Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

χεχε, οποτε ειμαστε καλυμμενοι! Δυσευρετο παντως!

Επισης εχει ενδιαφερον και το μαγαζι που λεει παρακατω στη σελιδα

2. Waldorf-Shop -Μιχάλης Τζιγκοτζίδης, Δραγατσανίου 6, εντός σταοάς Πλατεία Κλαυθμώνος Τηλ. 210 3311324

εψαξα πληροφοριες γιαυτο και βρηκα "Οικολογικά φυσικά υλικά, Παιχνίδια για παιδιά, Παιδαδωγικό υλικό, Χειροτεχνίες. Βιβλία (Παιδαγωγική - Τέχνη - Φιλοσοφία - Επιστήμη, Χρωματοπωλεία, Εσώρουχα παιδικά)."

αλλα ποιος τρεχει στην πλ. Καυθμωνος...

Ειδικά από εδώ που είμαι εγώ, δεν βολεύει καθόλου! :lol::lol:

βρήκα μια κόλλα για χειροτεχνίες που είχα πάρει παλιότερα, βλέπω έχουν και κηρομπογιές και δαχτυλομπογιές... αν έχετε και τίποτε άλλο υπόψη, ευπρόσδεκτο!

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια, εσείς που μοιράζεστε το κρεβάτι σας με τα μικρά σας μέχρι ποια ηλικία θα πάει αυτή η βαλίτσα? Ετοιμάζω το δεύτερο και σκέφτομαι που θα χωρέσουμε όλοι.. προσπαθώ να σκεφτώ κάποια λύση αλλά δε μου βγαίνει η διαρρύθμιση ... Πως θα λειτουργήσει το σύστημα με τα δυο παιδιά που το ένα θα ξυπνάει το άλλο και θα θέλουν και τα δύο γάλα ?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Θα κάνεις tandem nursing? Μεγάλο κουράγιο το χεις!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κοιμάμαι και με τα δύο γιατί ο μεγάλος δεν ξυπνάει με τίποτα, μια φορά να σκεφτείς χτυπούσε ο συναγερμός του σπιτιού στις 3 τα ξημερώματα και αυτός δεν πήρε καν χαμπάρι!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

χεχε, οποτε ειμαστε καλυμμενοι! Δυσευρετο παντως!

Επισης εχει ενδιαφερον και το μαγαζι που λεει παρακατω στη σελιδα

2. Waldorf-Shop -Μιχάλης Τζιγκοτζίδης, Δραγατσανίου 6, εντός σταοάς Πλατεία Κλαυθμώνος Τηλ. 210 3311324

εψαξα πληροφοριες γιαυτο και βρηκα "Οικολογικά φυσικά υλικά, Παιχνίδια για παιδιά, Παιδαδωγικό υλικό, Χειροτεχνίες. Βιβλία (Παιδαγωγική - Τέχνη - Φιλοσοφία - Επιστήμη, Χρωματοπωλεία, Εσώρουχα παιδικά)."

αλλα ποιος τρεχει στην πλ. Καυθμωνος...

Πρέπει να είναι μέσα στην στοά που είναι και η επιθεώρηση εργασίας. Αν είναι αυτό, το είχα ανακαλύψει τυχαία κι εγώ όταν έτρεχα με την δουλειά μου. Δεν το πιάνει το μάτι σου καθόλου. Αύριο έλεγα να κατέβω κέντρο και θα περάσω από εκεί να το τσεκάρω, γιατί είναι στον δρόμο μου.

Βρε κορίτσια, εσείς που μοιράζεστε το κρεβάτι σας με τα μικρά σας μέχρι ποια ηλικία θα πάει αυτή η βαλίτσα? Ετοιμάζω το δεύτερο και σκέφτομαι που θα χωρέσουμε όλοι.. προσπαθώ να σκεφτώ κάποια λύση αλλά δε μου βγαίνει η διαρρύθμιση ... Πως θα λειτουργήσει το σύστημα με τα δυο παιδιά που το ένα θα ξυπνάει το άλλο και θα θέλουν και τα δύο γάλα ?

