Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Για μένα αντιλιακό πήρα αυτό από το iherb:

KineSys Inc., Alcohol-Free Spray Sunscreen, SPF 30, Mango Scent, 1 fl oz (30 ml) (δεν το έχω δοκιμάσει θα σας πω όταν έρθει, εχτές το παρήγγειλα

ήθελα κάτι για μένα χωρίς να είναι στόκος αλλά όλα ήταν SPF30 οπότε διάλεξα αυτό που είναι τουλάχιστον σπρει, πόσο άσπρο να είναι?

Για το πρόσωπο έχω πάρει και έχω δοκιμάσει ήδη αυτό από το iherb: KineSys Inc., Sun Protection Stick, SPF 30, 0.26 oz

αυτό είναι πολύ βολικό γιατί είναι για το πρόσωπο, στικ, δεν ασπρίζει καθόλου, είναι μια σταλιά για την τσάντα και τόσο βολικό στο άπλωμα αλλά είναι για την παραλία

δηλαδή αν το βάλω το πρωί για να το φοράω όλη μέρα δεν απορροφάται, κολάει συνέχεια.

Δεν μπορώ να βαφτώ μετά από αυτό ! :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μένα αντιλιακό πήρα αυτό από το iherb:

KineSys Inc., Alcohol-Free Spray Sunscreen, SPF 30, Mango Scent, 1 fl oz (30 ml) (δεν το έχω δοκιμάσει θα σας πω όταν έρθει, εχτές το παρήγγειλα

ήθελα κάτι για μένα χωρίς να είναι στόκος αλλά όλα ήταν SPF30 οπότε διάλεξα αυτό που είναι τουλάχιστον σπρει, πόσο άσπρο να είναι?

Για το πρόσωπο έχω πάρει και έχω δοκιμάσει ήδη αυτό από το iherb: KineSys Inc., Sun Protection Stick, SPF 30, 0.26 oz

αυτό είναι πολύ βολικό γιατί είναι για το πρόσωπο, στικ, δεν ασπρίζει καθόλου, είναι μια σταλιά για την τσάντα και τόσο βολικό στο άπλωμα αλλά είναι για την παραλία

δηλαδή αν το βάλω το πρωί για να το φοράω όλη μέρα δεν απορροφάται, κολάει συνέχεια.

Δεν μπορώ να βαφτώ μετά από αυτό ! :-)

Τι γνωρίζω αυτή την αίσθηση, είναι πολύ άβολη, προς το παρόν χρησιμοποιώ κάποια αμιγώς φαρμακευτική , μέχρι να βρω κάτι καλύτερο!

----------------------

Απαντήστε και σε αυτή την ερώτηση μου' date=' μην ντρέπεστε!:lol:

:-)

Από το iherb έχω πάρει ένα τηγάνι, πολύ ωραίο αλλά μπέρδεψα το μέτρημα και ήταν τεράστιο. Έχει πολύ ωραία πράγματα και με καλές τιμές αλλά δεν μπορείς να ψωνίσεις γιατί τα περισσότερα είναι βαριά εκτός ορίου των 1814 γρ.

Το τηγάνι που λες το έχω πάρει και εγώ και ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω να μην μας πει κάποιος ότι έχει κάτι κακό !!!!!

Το cookshop νομίζω έχει πολύ καλά σκεύη αλλά ακριβά για μένα τουλάχιστον.

τι τηγάνι?link?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

:-)

Από το iherb έχω πάρει ένα τηγάνι, πολύ ωραίο αλλά μπέρδεψα το μέτρημα και ήταν τεράστιο. Έχει πολύ ωραία πράγματα και με καλές τιμές αλλά δεν μπορείς να ψωνίσεις γιατί τα περισσότερα είναι βαριά εκτός ορίου των 1814 γρ.

Το τηγάνι που λες το έχω πάρει και εγώ και ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω να μην μας πει κάποιος ότι έχει κάτι κακό !!!!!

Το cookshop νομίζω έχει πολύ καλά σκεύη αλλά ακριβά για μένα τουλάχιστον.

Και εγώ το ελπίζω, έχεις δίκιο, δεν θα τα έλεγα και οικονομικά τα προϊόντα τους, αλλά είναι απο τα καταστήματα που κάνω τις αγορές μου κυρίως σε περίοδο εκπτώσεων, τότε πήρα και το συγκεκριμένο τηγάνι!

Αυτή την δεδομένη στιγμή ψάχνω για ταψάκι πίτσας (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα ψησίματα), αρκετά ελαφρύ και με όχι μεγάλη διάμετρο, και φυσικά να είναι αντικολλητικό και χωρίς PTFE, θά ψάξω και στο iherb θα κοιτάξω και στο cookshop, μπας και βρώ κάτι!:)

----------------------

Και εγώ το ελπίζω' date=' έχεις δίκιο, δεν θα τα έλεγα και οικονομικά τα προϊόντα τους, αλλά είναι απο τα καταστήματα που κάνω τις αγορές μου κυρίως σε περίοδο εκπτώσεων, τότε πήρα και το συγκεκριμένο τηγάνι!

