Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Εγώ έχω επίσης τις εξής παραξενιές, στο μπαλκόνι έχουμε άλλες παντόφλες από αυτές του σπιτιού εμείς της οικογένειας όμως γιατί αν έλεγα στους καλεσμένους άλλες παντόφλες να έχουν μέσα στο σπίτι και άλλες στο μπαλκόνι πιστεύω ότι θα με έπαιρναν με τις ντομάτες.

Κι εμείς το ίδιο! :lol:

Η αλήθεια είναι ότι τώρα το καλοκαίρι καθαρίζω κάθε μέρα το ένα το μπαλκόνι που χρησιμοποιούμε πιο συχνά για να μπαινοβγαίνουμε χωρίς ν' αλλάζουμε παντόφλες.

Αν όμως, συνήθως το χειμώνα που δεν καθαρίζω καθημερινά το μπαλκόνι, κάποιος επισκέπτης θελήσει να βγει έξω για να καπνίσει φυσικά και τον βάζω να βάλει τις παντόφλες του μπαλκονιού! :oops:

Όπως είπα τα παιδιά μου όλη μέρα κυλιούνται στα πατώματα, σιχαίνομαι αφάνταστα να σκέφτομαι ότι κάποιος πατάει με τα παπούτσια που φορούσε κι εξώ στο δρόμο που είναι τα σκατά των σκύλων και στο δικό μου σπίτι!

Επίσης η λύση του να καθαρίζω τα πατώματα κάθε φορά που φεύγει κάποιος από το σπίτι μου απλά δεν είναι εφικτή, με δυο παιδιά δεν έχω το χρόνο να το κάνω αυτό!

Τώρα μόνο την κουζίνα και τα μπάνια σκουπίζω και σφουγγαρίζω συχνά μέσα στη βδομάδα, το υπόλοιπο σπίτι μόνο κάθε Σάββατο που έρχεται η κοπέλα για να καθαρίσει.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω πάρει σφουγγαρίστρα και πανάκια γι' αυτήν από μικροίνες από εδώ, γυαλίζουνε τέλεια τα πατώματα!

http://www.ecohouse.gr/website/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&Itemid=10007〈=el&vmcchk=1&Itemid=30

Για τις κανονικές σφουγγαρίστρες μια πιο οικονομική λύση με μικροίνες έχουνε κάποια σούπερμαρκετ όπως ο Βερόπουλος και ο Σκλαβενίτης.

Έχω πάρει και απ' αυτές, συνήθως τις χρησιμοποιεί η κοπέλα και από πάνω χρησιμοποιεί την άλλη στεγνή, όχι σε όλο το σπίτι, κυρίως στα μπάνια που έχω γυαλιστό πλακάκι.

Χαρά στο κουράγιο σας! Τη δικιά μου την πάω δυο φορές τη μέρα στο πάρκο ή στην παιδική, όπου όσο κι αν θέλω να τη συγκρατήσω σίγουρα θα χωθεί στα χώματα, θα κυλιστεί κάτω, θα βάλει τα βρώμικα χέρια στο στόμα κλπ... οπότε τα παπούτσια των καλεσμένων μου φαίνονται πταίσματα μπροστά σε αυτά! Αλλά παρηγοριέμαι ότι είναι ένας ανέξοδος τρόπος ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, τουλάχιστον να μην τα σκάω στους ομοιοπαθητικούς :D

Edit: το καλύτερο εμβόλιο που έκανε ποτέ επίσης ήταν που έγλειψε τη λαβή που κρατιέται ο κόσμος στο μετρό σε ώρα αιχμής :-D

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Φτουυ, μόλις άνοιξα το πακετάκι από iHerb, και ένα προϊόν είναι λειψό, το κάτω μέρος της συσκευασίας ανοιχτό, και λείπουν τεμάχια, έψαξα κάθε σπιθαμή από το δέμα, αλλά τίποτα, υποθέτω πως του διέφυγε του υπάλληλου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αυτό το είχα πάθει με την τσάντα αλλαξιέρα που είχα παραγγείλει από το amazon, τότε τους έστειλα mail για να μου αποστείλουν ένα τεμάχιο που απουσίαζε , ενώ η τσάντα ήταν σε άριστη κατάσταση , αλλά μου απάντησαν πως πρέπει να τους αποστείλω, με έξοδα δικά τους, την τσάντα προς αντικατάσταση, όπως και έγινε, αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο με το iHerb; Τι πολιτική ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις; Για να μην ψάχνω τώρα του όρους και τα ψιλά γράμματα.