Κάποιος βλέπω να μετακομίζει...και δε νομίζω ότι θα είναι κάποιο από τα παιδιά... :lol: Συγνώμη που γελάω, αλλά μου θύμισες τα δικά μας!

Συστήνω αυτό το βιβλίο αν ενδιαφέρεσαι να μείνεις με τον άντρα σου στο κρεβάτι σας. Εγώ το χρησιμοποίησα τώρα το καλοκαίρι που πλέον ήθελα να επιστρέψει στη συζυγική κλίνη, με επιτυχία. Και κατάφερα να πάω και την μικρή στην κούνια, πάντα χωρίς κλάματα. Όπως και να χει θα σε βοηθήσει πολύ με τις τεχνικές. Η συγραφέας παδιαγωγός, μαμά 4, τα οποία έχει θηλάσει πέραν του χρόνου και co-sleeper. Δεν θα βρεις βιβλίο να σε καταλαβαίνει καλύτερα! :P

http://www.bookdepository.co.uk/No-cry-Sleep-Solution-Foreword-by-William-Sears-MD-Elizabeth-Pantley/9780071381390

Kt0tp2.png NaAfp3.png

@dari: δες εδώ http://www.4shared.com/office/Md7xOqlk/The_No-Cry_Sleep_Solution.html

Αλλιώς το έχω σε pdf και μπορώ να σου το στείλω αν θέλεις (νεραϊδομαμά δεν ήξερα ότι το έψαχνες..... :( )

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Θα κάνεις tandem nursing? Μεγάλο κουράγιο το χεις!

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κοιμάμαι και με τα δύο γιατί ο μεγάλος δεν ξυπνάει με τίποτα, μια φορά να σκεφτείς χτυπούσε ο συναγερμός του σπιτιού στις 3 τα ξημερώματα και αυτός δεν πήρε καν χαμπάρι!

έτσι λέω... τώρα τι θα προκύψει δεν ξέρω πάντως ο μεγάλος δε βλέπω να το αποχωρίζεται το στήθος γρήγορα....;)

Κάποιος βλέπω να μετακομίζει...και δε νομίζω ότι θα είναι κάποιο από τα παιδιά... :lol: Συγνώμη που γελάω' date=' αλλά μου θύμισες τα δικά μας!

Συστήνω αυτό το βιβλίο αν ενδιαφέρεσαι να μείνεις με τον άντρα σου στο κρεβάτι σας. Εγώ το χρησιμοποίησα τώρα το καλοκαίρι που πλέον ήθελα να επιστρέψει στη συζυγική κλίνη, με επιτυχία. Και κατάφερα να πάω και την μικρή στην κούνια, πάντα χωρίς κλάματα. Όπως και να χει θα σε βοηθήσει πολύ με τις τεχνικές. Η συγραφέας παδιαγωγός, μαμά 4, τα οποία έχει θηλάσει πέραν του χρόνου και co-sleeper. Δεν θα βρεις βιβλίο να σε καταλαβαίνει καλύτερα! :P

http://www.bookdepository.co.uk/No-cry-Sleep-Solution-Foreword-by-William-Sears-MD-Elizabeth-Pantley/9780071381390[/quote']

ο άντρας μου δεν θέλει να μετακομίσει αλλά και να ήθελε δε νομίζω οτι θα χωρέσει στο κρεβατάκι winney που είχαμε πάρει για το μικρό :lol:

@dari: δες εδώ http://www.4shared.com/office/Md7xOqlk/The_No-Cry_Sleep_Solution.html

Αλλιώς το έχω σε pdf και μπορώ να σου το στείλω αν θέλεις (νεραϊδομαμά δεν ήξερα ότι το έψαχνες..... :( )

αν μπορείς να μου το στείλεις σε pdf θα το προτιμούσα για να μην κάνω εγγραφές κλπ... σου στέλνω πμ το μαιλ μου...

