Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Ταμαράκι, αυτό εδώ, ήταν μου είπε εξαιρετικό για την τριχόπτωση, σταμάτησε αμέσως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή Peekaboo, με τον ατμοκαθαριστή καθαρίζεις ΟΛΟ το σπίτι, χωρίς καθαριστικά, πέρα από την λεκάνη που είπες ?

Λογικά, θα πρέπει να σου παίρνει λιγότερο χρόνο για να το κάνεις αυτό. Αν είναι να το ξανασκεφτώ σοβαρά.

Αντί για μαχαιροπήρουνα που έλεγα να πάρω, να πάρω ατμοκαθαριστή.

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι. Το πάτωμα σε όλο το σπίτι είναι ξύλο, εκτός από τα μπάνια. Λες να έχω θέμα ?

Πλέον ναι. Να εξηγήσω το εξής. Από τότε που γεννήθηκε ο μικρός δεν είμαι και η καλύτερη νοικοκυρά. Ως εργαζόμενη μαμά, προτιμώ τα ΣΚ να περνάμε χρόνο παίζοντας παρά κάνοντας δουλειές, οπότε γενικά σε εβδομαδιαία βάση κάνω μόνο τα βασικά (για μένα τουλάχιστον): μπανιέρα, λεκάνη, νιπτήρα, πάγκους κουζίνας, νεροχύτη, ξεσκόνισμα, ηλεκτρική σκούπα και σφουγγάρισμα. Τα τζάμια περιορίζομαι συνήθως μια φορά το μήνα. Από τα προαναφερόμενα χρησιμοποιώ τον ατμοκαθαριστή για τα πάντα εκτός από το ξεσκόνισμα και φυσικά την ηλεκτρική. Τα υπνοδωμάτια είναι στρωμένα με μοκέτα τοίχο-τοίχο (όπως τα περισσότερα στην Αγγλία), σαλονοτραπεζαρία με laminate και μπάνιο-κουζίνα με πλακάκι. Με τον ατμοκαθαριστή τελειώνω πιο γρήγορα γιατί δεν χρειάζεται να ψεκάσω με καθαριστικό, να τρίψω την επιφάνεια, να ξεβγάλω με νερό και μετά να σκουπίσω με πετσέτα για να στεγνώσει. Περνάς με ατμό, σκουπίζεις με πανάκι (αν δεν εφαρμόζεται απευθείας στο εξάρτημα που χρησιμοποιείς) και τελείωσες.

Επειδή τώρα περιμένουμε και το δεύτερο παιδάκι, με έπιασε να κάνω και δουλειές της προκοπής. Χρησιμοποίησα τον ατμό για πλακάκια κουζίνας, πλακάκια μπάνιου (μιλάω για αυτά στους τοίχους), ντουλάπια κουζίνας, για να καθαρίσω τα σοβαντεπί και για να φρεσκάρω τις μοκέτες και τα στρώματα. Αυτές τις δουλειές τις έκανα δύο εβδομάδες συνεχόμενα. Την πρώτη εβδομάδα φαινόταν ότι είχαν καθαρίσει αλλά δεν ήταν το τέλειο αποτέλεσμα (είχαν να καθαριστούν καιρό και είχε μαζευτεί μπόλικο πράγμα :oops:). Τη δεύτερη άστραφταν όπως όταν είχε έρθει ένα συνεργείο καθαρισμού και τα είχε κάνει.

Με το ξύλινο πάτωμα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Οι οδηγίες λένε απλά ότι σε οποιοδήποτε έπιπλο ή λακαρισμένη επιφάνεια ποτέ δεν ψεκάζεις απευθείας με τον ατμό, πάντα χρησιμοποιείς εξάρτημα με πανάκι από πάνω. Αν σφουγγαρίζεις με κάτι περισσότερο από νερό και ξύδι τότε την πρώτη φορά που θα περάσεις ατμό θα δεις θαμπάδες. Τη δεύτερη φορά που δεν θα υπάρχουν κατάλοιπα από απορρυπαντικό θα δεις το πάτωμα πεντακάθαρο.

Συνολικά, εμπιστεύομαι καλύτερα την καθαριότητα και αποστείρωση του ατμού από το οποιαδήποτε καθαριστικό, δεν χρειάζεται να εισπνέω χημικά (έστω και οικολογικών απορρυπαντικών όπως τα ecover που χρησιμοποιούσα), το χρησιμοποιώ για να καθαρίσω όλα τα παιχνίδια του μικρού άφοβα (από αυτοκίνητα μέχρι και λούτρινα) και θεωρώ ότι κάποια στιγμή μπορεί και να αποσβέσω την αξία του επειδή δεν αγοράζω πλέον καθαριστικά.