Αυτή την δεδομένη στιγμή ψάχνω για ταψάκι πίτσας (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα ψησίματα), αρκετά ελαφρύ και με όχι μεγάλη διάμετρο, και φυσικά να είναι αντικολλητικό και χωρίς PTFE, θάψω και στο iherb θα κοιτάξω και στο cookshop, μπας και βρώ κάτι!:)

άμα βρεις πες το !!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, εσείς που πηγαίνετε καιρό στις βιο-λαικές

να σας ρωτήσω κάτι:

Τι να προσέξουμε όταν ψωνίζουμε απο τις βιολογικές λαικές;

Ψωνίζουμε απο οποιονδήποτε παραγωγό "αβλεπεί";

Δηλαδή είναι όλα εγγυημένα εκεί

ή πρέπει να έχουμε το νου μας;

Τώρα το καλοκαίρι που είναι εως τις 7,30 με βολεύει

και πηγαίνω απευθείας μετά τη δουλειά,

σε αυτή του Παλαιού Φαλήρου.

Εχει και άνετο πάρκινγκ!!!

Διαφημίσεις

βρε Σοφάκι ξέρεις κάτι στην Ελλάδα που να είνια εγγυημένο???:confused:

Μια φορά μιλούσαν δύο παραγωγοί μεταξυ τους που ειχαν τους πάγκους τους απέναντι κ απο αυτα που έλεγαν εβγαλα το συμπερασμα ότι ο ένας εβγαζε πιστοποιητικο για τον άλλον για κάποια ποσότητα ....

Επίσης ένας παραγωγος που πουλουσε κερασια , πουλουσε κ μαρμελαδα την οποία έφτιαχνε ο ίδιος. Του λέω η μαρμελαδα είναι βιολογικη , κ μου λέει ναι , δηλαδή του λέω τι ζάχαρη χρησιμοποιείται κ μου λέει καστανή... :shock:

εγω καταρχην ρωτάω απο που είναι γιατι τι να τα κάνω τα βιολογικα κρεμμύδια αν ειναι δίπλα απο τον Ασωπό???

Το καλό εινια οτι οι περισσοτερες λαϊκες δεν ειναι μεγάλες οπότε κάνοντας μία βόλτα πάνω κάτω τα βλέπεις όλα κ ξεχωρίσεςει ποια προϊοντα μπορει να είναι πιο αγνά.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Κορίτσια, εσείς που πηγαίνετε καιρό στις βιο-λαικές

να σας ρωτήσω κάτι:

Τι να προσέξουμε όταν ψωνίζουμε απο τις βιολογικές λαικές;

Ψωνίζουμε απο οποιονδήποτε παραγωγό "αβλεπεί";

Δηλαδή είναι όλα εγγυημένα εκεί

ή πρέπει να έχουμε το νου μας;

Τώρα το καλοκαίρι που είναι εως τις 7,30 με βολεύει

και πηγαίνω απευθείας μετά τη δουλειά,

σε αυτή του Παλαιού Φαλήρου.

Εχει και άνετο πάρκινγκ!!!

Για μενα εχει σημασια η προελευση των προιοντων για το νερο της περιοχης. Πχ δε ψωνιζω ποτε απο Μαραθωνα. Επισης τα αβγα απο κοτες ελευθερας βοσκης. Και το αλλο που κοιταω να ειναι οσο το δυνατο μικροτερα σε μεγεθος και λιγοτερο συμμετρικα. Ακομα και σε αυτη τη λαικη βλεπεις τεραστια ή και συμμετρικα καροτα κλπ. Βεβαια μερικες φορες ειναι η ποικιλια ετσι (πχ υπαρχει ποικιλια ντοματας νομιζω που ηταν πολυ μεγαλη). Πιστοποιητικο δεν εχω ψαξει ποτε..

camouflage τι γνωρίζεις για το Μαραθωνα ?

άσχετο αλλα βάζω και αυτο το λινκ που το βρήκα ενδιαφέρον

http://oikogiorti.hweb.gr/

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

camouflage τι γνωρίζεις για το Μαραθωνα ?

