Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Και εγώ από iHerb σκεφτόμουν να παραγγείλω' date=' δηλαδή μια καλή ενδεικτική τιμή ποια είναι;

Μπαμπουράκι λες στο εν τω μεταξύ να ανέβασαν την τιμή;

Ωραία ευχαριστώ πολύ!:)[/quote']

Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Το πιο πιθανό να έκανα εγώ χαζομάρα. Βέβαια είναι διαφορετικά τα soap nuts δεν μπορώ να πω.. και στις οδηγίες μιλάει για πιο πολλές χρήσεις από ότι ήμασταν συνηθισμένες.. δεν ξέρω, μα σε αυτή την τιμή δεν ξαναπαίρνω.

το άλλο site τα έχει το κιλό 13,50?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμάμαι κάποιες κοπέλες εδώ έχουν ψωνίσει από cookshop.

Βρήκα ένα κατσαρολάκι που θέλω αλλά δεν αναφέρει την ποιότητα στο ανοξείδωτο.

Τα εμπιστευόμαστε όλα από εκεί ?

Για αποτρίχωση, φανατικά εδώ και 10 χρόνια silk-epil! Παντού, και μπικίνι, μασχάλες (την πρώτη φορά σε ξυρισμένη μασχάλη για να πάρει τις λίγες τρίχες που ξέφυγαν από το ξυράφι και να πονάει λίγο, και για μια βδομάδα επαναλάμβανα καθημερινά. Μετά 1 φορά στις 10 μέρες ήταν υποφερτός ο πόνος). Πέρισυ, στις μασχάλες έκανα 10 συνεδρίες με παλμικό φως (με κουπόνι, 39 ευρώ και οι 10 συνεδρίες) και βγαίνουν τόσο αραιές και αδύναμες που δεν καταλαβαίνω τίποτα με το silk epil. Στο μπικίνι έκανα αλεξανδρίτη λέιζερ (με κουπόνι πάλι) και ζήτημα να βγαίνουν 5 τρίχες το μήνα

Κορίτσια θυμάστε που έψαχνα για "εναλλακτικό" κέντρο αισθητικής;

Βρήκα: http://www.orisha.gr/

(Μαρία Τσατσαράγκου)

Χρησιμοποιούν μόνο φυσικά καλλυντικά με βότανα.

Είναι η κοπέλα που βγαίνει κ δίνει συνταγές για να φτιάξεις μόνος σου φυτικά καλλυντικά το ΣΚ στο ¨μες την καλή χαρά¨ με την Γερμανού, το βάζω πάντα στις 12.00 που βγαίνει, είναι φανταστική !

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Γνωρίζετε το σύστημα θέρμανσης με υπέρυθρες ?

Που είναι σαν κάδρα, μπαίνουν στον τοίχο και έχουν απίστευτα μικρή κατανάλωση ρεύματος? (8 ώρες λιγότερο από 1€)

Είναι ασφαλές?

Αυτοί που το διαφημίζουν ισχυρίζονται ότι λάμπες με υπέρυθρες χρησιμοποιούνται στις θερμοκοιτίδες.

Εμεις τα έχουμε αγοράσει, στο εξωτερικό τα χρησιμοποιουν σε νοσοκομεια, σχολεία, είναι ασφαλής και οφέλιμες όσο και οι υπερυθρες ακτίνες του ήλιου , και φυσικά παρα πολυ οικονομικο !

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Διαφημίσεις

Εμεις τα έχουμε αγοράσει, στο εξωτερικό τα χρησιμοποιουν σε νοσοκομεια, σχολεία, είναι ασφαλής και οφέλιμες όσο και οι υπερυθρες ακτίνες του ήλιου , και φυσικά παρα πολυ οικονομικο !

Ευχαριστώ πολύ !!!!

Είναι η κοπέλα που βγαίνει κ δίνει συνταγές για να φτιάξεις μόνος σου φυτικά καλλυντικά το ΣΚ στο ¨μες την καλή χαρά¨ με την Γερμανού, το βάζω πάντα στις 12.00 που βγαίνει, είναι φανταστική !

Ναι-ναι!

Απο την τηλεόραση την βρήκα και ήρθα σε επαφή μαζί της

μέσω facebook. (μιλήσαμε και στο τηλέφωνο)

Βρήκα τα συστατικά του μανό

για την αποφυγή του μασήματος των νυχιών.

(πολύ χημικούρα βρε παιδιά.....)