Καλά τέλεια δείχνει η αντηλιακή κρεμούλα από Badger!

http://www.badgerbalm.com/p-482-damascus-rose-spf-16-face-sunscreen-lotion.aspx

Πάντως οι περισσότερες αγορές μου μου βγήκαν σχεδόν τζάμπα στα μεταφορικά, γιατί συμπλήρωνα 60 $ και είχα έκπτωση, ελπίζω να το παρατείνουν αυτό!

----------------------

Χαρά στο κουράγιο σας! Τη δικιά μου την πάω δυο φορές τη μέρα στο πάρκο ή στην παιδική, όπου όσο κι αν θέλω να τη συγκρατήσω σίγουρα θα χωθεί στα χώματα, θα κυλιστεί κάτω, θα βάλει τα βρώμικα χέρια στο στόμα κλπ... οπότε τα παπούτσια των καλεσμένων μου φαίνονται πταίσματα μπροστά σε αυτά! Αλλά παρηγοριέμαι ότι είναι ένας ανέξοδος τρόπος ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, τουλάχιστον να μην τα σκάω στους ομοιοπαθητικούς :D

Edit: το καλύτερο εμβόλιο που έκανε ποτέ επίσης ήταν που έγλειψε τη λαβή που κρατιέται ο κόσμος στο μετρό σε ώρα αιχμής :-D

Για να καταλάβεις την σοβαρότητα της κατάστασής μου, κι εγώ τον γιο μου έξω δεν τον έχω αποστειρωμένο, κυλιέται κανονικά σε χώματα χορτάρια όπου βρει...μέσα στο σπίτι με πιάνει η μανία αυτή.....

Είπα στον άντρα μου αυτό που έκανε στο μετρό η κόρη σου έμεινε έτσι :shock: και μου είπε ότι θα της ψέκαζε την γλώσσα με detoll, του είπα όμως ότι έχει χημικά και εμείς είμαστε οικολογοπαρέα:D

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, αν δεν ήταν τόσο απαραίτητο αξεσουαρ, εγω θα την έκοβα, την γλώσσα, οχι την λαβή!(:cool::lol:)

----------------------

Αχ κι εγώ είμαι καπνίστρια και αλλάζω παντόφλες, ούτε εγώ κάνω πολλά

Πάντως για το μπαλκόνι και το μπουσούλισμα δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι, εφόσον μέσα στο σπίτι δεν κυκλοφορεί κανείς με παπούτσια από το μπαλκόνι απλά σκόνη θα σου φέρουν...εγώ έτσι το έχω σκεφτεί

Εγώ εδώ στο βέλγιο δεν τα βρίσκω αυτά τα πανάκια και θέλω να τα παραγγείλω από κάποιο eshop

Επίσης όταν θα ξεκινήσει να μπουσουλάει η κόρη σου έχεις το καλύτερο επιχείρημα για να τους ζητάς να βγάζουν παπούτσια, δεν νομίζω κανείς να έχει πρόβλημα την στιγμή που ξέρουν ότι ένα μωρό μπουσουλάει μέσα στο σπίτι. Μετά που θα περπατάει θα σε στραβοκοιτάνε:-D

Έτσι είναι όπως τα λες για το μπουσούλημα, όσο για έξω , γουρουνίτσα θα την κάνω, θα την πετάω στις λασπουριές για να αναπτύξει τα περίφημα αντισώματα!:-P

Rosie με τέτοιες τιμές, λογικό είναι και στο πλυντήριο να τις πλένεις, αλλά και να μην τις αντικαθιστάς τόσο συχνά :)

edit: ZIMAROULIS μαζί γράφαμε χαχα!