Ευχαριστώ κορίτσια ;)

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Κραγιόν από παντζάρι. Ενδιαφέρον φαίνεται.

http://blog.ecoetsy.com/2011/07/eco-tutorial-blush-flush-natural-cheek-lip-stain/html

Επίσης επισκέφτηκα το μαγαζάκι στην Δραγατσανίου. Τελικά είναι αυτό που είχα σταμπάρει.

Πουλάει και χρώματα της auro για όποιον ενδιαφέρεται και εξυπηρετεί το κέντρο καλύτερα.

Είναι πολύ μικρό μαγαζάκι και αρκετά τσιμπημένες οι τιμές αλλά με ενδιαφέροντα προιόντα και αρκετά βιβλία το 90% των οποίων είναι αγγλικά.

Εγώ πήρα στην μεγάλη ένα σετ κηρομπογιές από κερηθρα και πλαστελίνες από ίδιο υλικό. Το καθένα είχε 8 ευρώ, αλλά με διαβεβαίωσε ότι και να το φάει δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.

Έχει παιχνίδια ξύλινα, πολύ ωραία, αλλά αρκετά ακριβά. Όπως και να χει αξίζει μία επίσκεψη αν περνάτε από την περιοχή και προσωπικά σίγουρα θα ξαναπάω, γιατί μου είπε ότι θα φέρει και άλλα πράγματα από Σεπτέμβρη σχετικά με χειροτεχνίες.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ο άντρας μου δεν θέλει να μετακομίσει αλλά και να ήθελε δε νομίζω οτι θα χωρέσει στο κρεβατάκι winney που είχαμε πάρει για το μικρό :lol:

Αχ κι εμείς δεν θέλαμε την μετακόμιση αλλά έγινε χωρίς να το καταλάβουμε. Ξεκίνησε με πολύ ύπνο στον καναπέ και κατέληξε στο να φτιάξει κρεβάτι για την μεγάλη το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος και χρησιμοποιούσε μέχρι πρόσφατα. Ευτυχώς φαίνεται ότι επανήλθαμε οριστικά στις θέσεις μας ο καθένας. :D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Όπως και να χει αξίζει μία επίσκεψη αν περνάτε από την περιοχή και προσωπικά σίγουρα θα ξαναπάω' date=' γιατί μου είπε ότι θα φέρει και άλλα πράγματα από Σεπτέμβρη σχετικά με χειροτεχνίες.[/quote']

Θες να ρωτήσω αν έχουμε έκπτωση λόγω του σχολείου;

Ή, καλύτερα, να μου πεις τι θέλεις για να τα πάρουνε μαζί με την μεγάλη παραγγελία για τα υλικά χειροτεχνίας του σχολείου.

Εγώ έχω πάρει κηρομπογιές φυσικές και πλαστελίνη από το Πράσινο εδώ στο Ηράκλειο (τώρα Bioart), δεν θυμάμαι όμως τιμές, θα πω στον άντρα μου να κοιτάξει αύριο που θα πάει και θα σου πω.

Διαφημίσεις

Θες να ρωτήσω αν έχουμε έκπτωση λόγω του σχολείου;

Ή, καλύτερα, να μου πεις τι θέλεις για να τα πάρουνε μαζί με την μεγάλη παραγγελία για τα υλικά χειροτεχνίας του σχολείου.

Εγώ έχω πάρει κηρομπογιές φυσικές και πλαστελίνη από το Πράσινο εδώ στο Ηράκλειο (τώρα Bioart), δεν θυμάμαι όμως τιμές, θα πω στον άντρα μου να κοιτάξει αύριο που θα πάει και θα σου πω.

Για μάθε τιμές και πες μας. Ευχαριστώ!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κραγιόν από παντζάρι. Ενδιαφέρον φαίνεται.

http://blog.ecoetsy.com/2011/07/eco-tutorial-blush-flush-natural-cheek-lip-stain/html

Πατζαροκραγιόν! Τέλειο!

KΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Kαι κακάο σκόνη για μπρονζέ αποτέλεσμα σε σκιά και σε ρουζ!

Δεν θα το πιστέψεις:

Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να ψωνίσω κάτι απο το etsy...

Ολο το γυρω-φέρνω....

