Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

χρονια πολλα με το καλο ο καινουριος χρονος!

κοριτσια απο που παιρνετε τα σονετ;;

παραγγειλα απο 6/12 στο biologish24.com και δεν τα εχουν στειλει ακομα. Αναγκαστικα ανοιξα case στο paypal και δε βλεπω να τα στελνουν τα πραματακια μου.

Το θεμα ειναι που αλλου (σε καλη τιμη) εχει sonett απορρυπαντικα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παραγγειλα απο 6/12 στο biologish24.com και δεν τα εχουν στειλει ακομα. Αναγκαστικα ανοιξα case στο paypal και δε βλεπω να τα στελνουν τα πραματακια μου.

Εγώ τα παίρνω από τον εισαγωγέα που έχει ένα μικρό καταστηματάκι στο Ν. Ηράκλειο.

Έχει πολύ καλές τιμές, πιο χαμηλές από όλα τα ελληνικά τουλάχιστον e-shops που έτυχε να δω.

Εμαννουήλ Μορφέας

Διάκου Αλεξάνδρου 11

14122 Ν. Ηράκλειο

τηλ. 2102846948

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

rosie,επειδη ξερω οτι εχεις μαντεμενια κατσαρολα ηθελα να σε ρωτησω.εχω την chasseur kaι χτες καταλαθος αναψα το ματι με την κατσαρολα πανω,αδεια.μολις το καταλαβα την εβγαλα απο το ματι,κρυωσε και την επλυνα αλλα ειδα μικρα μικρα σημαδακια σαν επιφανειακες ρωγμουλες μεσα στην κατσαρολα,σαν να εχει φυγει το χρωμα.κανει να τη χρησιμοποιησω ή δεν ειναι ασφαλησ?

Τι να σου πω... δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα!

Εγώ τα παίρνω από τον εισαγωγέα που έχει ένα μικρό καταστηματάκι στο Ν. Ηράκλειο.

Έχει πολύ καλές τιμές, πιο χαμηλές από όλα τα ελληνικά τουλάχιστον e-shops που έτυχε να δω.

Εμαννουήλ Μορφέας

Διάκου Αλεξάνδρου 11

14122 Ν. Ηράκλειο

τηλ. 2102846948

Σ' ευχαριστω πολυ, σιγουρα θα ειναι πιο φτηνα αφου ειναι αντιπροσωπεια..Εισα και το σαιτ του. Εχεις δοκιμασει τιποτα αλλο καλο απο αυτο το μαγαζι;

Αυτός ήτανε παλαιότερα αντιπρόσωπος της Weleda και έτσι ακόμη έχει τα προϊόντα της σε πολύ καλές τιμές (νομίζω -20% από τους υπόλοιπους).

Γενικά είναι εισαγωγέας πολλών βιολογικών ειδών, απλά στο μαγαζί του δεν τα έχει πάντα όλα, είναι μικρό, έτσι μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλεις πρώτα πρωτού πας.

Διαφημίσεις

http://www.violey.com/manufacturer_sonett.php

Εγώ τα παίρνω από εδώ. Παραδοση στο σπίτι με κουριερ σε μια βδομαδα. Έχει πολύ ακριβά μεταφορικά γιατί πάνε αναλογικά με το βάρος. Αλλά παίρνω τις οικονομικές συσκευασίες που με κρατάνε και σχεδόν όλο τον χρόνο μη σου πω και όπως τα υπολογισα βγαίνουν λίγο πιο φθηνά από το αν τα αγόραζα από Ελλαδα. Εδώ δεν ξέρω αν υπάρχουν οι τόσο οικονομικές συσκευασίες.

Όταν πας σε αυτόν που σου είπε η Ρόζυ, στείλε μας ενδεικτικά κάποιες τιμές να συγκρίνουμε. Αν είναι να τον προτιμήσουμε.

