Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Οι κρέμες προσώπου μου αρκούν για πολύ καιρό, ούτε που έχω υπολογίσει πόσο. Νομίζω 2-3 μήνες περίπου. Δεν είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένη η υφή τους αλλά χρειάζεσαι μικρή ποσότητα. Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι δεν έχουν ιδιαίτερα ευχάριστο άρωμα όπως πχ οι Neal's Yard, αλλά όχι και ότι βρωμάνε.

Νομίζω ότι την παιδική σειρά θα τη βρεις παραπλήσια της Weleda. Και εγώ τα παίρνω εναλλάξ γιατί μου αρέσουν και οι δύο σειρές ;)

Απο θέμα μυρωδιάς δηλαδή "χειρότερα" απο της Weleda;:lol: Αλλά ως γνωστόν, όσο πιο φυσικά καλλυντικά προϊόντα , τόσο περισσεύουν απο τα πρόσθετα τους οι τεχνητές αρωματικές ουσίες, μάλλον πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό!

Τα Neal's Yard, δεν τα γνώριζα, έκανα μια αναζήτηση, και με εντυπωσίασαν τρομερά τα καταστήματά τους, τι ωραία έκρηξη χρωμάτων είναι αυτή;

Αν έχεις κατά νου και άλλες παρόμοιες εταιρείες με τέτοιου είδους καλλυντικά , αν θέλεις, ενημέρωσε με.

Peekaboo, σ΄ευχαριστώ πολύ, γενικώς, ήσουν κατατοπιστική και με βοήθησες αρκετά!

edit: Ξέχασα να αναφέρω τα Apivita, έχει πολύ ωραία λαδάκια!

----------------------

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ γενικά βρίσκω ότι είναι χάλια η σειρά της Burt's Bees για μας, πολύ "βαριές" οι κρέμες τους και λιπαρές και ναι, έχουνε άσχημη μυρωδιά.

Ένα υγρό σαπούνι προσώπου από πορτοκάλι που είχα πάρει κάποτε μου κοκκίνιζε τα μάτια και μετά αυτά έτσουζαν επι ώρες!

Τα παιδικά τους δεν τα εμπιστεύομαι, η λίστα των συστατικών είναι μεγάλη και "ύποπτη", υπάρχουνε πολύ καλύτερες εταιρίες από την Burts Bees όπως η Neal's Yard, η Badger, η California Baby και η Earth Mama Angel Baby.

Και το γεγονός ότι τα Burts Bees τα κατασκευάζει η Clorox τα τελευταία χρόνια δεν βοηθάει στη φυσικότητά τους.

Tα φυσικά καλλυντικά μπορούνε να αρωματιστούνε όμορφα και φυσικά με αιθέρια έλαια, αυτό κάνει η Neal's Yard.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εγώ γενικά βρίσκω ότι είναι χάλια η σειρά της Burt's Bees για μας, πολύ "βαριές" οι κρέμες τους και λιπαρές και ναι, έχουνε άσχημη μυρωδιά.

Ένα υγρό σαπούνι προσώπου από πορτοκάλι που είχα πάρει κάποτε μου κοκκίνιζε τα μάτια και μετά αυτά έτσουζαν επι ώρες!

Τα παιδικά τους δεν τα εμπιστεύομαι, η λίστα των συστατικών είναι μεγάλη και "ύποπτη", υπάρχουνε πολύ καλύτερες εταιρίες από την Burts Bees όπως η Neal's Yard, η Badger, η California Baby και η Earth Mama Angel Baby.

Και το γεγονός ότι τα Burts Bees τα κατασκευάζει η Clorox τα τελευταία χρόνια δεν βοηθάει στη φυσικότητά τους.

Tα φυσικά καλλυντικά μπορούνε να αρωματιστούνε όμορφα και φυσικά με αιθέρια έλαια, αυτό κάνει η Neal's Yard.

Βρήκα χρόνο και πριν λίγο το κοιτούσα και διαπίστωσα πως τα συγκεκριμένα προϊόντα,γενικότερα, έχουν πολύ καλές κριτικές για παράδειγμα:

http://www.amazon.co.uk/Burts-Bees-Baby-Shampoo-Wash/dp/B000GVTCSO/ref=wl_mb_recs_4_dp

Προφανώς εσάς δεν σας ταιριάξανε, κάθε τύπος δέρματος έχει τις ιδιαίτερες ανάγκες του και τις ιδιαιτερότητές του, θα έχω στα υπ' όψιν και την δική σου εμπειρία Rosie, ευχαριστώ και για τις άλλες εταιρείες που αναφέρεις.;)

----------------------

Όντως ο κάθε τύπος δέρματος έχει τις δικές του ανάγκες. Από τότε που ήρθα Αγγλία η επιδερμίδα μου από μεικτή έγινε ξηρή και οι συγκεκριμένες κρέμες είναι μια χαρά για μένα. Όντως δεν μυρίζουν αιθέρια έλαια αλλά κατ'εμέ δεν βρωμάνε κιόλας. Το σαπούνι που περιγράφει η Rosie δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω.