Kάνω ανάλυση για όποιον ενδιαφέρεται:

Isopropyl Alcohol (hazard score 4)

Butyl Acetate (hazard score 0-1)

Methyl Acetate (hazard score 2)

Nitrocellulose (hazard score 1)

Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride (hazard score 6)

Glycole Copolymer (hazard score 0)

Acetyl Tributyl Citrate ( hazard score 1)

Acrylates Copolymer (hazard score 2)

Benzophenone-1 (hazard score 4)

Denatonium Benzoate (hazard score 0)

CI-60725 (hazard score 4)

Βρήκα τα συστατικά του μανό

για την αποφυγή του μασήματος των νυχιών.

(πολύ χημικούρα βρε παιδιά.....)

Kάνω ανάλυση για όποιον ενδιαφέρεται:

Isopropyl Alcohol (hazard score 4)

Butyl Acetate (hazard score 0-1)

Methyl Acetate (hazard score 2)

Nitrocellulose (hazard score 1)

Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride (hazard score 6)

Glycole Copolymer (hazard score 0)

Acetyl Tributyl Citrate ( hazard score 1)

Acrylates Copolymer (hazard score 2)

Benzophenone-1 (hazard score 4)

Denatonium Benzoate (hazard score 0)

CI-60725 (hazard score 4)

Μήπως να προσπαθούσες αλλιώς ??????

Έχω κάποια σημάδια στο πρόσωπο και είπα στην βαφτιστήρα μου όταν ήταν

4 ετών που είχε "εθιστεί" στην amita πως και εγώ έπινα τέτοιους χυμούς και έκαναν

κακό στο δέρμα μου.

"Εμείς που είμαστε κορίτσια πρέπει να προσέχουμε..."

Τώρα πίνει που και που σε καμιά γιορτή.... :-)

Διαφημίσεις

Εννοείται οτι ψάχνω αλλους τρόπους!!!

Για να δούμε τι θα βρω όμως....

Μου απάντησαν απτον βοτανόκηπο

http://botanokipos.blogspot.gr/2012/01/10.html

Σοφία για τους καρπούς soap nuts, έχουμε ακούσει, αλλά επειδή δεν το ψάξαμε και δεν πειραματιστήκαμε, δεν μπορούμε να δωσουμε εμπεριστατωμένη απάντηση. Το απορρυπαντικό που προτείνουμε δεν έχει πρόβλημα με μήκυτες, δεν χρειάζεται ψυγείο και κανένα σχετικό αιθέριο. Ο βόρακας κάνει και αυτή την δουλειά.

Να σαι καλά!

Εγω λέω να το δοκιμάσω απο μόνη μου.....

Το πολύ-πολύ να ξαναπλύνω τα ρούχα για δεύτερη φορά! :rolleyes:

Πήρα από εδώ μια συσκευασία βαλεριάνα με 20 κάψουλες. Έκαναν περίπου 6€.

Με τα ίδια χρήματα στο iherb βρήκα συσκευασία βαλεριάνα 90 κάψουλες.

Και ερωτώ αν γνωρίζετε : εκτός του ότι γλιτώνουμε χρήματα από το iherb λόγω φόρων,

παίζει και κάτι άλλο που είναι τόσο φθηνά ?

παίζει να είναι γενόσημα ή κάτι παραπλήσιο ?

βέβαια δεν είναι φάρμακο κανονικό.. απλά αναρωτιέμαι.

Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν αναρωτήθηκα καθόλου απλά ένας φίλος με απαξιωτικό τρόπο (δεν συμφωνεί εξ αρχής που ψωνίζω εκτός Ελλάδας) μου το επεσήμανε ότι είναι γενόσημα.

Μήπως κάθε φορά που τα τρώει να της τάζεις ότι θα τη ς τα βάφεις κάθε Σάββατο με κάποιο (οικολογικό) μανό;

Το τάξιμο πάντα βοηθάει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως κάθε φορά που τα τρώει να της τάζεις ότι θα τη ς τα βάφεις κάθε Σάββατο με κάποιο (οικολογικό) μανό;

Ναι, κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.

Απλά το σκέφτομαι ακόμα

μήπως και υπάρχει καμιά άλλη λύση και μου διαφεύγει!!....:-)

Διαφημίσεις

Πήρα από εδώ μια συσκευασία βαλεριάνα με 20 κάψουλες. Έκαναν περίπου 6?.

Με τα ίδια χρήματα στο iherb βρήκα συσκευασία βαλεριάνα 90 κάψουλες.

Και ερωτώ αν γνωρίζετε : εκτός του ότι γλιτώνουμε χρήματα από το iherb λόγω φόρων,

παίζει και κάτι άλλο που είναι τόσο φθηνά ?

