Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Η παραγγελία είναι 56 δολλάρια και 4,5 κιλά.Αν την κόψω στα δύο και το καθένα είναι από 28 δολλάρια θα πληρώσω μεταφορικά?γιατί λένε μεχρι 30/4 τα μεταφορικά είναι δωρεαν.Θα ισχυει αν την κόψω στα δύο?Αυτό γίνεται για να μην χρεωθώ στο τελωνείο?

Στα δύο κιλά θα σε κόψει λογικά. Σπάσε την παραγγελία σε δύο. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω αρκετές μέρες να μπω και δεν ξέρω τι παίζει. Αν όντως πληρώσεις μεταφορικά τα 6 δολάρια ανά παραγγελία είναι γελοίο ποσό. Δοκίμασε να σπάσεις την παραγγελία και να δεις τι μεταφορικά σου βάζει.

Ναι για το τελωνείο γίνεται όλη η ιστορία.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Η παραγγελία είναι 56 δολλάρια και 4,5 κιλά.Αν την κόψω στα δύο και το καθένα είναι από 28 δολλάρια θα πληρώσω μεταφορικά?γιατί λένε μεχρι 30/4 τα μεταφορικά είναι δωρεαν.Θα ισχυει αν την κόψω στα δύο?Αυτό γίνεται για να μην χρεωθώ στο τελωνείο?

Δεν χρεώνεσαι τπτ στο τελωνείο, έτσι είναι ρυθμισμένα από το i-herb, γι' αυτό κ σου έχει κόφτη βάρους.

Αφού κάνεις 1η φορά παραγγελία, χρησιμοποίησε αυτό τον κωδικό LEL927 κ θα έχεις 5 δολάρια έκπτωση. Ισχύει μόνο για τους νέους πελάτες

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Σε ευχαριστώ πολύ!έχεις δίκιο.Τώρα καταλαβα πως δουλευει το σύστημα στο iherb με το βάρος!Αρα δεν παιζει το δωρεαν μεταφορικά μεχρι 30/4 που λέμε, αλλά 6 δολλάρια χρεωση σεκάθε παραγγελία.Σε ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό!!Εχουν καλής ποιότητας προϊόντα απο ότι βλέπω.

Δεν χρεώνεσαι τπτ στο τελωνείο, έτσι είναι ρυθμισμένα από το i-herb, γι' αυτό κ σου έχει κόφτη βάρους.

Αφού κάνεις 1η φορά παραγγελία, χρησιμοποίησε αυτό τον κωδικό LEL927 κ θα έχεις 5 δολάρια έκπτωση. Ισχύει μόνο για τους νέους πελάτες

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε soevan07! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!:)

Αγόρασα από το iherb κάτι ροδέλες από βιολογικό βαμβάκι, που όμως διάβασα ότι έχουν λευκαθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου (μάλιστα έλεγε αντί για χλωρίνη). Έχετε βρει κάτι καλύτερο;

697577wcowvfyq3s.gif

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ) είναι ακίνδυνο, μ' αυτό λευκαίνουνε και τις οικολογικές πάνες μιας χρήσεως.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Σ' ευχαριστώ Rosie, είχα διάβασει ότι είναι οξυζενέ και μπορώ να πω ότι αυτό μου ''χτύπησε'' περισσότερο, μια και το είχα συνδέσει με τις γνωστές βαφές μαλλιών...

697577wcowvfyq3s.gif

κοριτσια Χριστος Ανεστη!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις...

για θερμος δικά μας (ενηλίκων) ποιά είχαμε προτείνει??

klean kanteen προτεινω εγω...εχει και ισοθερμικα σε μεγαλο μεγεθος...

δειτε και αυτα...

http://www.bioproducts-kotoulas.gr/ στα Τρικαλα

http://www.axion-esti.gr/#/home/ στο Αργος

αυτα τα αφρολουτρα τα ξερετε? λεει ειναι υπερσυμπηκνωμενα χωρις παραγωγα πετρελαιου,sis και parabens

επισης αυτα τα εχει δοκιμασει καμια??? αν ναι απο που τα πηρατε??

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια Χριστος Ανεστη!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις...

αυτα τα αφρολουτρα τα ξερετε? λεει ειναι υπερσυμπηκνωμενα χωρις παραγωγα πετρελαιου,sis και parabens

Πασχαλιτσα μου ΑΛηθως ανεστη.!Ειστε καλα?Το Μαγιοπαιδακι σου?

Λοιπον τα Jason αν ειναι τα ιδια με του iherb (νομιζω εκει τα λεει jason Natural..χωρις να θυμαμαι απολυτα) τα εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλα και εννοειται συμφερει απο το αμερικανικο!

Εγώ είχα πάρει το κλασικό του, που από οτι βλέπω δεν το έχει το iherb. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε τον Μαιο τα δωρεαν μεταφορικά, να παρεις το λάδι καρύδας και μέσα βάζεις και το αντηλιακό. Αλλιώς γιατί όχι και αυτό με το πράσινο τσάι...

fairy' s mom την έχεις δοκιμάσει; Ασπρίζει το δέρμα ή όχι;

Αυτό που είχα θυμάμαι ότι δεν άσπριζε. Μόνο που νομίζω ότι ήταν σε άλλη συσκευασία. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. Το χρησιμοποιήσαμε πάντως οικογενειακώς.

Αλλά να σας πω ότι για να μην καείτε και κυρίως τα παιδιά που παίζουν, πρέπει να αλείφετε κάθε μισάωρο αν είναι δυνατός ο ήλιος. Όπως και να το κάνεις δεν είναι τόσο power όσο οι χημικούρες. Το ίδιο και με της bsdger. Το είχαμε δοκιμάσει και αυτό.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Νομίζω ότι απλά άλλαξε τη συσκευσία γιατί και αυτό που πήρα πέρυσι το καλοκαίρι είχε Green Tea μέσα.