άσχετο αλλα βάζω και αυτο το λινκ που το βρήκα ενδιαφέρον

http://oikogiorti.hweb.gr/

τα νερα εκει (και γενικοτερα στην Αν. Αττικη) ειναι τοσο μολυσμενα οσο και της Βοιωτιας

http://www.inout.gr/showthread.php?t=16706

http://www.newstoday.gr/article/40388/ena-eglema-horis-telos

Διαφημίσεις

Τι γνωρίζω αυτή την αίσθηση' date=' είναι πολύ άβολη, προς το παρόν χρησιμοποιώ κάποια αμιγώς φαρμακευτική , μέχρι να βρω κάτι καλύτερο![/quote']

Μόλις σήμερα παρέλαβα αυτό το παδικό αντηλιακό. Έχει πολύ καλές κριτικές. Το δοκίμασα στον μικρό και δεν είναι στόκος. Απλώνεται εύκολα.

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τα αντηλιακά της Jason; Θέλω να πάρω αυτό για το πρόσωπο και αυτό για το σώμα.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Μόλις σήμερα παρέλαβα αυτό το παιδικό αντηλιακό. Έχει πολύ καλές κριτικές. Το δοκίμασα στον μικρό και δεν είναι στόκος. Απλώνεται εύκολα.

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τα αντηλιακά της Jason; Θέλω να πάρω αυτό για το πρόσωπο και αυτό για το σώμα.

'Εχει και aloe vera, καλό μου ακούγεται!:) Ευχαριστώ!

Απο τι ηλικία φοράμε αντηλιακό στα βρέφη/παιδιά;

Δεν εκθέτουμε ένα παιδί φυσικά στον ήλιο χωρίς προστασία, πόσο μάλλον ένα βρέφος, αλλά υπάρχουν περιοχές που μπορεί να δημιουργείται αντανάκλαση και να είναι αναπόφευκτο, τότε τι κάνουμε;

Επίσης, είχα διαβάσει πως δεν επιλέγουμε πολύ υψηλό δείκτη προστασίας 50 και πάνω, γιατί περιέχουν χημικά συστατικά, έτσι είναι;

Δεν τα γνωρίζω τα Jason,:oops: Καλέ κάντε λίγο κράτει, με βομβαρδίζεται συνέχεια με καινούργια προϊόντα, τι να πρωτοπάρω πια δεν ξέρω!:-P

----------------------

Αυτα τα τηγανια ειναι φοβερα!

Εχετε να μου προτεινετε τηγανι με σχαρα?

Μπαμπουράκι, νομίζω πως βρήκα αυτό που έψαχνα, αν και η διάμετρος είναι κάπως μεγαλύτερη απο αυτό που με βολεύει!

http://www.amazon.co.uk/Greenpan-Dubai-Ovenware-62135-005-0-Pizza/dp/B004RLXZGO/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1340389629&sr=1-1

Labrinoula, υπάρχει αυτό

http://www.gracioushome.com/images/extras/5043879_xe01.jpg

και αυτό, αν σε ενδιαφέρει γκριλ τηγάνι επίσης

http://canadiancareergal.blogspot.gr/2011/07/get-your-grill-on.html

είναι της ίδιας εταιρείας με το τηγάνι.

----------------------

Καλημέρα! Θα ήθελα πληρόφορίες από τις πιο έμπειρες του forum! Θέλω αντικουνουπικό για τα παιδιά (ηλικίες 6, 3 και βρέφος).. Νομίζω ότι στα βρέφη δεν επιτρέπεται να βάζουμε κάτι παρά μόνο λίγο στα ρούχα.. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο; Ευχαριστώ!!!

βρε Σοφάκι ξέρεις κάτι στην Ελλάδα που να είνια εγγυημένο???:confused:

Μια φορά μιλούσαν δύο παραγωγοί μεταξυ τους που ειχαν τους πάγκους τους απέναντι κ απο αυτα που έλεγαν εβγαλα το συμπερασμα ότι ο ένας εβγαζε πιστοποιητικο για τον άλλον για κάποια ποσότητα ....

Επίσης ένας παραγωγος που πουλουσε κερασια , πουλουσε κ μαρμελαδα την οποία έφτιαχνε ο ίδιος. Του λέω η μαρμελαδα είναι βιολογικη , κ μου λέει ναι , δηλαδή του λέω τι ζάχαρη χρησιμοποιείται κ μου λέει καστανή... :shock:

εγω καταρχην ρωτάω απο που είναι γιατι τι να τα κάνω τα βιολογικα κρεμμύδια αν ειναι δίπλα απο τον Ασωπό???

Το καλό εινια οτι οι περισσοτερες λαϊκες δεν ειναι μεγάλες οπότε κάνοντας μία βόλτα πάνω κάτω τα βλέπεις όλα κ ξεχωρίσεςει ποια προϊοντα μπορει να είναι πιο αγνά.

Για μενα εχει σημασια η προελευση των προιοντων για το νερο της περιοχης. Πχ δε ψωνιζω ποτε απο Μαραθωνα. Επισης τα αβγα απο κοτες ελευθερας βοσκης. Και το αλλο που κοιταω να ειναι οσο το δυνατο μικροτερα σε μεγεθος και λιγοτερο συμμετρικα. Ακομα και σε αυτη τη λαικη βλεπεις τεραστια ή και συμμετρικα καροτα κλπ. Βεβαια μερικες φορες ειναι η ποικιλια ετσι (πχ υπαρχει ποικιλια ντοματας νομιζω που ηταν πολυ μεγαλη). Πιστοποιητικο δεν εχω ψαξει ποτε..

