Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Ναι, αυτό έχω σε κόκκινο.

Είναι πολύ βαρύ και κολλάει, ειδικά στα αυγά.

Γενικά δεν είναι και πολύ καλό για τηγάνισμα, προτιμώ να κάνω 2 μικρές ομελέττες για παράδειγμα ή 2 μικρά pancakes με το μικρό τηγανάκι παρά μ΄αυτό.

Το χρησιμοποιώ για μαγείρεμα, πχ κιμάς με σάλτσα ντομάτας, κάρυ κτλ.

Edit: καλό είναι να πάρετε και το καπάκι του, διαφορετικά οι χρήσεις του θα είναι περιορισμένες:

http://www.amazon.co.uk/Master-Class-Glass-Saucepan-Lid/dp/B00429PQE0/ref=pd_cp_kh_0

Για μπριζόλες σίγουρα το grillit είναι πολύ καλύτερο, όπως και για σωταρισμένα λαχανικά.

Οι τιμές φαντάζομαι διαφέρουνε λόγω ζήτησης, πχ τα κόκκινα συνήθως είναι πιο ακριβά γιατί είναι πιο δημοφιλή.

ευχαριστω ροζι, οποτε το γκριλιτ στο καλαθι τελικα..ειναι και πιο φτηνο :-D

ναι το καπακι βολευει πολυ στο τηγανι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλακτικό με άρωμα λεμονιού:

• 6 φλιτζάνια ξύδι
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα
  • 15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού ή λεμονόχορτου

Αναμείξτε όλα τα υλικά σε ένα ανθεκτικό πλαστικό δοχείο. Προσθέστε 1 φλιτζάνι στο πρόγραμμα για το ξέπλυμα για κάθε φορτίο ρούχων που θα έχουν πραγματικά άρωμα φρεσκάδας.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

eleni θα τις δοκιμάσω τις συνταγές σου για απορρυπαντικό και μαλακτικό.

Το υγρό σαπουνι πιάτων ούτε κι εμένα έπηξε, αλλά το χρησιμοποίησα, μην πάει και χαμένο:mrgreen:

mesastoura θα προσπαθήσω να πάω το απόγευμα, όσα έχω δοκιμασει του Αντωνόπουλου μ'αρεσουν πολύ

gNrhp2.png

ψαχνω κ εγω εχινακεα για το μικρο και πολυβιταμινες για μενα απο το iherb

αν εχετε δοκιμασει κατι και ειναι καλο ,παρακαλω πειτε μου

να ρωτησω κ τη φιλη που εβαλε τη "συνταγη" για το απορυπαντικο πλυντηριου λιγο πιο πανω, ποση ποσοτητα απο το ετοιμο μειγμα βαζεις σε καθε πλυση? σκεφτομαι να το δοκιμασω

exinakeia παίρνω αυτη

http://www.iherb.com/Gaia-Herbs-Echinacea-for-Children-Alcohol-Free-1-fl-oz-30-ml/11602?at=0

malista eixa parei ta 4 teleytaia kommatia :mrgreen::mrgreen:

polybitam;ines den xero βιτ ντε δινω αυτη

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-For-Kids-Ddrops-Liquid-Vitamin-D3-400-IU-0-34-fl-oz-10-ml/22618?at=0

eNeap2.pngNziDp2.png

eleni1 έχω απορία σχετικά με το απορρυπαντικό πλυντηρίου, πήγα σημερα να αγοράσω σαπούνι πράσινο και είχε των 150γρ, 200γρ, 250 γρ.....πόσο χρειάζεται η συνταγή?

Επισης με τις σωληνώσεις του πλυντηρίου θα είναι οκ?

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

eleni1 έχω απορία σχετικά με το απορρυπαντικό πλυντηρίου, πήγα σημερα να αγοράσω σαπούνι πράσινο και είχε των 150γρ, 200γρ, 250 γρ.....πόσο χρειάζεται η συνταγή?