Εμαννουήλ Μορφέας

Διάκου Αλεξάνδρου 11

14122 Ν. Ηράκλειο

τηλ. 2102846948

Ρόζυ μου αυτός έχει μήπως και τα μακαρόνια demeter που παίρναμε? Τα αγοράζω πιο αραιά για τον άντρα μου, αλλά ενώ το μαγαζί που τα έπαιρνα τα είχε 2 κάτι ευρώ όταν είδε ότι τα αγοράζω (είμαι και καλή πελάτισσα) τα πήγε 4 κάτι! Και όταν του το επισήμανα μου είπε ότι τα πήρε από άλλον προμηθευτή..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ρόζυ μου αυτός έχει μήπως και τα μακαρόνια demeter που παίρναμε? Τα αγοράζω πιο αραιά για τον άντρα μου' date=' αλλά ενώ το μαγαζί που τα έπαιρνα τα είχε 2 κάτι ευρώ όταν είδε ότι τα αγοράζω (είμαι και καλή πελάτισσα) τα πήγε 4 κάτι! Και όταν του το επισήμανα μου είπε ότι τα πήρε από άλλον προμηθευτή..[/quote']

Ναι, αυτός είναι!

Φέρνει και τις οικονομικές συσκευασίες των καθαριστικών αλλά δεν πήρα καμιά φορά, μου φαίνονται τεράστιες! Μόνο τη μεγάλη συσκευασία για τη σκόνη πλυντηρίου ρούχων.

(αν θες την επόμενη φορά που θα πάει ο άντρας μου να του πω να σου πάρει μακαρόνια αν βρει, γράψε μου μόνο ποια παίρνετε συνήθως. είναι κοντά στη λαϊκή του Ν. Ηρακλείου, αλλά δυστυχώς κλείνει στις 4.00!)

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μας χάλασε η τοστιέρα

και ψάχνοντας για καινούργια

βρήκα την green toast της izzy.

Εχει κεραμικές πλάκες!

Σκέφτομαι να την πάρω και εγώ. Κανένα θέμα, παρατήρηση;

πᾶν μέτρον ἄριστον

http://www.violey.com/manufacturer_sonett.php

Εγώ τα παίρνω από εδώ. Παραδοση στο σπίτι με κουριερ σε μια βδομαδα. Έχει πολύ ακριβά μεταφορικά γιατί πάνε αναλογικά με το βάρος. Αλλά παίρνω τις οικονομικές συσκευασίες που με κρατάνε και σχεδόν όλο τον χρόνο μη σου πω και όπως τα υπολογισα βγαίνουν λίγο πιο φθηνά από το αν τα αγόραζα από Ελλαδα. Εδώ δεν ξέρω αν υπάρχουν οι τόσο οικονομικές συσκευασίες.

Όταν πας σε αυτόν που σου είπε η Ρόζυ' date=' στείλε μας ενδεικτικά κάποιες τιμές να συγκρίνουμε. Αν είναι να τον προτιμήσουμε.

[/quote']

περασα απο Ηρακλειο εχτες, αργα, μετα τις 5, εγραφε οτι κλεινει στις 5...οποτε με βλεπω απο violey να παιρνω τα καθαριστικα

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Την έχω εγώ αυτή την τοστιέρα και είμαι πολύ ευχαριστημένη.Είναι βέβαια λίγο μικρή, δηλ χωράει 2 τοστ την φορά αλλά δεν μας ενοχλεί αφού γίνονται τραγανά.Και οι πλάκες πλένονται πολύ εύκολα αφού δεν κολλάει τίποτα πάνω τους.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Πάρα πολύ καλή!

Δεν συμπιέζει τα τοστ, τα κάνει όπως ακριβώς τα θέλουμε.

Εμείς έχουμε πάρει την μεγάλη, την XL, που χωράνε 4 τοστ.

Αυτήν δηλαδή.

Στην συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ evhgiorgos & soevan7, για την μεγάλη θα πάω.