παίζει να είναι γενόσημα ή κάτι παραπλήσιο ?

βέβαια δεν είναι φάρμακο κανονικό.. απλά αναρωτιέμαι.

Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν αναρωτήθηκα καθόλου απλά ένας φίλος με απαξιωτικό τρόπο (δεν συμφωνεί εξ αρχής που ψωνίζω εκτός Ελλάδας) μου το επεσήμανε ότι είναι γενόσημα.

Αυτό που σου λέει ο φίλος σου δεν ισχύει, στα βότανα κλπ δεν παίζει η έννοια του γενόσημου, εφόσον δεν έχουν πατενταρισμένη σύνθεση. Ο μοναδικός λόγος που είναι πιο φτηνά είναι ότι στο εξωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη αγορά, κι επίσης ότι τα πάντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά ;)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Αυτό που σου λέει ο φίλος σου δεν ισχύει, στα βότανα κλπ δεν παίζει η έννοια του γενόσημου, εφόσον δεν έχουν πατενταρισμένη σύνθεση. Ο μοναδικός λόγος που είναι πιο φτηνά είναι ότι στο εξωτερικό υπάρχει μεγαλύτερη αγορά, κι επίσης ότι τα πάντα στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά ;)

Αυτό του έλεγα και εγώ, οι ευεργετικές επιδράσεις της βαλεριάνας ποιος ξέρει από πότε έχουν γίνει γνωστές. Από τους αρχαίους ? Λες να ζητήσουν δικαιώματα ?

Αλλά όχι.. έπρεπε να με πείσει πως με κοροιδεύουν και καλά μου κάνουν αφού δεν ψωνίζω απο

Ελλάδα!! :-)

Αυτό του έλεγα και εγώ, οι ευεργετικές επιδράσεις της βαλεριάνας ποιος ξέρει από πότε έχουν γίνει γνωστές. Από τους αρχαίους ? Λες να ζητήσουν δικαιώματα ?

Αλλά όχι.. έπρεπε να με πείσει πως με κοροιδεύουν και καλά μου κάνουν αφού δεν ψωνίζω απο

Ελλάδα!! :-)

Σκέψου ότι τα συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες κλπ που δεν χορηγούνται με συνταγή γιατρού στην Αμερική έχουν επάνω ειδοποίηση που λέει ότι ο FDA δεν τα ελέγχει, οπότε δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση για την αποτελεσματικότητά τους κλπ. Άρα δεν τίθεται καν θέμα για πατενταρισμένες συνθέσεις και γενόσημα...

Άσε που μάλλον όταν ψωνίζουμε από Ελλάδα είναι που μας κοροϊδεύουν με τις τιμές που βάζουν...

Μπαμπουράκι σύγκρινε και αυτές τις δύο τιμές μια και πρόκειται για το ίδιο ακριβώς προϊόν!

http://www.biosophy.gr/ViewShopProduct.aspx?ProductId=871907

http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-Iron-30-Veggie-Caps/15855

Any comments? (αυτό να το πεις στον φίλο σου! :lol:)

Παραδείγματα σαν κι αυτό αμέτρητα φυσικά...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μπαμπουράκι σύγκρινε και αυτές τις δύο τιμές μια και πρόκειται για το ίδιο ακριβώς προϊόν!

Οφ τόπικ λόγω επαγγελματικής διαστροφής, αλλά άνοιξα το πρώτο λινκ και μου έπεσαν τα μαλλιά!

ΤΟ σίδηρο;

Η αιμογλομπίνη;;;;; (hemoglobin = αιμοσφαιρίνη)

και μετά περιμένουν να τους πάρουν στα σοβαρά;

Το ξέρω και με εξοργίζει τόσο!

Είναι απίστευτες οι διαφορές !!!!!!!!!

βεβαίως και μας έχουν για κορόιδα...

ξέρετε γιατί ?

γιατί είμαστε !!!

Μια φίλη που δουλεύει στην coka-cola στο τμήμα έρευνας συγκεκριμένα

μου έλεγε πως οι Έλληνες είναι απίστευτα επιπόλαιοι καταναλωτές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν.

Αναψυκτικά συσκευασία των 4 στην ίδια τιμή που θα αγόραζες το ένα

μόνο στην Ελλάδα πουλιούνται. Αλλού θα τους είχαν πάρει με τις πέτρες !!!!!!!!!

