Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Από πού παίρνετε μέλι;

Κορίτσια ο μπαμπάς μου είναι μελισσοκόμος, παράγει - οι μελισσούλες του βεβαίως βεβαίως:D - μελάκι τελείως αγνό, χωρίς ίχνος προσθετικών και πεντανόστιμο!Ανθόμελο και πεύκο. Το δίνει σε πολύ καλή τιμή. Αν ενδιαφέρεστε λεπτομέρειες με πμ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας.,!ας μου απαντηση κάποια βρε κορίτσια γιατι δεν μπορω να παραγγειλω απο amazon.uk.λεει μερικά πράγματα δεν μπορούν να να τα στείλουν στη διεύθυνση αυτη.γιατι?

Ευχαριστω!

Γεια σας.,!ας μου απαντηση κάποια βρε κορίτσια γιατι δεν μπορω να παραγγειλω απο amazon.uk.λεει μερικά πράγματα δεν μπορούν να να τα στείλουν στη διεύθυνση αυτη.γιατι?

Ευχαριστω!

τι ακριβώς θες να πάρεις?

κάποιες κατηγορίες προϊόντων δεν αποστέλλονται ελλάδα

gNrhp2.png

Μεγάλο Βιολογικό Bazaar Σάββατο 9 Ιουνίου

με εκπτώσεις έως 40%

στο σουπερ μάρκετ Βιολογικά Κυριακίδης

(Λ. Αλίμου 15, 2130087100)

μου έστειλαν φυλλάδιο ... για όποιον ενδιαφέρεται... ;)

SSvbp3.pngjuBIp2.png

τι ακριβώς θες να πάρεις?

κάποιες κατηγορίες προϊόντων δεν αποστέλλονται ελλάδα

Αχ αληθεια?μηπως μπορείς να μου πεις πως θα βρω ποια προιοντα αποστέλλονται Ελλάδα?

Ήθελα να παραγγειλω τις bumguinius αλλα δεν αποστέλλονται .μου λεει να αλλάξω διεύθυνση .

Thank you!:?::?::?:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τα φώτα σας...

Χρειάζομαι κάποια βιβλία για σωστή διαπαιδαγώγηση... έχω ένα θέμα με την ελευθερία και τα όρια , τα οποία ο μικρός έχει αρχίσει και ξεπερνάει και πραγματικά χρειάζομαι κάποιον οδηγό... αν έχετε τίποτα υπόψη για το πως θα τον βοηθήσω να αναπτύξει την προσωπικότητα του χωρίς να τον καταπιέζω αλλά και χωρίς να μας καβαλάει...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Τις bumgenius δεν νομίζω ότι θα βρεις εύκολα site από Αγγλία να τις στέλνουν Ελλάδα, γιατί υπάρχουν τοπικοί dealers οι οποίοι πετυχαίνουν συμφωνίες με τη "μαμά" εταιρεία (cotton babies) για αποκλειστική διανομή στη χώρα. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να στείλεις email στον amazon seller και να τον ρωτήσεις αν θα δεχόταν να κάνει την αποστολή στην Ελλάδα και πόσα θα ήταν τα έξοδα αποστολής. Επίσης υπάρχουν ορισμένα site τα οποία λειτουργούν ως μεσάζουσες διευθύνσεις, δηλαδή σου παρέχουν διεύθυνση αποστολής στην Αγγλία ή στην Αμερική και από εκεί στα προωθούν στη διεύθυνση σου. Διάβασε αν θέλεις εδώ και εδώ περισσότερα.

Έμενα Ελλάδα όταν είχα παραγγείλει τις δικές μου και επειδή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα είχα στείλει email σε 3-4 site εκ των οποίων 2 δέχτηκαν να μου τις αποστείλουν. Για να μη κάνουμε off topic εδώ, αν θέλεις στείλε μου πμ και θα σου γράψω συγκεκριμένα από που είχα παραγγείλει (σημειωτέον ήταν πριν 2 χρόνια).

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Κορίτσια, τα φώτα σας...

Χρειάζομαι κάποια βιβλία για σωστή διαπαιδαγώγηση... έχω ένα θέμα με την ελευθερία και τα όρια , τα οποία ο μικρός έχει αρχίσει και ξεπερνάει και πραγματικά χρειάζομαι κάποιον οδηγό... αν έχετε τίποτα υπόψη για το πως θα τον βοηθήσω να αναπτύξει την προσωπικότητα του χωρίς να τον καταπιέζω αλλά και χωρίς να μας καβαλάει...

Εγώ διάβασα το " αναθρεφοντας τα παιδια μας , αναθρεφουμε τον εαυτό μας " της Naomi Aldort απο τις εκδοσεις Αλκυων κ θεωρω ότι με βοήθησε πολυ . Εχει μια άλλη οπτικη για τη σχεση γονιου - παιδιου κ την ανατροφή κ τελικα μας ταιριαζει πολυ κ μας έλυσε πολλα "προβληματα" .