Όπως τα πάντα, σε άλλους κάνουν, σε άλλους όχι. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και για αυτό περίμενα 1 περίπου μήνα χρήσης μέχρι να σας γράψω εντυπώσεις. Μπορείτε ωστόσο να διαβάσετε πολλά reviews στο internet (τα site του amazon, του tesco και του argos είναι αρκετά ενδεικτικά) και να κρίνετε αν θα καλύψει τις ανάγκες σας ή όχι.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Δηλαδή Peekaboo, με τον ατμοκαθαριστή καθαρίζεις ΟΛΟ το σπίτι, χωρίς καθαριστικά, πέρα από την λεκάνη που είπες ?

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι. Το πάτωμα σε όλο το σπίτι είναι ξύλο, εκτός από τα μπάνια. Λες να έχω θέμα ?

εμενα μου εκανε θαμπαδα στο παρκε (χρησιμοποιούσα εξαρτημα και πανακι). Φαίνεται σαν να εχει φυγει το λουστρο οποτε πλεον δεν κανωτα πατωματα με τον ατμο... για πλακακια ομως ειναι τελειο

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Δυσάρεστα νέα από μένα… Τα δημοσίευσα χτες και στο θέμα ''Αγορές μέσω Ίντερνετ'':

Πείτε μου, σας παρακαλώ, τη γνώμη σας… Έχω ''χάσει'' συνολικά 3 παραγγελίες, 2 από το feelunique και μία από το i herb… Για τις δύο από αυτές (από feelunique και i herb) λόγω καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τις παραλάμβανε αντί για μένα μόνο να υποθέσω μπορώ ότι γύρισαν πίσω, αφού δε θυμόταν καν να μου πει τι ακριβώς του είπαν στα ΕΛΤΑ (αυτό είναι άλλη ιστορία…). Το σίγουρο είναι ότι δέματα δεν του έδωσαν. Για την τρίτη παραγγελία δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ (όλες έγιναν στις 6 Ιανουαρίου). Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ για να δω μήπως ήρθε αλλά μου είπαν ότι δεν. Έστειλα μαιλ στο feelunique για τη συγκεκριμένη παραγγελία αλλά απάντηση δεν πήρα (εδώ και μέρες). Να προσθέσω στα πιο πάνω ότι τα χρήματα από την κάρτα μου έχουν αφαιρεθεί κανονικά και για τις 3 παραγγελίες!!! Τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα; Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη!
697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Δυσάρεστα νέα από μένα… Τα δημοσίευσα χτες και στο θέμα ''Αγορές μέσω Ίντερνετ'':

Θα το πω κι ας είναι παρακινδυνευμένο... μήπως κάποιος υπάλληλος στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου δεν είναι και τόσο... ευσυνείδητος? Κοινώς, μήπως κάποιος "βουτάει"???

[για το αν γύρισαν πίσω μπορείς να το μάθεις με ένα e-mail στα site, αν και νομίζω ότι θα σε είχαν ήδη ειδοποιήσει]

it's never too late to start all over again

Skybeam, καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Να διευκρινίσω ότι η μία παραγγελία από το feelunique θα ερχόταν σ' εμένα και οι άλλες δύο σε άλλη πόλη. Καταλαβαίνω πώς το λες, αλλά έχω προβληματιστεί και από το γεγονός ότι δε μου απάντησαν από feelunique. Θα ξαναστείλω όμως και αυτή τη φορά και στο i herb (με το οποίο κακώς δεν επικοινώνησα ως τώρα).

697577wcowvfyq3s.gif

Εδώ και ένα μήνα έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ
τον ατμοκαθαριστή. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα σε όλο το σπίτι, σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Πλέον δεν χρησιμοποιώ κανένα απορρυπαντικό καθαρισμού εκτός από το ecover για το εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας.

ωωωω εντυπωσιακό...κάποτε μου είχαν κάνει παρουσίαση σε ατμοκαθαριστή, αλλά ήταν πανάκριβος...Αυτός φαίνεται πολύ τέλειος..έχεις πάρει το μοντέλο sc1020? Έριξα μια ματιά στο amazon , γύρω στις 105 λίρες..χρειάζεται και ανταλλακτικά???περιέγραψέ το μας λίγο...

Ετοιμαζόμουν να γράψω και εγώ αυτό ακριβώς που έχει γράψει

παρακάτω η evdi

Εχω πάρει κι εγώ τον sc1020

έχει το αρνητικό (όπως λέει και η evdi)

οτι τελειώνει γρήγορα

και πέφτει και η πίεση γρήγορα και πρέπει να περιμένεις.

