναι σιχασιάρα από μόνη της κ είχε το χεράκι της ψηλά.

Καλά όταν έφτασα σπίτι, τι την έβαλα κάτω από το μπάνιο, τι οινόπνευμα, τι betadine, τι κολώνιες...

Το θυμάμαι κ σιχάθηκα την ζωή μου μπλιαξ!

ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΚΑΙ ΜΠΛΙΑΧ...

πάντως δεν τα έφαγε...

(το χρειάζομαι το βραβείο... τι να πω....) !!!!!!!!!!!!

Clelia!!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, και μόλις ετοιμαζόμουν να τσακίσω μια περιποιημένη φέτα τσουρέκι κάστανο απο τον Τερκενλή!!!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΚΑΙ ΜΠΛΙΑΧ...

πάντως δεν τα έφαγε...

(το χρειάζομαι το βραβείο... τι να πω....) !!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχα!!!!!

----------------------

Και επειδή ποτέ κανείς δεν πρόκειται να μας κατηγορήσει για off topic, να κάνω μια ερώτηση; Σας έχουν καθυστερήσει παραγγελίες απο iHerb (άντε πάλι με αυτό χεχε) ενώ έχουν γίνει το ίδιο ακριβώς διάστημα και η αποστολή έγινε μόνο με μερικά λεπτά διαφορά;Έκανα τρεις παραγγελίες και ήρθε μόνο η μια, οι άλλες δυο αγνοούνται ακόμη...

----------------------

Διαφημίσεις

Αν δεν μπει στο στόμα, γίνεται disqualified, εδώ έχουμε πιάσει τα βαριά περιστατικά :)

έτσι..

χεχεχε

Και επειδή ποτέ κανείς δεν πρόκειται να μας κατηγορήσει για off topic' date=' να κάνω μια ερώτηση; Σας έχουν καθυστερήσει παραγγελίες απο iHerb (άντε πάλι με αυτό χεχε) ενώ έχουν γίνει το ίδιο ακριβώς διάστημα και η αποστολή έγινε μόνο με μερικά λεπτά διαφορά;Έκανα τρεις παραγγελίες και ήρθε μόνο η μια, οι άλλες δυο αγνοούνται ακόμη...[/quote']

Μου έχουν καθυστερήσει παραγγελία αλλά όχι αυτό που λες.

Και με 2 μέρες διαφορά να τις έχω κάνει πάλι μαζί έρχονται.

Όμως δεν θα ανησυχούσα στην θέση σου, είναι τυπικοί, μάλλον απλά έτυχε !!!!!!!

Ευχαριστώ Μπαμπουράκι μου, με βλέπω να τους γράφω πάλι ένα...love letter:lol:

Το πρωί κατεβήκαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρώτη φορά με την μικρή μέσα στο μάρσιπο για δουλειές σε υπηρεσίες, όπως έχω πει δεν έχω πουθενά να την αφήσω, οπότε είναι το αυτοκολλητάκι μου, anyway, η κατάσταση αφόρητη, απίστευτο καυσαέριο , φυσούσε και σήκωνε σκόνη, ανοίγανε οι κάδοι απορριμμάτων που ήταν γεμάτοι και πέφτανε τα σκουπίδια έξω, μιααα ομορφιάααα

Επιστρέψαμε κάναμε το μπανάκι μας φυσικά, και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως κάθε φορά ευχαριστιόμαστε τόσο πολύ αυτήν εδώ την πετσετούλα, σας την προτείνω, http://www.cuddledry.com/shop/5/5/the-original-cuddledry-baby-bath-towel-oatmeal είναι απο οικολογικό αχλωρίωτο βαμβάκι και μπαμπού, απο νεογέννητο αυτή έχουμε, αν βρω αντίστοιχη ενηλίκων θα πάρω σίγουρα χαχα!

----------------------

mommu, δεν έχουν ακτινοβολία αυτά?

(Δεν ξέρω-ρωτάω έτσι? :confused:)

Εχω βαλει ερωτηση σε ενα γκρουπ που ασχολουνται με τετοιες ακτινοβολιες και θα σας πω γιατι φαινεται ενδιαφερουσα η περιπτωση

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εχω βαλει ερωτηση σε ενα γκρουπ που ασχολουνται με τετοιες ακτινοβολιες και θα σας πω γιατι φαινεται ενδιαφερουσα η περιπτωση

Βέρα να μας ενημερώσεις οπωσδήποτε, εχθές ο άντρας μου έφερε νέα πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανάψει φέτος ο καυστήρας στην πολυκατοικία, λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου, πρέπει να βρούμε μια εναλλακτική λοιπόν.

Η απάντηση απο iHerb.

Denise Branch (iHerb.com Customer Service)

Oct 08 09:35 (PDT)

We apologize for the unusual delay in receiving your order. Unfortunately since International Airmail packages are not trackable we are unable to see the current status of your package. It is very possible that your package has been delayed by customs, had unforseen issues with your postal service, or has even been returned to us due to a problem with delivery. It is not unheard of for a package to take as much as 6 weeks to be delivered. We thank you for your patience.