τα νερα εκει (και γενικοτερα στην Αν. Αττικη) ειναι τοσο μολυσμενα οσο και της Βοιωτιας

http://www.inout.gr/showthread.php?t=16706

http://www.newstoday.gr/article/40388/ena-eglema-horis-telos

Πιστοποιητικά δεν είδα κανέναν να έχει.....

Για την προέλευση συμφωνώ.

Γενικώς προτιμώ τα Κρητικά.

Για τον Μαραθώνα δεν το ήξερα και έχω ψωνίσει καρότα, πατάτες και ρόκα

Καλημέρα! Θα ήθελα πληρόφορίες από τις πιο έμπειρες του forum! Θέλω αντικουνουπικό για τα παιδιά (ηλικίες 6, 3 και βρέφος).. Νομίζω ότι στα βρέφη δεν επιτρέπεται να βάζουμε κάτι παρά μόνο λίγο στα ρούχα.. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο; Ευχαριστώ!!!

Στο βρεφάκι εγώ έβαζα κουνουπιέρα μόνο

.

Στα μεγαλύτερα

http://www.iherb.com/Badger-Company-Anti-Bug-Balm-Citronella-Rosemary-2-oz-56-g/18401

ή

http://www.iherb.com/Badger-Company-Organic-Anti-Bug-Shake-Spray-4-fl-oz-118-3-ml/34626

Καλημέρα!Και εγώ με το βρέφος προσπαθώ να την βγάλω μόνο με την κουνουπιέρα, στο κρεβάτι , στο παρκοκρέβατο και στο καρότσι.

Υπάρχουν και αυτά τα τσιρότα GREEN BABY - Mosquito Patch

http://www.sunnyside.gr/ola_gia_ti_mama/sanitation/green_baby_mosquito_patches.html

Περιγραφή:

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, καθώς χάρη στη χρήση του τσιρότου, οι εντομοαπωθητικές ουσίες δε χρειάζεται να εφαρμόζονται απ' ευθείας στο δέρμα.

Απαλλαγμένα από την επικίνδυνη ενομοαπωθητική ουσία DEET (βλ. πληροφορίες), με πολύ απλή εφαρμογή (το πιέζετε και το κολλάτε), αυτά τα τσιρότα είναι ένα πατενταρισμένο σύστημα, το οποίο αποτελείται από ένα μικρό αυτοκόλλητο διπλής όψεως από αφρώδες υλικό, μέσα στο οποίο εμπεριέχονται μικροκάψουλες με εντομοαπωθητικά αιθέρια έλαια citronella, ευκαλύπτου και citidora, καθώς και εκχυλίσματα άργιας ντομάτας, και lemon eucalyptus. Τα φυτικά αυτά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται από την εποχή του Μεσαίωνα και είναι από τα πλέον αποτελεσματικά φυσικά εκχυλίσματα, γνωστά για την ενομοαπωθητική τους δράση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για ψεκάσματα και επαλείψεις, αυτα τα τσιρότα είναι ένα φυσικό αντικουνουπικό με δράση μέχρι και δέκα ώρες.

Τέλειο για τα βρέφη και για εσάς!

Αν και δεν είναι απαραίτητη η τοποθέτηση απ' ευθείας πάνω στο δέρμα του βρέφους, (μπορείτε να το κολλήσετε και πάνω στο πυτζαμάκι του, τον τοίχο ή τη καλαθούνα του), εντούτοις αν επιλέξετε να το κολλήσετε σε κάποιο σημείο του δέρματός του, μπορείτε να το αφαιρείτε με τη βοήθεια ενός βαμβακιού εμποτισμένου σε κάποιο έλαιο βάσης (π.χ. αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, έλαιο jojoba).

Αν και η πείρα μου μου λέει πως τα άτιμα τα παλιοκούνουπα, αν είναι να σε τσιμπήσουν, θα σε τσιμπήσουν:twisted:

----------------------

Εγώ πάλι με την σειρά μου να ρωτήσω, ποια είναι η άποψή σας για τα ηλεκτρικά αντικουνουπικά φαναράκια, αν δεν κάνω λάθος, έχουν ένα μπλε φως τα περισσότερα.

----------------------

Ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω παγοθήκες από ασφαλή υλικά;

και αποσμητικό lavera σε καλή τιμή;:) Σε βιολογικάδικο το είχα βρει περίπου 11 ευρώ κι επιπλέον το τελειώνω σε χρόνο dt...

697577wcowvfyq3s.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...