(σπαστικό λιγάκι...ιδίως όταν οι ρυθμοί σου

πρέπει να είναι γρήγοροι!! :mrgreen:)

Εγώ έχω τον Karcher SC 1020 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το αρνητικό του είναι ότι τελειώνει σχετικά γρήγορα ο ατμός και θα πρέπει να τον γεμίζεις πάλι και να περιμένεις να ζεσταθεί (έχει χωρητικότητα 1 lt). Έχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (εγώ πήρα επιπλέον ένα καθαριστή με λάστιχο για τζάμια -που όμως τελικά δεν με βόλεψε!). Αυτά...α, να μην ξεχάσω αφήνουμε απαραίτητα ανοικτό παράθυρο όταν χρησιμοποιούμε ατμοκαθαριστή για την αποφυγή σχηματισμού μούχλας. Πάντως στην Ελλάδα θα το βρεις φθηνότερα από το Αμαζον (ψάξε στο σκρουτζ)

Skybeam, καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Να διευκρινίσω ότι η μία παραγγελία από το feelunique θα ερχόταν σ' εμένα και οι άλλες δύο σε άλλη πόλη. Καταλαβαίνω πώς το λες, αλλά έχω προβληματιστεί και από το γεγονός ότι δε μου απάντησαν από feelunique. Θα ξαναστείλω όμως και αυτή τη φορά και στο i herb (με το οποίο κακώς δεν επικοινώνησα ως τώρα).

Περίεργο αυτό που γράφεις για το feelunique...

Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από εδώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Μάλιστα μια φορά τους έστειλα email ότι δεν λειτουργούσε καλά το ψεκαστηράκι σε toner της Neal's Yard και τους ζήτησα να μου στείλουνε ανταλλακτικό αν είχανε και μου στείλανε αμέσως καινούργιο τόνερ! :shock:

Από το iherb έκανα άπειρες παραγγελίες και δεν μου έχει χαθεί ούτε μια, ποτέ!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Το iherb έχει φέρει πολύ ποιοτικά θαλασσινά αλάτια, δέστε το Celtic Salt και το Real Salt.

Έχω πάρει κι αυτό των Ιμαλαϊων και μας άρεσε πολύ, πιο πολύ από του Mercola!

http://www.iherb.com/HimalaSalt-Primordial-Himalayan-Sea-Salt-6-oz-170-g/33394?at=0

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Λογικά, θα πρέπει να σου παίρνει λιγότερο χρόνο για να το κάνεις αυτό. Αν είναι να το ξανασκεφτώ σοβαρά.

Αντί για μαχαιροπήρουνα που έλεγα να πάρω, να πάρω ατμοκαθαριστή.

Eγώ προσωπικά τον έχω για να περνάω που και που τα χαλιά μου.

Τα καθαρίζω πρώτα με την ηλεκτρική

και μετά τα περνάω με τον ατμοκαθαριστή για απολύμανση

(πιο πολύ για τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες)

Όλα τα υπόλοιπα τα κάνω με ένα vettex και απλό νερόξυδο.

(ντουλάπες, επιφάνειες κλπ)

Βαριέμαι να κουβαλάω τον ατμοκαθαριστή μαζί μου...

(κρέμεται το καλώδιο, πρέπει να αλλάζω συνέχεια πρίζες κλπ)

Σε γενικές γραμμές πάντως

είναι καλός και είμαι ευχαριστημένη.

ΥΓ: Eνα άλλο αρνητικό που έχει είναι οτι καίει πολύ ρεύμα. :?

Περίεργο αυτό που γράφεις για το feelunique...

Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες από εδώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Μάλιστα μια φορά τους έστειλα email ότι δεν λειτουργούσε καλά το ψεκαστηράκι σε toner της Neal's Yard και τους ζήτησα να μου στείλουνε ανταλλακτικό αν είχανε και μου στείλανε αμέσως καινούργιο τόνερ! :shock:

Από το iherb έκανα άπειρες παραγγελίες και δεν μου έχει χαθεί ούτε μια, ποτέ!

Θα συμφωνήσω κι εγώ.

Ποτέ δεν έχω χάσει παραγγελία

ούτε στο feelunique ούτε στο iherb.

Juliana κάτι γίνεται με τα ΕΛΤΑ σου.....

Το iherb έχει φέρει πολύ ποιοτικά θαλασσινά αλάτια, δέστε το Celtic Salt και το Real Salt.