----------------------

Για να καταλάβεις την σοβαρότητα της κατάστασής μου, κι εγώ τον γιο μου έξω δεν τον έχω αποστειρωμένο, κυλιέται κανονικά σε χώματα χορτάρια όπου βρει...μέσα στο σπίτι με πιάνει η μανία αυτή.....

Είπα στον άντρα μου αυτό που έκανε στο μετρό η κόρη σου έμεινε έτσι :shock: και μου είπα ότι θα της ψέκαζε την γλώσσα με detoll, του είπα όμως ότι έχει χημικά και εμείς είμαστε οικολογοπαρέα:D

Let me guess: Παρθένοι κι εσείς; Γιατί κι ο δικός μου που είναι Παρθένος αγχώνεται τρελά με κάτι τέτοια... μια φορά τη δάγκωσε τη μικρή ένα παιδάκι στην παιδική κι έτρεξε λίγο αίμα κι ο καλός μου ήθελε να την πάμε να την εξετάσουμε για ηπατίτιδα και AIDS και με έβαλε να πάρω την παιδίατρο να ρωτήσω αν μπορούμε να της δώσουμε προληπτικά αντιβίωση!! :rolleyes: τις δύο φορές που έκανε πυρετό μέχρι τώρα η μικρή (κάνει και ψηλό γενικά, από το 39 ξεκινάμε) πιο πολύ είχα να καθησυχάζω αυτόν παρά το παιδί :lol:

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Εγώ έχω πάρει σφουγγαρίστρα και πανάκια γι' αυτήν από μικροίνες από εδώ, γυαλίζουνε τέλεια τα πατώματα!

http://www.ecohouse.gr/website/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&Itemid=10007〈=el&vmcchk=1&Itemid=30

Για τις κανονικές σφουγγαρίστρες μια πιο οικονομική λύση με μικροίνες έχουνε κάποια σούπερμαρκετ όπως ο Βερόπουλος και ο Σκλαβενίτης.

Έχω πάρει και απ' αυτές, συνήθως τις χρησιμοποιεί η κοπέλα και από πάνω χρησιμοποιεί την άλλη στεγνή, όχι σε όλο το σπίτι, κυρίως στα μπάνια που έχω γυαλιστό πλακάκι.

Δεν καταλαβαίνω πως λέει για υγρό καθάρισμα, το απορρυπαντικό που μπαίνει?

http://www.ecohouse.gr/website/index.php?page=shop.product_details&flypage=yagendoo_VaMazing_2.tpl&product_id=403&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=30〈=el

FXWyp3.png

Let me guess: Παρθένοι κι εσείς; Γιατί κι ο δικός μου που είναι Παρθένος αγχώνεται τρελά με κάτι τέτοια... μια φορά τη δάγκωσε τη μικρή ένα παιδάκι στην παιδική κι έτρεξε λίγο αίμα κι ο καλός μου ήθελε να την πάμε να την εξετάσουμε για ηπατίτιδα και AIDS και με έβαλε να πάρω την παιδίατρο να ρωτήσω αν μπορούμε να της δώσουμε προληπτικά αντιβίωση!! :rolleyes: τις δύο φορές που έκανε πυρετό μέχρι τώρα η μικρή (κάνει και ψηλό γενικά, από το 39 ξεκινάμε) πιο πολύ είχα να καθησυχάζω αυτόν παρά το παιδί :lol:

Ακριβώς!!!!!!!!!

Εχθές ανακάλυψε ένα σημάδι στην γάμπα του μικρού σαν έκζεμα το οποίο το έχει πολυ καιρό και μου είπε να τον πάμε σε δερματολόγο

Καλά όταν ήταν πολύ μικρότερος ο γιος μας και είχε πυρετό, ευτυχώς όχι συχνά,τον θερμομετρούσε με δύο θερμόμετρα

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι όπως τα λες για το μπουσούλημα' date=' όσο για έξω , γουρουνίτσα θα την κάνω, θα την πετάω στις λασπουριές για να αναπτύξει τα περίφημα αντισώματα!:-P

Rosie με τέτοιες τιμές, λογικό είναι και στο πλυντήριο να τις πλένεις, αλλά και να μην τις αντικαθιστάς τόσο συχνά :)

edit: ZIMAROULIS μαζί γράφαμε χαχα!