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Καλημέρα και καλό μήνα

Μετακομίσαμε πρόσφατα στο Βέλγιο και μετέφερα με το αεροπλάνο τις σταγονίτσες του μικρού

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Ddrops-Vitamin-D3-2000-IU-10-ml/10364?at=0

Το μπουκάλι ήταν χρησιμοποιημένο από Ελλάδα και άρα ανοιχτό. Λέτε να επηρεάστηκε η αποτελεσματικότητά του ή λέω μπούρδες

Εγώ έχω ξεκινήσει τώρα να εξερευνήσω την αγορά εδώ του Βελγίου αναφορικά σε βιολογικά και φυτικά γενικά προιόντα. Οι συγγενείς μου εδώ βέβαια με κοιτάνε ήδη σαν ούφο

Φιλιά πολλά

FXWyp3.png

Μεγάλο Βιολογικό Bazaar Σάββατο 9 Ιουνίου

με εκπτώσεις έως 40%

στο σουπερ μάρκετ Βιολογικά Κυριακίδης

(Λ. Αλίμου 15, 2130087100)

μου έστειλαν φυλλάδιο ... για όποιον ενδιαφέρεται... ;)

Ευχαριστουμε!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα

Μετακομίσαμε πρόσφατα στο Βέλγιο και μετέφερα με το αεροπλάνο τις σταγονίτσες του μικρού

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Ddrops-Vitamin-D3-2000-IU-10-ml/10364?at=0

Το μπουκάλι ήταν χρησιμοποιημένο από Ελλάδα και άρα ανοιχτό. Λέτε να επηρεάστηκε η αποτελεσματικότητά του ή λέω μπούρδες

Εγώ έχω ξεκινήσει τώρα να εξερευνήσω την αγορά εδώ του Βελγίου αναφορικά σε βιολογικά και φυτικά γενικά προιόντα. Οι συγγενείς μου εδώ βέβαια με κοιτάνε ήδη σαν ούφο

Φιλιά πολλά

Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά!

Εγώ θα έστελνα mail στο iherb και θα ρωτούσα.

it's never too late to start all over again

Κορίτσια καλημέρα.

Ψάχνω οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο και δεν ξέρω ποια να προτιμήσω. Έχω της weleda αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή. Η μικρή μου 15 μηνών είναι στα πρόθυρα τερηδόνας και πρέπει να το προλάβω οπωσδήποτε αλλιώς θα χω σοβαρό πρόβλημα. Ευχαριστώ!

Όλες οι βιολογικές δεν έχουν φθόριο. Η weleda είναι πολύ καλή από όσο ξέρω.

Εγώ τον πήγα πρώτη φορά σε οδοντίατρο, λόγω νηπιαγωγείου του χρόνου και μου πρότεινε φθορίωση για τα μόνιμα δόντια. Δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω αλλά μου πρότεινε και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω καθόλου. Στενσιλ... αν το λέω καλά.. που αποκλείεται να το λέω καλά ! :-)

Είναι κάτι που κάνουν στα πίσω δόντια, τα μόνιμα, που "γεμίζουν" τα αυλάκια του δοντιού ώστε να μην μαζεύουν τροφές και βοηθάει στην πρόληψη τερηδόνας.

Το έχετε ακούσει ?

Όλες οι βιολογικές δεν έχουν φθόριο. Η weleda είναι πολύ καλή από όσο ξέρω.

Εγώ τον πήγα πρώτη φορά σε οδοντίατρο, λόγω νηπιαγωγείου του χρόνου και μου πρότεινε φθορίωση για τα μόνιμα δόντια. Δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω αλλά μου πρότεινε και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω καθόλου. Στενσιλ... αν το λέω καλά.. που αποκλείεται να το λέω καλά ! :-)

Είναι κάτι που κάνουν στα πίσω δόντια, τα μόνιμα, που "γεμίζουν" τα αυλάκια του δοντιού ώστε να μην μαζεύουν τροφές και βοηθάει στην πρόληψη τερηδόνας.

Το έχετε ακούσει ?