Έχω πάρει κι αυτό των Ιμαλαϊων και μας άρεσε πολύ, πιο πολύ από του Mercola!

http://www.iherb.com/HimalaSalt-Primordial-Himalayan-Sea-Salt-6-oz-170-g/33394?at=0

A!! Ωραία!!

Ευχαριστούμε Rosie.

juliana σου γράφω κ εγω την εμπειρία μου γιατι μου μπήκε μια υποψία μήπως έχει κάποια σχέση με τη δική σου....

Το τελευταίο δέμα απο i herb μου ήρθε με ενα άνοιγμα στη μία πλευρά, σαν να είχε μπει χέρι κ να είχε ψαχουλέψει. Πάνω είχε ένα σημείωμα απο τον υπαλληλο των Ελτα της περιοχής μου ότι έφτασε στα χέρια του σε αυτη τη κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έλειπε τίποτα απο μέσα.

Επειδή όμως απο τη δουλεια μου είχαμε ασχοληθεί μια φορα με κάτι παρόμοιο .... (καλυτερα αν μην γραψω λεπτομερειες εδω ομως αν θες θα σου στείλω π.μ.) είπα να το ψαξω λίγο. Τους τηλ κ μου είπαν να ρωτησω στο κεντρο διαλογής στο Κρυονέρι. Όπως το περίμενα κ όπως το ειχα υποψιαστεί. Πήρα εκει τον προϊστάμενο κ τον ενημέρωσα για το συμβάν , βέβαια μου είπε δικαιολογίες ότι μπορεί να χτυπήθηκε στον υμάντα κτλ (που μπορεί κ να είνια όντως έτσι) , αλλα επειδή γνωρίζω κάποιες λεπτομερειες .... , προτίμησα να κάνω το τηλεφωνημα ώστε να γνωριζουν τουλάχιστον ότι ό,τι γίνεται δεν περνάει απαρατήρητο .

Δυστυχώς αφου δεν είναι το δέμα συστημένο, δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα , ούτε μέχρι που έφτασε ένα δέμα ούτε που χάθηκε...

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Δυστυχώς αφου δεν είναι το δέμα συστημένο, δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα , ούτε μέχρι που έφτασε ένα δέμα ούτε που χάθηκε...

Λογικό, δυστυχώς...σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ξαναέστειλα σήμερα στο feelunique και για πρώτη φορά στο i herb και περιμένω. Υπενθυμίζω ότι συνολικά οι παραγγελίες μου είχαν προορισμό 2 διαφορετικά καταστήματα ΕΛΤΑ, σε 2 διαφορετικές πόλεις, οπότε αν δε βρεθεί κάποια άλλη εξήγηση για το πού κατέληξαν φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τις διαδικτυακές αγορές...

697577wcowvfyq3s.gif

Julianna συνηθως οταν δεν παραλαμβανεις εγκαιρα δεμα απτα ΕΛΤΑ το κρατανε 15 μερες στο υποκαταστημα στη συνεχεια το στελνουν στα κεντρικα οπου το κρατανε κ εκει για περιπου αναλογο διαστημα και στη συνεχεια το στελνουν πισω.Βεβαια οταν το δεμα δεν ειναι συστημενο το κρατανε στα ΕΛΤΑ για παραπανω απο 15 μερες περιπου μηνα. Αυτα μου ταχει πει θεια μου που δουλευει στα κεντρικα γιατι εχω κ εγω θεμα με τον ταχυδρομο της περιοχης μου σκεψου πως εχει τυχει παρα πολλες φορες η ημερομηνια στο χαρτακι για να παραλαβω την παραγγελια οταν μου το φερνει ή να εχει περαδει προ πολλου ή εκει που γραφει οχι νωριτερα απο να ειναι συμπληρωμενη η λεξη αυριο και οχι ημερομηνια:evil: και η παραγγελια να ειχε ερθει πριν 25 μερες αλλα την ειχαν κρατησει στο υποκαταστημα γιατι ηταν απλο δεμα. Ψαξτο λοιπον και στα κεντρικα. Κανονικα πρεπει να τη στειλουν πισω αν μεινει καιρο στα αζητητα αν οχι τοτε κατι αλλο γινεται...

2xgIp3.png1RTwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ξανακανω μια ερωτηση που χα κανει και παραπανω. Εχετε να μου προτεινετε κατι για αγορα παιδικου και βρεφικου στρωματος?Ευχαριστω!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Κοριτσια να ξανακανω μια ερωτηση που χα κανει και παραπανω. Εχετε να μου προτεινετε κατι για αγορα παιδικου και βρεφικου στρωματος?Ευχαριστω!

