Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο τα σαπουνια ουτε εγω εχω μεινει ευχαριστημενη.μου κανουν τα μαλλια πολυ στιφα,σαν αφυδατωμενα.απο blessings εχω χρησιμοποιησει αυτο με την τσουκνιδα και δεντρολιβανο νομιζω,ναι μεν καλυτερο απο τα άλλα αλλά και παλι δεν με ικανοποιησε.εχει χρησιμοποιησει καμια το παρακατω σαμπουαν απο iherb http://www.iherb.com/Pure-Life-Soap-Rosemary-Shampoo-15-fl-oz-450-ml/21356

τα συστατικα φαινονται καλα και μου αρεσει που εχει δεντρολιβανο. επισης χρησιμοποιησα σαν σαμπουαν το μαυρο σαπουνι dr woods αλλα και παλι τα μαλλια μου βγηκαν περιεργα.τελικα με βλεπω να γυριζω στα συμβατικα σαμπουαν.εχετε καποιο καλο βιολογικο να προτεινετε?ειδικα στα σαμπουαν δεν εχω βρει καποιο που να "κολλησω" :cry:

A-πα-πα!!! Συμβατικά σαμπουάν;

Εγώ θα προτιμούσα τα στιφά μαλλιά!! :lol:

Δες αυτά που σου προτείνουν τα κορίτσια πιο πάνω.

Giovanni, faith in nature, Jason

Αποκλείεται να μην βρεις αυτό που σου ταιριάζει,

Εαν δεν θέλεις μέσω ιντερνετ μπορείς να βρεις και στον Κυριακίδη

Στην χειρότερη πάρε Κορρε ή Apivita.

Συμβατικά;;;;;

Eχεις δει τι parabens και τι sls έχουν;;;;

Α-ΠΑ-ΠΑ!!!

Τι εννοείς αλήθεια μ' αυτό;

Αφού για το 2011 δεν μετρήσανε και πολύ οι αποδείξεις, δεν είχατε δαπάνες από αλλού ώστε να συμπληρώσετε το απαιτούμενο 25% των εισοδημάτων σας για να πάρετε το αφορολόγητο;

Περίεργο μου φαίνεται, πρέπει να κάνετε πολύ "λιτή" ζωή... :lol:

Θα σου πω μέσω πμ! ;)

Καλυτερα να μην γράψω για το πόσο άχρηστο μέτρο ήταν αυτό με τις αποδείξεις, ειδικά φέτος, και να μην σου προτείνω soevan07 τι να κάνεις γιατί μπορεί να διαβάζουν το θέμα σύζυγοι εφοριακών :-P

Για του χρόνου λέγεται οτι θα κάνουν το αμερικάνικο σύστημα

ό,τι αποδείξεις θα έχουμε θα μετράνε.

Αιντε να δούμε!!

faith in nature - μου αρέσει αρκετά και αυτό χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό...

Ναι πολύ καλό!

Τα έχει ο Κυριακίδης

Α! Υπόψιν:

O Κυριακίδης το 1ο ή το 2ο Σάββατο κάθε μήνα

βάζει εκπτώσεις.

Ψαχνω και εγω να πάρω παγουρινο για την κόρη μου BPA free.Ψαχνωντας βρηκα αυτα

http://www.ebay.co.uk/itm/BPA-free-bottles-stainless-steel-350ml-ideal-for-lunchbox-water-bottle-kids-/271053919668?pt=UK_Kitchen_Accessories&var=&hash=item3f1c1295b4

http://www.lifegreen.gr/portal/shop/metallika-mpoukalia/ecolife-kids-400ml

τωρα η μια επιλογη ειναι το BPA Free πλαστικο και η άλλη το BPA Free ανοξείδωτο μπουκαλι...θα διαλεγα το δευτερο, για τη δουλειά και για τη μικρή..εσεις τι λετε?

εγω δεν έχω βρει κανένα σαπούνι που να μου κάνει για λούσιμο όλα μου κάνουν τα μαλλιά σαν άχυρα, μου αρέσει όμως πολύ αυτό το σαμπουαν http://www.iherb.com/Mane-n-Tail-Herbal-Gro-Shampoo-12-fl-oz-355-ml/41585 κ παίρνω κ το conditioner και το spray. εχω ελέγξει τα συστατικά του κ όλα έχουν σκορ 0-1 μόνο 2 ή 3 (δεν θυμάμαι ακρίβώς) συστατικά του έχουν σκορ 6-7.