Επισης με τις σωληνώσεις του πλυντηρίου θα είναι οκ?

Eγω βαζω το αρκαδι πλακα σαπουνι των 150γρ....το πουλανε 4αδα στα σουπερ μαρκετ.

Το πλυντηριο και οι σωληνωσεις μια χαρα θα ειναι...θα λαμψουν κιόλας :-P.

Το μονο ''κατα'' ειναι οτι ειναι αοσμο....δεν μυριζει τιποτα ...λενε οτι αν βαλεις αιθεραια ελαια θα μυριζει αλλα εγω δεν το δοκιμασα ακομα.

Αν ψαξεις λιγο στο youtube θα βρεις δεκαδες βιντεακια ...'''make laundry detegrent at home '' ....

eleni θα τις δοκιμάσω τις συνταγές σου για απορρυπαντικό και μαλακτικό.

Το υγρό σαπουνι πιάτων ούτε κι εμένα έπηξε, αλλά το χρησιμοποίησα, μην πάει και χαμένο:mrgreen:

mesastoura θα προσπαθήσω να πάω το απόγευμα, όσα έχω δοκιμασει του Αντωνόπουλου μ'αρεσουν πολύ

Aν φταξεις το απορρυπαντικο δεν χρειαζετε να βαζεις μαλακτικο...εχει απο μονο του και σοδα και ξυδι ;)

Υγρο σαπουνι πιατων εφτιαξα με αρκαδι λευκό ομως και επηξε μια χαρα απλα δεν κανει σαπουναδα και δεν μου αρεσει...νομιζω οτι δεν καθαριζει( καθαριζει ομως)..

Το μισο το αφησα στην κουζινα και το αλλο μισο το κρατησα για τα σφουγγαρισματα.

Διαφημίσεις

Aν φταξεις το απορρυπαντικο δεν χρειαζετε να βαζεις μαλακτικο...εχει απο μονο του και σοδα και ξυδι ;)

Υγρο σαπουνι πιατων εφτιαξα με αρκαδι λευκό ομως και επηξε μια χαρα απλα δεν κανει σαπουναδα και δεν μου αρεσει...νομιζω οτι δεν καθαριζει( καθαριζει ομως)..

Το μισο το αφησα στην κουζινα και το αλλο μισο το κρατησα για τα σφουγγαρισματα.

Και εγώ το υγρό πιάτων το έφτιαξα απο άσπρο σαπούνι που παίρνω στη λαϊκή , δεν μπορω να πω ότι έγινε ιδιαίτερα πηχτό αλλα για να αφρίζει έχω βρει άλλο κόλπο.

Οταν ειναι να πλυνω πιάτα, βάζω σε ένα μπολ πολυ ζεστό νερό, ρίχνω απο το υγρό πιάτων κ το χτυπαω λίγο με το μιξεράκι του φραπέ κ έτσι αυτό αφρίζει .

Επίσης έχω προσθέσει μέσα κ ξύδι .

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Δηλαδή κορίτσια δεν χρησιμοιποιείτε καθόλου πλυντηριο πιάτων?? ¨Ολα στο χέρι τα πλένετε? Για να ξέρω τουλάχιστον επειδή δεν έδωσε καμμία απάντηση... Του μωρού δεν τα βάζω στο πλυντήριο αλλά τα δικά μας τα βάζω.. Εσείς τί κάνετε?

Yugup3.png

και εγω τα περισσοτερα στο πλυντηριο αλλα πλένω κ πολλα στο χέρι, των παιδιων τα πιατα, κουταλάκια, ποτηρακια , κτλ

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Διαφημίσεις

Δηλαδή κορίτσια δεν χρησιμοιποιείτε καθόλου πλυντηριο πιάτων?? ¨Ολα στο χέρι τα πλένετε? Για να ξέρω τουλάχιστον επειδή δεν έδωσε καμμία απάντηση... Του μωρού δεν τα βάζω στο πλυντήριο αλλά τα δικά μας τα βάζω.. Εσείς τί κάνετε?