Συγγνώμη που θα το πω έτσι αποτομα αλλά ΜΗΝ το κάνεις!! Μου το είχε κάνει εμένα ο οδοντίατρος όταν ήμουν στο Λύκειο για να αποτρέψουμε τυχόν σφραγίσματα...Μετά από μερικά χρόνια άρχισα να έχω πόνους στα δόντια μέχρι που πήγα σε οδοντίατρο ( αλλο ) και τελικά σε όσα δόντια είχα κάνει αυτή την βλακεία έκανα σφραγίσματα γιατί από κάτω είχαν μείνει μικρόβια!!! Ασε μην τα πολυλέω... Απλά τραγικό....:-(

Yugup3.png

Συγγνώμη που θα το πω έτσι αποτομα αλλά ΜΗΝ το κάνεις!! Μου το είχε κάνει εμένα ο οδοντίατρος όταν ήμουν στο Λύκειο για να αποτρέψουμε τυχόν σφραγίσματα...Μετά από μερικά χρόνια άρχισα να έχω πόνους στα δόντια μέχρι που πήγα σε οδοντίατρο ( αλλο ) και τελικά σε όσα δόντια είχα κάνει αυτή την βλακεία έκανα σφραγίσματα γιατί από κάτω είχαν μείνει μικρόβια!!! Ασε μην τα πολυλέω... Απλά τραγικό....:-(

Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα αν δεν το ψάξω πολύ καλά.

Πιο πολύ σκεφτόμουν το ενδεχόμενο τα υλικά να είναι ύποπτα, αυτό που λες πάντως μου θυμίζει έναν πολύ κακό οδοντίατρο !

Ελπίζω πλέον να είσαι καλύτερα.

Μα βγαίνουν διάφορα.. που στο τέλος κάθε άλλο παρά καλό μας κάνουν...

και οι γιατροί τα παρουσιάζουν λες και σωθήκαμε... :-(

τελικά πως το λένε ? για να το ψάξω και στο ιντερνετ...

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα αν δεν το ψάξω πολύ καλά.

Πιο πολύ σκεφτόμουν το ενδεχόμενο τα υλικά να είναι ύποπτα, αυτό που λες πάντως μου θυμίζει έναν πολύ κακό οδοντίατρο !

Ελπίζω πλέον να είσαι καλύτερα.

Μα βγαίνουν διάφορα.. που στο τέλος κάθε άλλο παρά καλό μας κάνουν...

και οι γιατροί τα παρουσιάζουν λες και σωθήκαμε... :-(

τελικά πως το λένε ? για να το ψάξω και στο ιντερνετ...

Κι όμως υποτίθεται οτί ήταν ο πιο καλός και ακριβός της περιοχής μας...

Δυστυχως δεν θυμάμαι πως το λένε πάνε και κάμποσα χρόνια. Τώρα πλέον δεν πονάω φυσικά αφου έκανα σχεδον σε όλους τους τραπεζίτες σφραγίσματα:-( Μπορείς να ρωτήσεις και κάποιον εναλλακτικό οδοντίατρο την γνώμη του. Τώρα πάντως που ακολουθώ πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής ότι μπορεί να γλυτώσει το παιδί μου καλό είναι...αν τυχόν και χρειαστεί κάποιο σφραγισμα ας κάνει κάποιο στο συγκεκριμένο δόντι και όχι σε όλα.... Δεν είμαι και ειδική βέβαια απλά είχα κακιά εμπειρία..

Yugup3.png

Γεια σας!

συντομα ξεκιναμε σχολειο και ηθελα να ρωτησω, ταπερακια για το φαγητο για το σχολειο ποια εχετε παρει εκτος απο τα γνωστα lunch boxes απο littleacorn;

υπαρχουν αλλου ανοξειδωτα; ευχαριστω!

Γεια σας!

συντομα ξεκιναμε σχολειο και ηθελα να ρωτησω, ταπερακια για το φαγητο για το σχολειο ποια εχετε παρει εκτος απο τα γνωστα lunch boxes απο littleacorn;

υπαρχουν αλλου ανοξειδωτα; ευχαριστω!

και εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω !!!!!!

και αυτά ωραία ειναι αλλά οχι βολικά για τα πιτσιρίκια !

βρηκα αυτα και τα βαζω για οποια ενδιαφερεται...(καποια τα ξερουμε,αλλα οχι)

www.emanaviko.gr

www.freshme.gr

www.ferta-spiti.gr

www.psaradiko.net

www.e-food.gr

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κι όμως υποτίθεται οτί ήταν ο πιο καλός και ακριβός της περιοχής μας...

Δυστυχως δεν θυμάμαι πως το λένε πάνε και κάμποσα χρόνια. Τώρα πλέον δεν πονάω φυσικά αφου έκανα σχεδον σε όλους τους τραπεζίτες σφραγίσματα:-( Μπορείς να ρωτήσεις και κάποιον εναλλακτικό οδοντίατρο την γνώμη του. Τώρα πάντως που ακολουθώ πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής ότι μπορεί να γλυτώσει το παιδί μου καλό είναι...αν τυχόν και χρειαστεί κάποιο σφραγισμα ας κάνει κάποιο στο συγκεκριμένο δόντι και όχι σε όλα.... Δεν είμαι και ειδική βέβαια απλά είχα κακιά εμπειρία..