επίσης τα σαπούνια Dr woods ενω έχουν καλή τιμή και πολυ ωραίο απαλό άρωμα, ειδικά το baby μυρίζει τέλεια σαν πούδρα, δεν κάνουν αφρό κ έτσι δεν μου φαίνονται τελικά καθόλου οικονομικά.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω μήπως εχει χρησιμοποιήσει καμια κοπέλα αυτα τα μπουκάλια http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003LTFS5Y/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=paizoumemazi-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=19450&creativeASIN=B003LTFS5Y να μου πει εντυπώσεις ???

Έχει ωραία παγουρίνο και στα cookshop ανοξείδωτα.

Να ρωτήσω μήπως ξέρετε

Πήρα για 2η φορά (την πρώτη δεν θυμάμαι τι είχα κάνει...) σίδηρο floradix από iherb

και δίνω και στην μαμά μου.

Για ενήλικες είναι 10 ml, 2 φορές την ημέρα.

Για πόσο καιρό ?

τα σαμπουαν faith in nature τα εχει το iherb?δεν τα βρισκω καπου. πηρα τη μασκαρα http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Jumbo-Lash-Mascara-Black-Organics-26-oz-7-5-g/43181

και ειναι παρα πολυ καλη.δινει μηκος και ογκο σαν τις χημικες.και κατα λαθος που μπηκε το βουρτσακι μεσα στο ματι μου δεν με ετσουξε καθολου.το μονο που μπορει να θεωρηθει μειον ειναι οτι το βουρτσακι ειναι σχετικα χοντρο.την επομενη φορα μαλλον θα παρω το πιο λεπτο.εχετε να προτεινετε καποια βιολογικη πουδρα για το προσωπο?που να ειναι καπως καλυπτικη?σκεφτομουν τις πουδρες sante.τις εχει χρησιμοποιησει καμια για να πει εντυπωσεις?

Διαφημίσεις

τα σαμπουαν faith in nature τα εχει το iherb?δεν τα βρισκω καπου.

Faith in Nature έχει ο Κυριακίδης 8,82 ευρώ τα 400 ml

πηρα τη μασκαρα http://www.iherb.com/Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-Jumbo-Lash-Mascara-Black-Organics-26-oz-7-5-g/43181

και ειναι παρα πολυ καλη.δινει μηκος και ογκο σαν τις χημικες.και κατα λαθος που μπηκε το βουρτσακι μεσα στο ματι μου δεν με ετσουξε καθολου.το μονο που μπορει να θεωρηθει μειον ειναι οτι το βουρτσακι ειναι σχετικα χοντρο.την επομενη φορα μαλλον θα παρω το πιο λεπτο.εχετε να προτεινετε καποια βιολογικη πουδρα για το προσωπο?που να ειναι καπως καλυπτικη?σκεφτομουν τις πουδρες sante.τις εχει χρησιμοποιησει καμια για να πει εντυπωσεις?

Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με όλα τα καλλυντικά του

www.theallnaturalface.com

Έχει ωραία παγουρίνο και στα cookshop ανοξείδωτα.

Να ρωτήσω μήπως ξέρετε

Πήρα για 2η φορά (την πρώτη δεν θυμάμαι τι είχα κάνει...) σίδηρο floradix από iherb

και δίνω και στην μαμά μου.

Για ενήλικες είναι 10 ml, 2 φορές την ημέρα.

Για πόσο καιρό ?

Λογικά για όσο καιρό το έχετε ανάγκη.

Faith in Nature έχει ο Κυριακίδης 8,82 ευρώ τα 400 ml

Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με όλα τα καλλυντικά του

www.theallnaturalface.com

να σου πω την αληθεια αυτο το site το ειχα δει απο το φορουμ αλλα δεν ξερω πως να επιλεξω την αποχρωση.υπαρχει κατι σαν κολπο που μπορεις να την βρεις?σαν εσχατη λυση ειχα σκεφτει να τους στειλω mail με την αποχρωση της πουδρας που χρησιμοποιω τωρα για να μου προτεινουν αυτοι.α, εχεις παρει ρουζ απο εκει?ειναι γενικα ευχρηστα που ειναι σε σκονη?