υπομονή δηλαδή..

----------------------

Ενταξει εμένα δεν έφαγε κάτι αλλά.....................το εγκεφαλικο μου το έπαθα....ειχαμε παει βολτα στο Τριτση και ετσι οπως επαιζαν κλπ ακουμε το μικρο περιχαρη να φωνάζει δυνατα

Μπαμπά, μπαμπά! Κακά, κακά!!!!!! Νομια οτι ειχε κάνει κακα, γυρανω να δω..... τι να δω....

ειχε πιασει απο κάτω μια....κ...ραδίτσα και μας την εδειχνε.....αααααααα

του επλυνα με νερο τα χερια επιτοπου κλπ αλλα δεν ειχαμε σαπουνι..... μπλιαχχχχχχχχχχ

και συνηθως εχω μωρομαντηλα μαζι αλλα δεν ειχ εκεινη τη μερα!

τωρα σκυλου ήταν, αλόγου ήταν χαχαχαχαχαχ θα σας γελάσω χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Γενικώς οτι έχει ακτινοβολία θέλει ψάξιμο.

Μην το εμπιστευόμαστε και 100% :?

3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ

http://minutetips.blogspot.gr/2009/03/3.html

Αν δεν θέλετε πια να χρησιμοποιείτε αποσμητικά με χημικά, φτιάξτε το δικό σας αποσμητικό και απαλλαγείτε από την κακοσμία, πριν αυτή δημιουργηθεί. Ψάξαμε και βρήκαμε συνταγές για φυσικά αποσμητικά, με σχετικά απλά υλικά.

1. Λοιπόν, αναμίξτε 1/4 του φλυτζανιού άμυλο καλαμποκιού με 1/4 του φλυτζανιού μαγειρική σόδα. Ρίξτε μέσα 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο από τεϊόδεντρο και έτοιμο. Αυτό το αποσμητικό είναι σε μορφή πούδρας, εφαρμόζεται με πον-πον, δεν καλύπτει απλώς την δυσάρεστη οσμή αλλά περιέχει ότι χρειάζεται για να εμποδίσει την ανάπτυξη της κακοσμίας, όπως άμυλο για απορρόφηση της υγρασίας, σόδα για αποσμητικό και έλαιο από τεϊόδεντρο ως μυκητοκτόνο.
  2. Αν δεν σας αρέσει το αποσμητικό σε μορφή πούδρας, ανακατέψτε στο μίγμα και 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι από κοκοφοίνικα, σε στερεή μορφή, και βάλτε την πάστα μέσα στη συσκευασία στικ από το παλιό σας αποσμητικό. Αφήστε 1-2 μέρες, να στερεοποιηθεί καλά και είναι έτοιμο για χρήση. Σημειώστε ότι αυτό το αποσμητικό είναι πιο μαλακό από αυτά του εμπορίου και γι' αυτό εφαρμόστε το απαλά. Επίσης χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα, μόλις μια απαλή επάλειψη.
  3. Αναμίξτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα, 2 κουταλιές της σούπας άμυλο καλαμποκιού, 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο. Αν βρείτε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο με 2 κουταλιές shea butter. Είναι το βούτυρο από τον καρπό του shea tree (butyrospermum parkii). Ίσως το βρείτε και με την ονομασία Αφρικανικό βούτυρο Καριτέ. Αυτό το αποσμητικό μπαίνει σε βαζάκι, είναι σε μορφή κρέμας και εφαρμόζεται με επάλειψη. Αν προσθέσετε και λίγες σταγόνες αιθέρια έλαια, γίνεται και αρωματικό.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΣΟΔΑ

http://kosmaser.pblogs.gr/tags/koini-soda-aposmitiko-gr.html

Ελάτε να φτιάξουμε το αποσμητικό μας.

Κατ αρχάς, παίρνετε μια ρολέττα απ ένα κοινο αποσμητικό, και αδειάζετε το περιεχόμενο της στην τουαλέττα σας όπου μπορεί να κάνει.. καλύτερη δουλεια.

Στην συνέχεια βράζετε ένα ποτήρι αποχλωριωμένο νερό. Τώρα αν δεν έχετε το σχετικό φίλτρο, απλά βράζετε για μερικά λεπτα περισσότερο το νερό..

Αφήνετε να κρυώσει καλά το νερό σ ένα γυάλινο σκεύος.

Στο κρύο αυτό νερό, αφού το μετρήσετε ώστε να είναι ακριβώς τα ml. που γράφει η παλιά σας ρολέττα

( συνήθως 50 ή 75 ) ρίχνετε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα φαρμακευτική, κι αν δεν βρείτε

που δεν θα βρείτε...γιατί κι αν βρείτε δεν θα είναι φαρμακευτική...που σημαίνει σχολαστικά καθαρισμένη.. κοινή μαγειρική σόδα.