Δες εδώ

http://www.onlygreen.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=89

Labrinoula σ’ ευχαριστώ για την απάντηση και την ιδέα!;) Η συνέχεια (καλή μέχρι στιγμής!) της ιστορίας με τις ''χαμένες'' παραγγελίες εδώ.

Φοβάμαι πως δεν είναι τόσο καλή αφού σου πάγωσε τον λογαριασμό ως αναξιόπιστο ή καλύτερα με αναξιόπιστη διεύθυνση!:(

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Γεια σας κορίτσια, έχω πολύ καιρό να μπω και πάλι δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω ! :-(

Όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τον κωδικό ASI589 για πρώτη παραγγελία στο iherb.

φιλιά σε όλες !!!!!!!

Κορίτσια, ριξτε μια βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί πολύ :confused::confused::confused:

Χρειάζομαι ηλεκτρική σκούπα και είπα να πάρω μια καλή.

Dyson για την ακρίβεια.

Νομίζω Rosie έχεις εσύ ?

Οι απορίες μου.

Είναι εύχρηστες ? Ή είναι βαριές και δυσκίνητες και δεν μπαίνουν κάτω από κρεβάτια κλπ ?

Είναι καλύτερα να επιλέξω όρθια ή μια κλασική που να σέρνεται ?

Έχω διαβάσει ότι οι όρθιες δεν προσεγγίζουν εύκολα σημεία όπως κάτω από καναπέ.

Έχουν προταθεί επίσης και οι Vax, έχει άποψη κάποια από εσας ?

Αν σας είναι εύκολο, πείτε ποιό μοντέλο έχετε.

Εγώ είμαι μεταξύ αυτής της όρθιας Dyson, αυτών των συρτών Dyson και αυτής της Vax.

Oυφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λοιπόν εγώ πρόσφατα απέκτησα μία dyson (όχι όρθια) την http://www.amazon.co.uk/Dyson-Full-size-Cylinder-Engineered-Removing/dp/B003479PNO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329507595&sr=8-1

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είναι κάπως βαρύτερη από την προηγούμενη σκούπα που είχα (siemens) αλλά μην φανταστείς μεγάλη διαφορά. Κάτω από καναπέδες και κρεβάτια μπαίνει άνετα. Ο κάδος της είναι αρκετά μεγάλος, καθαρίζει τέλεια πλακάκια και χαλιά, γενικά είναι εύκολη στην χρήση. Το αρνητικό της είναι ο θόρυβος που κάνει. Νομίζω παντως πως η dyson δίκαια έχει την φήμη της καλύτερης σκουπας!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Η σκούπα μου εδώ και ένα χρόνο! Συμφωνώ και για το ότι έχει μακράν την καλύτερη αναρρόφηση από οποιαδήποτε σκούπα είχα μέχρι τώρα και για το ότι δυστυχώς κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο. Ένα εξαιρετικό ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι στην Αγγλία τουλάχιστον συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση, αλλά δεν ξέρω αν ο Έλληνας αντιπρόσωπος την παρέχει επίσης. Συνοδεύεται από πολλά αξεσουάρ όπως ειδικά εξαρτήματα για να κάνεις ξύλινα πατώματα, στρώματα, έπιπλα και δυσπρώσιτα σημεία. Αυτά πωλούνται ως έξτρα αλλά επειδή τα πήραμε μαζί με τη σκούπα τα είχαν προσφορά 15 λίρες από 60.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Kι εγώ στο κλαμπ της dyson. Εχω πάρει την συρτή που είναι για κατοικίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ακόμα και η γυναίκα που μου καθάριζε είχε εντυπωσιαστεί. Το μειονεκτημα είναι το βάρος της, αλλά η πωλήτρια είπε ότι δεν παθαίνει τιποτα αν την σερνεις. Οπότε δεν κουβαλάω ποτέ!

Επίσης όταν λέει κάθε 3 μηνες πλύσιμο το φίλτρο, το εννοεί και δεν πρέπει να το ξεχνάς, γιατί θα δημιουργηθεί όντως πρόβλημα (από όσο μου έχουν πει).

Κατά τα άλλα μία πολύ δυνατή σκούπα!

Αν ο θόρυβος είναι πρόβλημα για κάποια κοπέλα, τότε καλό είναι να δει κάποια άλλη μάρκα. Αλλά μην φανταστείτε τίποτα υπερβολικό. Απλά δεν είναι αθόρυβη όπως πχ η Μiele

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...