Ναι όντως πολύ συγχρονισμός:-D

FXWyp3.png

Εννοείται ότι και τα δικά μου πάνε στο πάρκο καθημερινά και παίζουνε με τα χώματα, αλλά άλλο αυτό και άλλο να είναι βρώμικο το σπίτι μου συνεχώς από τα παπούτσια που φοράμε έξω!

Εμείς έχουμε και γάτο μέσα στο σπίτι οπότε υποχονδριακοί σίγουρα δεν είμαστε! :-P

Zimaroulis εννοεί να βρέξεις τη σφουγγαρίστα με νερό. Δεν χρειάζεται απορρυπαντικό, αν κι εγώ βάζω συχνά κάποιο αιθέριο έλαιο.

Οι άλλες που είναι για στεγνό καθάρισμα είναι για σκούπισμα μόνο, σαν σουϊφερ.

Zimaroulis δεν ηξερα οτι φύγατε Βελγιο! κ σκεφτομουν να κανονιζαμε playdate με Ροζι και θεοδώρα....

τεσπα, με αυτα κ με αυτα θα ρχίζω να τις πλε΄νω κι εγω μου φαίνεται τις σφουγγαριστρες, εχω παρει κ με μικροίνε πολυ φθηνες απο βασιλοπουλο νομιζω!

Οσο για τα παπουτσαι στο σπιτι εμεις δεν φοράμε, , αλλα ουτε κ παντοφλες ξυπολυταρία οικογενειακώς μας αρεσει...ακόμα και το χειμώνα γιατι εχουμε ενδοδαπεδια.

οι ξενοι μας βγαζουν απο μονοι τους οι περισσοτεροι τα παπουτσια (οι περισσοτεροι κουμπαροι και συγγενεις ομως εχουν μεγαλωσει γερμανια κι εκει συνηθιζεται σε σπιτι, σχολεία κλπ)

Για τους αλλους δεν το ζητάω ντρεπομαι, ουτως η αλλως δεν εχω μωρα που μπουσουλανε, σιγα την επομενη μερα ενα σκουπισμα σφουγγεριμα και ειμαστε οκ....

τεσπα γενικα χαλαρώστε η ζωη ειναι ωραία, και ο χρονο υπερπολυτιμος να τον χαραμιζουμε στο σπιτι, ποτε δεν τελειωνουν οι δουκλειεα, και δεν θα μας πει ευχαριστω το σπιτι ποτε!

Βασικά πράγματα δεν χρειαζονται υπερβολες, μια κλαή τακτοποιηση και μια καλη ηλεκτρικη απο μονο τους ειναι αρκετα για να μπορεις να ηρεμεις στον χωρο σου, νομιζω καθε μερα πλυσιματα και απολυμανσεις δαπεδου ειναι υπερβολη.

Το καλοκαίρι που εχουμε συνεχει ανοιχτα, και μπαινει σκόνη οκ κι εγω σγουγγαριζω συχνοτερα καθως και πλενω το μπαλκόνι καθε μερα, το χειμωνα δεν χρειάζεται πιστευω....

eNeap2.pngNziDp2.png

και παρκετεζα με μικροινες εχει πολυ φθηνες και ποιοτικες στον βασιλοπουλο και επισης πανια με μικροίνες(αυτα τα ειχε στα ειδη αυτοκινητου ομως αλλα ειναι το ιδιο) ειχε προσφορα μια τραιδα ή τετραδα, δωρο αλλη μια!

Με τα πανακια αυτα καθαριζω πανευκολα και τις δαχτυλιες απο το ινοξ ψυγειο!

τη παρκετεζα τη βρεχω το πανι καλα το στιβω και περναω ενα γρηγορο σαν σουιφερ αν θελω μονο να παρω τη σκονη. Τα ξυηλινα δαπεσα απαγορευεται αν τα καθαριζετε με νερό, παρα πολυ σπάνια και με ελαχιστη ποσοτητα, να στεγνωνουν αμεσα δηλ! (ο μπαμπας μου ειανι πατωματζης ξερω τι σας λεω χαχαχαχα)

eNeap2.pngNziDp2.png

Zimaroulis δεν ηξερα οτι φύγατε Βελγιο! κ σκεφτομουν να κανονιζαμε playdate με Ροζι και θεοδώρα....