Ξαναλέω ότι μου αρέσουν πολύ και τα προϊόντα της Neal's Yard αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό το να πληρώνω 7.50 λίρες για ένα παιδικό σαμπουάν 100ml, το οποίο δεν βρήκα να έχει κάτι το εξαιρετικό για να δικαιολογεί την τιμή.

Σχετικά με άλλες σειρές, εκτός από αυτές που αναφέρει η Rosie μου αρέσουν τα Jason, τα Naked (εκτός από τα παιδικά έχει πολύ ωραία σαμπουάν και κοντίσιονερ και για τα δικά μας μαλλιά ;) ) και τα Earth Friendly Baby. Γενικά βαριέμαι να χρησιμοποιώ τα ίδια και τα ίδια σαμπουάν και αφρόλουτρα και γι'αυτό δεν μένω μόνο σε μια εταιρεία. Η πλέον αγαπημένη πάντως για όλη την οικογένεια μου είναι μακράν η Weleda.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Ξαναλέω ότι μου αρέσουν πολύ και τα προϊόντα της Neal's Yard αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό το να πληρώνω 7.50 λίρες για ένα παιδικό σαμπουάν 100ml, το οποίο δεν βρήκα να έχει κάτι το εξαιρετικό για να δικαιολογεί την τιμή.

Έχεις δίκαιο για την παιδική σειρά, είναι πολύ ακριβή εκτός αν πάρεις τις οικονομικές συσκευασίες.

Τελευταία παίρνω τα California Baby (αφρόλουτρα) για τα παιδιά και τα βρίσκω πολύ καλά.

Ούτε και η σειρά της Weleda μου ταίριαξε, και πάλι τις κρέμες της Weleda τις βρίσκω βαριές, αν και έχω σχετικά ξηρό δέρμα (αντίθετα με σένα όταν ζούσα στην Αγγλία είχα λιπαρό δέρμα μάλλον λόγω υγρασίας, ενώ εδώ στα βόρεια της Αθήνας το κλίμα είναι αρκετά ξηρό).

Κρέμα νυχτός χρησιμοποιώ αυτή εδώ και κάποιους μήνες τώρα και είμαι τόσο ευχαριστημένη που δεν πρόκειται να πειραματιστώ άλλο!

http://www.etsy.com/listing/64333783/rose-petal-lotion

Τα υπόλοιπα που χρησιμοποιώ είναι της Neal's Yard.

Διαφημίσεις

το αντιηλιακο badger αν το παρω απο εδω εχει καλη τιμη?

http://www.realbeauty.gr/blogresults.php?search=badger

απλωνεται ευκολα ή ειναι σα στοκος?οπως ειχα παρει ενα του dr hauskha και δεν απλωνοταν

της Mustela που εχω ειναι ολο χημικα?

τι αλλα προιοντα της εταιριας προτεινετε?η california baby απο που ειναι?που τι βρισκω?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

και badger και california απο iherb δηλαδη?

επισης για παουτσια τετοιου τυπου ανετα ποια μαρκα προτεινετε εκτος απο αυτη?

http://www.footshopping.com/birkenstock-heel-strap-milano/wgID_111.html?MI=10

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

για παπουτσια τετοιου ειδους δε ξερω πως να κανω αναζητηση για τον αντρα μου

το badger ειναι σα στοκος?απλωνεται ευκολα?

Είμαι σίγουρη πως έχουν γραφτεί καταπληκτικά και πολύ χρήσιμα πράγματα σε αυτό το θέμα. Αλλά επειδή είναι πολυσέλιδο μου είναι δύσκολο να βρω αυτό που ψάχνω.

Και μετά από αυτόν τον σύντομο πρόλογο:cool:, θα ήθελα να ρωτήσω γενικά , αλλά και ειδικά για το τι είδους ,ποιότητας και μάρκας αν θέλετε, κουζινικά (κατσαρόλες, ταψάκια, τηγάνια, οτιδήποτε )χρησιμοποιείτε.

Για παράδειγμα , πριν καιρό με βόλευαν πολύ, κάτι αντικολλητικά ταψάκια για πίτσα από Teflon , μπορούσα να ψήσω πιτάκια , να ζεστάνω φαγητό , ψωμί, να ξεπαγώσω κλπ.