Κι εγώ το βρήκα καλύτερο από το Badger απλώνεται πιο εύκολα και δεν ασπρίζει τόσο.

Είχα πάρει και το αντικουνουπικό του και έμεινα ευχαριστημένη.

Βλέπω ότι φέτος έχει και Αλόη για τα εγκαύματα, ωραία, το περασμένο καλοκαίρι είχα πάρει Αλόη της Aubrey's και μας βοήθησε πολύ.

California Baby αντηλιακό δεν δοκίμασα αλλά ίσως πάρω ένα φέτος γιατί μ'αρέσανε τα άλλα τους προϊόντα.

Kοριτσια ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Περιμενα ποτε θα γυρισω για να σας ρωτησω για αντιλιακες και επεσα πανω στη συζητηση!Για τη μικρη περυσι χρησιμοποιησα της Βadger αλλα δεν απλωνοταν ευκολα και ηθελα να αλλαξω φετος .Εχετε να προτεινεται για μενα καποια αντιηλιακη προσωπου?

2xgIp3.png1RTwp3.png

Για τη μικρη περυσι χρησιμοποιησα της Βadger αλλα δεν απλωνοταν ευκολα και ηθελα να αλλαξω φετος .Εχετε να προτεινεται για μενα καποια αντιηλιακη προσωπου?

Πέρυσι πήρα badger αλλά έκανα σημάδια από τον ήλιο. Φέτος πήρα Βioplasis (www.bioplasis.gr). Θέλει σχολαστικό άπλωμα γιατί ασπρίζει, αλλά ευελπιστώ ότι είναι καλυτερη.

it's never too late to start all over again

Σας ευχαριστώ κορίτσια:D

Άσχετο με τα αντηλιακά, δοκίμασα να φτιάξω άρωμα για μένα προσθέτοντας αιθέριο έλαιο βανίλιας σε αμυγδαλέλαιο (δεν το συνιστώ, είναι πολύ πιο έντονη η μυρωδιά του σε σχέση με της βανίλιας) αλλά και σε jojoba (αρκετά καλύτερο), όμως διαπίστωσα ότι δεν κρατούσε καθόλου:( Επιπλέον, είχα διαβάσει ότι τα αιθ. έλαια προκαλούν φωτοευαισθησία και γι' αυτό δεν πρέπει να βγαίνουμε στον ήλιο αμέσως μετά…οπότε τι κάνουμε; Έχει πειραματιστεί κανείς άλλος;

Επίσης, όσες χρησιμοποιείτε αιθέρια έλαια στο ξέβγαλμα των ρούχων, δεν τα φοβάστε για λεκέδες; Χρησιμοποιούσα κι εγώ παλιότερα και δεν είχα προσέξει κάτι, αλλά λέω να τα ξαναρχίσω και σκέφτηκα μη δω καμιά ''λαδιά'' σε καλό ρούχο!:shock::lol:

697577wcowvfyq3s.gif

Καλημέρα!

εγώ πήρα αυτή για τη μικρή μου και για μενα.Θελω να πιστεύω ότι εκανα καή επιλογή!

http://www.iherb.com/Alba-Botanica-SPF-45-Natural-Sunblock-Green-Tea-4-oz-113-g/4423

Περιμενα ποτε θα γυρισω για να σας ρωτησω για αντιλιακες και επεσα πανω στη συζητηση!Για τη μικρη περυσι χρησιμοποιησα της Βadger αλλα δεν απλωνοταν ευκολα και ηθελα να αλλαξω φετος .Εχετε να προτεινεται για μενα καποια αντιηλιακη προσωπου?

Το Μαιο το iherb θα έχει δωρεαν μεταφορικά?από πότε αρχίζει?

Εγώ είχα πάρει το κλασικό του' date=' που από οτι βλέπω δεν το έχει το iherb. Αν δεν βιάζεσαι περίμενε τον Μαιο τα δωρεαν μεταφορικά, να παρεις το λάδι καρύδας και μέσα βάζεις και το αντηλιακό. Αλλιώς γιατί όχι και αυτό με το πράσινο τσάι...

Αυτό που είχα θυμάμαι ότι δεν άσπριζε. Μόνο που νομίζω ότι ήταν σε άλλη συσκευασία. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. Το χρησιμοποιήσαμε πάντως οικογενειακώς.

Αλλά να σας πω ότι για να μην καείτε και κυρίως τα παιδιά που παίζουν, πρέπει να αλείφετε κάθε μισάωρο αν είναι δυνατός ο ήλιος. Όπως και να το κάνεις δεν είναι τόσο power όσο οι χημικούρες. Το ίδιο και με της bsdger. Το είχαμε δοκιμάσει και αυτό.[/quote']

Κάποια αιθέρια έλαια λεκιάζουνε, νομίζω αυτά που προέρχονται από τους κορμούς των δέντρων.

Όταν επιστρέψω Αθήνα θα κοιτάξω τι λέει ένα βιβλίο αρωματοθεραπείας που έχω και θα σου πω (μάλλον θα πρέπει να μου το υπενθυμίσεις όμως!), αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κανένα από τα κλασικά έλαια που βάζουμε για αρωματισμό των ρούχων (πχ λεβάντα, λεμόνι) δεν λεκιάζει.

Για άρωμα πρόσεξα ότι τελευταία το iherb έφερε κάποια φυσικά solid perfumes της Maroma, λέω να δοκιμάσω αυτό, αλλά έχει κι άλλα.

http://www.iherb.com/Maroma-Solid-Perfume-Rose-Attar-0-28-oz-8-g/42630

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...