να σου πω την αληθεια αυτο το site το ειχα δει απο το φορουμ αλλα δεν ξερω πως να επιλεξω την αποχρωση.υπαρχει κατι σαν κολπο που μπορεις να την βρεις?σαν εσχατη λυση ειχα σκεφτει να τους στειλω mail με την αποχρωση της πουδρας που χρησιμοποιω τωρα για να μου προτεινουν αυτοι.α, εχεις παρει ρουζ απο εκει?ειναι γενικα ευχρηστα που ειναι σε σκονη?

Eχει και δείγματα (σε μικρές συσκευασίες) που μπορείς να αγοράσεις.

Εαν ψωνίσεις κάτι άλλο

μπορείς να πάρεις και τα σετάκια με τα δείγματα.

Την "σκόνη" θα την συνηθίζεις. :wink:

Εμένα στην αρχή δεν με πολυ-βόλευε,

αλλά τώρα πια δεν έχω πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Μήπως το έχει πάρει http://www.iherb.com/Childlife-Essentials-Echinacea-Natural-Orange-Flavor-1-fl-oz-29-6-ml/14409 καμιά μανούλα; Είναι αποτελεσματικό;

Το συγκεκριμένο δεν το έχω πάρει, αλλά καλό μου φαίνεται.

Εγώ έδινα στην μεγάλη μου κόρη εχινάκεια

όταν πέρναγε κάποια ίωση.

Η ομοιοπαθητικός παιδίατρός μας έδινε επίσης

να κάνουμε και spray propolis

Μήπως το έχει πάρει http://www.iherb.com/Childlife-Essentials-Echinacea-Natural-Orange-Flavor-1-fl-oz-29-6-ml/14409 καμιά μανούλα; Είναι αποτελεσματικό;

Δεν εχω παρει το συγκεκριμενο αλλα τις εδινα οταν κατι τη γυροφερνε ή οταν καποιος απο εμας ηταν αρρωστος νομιζω πως κανει δουλεια.Αν βρω πιο επαιρνα θα παραθεσω λινκ

Και επειδη εχω καιρο να γραψω καλο φθινοπωρο κοριτσια!!!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Υπάρχει καμιά "φυσική" λύση

για να μην τρώει τα νύχια της η μεγάλη μου κόρη??? :roll::roll::roll:

Ξέρω οτι υπάρχουν κάτι ειδικά μανό που πικρίζουν

τα οποία θα είναι σίγουρα μεσ' την χημικούρα!

Διαφημίσεις

Υπάρχει καμιά "φυσική" λύση

για να μην τρώει τα νύχια της η μεγάλη μου κόρη??? :roll::roll::roll:

Ξέρω οτι υπάρχουν κάτι ειδικά μανό που πικρίζουν

τα οποία θα είναι σίγουρα μεσ' την χημικούρα!

Ρώτα καμιά γιαγιά, κάτι έκαναν οι παλιές αλλά δεν είμαι σίγουρη..

κινίνο? και πως δεν ξέρω..

επίσης το καλύτερο είναι η ψυχολογία..

να βρεις έναν τρόπο που θα την πείσει !!!!! :-)

που φαντάζομαι έχεις προσπαθήσει βέβαια...

είναι τα άτιμα πεισματάρικα !!!!!!!!

Καλή επιτυχία !

Ρώτα καμιά γιαγιά, κάτι έκαναν οι παλιές αλλά δεν είμαι σίγουρη..

κινίνο? και πως δεν ξέρω..

επίσης το καλύτερο είναι η ψυχολογία..

να βρεις έναν τρόπο που θα την πείσει !!!!! :-)

που φαντάζομαι έχεις προσπαθήσει βέβαια...

είναι τα άτιμα πεισματάρικα !!!!!!!!

Καλή επιτυχία !

Ασε...

τον παππού που ρώτησα μου είπε

να της βάλω στα νύχια "ιώδιο". :shock:

Και θυμήθηκα που βάζαμε ιώδιο στο νερό του γάτου

που ήταν άρρωστος...

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει ???? :?

Να σταματησεις να ασχολεισαι ξεχνα το εντελως για λιγο, και θα δεις που θα το κοψει, ετσι ειχε κανε η δικη μου τουλαχιστον.... οταν σταματησα το μπιρι μπιρι και δεν εδινα καμια σημασια το εκοψε...

eNeap2.pngNziDp2.png

Ασε...

τον παππού που ρώτησα μου είπε

να της βάλω στα νύχια "ιώδιο". :shock:

Και θυμήθηκα που βάζαμε ιώδιο στο νερό του γάτου

που ήταν άρρωστος...