Λεγονται sealants.απτο αγγλικο seal=αποφρασσω.στα ελληνικα ο ορος ειναι αποφραξη οπων και σχισμων.δεν ειναι σφραγισματα παντως,δεν πρεπει να τροχιστει καθολου το δοντι.επειδη ειμαι του επαγγελματος ενα σου λεω,οτι αν γινουν ΣΩΣΤΑ μονο καλο προσφερουν,και βεβαια οταν ενδεικνυνται.ποτε σε νεογιλα,μονο σε μονιμα δοντια.

στο εξωτερικο αποτελουν ΠΡΕΠΕΙ στην παιδοδοντια και στην προληπτικη οδοντιατρικη.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Λεγονται sealants.απτο αγγλικο seal=αποφρασσω.στα ελληνικα ο ορος ειναι αποφραξη οπων και σχισμων.δεν ειναι σφραγισματα παντως,δεν πρεπει να τροχιστει καθολου το δοντι.επειδη ειμαι του επαγγελματος ενα σου λεω,οτι αν γινουν ΣΩΣΤΑ μονο καλο προσφερουν,και βεβαια οταν ενδεικνυνται.ποτε σε νεογιλα,μονο σε μονιμα δοντια.

στο εξωτερικο αποτελουν ΠΡΕΠΕΙ στην παιδοδοντια και στην προληπτικη οδοντιατρικη.

ευχαριστούμε

αν δεν εκμεταλεύομαι πολύ τον χρόνο σας μπορείτε να μας πείτε από τι υλικό είναι ?

υ.γ. ΠΡΕΠΕΙ αναφέρουν οι οδοντίατροι και την φθορίωση αλλά δεν μπορούν να πείσουν.. τουλάχιστον όχι όλους τους γονείς !

ευχαριστούμε

αν δεν εκμεταλεύομαι πολύ τον χρόνο σας μπορείτε να μας πείτε από τι υλικό είναι ?

υ.γ. ΠΡΕΠΕΙ αναφέρουν οι οδοντίατροι και την φθορίωση αλλά δεν μπορούν να πείσουν.. τουλάχιστον όχι όλους τους γονείς !

το υλικο λεγεται συνθετη ρητινη υγρης μορφης και ειναι σχεδον το ιδιο με το υλικο του "ασπρου"σφραγισματος που ολοι εχουμε στο στομα μας.

παντως και η φθοριωση ειναι ακινδυνη.περιττη στα νεογιλα,αλλα μια φορα το χρονο,ειδικα σε περιοχες που δεν ειναι φθοριομενο πολυ το νερο(οπως στα νησια)κακο δεν κανει.

δεν χρειαζεται να ευχαριστεις.οτι ξερει κανεις στον τομεα του,καλο ειναι να το λεει.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

το υλικο λεγεται συνθετη ρητινη υγρης μορφης και ειναι σχεδον το ιδιο με το υλικο του "ασπρου"σφραγισματος που ολοι εχουμε στο στομα μας.

παντως και η φθοριωση ειναι ακινδυνη.περιττη στα νεογιλα,αλλα μια φορα το χρονο,ειδικα σε περιοχες που δεν ειναι φθοριομενο πολυ το νερο(οπως στα νησια)κακο δεν κανει.

δεν χρειαζεται να ευχαριστεις.οτι ξερει κανεις στον τομεα του,καλο ειναι να το λεει.

όχι εγώ θα ευχαριστώ !!! :-)

Καλημέρα !

Καλησπέρα, σχετικά με την σύνθετη ρητίνη, ο ενδοκρινολόγος μου, όταν κάναμε μια συζήτηση για το τι να προτιμήσω ως εναλλακτική των μαύρων σφραγίσματων που περιέχουν υδράργυρο, μου ανέφερε πως περιέχει Δισφαινόλη Α*,

Το έψαξα και εγώ προσωπικά και πιο εντατικά ρώτησα και δυο οδοντίατρους, και είδα πως είχε δίκιο

*Η δισφαινόλη Α (bpa) είναι ένας ορμονικός διαταράκτης, δηλαδή μια ουσία που “μιμείται” τη λειτουργία των ορμονών, διαταράσσοντας την ενδοκρινική ισορροπία του οργανισμού. Σύμφωνα με σειρά ερευνών, η εν λόγω ουσία προκαλεί βλάβες στο συκώτι, στον θυρεοειδή αδένα και στο αναπαραγωγικό σύστημα, ενώ παράλληλα ενοχοποιείται για νευρολογικές ασθένειες και για την εμφάνιση καρκίνου του θυρεοειδούς αδένα, του προστάτη και των όρχεων. Ν. Κατσαρός, χημικός, επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος.

Τώρα αν υπάρχει κάποιου άλλου είδους ρητίνη, που να μην περιέχει αυτήν την βλαβερή ουσία, ευχαρίστως να το ακούσω!:)

----------------------

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...