Όμως, οι ουσίες που αποβάλλει έχουν κατηγοριοποιηθεί και κατηγορηθεί ως καρκινογόνες http://thegoodhuman.com/2007/07/31/what-teflon-is-and-why-you-should-avoid-it/ , ψάχνω λοιπόν και για ταψάκια, ελαφριά , αντικολλητικά και οικολογικά.

Επίσης, έχω αγοράσει αυτά τα τηγάνια http://www.green-pan.com/, υποτίθεται πως αντικαθιστούν το Teflon, είμαι ικανοποιημένη μέχρι στιγμής, έχετε διαφορετική άποψη;

----------------------

βρηκε γνωστος μου σε βιολογικαδικο αλατι ιμαλαιων (δεν ξερω μαρκα) τα 900ml στα 6€

εσεις που ξερετε ειναι δυνατον να ειναι τοσο φτηνο?

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Crystal-Balance-Himalayan-Rock-Salt-Fine-Grind-12-oz-340-g/19134

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

συγνωμη που ξαναρωταω αλλα ειναι ευκολο στο απλωμα το badger?πριν το παραγγειλω

επισης για παπουτσια επειδη βρηκα αυτο το site και θελω να κανω ερωτησεις για νουμερα,γιατι αλλαζουν απο εταιρια, που εχει email?δε μπορω να δω

εχει ψωνισει καποιος απο αυτο?ειναι αξιοπιστο?

http://www.spartoo.gr/Sandalia-man-st-10218-10148-0.php

Διαφημίσεις

Το badger του παιδιού που έχω 30άρι δεν απλώνεται καθόλου εύκολα και είναι πολύ άσπρο.. για το παιδί δεν με πειράζει! :-)

ψάχνω στο iherb σακούλες φαγητού, για το τοστ του παιδιού αλλά δεν βρήσκω..

είμαι σίγουρη ότι έχει.....

και για το φαγητό του ? έχετε πάρει κάτι να είστε ικανοποιημένες ?

Το badger του παιδιού που έχω 30άρι δεν απλώνεται καθόλου εύκολα και είναι πολύ άσπρο.. για το παιδί δεν με πειράζει! :-)

Εγώ αυτές γνωρίζω.

http://www.iherb.com/Green-Genius-Biodegradable-Plastic-Zip-Snack-Bags-50-Bags-6-1-2-in-X-3-1-4-in-Each-Discontinued-Item/26429

----------------------

βρηκε γνωστος μου σε βιολογικαδικο αλατι ιμαλαιων (δεν ξερω μαρκα) τα 900ml στα 6?

εσεις που ξερετε ειναι δυνατον να ειναι τοσο φτηνο?

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Crystal-Balance-Himalayan-Rock-Salt-Fine-Grind-12-oz-340-g/19134

Ειχα βρει κι εγώ στον Πειραιά αλάτι Ιμαλαϊων φθηνό.

Για καλό και για κακό όμως πήρα απο τον Μερκολα.

Η Rosie το έχει ψάξει το θέμα με τα αλάτια

και μας είπε οτι τόσο φθηνά μπορεί να είναι και κακής ποιότητας.

Μπορεί να νοθεύονται ίσως

ανακατεύοντας μαζί και κλασσικό αλάτι. :confused: (λέω εγώ τώρα.....)

Γιατί δεν το τυλίγεις στη λαδόκολα που πήρες απο Iherb

και να το βάλεις σε υφασμάτινο σακουλάκι;

Γιατί δεν το τυλίγεις στη λαδόκολα που πήρες απο Iherb

και να το βάλεις σε υφασμάτινο σακουλάκι;

Αυτό ακριβώς ήμουνα έτοιμη να γράψω στο Μπαμπουράκι!

Έχω πάρει πολύ όμορφες υφασμάτινες σακουλίτσες για σάντουιτς, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ από το Etsy, αν θες να σου βρω τα λινκς.

Έχω πάρει πολύ όμορφες υφασμάτινες σακουλίτσες για σάντουιτς, φρούτα, ξηρούς καρπούς κτλ από το Etsy, αν θες να σου βρω τα λινκς.

αν μπορείς βάλτα rosie, θέλω κι εγω

το ψωμί που το βάζετε? (το πολύ που τρώμε αλλά τελος πάντως:P)

gNrhp2.png

Αυτό ακριβώς ήμουνα έτοιμη να γράψω στο Μπαμπουράκι!

Κορίτσια απλώς προσπαθώ να κάνω την ζωή του μικρού μου πιο εύκολη.

Του χρόνου θα ειναι ανεξάρτητος στο δημόσιο νηπιαγωγείο, άντε να ανοίξει το σακουλάκι, άντε να βγάλει το λαστιχάκι, το σακουλάκι θα το ξαναδώ ?? :-)

θα δω...

Θέλω θέλω, βάλε βάλε !!!!!!! :-) Να τις τσεκάρω και αυτές !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...