τεσπα, με αυτα κ με αυτα θα ρχίζω να τις πλε΄νω κι εγω μου φαίνεται τις σφουγγαριστρες, εχω παρει κ με μικροίνε πολυ φθηνες απο βασιλοπουλο νομιζω!

Οσο για τα παπουτσαι στο σπιτι εμεις δεν φοράμε, , αλλα ουτε κ παντοφλες ξυπολυταρία οικογενειακώς μας αρεσει...ακόμα και το χειμώνα γιατι εχουμε ενδοδαπεδια.

οι ξενοι μας βγαζουν απο μονοι τους οι περισσοτεροι τα παπουτσια (οι περισσοτεροι κουμπαροι και συγγενεις ομως εχουν μεγαλωσει γερμανια κι εκει συνηθιζεται σε σπιτι, σχολεία κλπ)

Για τους αλλους δεν το ζητάω ντρεπομαι, ουτως η αλλως δεν εχω μωρα που μπουσουλανε, σιγα την επομενη μερα ενα σκουπισμα σφουγγεριμα και ειμαστε οκ....

τεσπα γενικα χαλαρώστε η ζωη ειναι ωραία, και ο χρονο υπερπολυτιμος να τον χαραμιζουμε στο σπιτι, ποτε δεν τελειωνουν οι δουκλειεα, και δεν θα μας πει ευχαριστω το σπιτι ποτε!

Βασικά πράγματα δεν χρειαζονται υπερβολες, μια κλαή τακτοποιηση και μια καλη ηλεκτρικη απο μονο τους ειναι αρκετα για να μπορεις να ηρεμεις στον χωρο σου, νομιζω καθε μερα πλυσιματα και απολυμανσεις δαπεδου ειναι υπερβολη.

Το καλοκαίρι που εχουμε συνεχει ανοιχτα, και μπαινει σκόνη οκ κι εγω σγουγγαριζω συχνοτερα καθως και πλενω το μπαλκόνι καθε μερα, το χειμωνα δεν χρειάζεται πιστευω....

Ναι φύγαμε το ψάχναμε αρκετό καιρό, ο άντρας μου ήρθε φεβρουάριο και μεις με τον μικρό ακολουθήσαμε τον μάιο

Πολύ ευχαρίστως το καλοκαίρι που θα έρθουμε να κανονίσουμε συνάντηση:D

Επίσης για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος έχουμε και άλλη κοινή γνωστή την afrodite απο το καφέ θηλασμού, πες της η φίλη σου από τον παιδικό ΚΑΡΑΜΕΛΑ κια θα καταλάβει:twisted: Το εμοτικον αυτό πήγαινε για τον εν λόγω παιδικό

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

και παρκετεζα με μικροινες εχει πολυ φθηνες και ποιοτικες στον βασιλοπουλο και επισης πανια με μικροίνες(αυτα τα ειχε στα ειδη αυτοκινητου ομως αλλα ειναι το ιδιο) ειχε προσφορα μια τραιδα ή τετραδα, δωρο αλλη μια!

Χα χα, με το ποιοτικές διαφωνώ, πήρα μια φορά πανάκια από Βασιλόπουλο αλλά απογοητεύτηκα τόσο πολύ που στο τέλος τα πέταξα!

Καμία σχέση μ' αυτά τα Σουηδικά του Ecohouse, απολύτως καμία!

Αυτά πάνε και πολλά χρόνια, και τα πλένω και 1-2 φορές τη βδομάδα (έχω πολλά).

Το ίδιο μου είπε και η πεθερά μου που τις κάνανε εντύπωση τα τζάμια μου που λάμπουνε (μόνο με νερό πάντα) και πήγε και πήρε κι αυτή αυτά του Βασιλόπουλου.

Βέβαια όταν της είπα τη διαφορά στην τιμή κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, εννοείται ότι δεν πήρε τα Σουηδικά τελικά :lol:

Αλλά άμα σκεφτείς και πόσα γλιτώνεις στα καθαριστικά αλλά και στον κόπο που βάζεις τότε αξίζουνε!