Καλέ ναι...βαζουμε και πλυντηριο πιατων.

Μερα παρα μερα στο μεσο ορο....αλλα δεν εχω βρει ακομα οικολογικο απορρυπαντικο χρησημοποιω απο τα γνωστα των σουπερ μαρκετ.

Εννοειται οτι μπαινει πλυντηριο καθημερινα.που να πλενεις στο χερι τοσα τσουμπλεκια καθε μερα???(ειδικα τωρα με το αλεσμα).απλα της μπεμπας να ξεπλενω μετα το πλυντηριο.ετσι μου ειπε ο παιδιατρος.Αν καμια φορά τα πλενω στο χερι , χρησιμοποιω palmolive με πρασινο σαπουνι ειδικο για μωρα.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

AZI506 κωδικός για εκπτωση $8 στην πρωτη παραγγελία απο iherb

εγω για το πλ πιατων παιρνω τις ταμπλετες ecover απο iherb και πηρα και το υγρο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Ωραία ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις.. Γιατι είχα αρχίσει να ανησυχώ λιγάκι χε χε.. Απλα είχα κοιτάξει λιγάκι κ δεν είχα βρει εδω στην περιοχή αλλα δεν σκέφτηκα το I herb... Θα κοιτάξω εκει ευχαριστω!!

Yugup3.png

AZI506 κωδικός για εκπτωση $8 στην πρωτη παραγγελία απο iherb

εγω για το πλ πιατων παιρνω τις ταμπλετες ecover απο iherb και πηρα και το υγρο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα...

Dari ποιό από τα δύο έχεις δοκιμάσει το κανονικό ή το zero που λέει πως δεν έχει ούτε άρωμα?? Είσαι ευχαριστημένη? ( πιό πολύ από θέμα θαμπάδας κ οσμων)

edti τώρα είδα οτί μου είχες βάλει λινκ..

Yugup3.png

Παιδιά, μήπως ξέρετε κανένα πρατήριο με βιολογικά

στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (στο Ρέντη)?

Πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου

(μιας και την άνοιξαν και για το κοινό)

και δεν βρήκαμε καθόλου βιολογικά. :(

Εκεί πρέπει να ξέρεις το που θα πας

γιατί είναι απίστευτα τεράστια!

Dari ποιό από τα δύο έχεις δοκιμάσει το κανονικό ή το zero που λέει πως δεν έχει ούτε άρωμα?? Είσαι ευχαριστημένη? ( πιό πολύ από θέμα θαμπάδας κ οσμων)

edti τώρα είδα οτί μου είχες βάλει λινκ..

δεν ειδα διαφορά απο το συμβατικό που χρησιμοποιούσα πιο πριν (finish) και καθαρά και άοσμα (προσθέτω και λίγο ξιδάκι στη πλύση..).. θέλω να δοκιμάσω κιεγω το zero.. αν το παρεις πες μας εντυπώσεις

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Κορίτσια, εσείς που πηγαίνετε σε βιολογικές λαικές

μήπως θυμάστε να μου πείτε κανένα όνομα?

Λογικά όλοι περνάνε μέσα απο την

Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών.

Δεν ειμαι σιγουρη οτι αυτοι που πουλανε στη βιολογικη λαικη τα αγοραζουν απο την λαχαναγορα. Εχω την εντύπωση κ τουλάχιστον για τους περισότερους απο τους οποιους εγω ψωνίζω ειμαι σιγουρη απο οσο εχω μαζι τους μιλήσει ότι ειναι οι ίδιοι παραγωγοί. Νομιζω πως δεν ειναι οπως στη συμβατικη λαικη που οι περισσοτεροι απλα αγοραζουν απο τη λαχαναγορα κ πουλάνε.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...