SORRY που μπαίνω σφήνα:

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ΚΑΝΕΛΛΑ

ΛΕΜΟΝΙ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ)

ΕΛΑΙΟ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ

NATICIDE

TEA TREE OIL

ΑΛΑΤΙ

ΣΙΝΑΠΙ

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ

ΛΕΒΑΝΤΑ

ΚΕΔΡΟ

ΞΙΔΙ

ΜΕΛΙ

ΣΚΟΡΔΟ

ΡΙΓΑΝΗ

ΜΕΝΤΑ

ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ

Το ξέρω και με εξοργίζει τόσο!

Είναι απίστευτες οι διαφορές !!!!!!!!!

βεβαίως και μας έχουν για κορόιδα...

ξέρετε γιατί ?

γιατί είμαστε !!!

Μια φίλη που δουλεύει στην coka-cola στο τμήμα έρευνας συγκεκριμένα

μου έλεγε πως οι Έλληνες είναι απίστευτα επιπόλαιοι καταναλωτές.

Δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν.

Αναψυκτικά συσκευασία των 4 στην ίδια τιμή που θα αγόραζες το ένα

μόνο στην Ελλάδα πουλιούνται. Αλλού θα τους είχαν πάρει με τις πέτρες !!!!!!!!!

'Αστα να πάνε, και εδώ μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης, ας όψονται οι μεσάζοντες οι παράλογες φορολογήσεις και οι διαβόητες πρώτες ύλες.

Μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα, παρά τις συνεχείς μειώσεις μισθών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, στη διάρκεια του 2011 η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά τις τιμές σε γαλακτοκομικά και αυγά, με απόκλιση τιμών 31,5% σε σχέση με το μέσο όρο της Ε.Ε. Είναι επίσης στην 7η θέση σε ακρίβεια στα έλαια και στα λίπη, με το παράδοξο να αγοράζει ο Έλληνας ακριβότερα το λάδι απ' ότι άλλοι Ευρωπαίοι που δεν παράγουν το προϊόν.

Επίσης είμαστε στην 6η θέση της ακρίβειας στην τιμή των ψαριών, με απόκλιση 12,4% από τη μέση τιμή. Στο ψωμί και τα δημητριακά η Ελλάδα το 2011 ήταν στην 8η θέση με 15,8% υψηλότερες τιμές από την Ε.Ε. Στα μη αλκοολούχα ποτά το 2011 η χώρα μας ήταν στη δέκατη θέση με 9,4% απόκλιση τιμών.

Στα είδη ένδυσης το 2011 η Ελλάδα ήταν στην 7η θέση με 3,1% απόκλιση, ενώ στα έπιπλα και τα χαλιά είχε την ενδέκατη θέση με 1,2%. Η Ελλάδα είναι στην υψηλότερη θέση στους υπολογιστές με 18,7% απόκλιση από τον κοινοτικό μέσο όρο. Πάντως στις τελευταίες θέσεις της ακρίβειας είναι η Ελλάδα σε κρέατα και οπωροκηπευτικά.

Mε υπόμνημά του προς το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές των προϊόντων στην ελληνική αγορά και επικαλείται διάφορους λόγους, αφού πρώτα υποστηρίζει ότι η μείωση του εργατικού κόστους δεν επηρεάζει καθοριστικά τις τιμές.

Οι βιομήχανοι επικαλούνται διάφορες άλλες επιβαρύνσεις για αυτή την άρνηση να μειώσουν τις τιμές στα προϊόντα τους, όπως την αύξηση του κόστους ενέργειας, του κόστους των πρώτων υλών, το χαμηλό επίπεδο των βασικών υποδομών, το πολύ υψηλό κόστος των μεταφορών, τη σημαντική αύξηση των φόρων, τη μεγάλη καθυστέρηση επιστροφής του ΦΠΑ και τη διατήρηση πολλών ρυθμιστικών και διοικητικών εμποδίων.

«Είναι φανερό ότι οι παραπάνω παράγοντες επιβαρύνουν το κόστος και δεν επιτρέπουν τη μείωση των τιμών», αναφέρει ο ΣΕΒ.

----------------------

Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Το πιο πιθανό να έκανα εγώ χαζομάρα. Βέβαια είναι διαφορετικά τα soap nuts δεν μπορώ να πω.. και στις οδηγίες μιλάει για πιο πολλές χρήσεις από ότι ήμασταν συνηθισμένες.. δεν ξέρω, μα σε αυτή την τιμή δεν ξαναπαίρνω.

το άλλο site τα έχει το κιλό 13,50?

Με επιφύλαξη γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά φαντάζομαι πως πρέπει να παίζει ρόλο και η ποσότητα, ίσως η προέλευση αλλά και η μάρκα.

----------------------

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...