Δεν θυμάμαι, πόσα έξοδα αποστολής έχει;

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι:

Ήμουν τις προάλλες σε ένα γνωστό εμπορικό κέντρο

το οποίο είχε ένα Fresh-line κατάστημα

και πιο πολύ απο περιέργεια, είπα να μπω.

(είναι δελεαστικά τα άτιμα τα σαπούνια τους!)

Με έπιασε λοιπόν που λέτε η πωλήτρια

στο μπούρου-μπούρου και στο ατελείωτο ψηστήρι:

Οτι στα καλλυντικά τους ΔΕΝ χρησιμοποιούν επικίνδυνα συστατικά

οτι είναι όλα αγνά κλπ κλπ κλπ

Η αλήθεια είναι οτι με επηρρέασε κάπως

και είπα να μπω στο site τους στο οποίο είδα οτι όντως τα αναφέρει αναλυτικά

http://www.freshline.gr/index_gr.html#/gr/?pg=ingredients&option=5&parent=41

(δείτε στην γραμμή κάτω-κάτω που "τρέχει")

Και αναρωτιέμαι τελικά:

Mήπως έχουν βελτιωθεί;

Δεν μπορεί να λένε ψέματα και να εκτίθονται.......

Πέρα απο τα fragrance που ίσως να χρησιμοποιούν

μήπως είναι αγνά τα υπόλοιπα συστατικά τους;

Ξέρει καμιά σας κάτι παραπάνω;

Δεν θυμάμαι, πόσα έξοδα αποστολής έχει;

O κάθε πωλητής έχει διαφορετικά έξοδα αποστολής! Στείλε μήνυμα για διευκρινίσεις πριν αγοράσεις.

Πέρα απο τα fragrance που ίσως να χρησιμοποιούν

μήπως είναι αγνά τα υπόλοιπα συστατικά τους;

Δεν είναι και τόσο αγνά. Ένα σαπουνάκι για δώρο πήρα κάποτε και μου έδωσαν και μια κρέμα χεριών. Όταν κοίταξα τα συστατικά της στο skindeep είδα ότι είχε αρκετούτσικη χημεία.

it's never too late to start all over again

Δεν είναι και τόσο αγνά. Ένα σαπουνάκι για δώρο πήρα κάποτε και μου έδωσαν και μια κρέμα χεριών. Όταν κοίταξα τα συστατικά της στο skindeep είδα ότι είχε αρκετούτσικη χημεία.

Η αλήθεια είναι οτι εκεί στο μαγαζί

κοίταξα μόνο για τα "κραυγαλέα" -τα επικίνδυνα χημικά

(τα οποία και αναφέρουν οτι δεν περιέχονται)

Για τα υπόλοιπα μόνο εαν αγοράσουμε και τα τσεκάρουμε ένα-ένα

με το cosmeticdatabase θα είμαστε σίγουροι.

Ετσι απέξω,

ομολογώ οτι εγώ προσωπικά δεν τα θυμάμαι....:(

Δεν μου φάνηκαν πάντως και τόσο χάλια τα σαπουνάκια που είδα...

γιαυτό λέω μήπως και τα βελτίωσαν.

Εμείς πήραμε από εδώ, μαζί με τα έπιπλα για το δωμάτιο του μικρού:

http://www.onlygreen.gr/

Στο site έχει μόνο τα βρεφικά, αλλά εμάς μας έφερε από Γερμανία και παιδικό στρώμα και διπλό για μας, καθώς και καλύμματα από μαλλί και σεντονάκια, πολύ καλή κυρία και εξυπηρετική! :D

Εγώ από εκεί περιμένω εδώ και ένα χρόνο μια απάντηση για το αν μπορώ να πληρώσω με κάρτα με άτοκες δόσεις.

Μόνο εξυπηρετική δεν μου φάνηκε... :-(

κοριτσια να κανω μια ερωτηση

το cosmeticdatabase αν βαλεις την βαζελινη σου βγαζει οκαποιες που ειναι αθωες, ενω εγω ξερω οτι ολες ειναι απο πετρελειοπαραγωγα ή κανω λαθος????