Στην αγορά κοστίζει 1,20 ευρώ το κιλό. Τώρα η επιτυχία εγκειται στην γαλακτωματοποίηση-ενσωμάτωση της σόδας στο νερό. Αυτό προϋποθέτει σχολαστικό ανακάτεμα με ένα μιξεράκι που χτυπάμε , όσοι τον πίνουμε ακόμα, τον στιγμιαίο καφέ. Αφου το κάνουμε και διαλύσουμε τη σόδα, αφήνουμε το γαλάκτωμα να ηρεμήσει, και επαναλαμβάνουμε, έως ότου στο ποτήρι δεν έχουμε κατάλοιπο, και το νερό μας είναι καθαρό κι όχι γαλακτερό, αυτό σημαίνει οτι η σόδα εχει ενσωματωθεί πλήρως στο νερό. Χύνουμε το νερό με τη σόδα στη ρολέττα , δεν πειράζει να έχει μείνει ελάχιστη ποσότητα απ το παλιο αποσμητικό..αυτό θα του δώσει μια ψευδαίσθηση αρώματος που θα μας θυμιζει αποσμητικό, και μια γαλακτώδη υφή. Τη βαριά δουλειά της απόσμησης , θα την κάνει η σόδα, ταπεινή, όπως όλοι αυτοί που πραγματικά εργάζονται στο ελληνικό κράτος χωρίς να φαίνονται , χωρίς να αμείβονται, και χωρίς να κομπορρημονούν ως σωτήρες...

.....................................................................................................................................

ΥΓ: Fairysmom για πες τη δική σου συνταγή για αποσμητικό.

Ξέχασα να σε ρωτήσω χθές!!!!!

Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα αμυγδαλελαιο γιατι το ελαιολαδο που μου ειχαν προτεινει αργουσε να απορροφηθει και μυριζε εντονα.

Στη δευτερη εβαζα αυτο για το οποιο ειχα διαβασει εξαιρετικες κριτικες. Δεν εκανα ραγαδες παροτι ειχα παρει 17 κιλα και μια κοιλια τεραστια :wink:

Ευχαριστώ!

it's never too late to start all over again

ΥΓ: Fairysmom για πες τη δική σου συνταγή για αποσμητικό.

Ξέχασα να σε ρωτήσω χθές!!!!!

Είναι σε ένα βιβλίο που έχω δανείσει στην Vera. :D

Όταν το πάρω θα σας την γράψω, γιατί θέλω να την κάνω κιόλας, εκτός αν βρει χρόνο η Βέρα και με προλάβει.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μόλις άπλωσα ένα πλυντηριο με λευκά που έπλενα με soap nuts (μεσα στον κάδο μέσα στο σακουλάκι τους), με βόρακα και με ανθρακική σόδα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Βγήκαν κάτασπρα!!! Ούτε ένας λεκές! Και ειχα και πετσέτες κουζίνας μέσα στις σάλτσες και είχα και λαδιές και πάλι εξαφανίστηκαν! Η πλύση βέβαια έγινε στους 60. Αλλά η ανθρακική σόδα έκανε το θαύμα της! Με την μαγειρική δεν είχα ποτέ τέτοια αποτελέσματα. Αύριο θα βάλω και πάνες και θα σας πω. Έχει γούστο να βγάλει τις "ζωγραφιές" της κόρης μου..

Σοφία το απορρυπαντικό σου πλένει επίσης στους 60 ή και στους 40 κάνει δουλειά?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ποιο έχεις για βίβλο αυτόν το καιρό? :lol: Αυτό με την intro

Α εχει και τετοια μεσα? Θα το κοιταξω. Εγω βασικα πλενομαι αντι να βαζω αποσμητικο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Α εχει και τετοια μεσα? Θα το κοιταξω. Εγω βασικα πλενομαι αντι να βαζω αποσμητικο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μου φάνηκε πολύ αστείο.. το πλύσιμο εννοείται βρε κοπελιά !!!

Πάντως ωραίες οι συνταγές αλλά πόσο χρόνο πια ???

Η σόδα σε μένα δεν έκανε τίποτα το καλοκαίρι, τον χειμώνα και εμένα δεν με νοιάζει το αποσμητικό όπως λέει και η vera.. πλένομαι... :-)

αλλά αυτό από iherb είναι πολύ καλό: http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-E-Plus-High-C-Natural-Roll-On-Deodorant-3-fl-oz-85-ml/7564

Είναι σαπουνοειδές...άσπρο βγαίνει και θέλει λίγο προσοχή αν φοράς μαύρα μέχρι να στεγνώσει κάπως.. αλλά με καλύπτει 100% και στον καύσωνα !!!

Επίσης στο iherb έχει αμέτρητα..

Αυτή η μάσκαρα: http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Jumbo-Lash-Mascara-Black-Organics-26-oz-7-5-g/43181

που την πρότεινε κάποια κοπέλα από εδώ όχι μόνο βάφει τις βλεφαρίδες πολύ όμορφα, γιατί βιολογική και να βάφει δύσκολο, αλλά ξεβάφεσαι και πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, είναι καταπληκτική και το καλύτερο βουρτσάκι ever !!!!!!!!

Δεν θυμάμαι ποια την πρότεινε αλλά όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...