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει ???? :?

Ο γιος μου έτρωγε τα νύχια του μέχρι που έπαθε γαστρεντερίτιδα (με τα γνωστά υπέροχα συμπτώματα) και του είπα οτι το έπαθε επειδή έτρωγε τα νύχια του & απο τότε τέλος!!! Πολύ παιδαγωγικό, το ξέρω, αλλά έπιασε.

Προφανώς δε σου συστήνω να βρεις τρόπο να πάθει το παιδί γαστρεντερίτιδα αλλά αν χτύπα ξύλο βγάλει ένα σπυράκι, το πιάσει βήχας, κολλήσει ψείρες κλπ, πες οτι είναι απο τα νύχια (τι λέω νυχτιάτικα θα με μαζέψουνε). Α, & τότε ήταν 5 χρονών, αν το παιδί σου είναι 12 δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία το κόλπο ;)

Πάντως & εγώ τα έτρωγα μέχρι τα 15 που έπαθα μόλυνση στα χέρια (σταφυλόκοκκο) απο το μασούλημα & φοβήθηκα μην το ξαναπάθω. Πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε εμείς...

Προφανώς δε σου συστήνω να βρεις τρόπο να πάθει το παιδί γαστρεντερίτιδα αλλά αν χτύπα ξύλο βγάλει ένα σπυράκι, το πιάσει βήχας, κολλήσει ψείρες κλπ, πες οτι είναι απο τα νύχια (τι λέω νυχτιάτικα θα με μαζέψουνε)...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ψάχνω εδώ και καιρό δοχείο για το φαγητό του για το σχολείο να μην "τρέχει" δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από τα δοχεία του klean kanteen.

Βρήκε η μαμά μου σε ένα συνοικιακό μαγαζί ένα που κλείνει σωστά και μπορεί και το παιδί να το ανοίξει, είναι πολύ φθηνό 3-5€ και λέει inox.

Δηλαδή ανοξείδωτο ?

Είναι οκ ? πόσο καλή ποιότητα μπορεί να είναι κάτι τόσο φθηνό ?

Υπάρχουν πολλές ποιότητες ανοξείδωτου? εννοεί κάτι άλλο?

Έχω συνηθίσει τα ακριβά και "φοβάμαι" τα φθηνά....

Ψάχνω εδώ και καιρό δοχείο για το φαγητό του για το σχολείο να μην "τρέχει" δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από τα δοχεία του klean kanteen.

Βρήκε η μαμά μου σε ένα συνοικιακό μαγαζί ένα που κλείνει σωστά και μπορεί και το παιδί να το ανοίξει, είναι πολύ φθηνό 3-5? και λέει inox.

Δηλαδή ανοξείδωτο ?

Είναι οκ ? πόσο καλή ποιότητα μπορεί να είναι κάτι τόσο φθηνό ?

Υπάρχουν πολλές ποιότητες ανοξείδωτου? εννοεί κάτι άλλο?

Έχω συνηθίσει τα ακριβά και "φοβάμαι" τα φθηνά....

Υπάρχει κι αυτο http://www.sunnyside.gr/nea_proioda/baby_accessories/goodbyn_bynto_doxeio_fagitou_bpa_free_slate.html που εχει καπάκι και δε χύνεται τίποτα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβό.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Μπαμπουράκι δυστυχώς ναι, υπάρχουνε και κακής ποιότητας ανοξείδωτα.

Πήρε μια φίλη μου διάφορα δοχειάκια πολύ φθηνά από μια λαϊκή και μετά από λίγο καιρό μαυρίσανε!

Πολύ ακριβό όμως αυτό που βάλατε πιο πάνω και είναι και πλαστικό, πάρε καλύτερα καλής ποιότητος ανοξείδωτο.

Τι του βάζεις και χύνεται;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Υπάρχει κι αυτο http://www.sunnyside.gr/nea_proioda/baby_accessories/goodbyn_bynto_doxeio_fagitou_bpa_free_slate.html που εχει καπάκι και δε χύνεται τίποτα αλλα ειναι πολυ πιο ακριβό.

Σ΄ευχαριστώ

Δεν είναι και τόσο ακριβό σε σχέση με τα Little Acorns.

αλλά είναι πλαστικό, καλή ποιότητα αλλά πλαστικό προτιμώ τα Little Acorns

που έχω ήδη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...