Παίζει ο βαθμός επικινδυνότητας ανάλογα με την επεξεργασία της πρώτης ύλης. Καλύτερα να τσεκάρεις συστατικά παρά προϊόντα. Τώρα η βαζελίνη είναι πολύ αμφιλεγόμενη, άλλοι λένε ότι κάνει κακό, άλλοι ότι δεν κάνει ούτε κακό ούτε καλό, και άλλοι ότι δημιουργεί ένα φιλμ πάνω στο δέρμα που δεν πάει παραμέσα αλλά μένει εκεί, οπότε είναι αδύνατον να ενυδατώνει... τρέχα γύρευε.

Γενικώς έχει διακυμάνσεις το cosmeticdatabase, μπορεί να αναζητήσεις, ας πούμε, κάποιο αιθέριο έλαιο και να στο βγάλει με τεράστια επικινδυνότητα λόγω π.χ. πιθανότητας αλλεργίας, και να βάλεις κάτι τελείως χημικό και προς μεγάλη σου έκπληξη να είναι αθώο.

Κορίτσια έχω φάει μεγάλη περιέργεια με τα fresh-line.

Πήρα τελικά ένα σαπουνάκι για λούσιμο

(θεωρώ οτι τα στερεά σαπούνια είναι 100% αγνά)

και σύντομα θα σας παραθέσω τα συστατικά

να τα μελετήσουμε.

ΥΓ: Πρώτη εντύπωση: ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ τα προιόντα τους!!

Ένα μικρό σαπουνάκι για λούσιμο 12 ευρώ! :shock:

ΥΓ: Πρώτη εντύπωση: ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ τα προιόντα τους!!

Ένα μικρό σαπουνάκι για λούσιμο 12 ευρώ! :shock:

Και ποιος ο λόγος να δώσεις 12 Ευρώ για ένα σαπουνάκι;

Αν θες να υποστηρίξεις τα ελληνικά προϊόντα έχει και το Ροζμαρίνο σαπουνάκι για λούσιμο στο ένα τρίτο της τιμής και είναι σίγουρα αγνό.

Εμένα πάντως το Fresh Line με απωθεί μόνο και μόνο από τις έντονες μυρωδιές που έχουνε πολλά από τα προϊόντα τους καθώς και τα έντονα χρώματα.

Δεν γίνεται, κάτι χήμικο θα παίζει, τα φυσικά προϊόντα ποτέ δεν μυρίζουνε τόσο έντονα.

Δεν γίνεται, κάτι χήμικο θα παίζει, τα φυσικά προϊόντα ποτέ δεν μυρίζουνε τόσο έντονα.

Ένα μόνο θα σας πω. Εθεάθη (είδα) στα εγκαίνια κάποιου μαγαζιού της εταιρείας επιχειρηματίας που κατασκευάζει απορρυπαντικά. Οι κακές γλώσσες μίλησαν για τα υπολείμματα των απορρυπαντικών, αυτών που βρίσκονται στον πάτο των καζανιών στο τέλος της παραγωγής. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, μπορεί να είναι τραβηγμένο μπορεί και όχι, αλλά και μόνο που το άκουσα... μπρρρρρρρρ!

Και ποιος ο λόγος να δώσεις 12 Ευρώ για ένα σαπουνάκι;

Αν θες να υποστηρίξεις τα ελληνικά προϊόντα έχει και το Ροζμαρίνο σαπουνάκι για λούσιμο στο ένα τρίτο της τιμής και είναι σίγουρα αγνό.

Εμένα πάντως το Fresh Line με απωθεί μόνο και μόνο από τις έντονες μυρωδιές που έχουνε πολλά από τα προϊόντα τους καθώς και τα έντονα χρώμα

Σε αυτό έχεις δίκιο!

Απο αυτά που είδα έχει parfum.

Θα σας πω.

Συμφωνώ για το rosmarino.

Mε χαλάει όμως που δεν στέλνει απόδειξη.

(ένας λόγος που προσπαθώ να μειώσω τις αγορές

απο το εξωτερικό-Ενα σωρό αποδείξεις χάσαμε! )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...