Φτουυ' date=' μόλις άνοιξα το πακετάκι από iHerb, και ένα προϊόν είναι λειψό, το κάτω μέρος της συσκευασίας ανοιχτό, και λείπουν τεμάχια, έψαξα κάθε σπιθαμή από το δέμα, αλλά τίποτα, υποθέτω πως του διέφυγε του υπάλληλου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αυτό το είχα πάθει με την τσάντα αλλαξιέρα που είχα παραγγείλει από το amazon, τότε τους έστειλα mail για να μου αποστείλουν ένα τεμάχιο που απουσίαζε , ενώ η τσάντα ήταν σε άριστη κατάσταση , αλλά μου απάντησαν πως πρέπει να τους αποστείλω, με έξοδα δικά τους, την τσάντα προς αντικατάσταση, όπως και έγινε, αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο με το iHerb; Τι πολιτική ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις; Για να μην ψάχνω τώρα του όρους και τα ψιλά γράμματα.

[/quote']

Θα τους στείλεις e-mail και λογικά θα σου επιστρέψουν από μόνοι τους τα χρήματα στην κάρτα σου. Χωρίς να ζητάνε αποδεικτικά στοιχεία, φώτος κλπ. Μόνοι τους θα σου το προτείνουν. Απλά μετά που θα στείλεις το e-mail, να περιμένεις 1-2 ημέρες, έχουμε διαφορά ώρας

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Θα τους στείλεις e-mail και λογικά θα σου επιστρέψουν από μόνοι τους τα χρήματα στην κάρτα σου. Χωρίς να ζητάνε αποδεικτικά στοιχεία, φώτος κλπ. Μόνοι τους θα σου το προτείνουν. Απλά μετά που θα στείλεις το e-mail, να περιμένεις 1-2 ημέρες, έχουμε διαφορά ώρας

Α, Clelia σ΄ ευχαριστώ πολύ!!!:) Ετοιμάζω mail λοιπόν!

Μια άλλη ερώτηση βρε κορίτσια, υπάρχουν κοπέλες απο Θεσσαλονίκη που γράφουν εδώ; Η μόνο τα ξενιτεμένα μας και απο Αθήνα;

----------------------

Ναι φύγαμε το ψάχναμε αρκετό καιρό, ο άντρας μου ήρθε φεβρουάριο και μεις με τον μικρό ακολουθήσαμε τον μάιο

Πολύ ευχαρίστως το καλοκαίρι που θα έρθουμε να κανονίσουμε συνάντηση:D

Επίσης για να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος έχουμε και άλλη κοινή γνωστή την afrodite απο το καφέ θηλασμού, πες της η φίλη σου από τον παιδικό ΚΑΡΑΜΕΛΑ κια θα καταλάβει:twisted: Το εμοτικον αυτό πήγαινε για τον εν λόγω παιδικό

Ελα ρε zim! ΠΟλύ μικρός ο κόσμος! Nα σκεφτείς, σημερα ηταν να βγουμε με την Αφροδίτη αλλα δεν ειχα κουραγιο τελικά.

Χαιρομαι για την απόφασή σας, καλή αρχή σε όλα!

Χα χα, με το ποιοτικές διαφωνώ, πήρα μια φορά πανάκια από Βασιλόπουλο αλλά απογοητεύτηκα τόσο πολύ που στο τέλος τα πέταξα!

Καμία σχέση μ' αυτά τα Σουηδικά του Ecohouse, απολύτως καμία!

Αυτά πάνε και πολλά χρόνια, και τα πλένω και 1-2 φορές τη βδομάδα (έχω πολλά).

Το ίδιο μου είπε και η πεθερά μου που τις κάνανε εντύπωση τα τζάμια μου που λάμπουνε (μόνο με νερό πάντα) και πήγε και πήρε κι αυτή αυτά του Βασιλόπουλου.

Βέβαια όταν της είπα τη διαφορά στην τιμή κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, εννοείται ότι δεν πήρε τα Σουηδικά τελικά :lol:

Αλλά άμα σκεφτείς και πόσα γλιτώνεις στα καθαριστικά αλλά και στον κόπο που βάζεις τότε αξίζουνε!

Ροζυ, εχεις δίκιο για την ποιότητα δεν αμφιβάλω, δεν εχω και μέτρο συγκρισης, αλλα οκ τη δουλειά τους την κάνουν κουτσα στραβά! Εγω εχω και τον ατμοκαθαριστη και χρησιμοποιω κυριως τα πανια του, που ειναι καλης ποιοτητας πετσέτα....

Για τα τζαμια εγω δεν εχω βολευτει τιποτα, και κανενός ειδους πανί περισσότερο απο ένα στα......δεν θα το πιστεψετε......τζαμπο!!!!!

χαχαχαχαχα ειναι σαν υφασμα , οχι πετσετε και δεν αφηνει χνουδια!!! Τα παίρνω δέκα δέκα!

και απο λιντλ εχω δοκιμασει διάφορα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη.

eNeap2.pngNziDp2.png

Φτουυ' date=' μόλις άνοιξα το πακετάκι από iHerb, και ένα προϊόν είναι λειψό, το κάτω μέρος της συσκευασίας ανοιχτό, και λείπουν τεμάχια, έψαξα κάθε σπιθαμή από το δέμα, αλλά τίποτα, υποθέτω πως του διέφυγε του υπάλληλου, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αυτό το είχα πάθει με την τσάντα αλλαξιέρα που είχα παραγγείλει από το amazon, τότε τους έστειλα mail για να μου αποστείλουν ένα τεμάχιο που απουσίαζε , ενώ η τσάντα ήταν σε άριστη κατάσταση , αλλά μου απάντησαν πως πρέπει να τους αποστείλω, με έξοδα δικά τους, την τσάντα προς αντικατάσταση, όπως και έγινε, αντιμετωπίσατε κάτι παρόμοιο με το iHerb; Τι πολιτική ακολουθούν σε τέτοιες περιπτώσεις; Για να μην ψάχνω τώρα του όρους και τα ψιλά γράμματα.

[/quote']

Eίναι εξυπηρετικότατοι μην αγχώνεσαι! Στειλτους e-mail.

Καλά έχετε πολλά κέφια' date=' μ΄αρέσει!!:D

[/quote']

To Mπαμπουράκι έχει δώσει ρεσιτάλ!!!! :lol: :lol:

Eίναι εξυπηρετικότατοι μην αγχώνεσαι! Στειλτους e-mail.

To Mπαμπουράκι έχει δώσει ρεσιτάλ!!!! :lol: :lol:

Ναι ναι αυτό θα κάνω!Soevan thank you!!!

Μπαμπουράκι for president !!!!!;)

----------------------

Α ωραία μόλις έλαβα απάντηση απο iHerb, πολύ γρήγορα, να δούμε πότε θα βάλουν και το ποσό, το οποίο όμως είναι ελαφρώς μικρότερο, μου έφαγαν ένα δολλάριο οι τσίπιδες:lol:

Denise S. (iHerb.com Customer Service)

Oct 06 12:11 (PDT)

We apologize that the merchandise was damaged in your order. We will credit your card that charged the order back for the cost of the damaged merchandise. Please allow several days for the credit to post.

Denise S.

----------------------

Κοριτσια ασφαλες υλικό για ταψια ποιο θεωρείται; Εχετε λινκ απο καποιο που εχετε παρει καλο;

Tα ανοξείδωτα είναι καλύτερα γιατί τα μαντεμένια είναι ασήκωτα!

http://www.cookshop.gr/ProductDetail.aspx?nodeSerial=001001001002001006&nodeId=121&productId=145

ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!

Για δείτε εδώ τι λέει!!:

υγρό soap nuts

εντομοαπωθητικό με soap nuts

φυσική οδοντόκρεμα με soap nuts

σαμπουάν μαλλιών και σαπούνι σώματος με soap nuts

καθαριστικό για τα τζάμια με soap nuts

(μου πήραν την πατέντα μέσα απ'τα χέρια!!!!! :?)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...