Εμαννουήλ Μορφέας

Διάκου Αλεξάνδρου 11

14122 Ν. Ηράκλειο

τηλ. 2102846948

Ναι πέρασα και εγώ από εκεί προχθές πρώτη φορά, τον γνώριζε μια φίλη που ψάχνεται πολύ με τα βιολογικά. Το πρόβλημα του Μορφέα είναι το ωράριο, συνήθως κλείνει 5 και δεν ανοίγει Σάββατα. Ο ίδιος μας είπε να πάμε στην Φυσιοθεραπευτική η οποία είναι ανοιχτή ώρες καταστημάτων και έχει μεταφερθεί σε Ηρακλείου 41, Μεταμόρφωση, 14451, τηλ 2105155474

Οι τιμές μου φάνηκαν πολύ καλές, αλλά δεν είμαι πρόχειρος μελετητής των τιμών. Κερδίζεις από τις τιμές αλλά χρειάζεσαι παραπάνω χρόνο για ψώνια από εκεί ...

Αυτό από όσο θυμάμαι το είχε κάπου 1 ? παραπάνω. Έχει και weleda κ.α. :P αλλά όχι τόσα πολλά όσο ένα κανονικό κατάστημα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Αυτό από όσο θυμάμαι το είχε κάπου 1 ? παραπάνω. Έχει και weleda κ.α. :P αλλά όχι τόσα πολλά όσο ένα κανονικό κατάστημα.

Αν λάβεις υπόψη όμως ότι τα ξένα sites έχουνε και μεταφορικά τότε συμφέρει ο Μορφέας.

Για μας δεν είναι έξτρα διαδρομή γιατί περνάει ο άντρας μου από εκεί καθοδόν για τη βιολ. λαϊκή του Ηρακλείου.

περασα απο Ηρακλειο εχτες, αργα, μετα τις 5, εγραφε οτι κλεινει στις 5...οποτε με βλεπω απο violey να παιρνω τα καθαριστικα

Ελπίζω να σε πρόλαβα! Μην παραγγείλεις ακόμα! Πρέπει να συμφέρει ο Μορφέας.

Αν λάβεις υπόψη όμως ότι τα ξένα sites έχουνε και μεταφορικά τότε συμφέρει ο Μορφέας.

Για μας δεν είναι έξτρα διαδρομή γιατί περνάει ο άντρας μου από εκεί καθοδόν για τη βιολ. λαϊκή του Ηρακλείου.

Ακριβώς! Είναι τα μεταφορικά στην μέση.

Πήγαμε σήμερα Rosie. Να σαι καλά που μου το πες! Μεγάλη διαφορά στα μακαρόνια και όχι μόνο. Έχει προιοντα demeter σε πολύ καλές τιμές και όσο για τα καθαριστικά ρώτησα αν εχει τις οικονομικες συσκευασιες και με παρεπεμψε στην αποθηκη του. Θα πάρω τηλ την Δευτέρα πρωί για να ρωτήσω και να παραγγείλω. Είναι ανοιχτά και Σαββατο αλλά για να ρωτήσω τιμές κλπ μου είπαν να πάρω καλύτερα καθημερινή.

Πάντως στα καθαριστικά τις κανονικές συσκευασίες είχαν διαφορά με την Γερμανία το πολύ 1 ευρώ και πολλά λέω. Οπότε σίγουρα συμφέρει λόγω των μεταφορικών. Να δω και για τις οικονομικές συσκευασίες και θα σας ενημερώσω.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

...ι όσο για τα καθαριστικά ρώτησα αν εχει τις οικονομικες συσκευασιες και με παρεπεμψε στην αποθηκη του....

Αποθήκη του μάλλον εννοεί το κατάστημα που παρέθεσα εγώ νωρίτερα στην Μεταμόρφωση ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Ισχύει αυτο που είπατε ότι μπορείς να τα παραγγειλεις απο το τηλέφωνο κ να στα έχει εκει απο την αποθήκη;; Αν ναι πόσες μέρες θέλει πριν;; Πηγαίνει ο πατεράς μου μια φορά στις δεκαπέντε εκει κ θα με βόλευε πολυ, ενώ μεταμόρφωση δεν βολεύει καθολου...

Yugup3.png

Ξέρετε τι έξοδα αποστολής έχουν στο violey ?

Φιλενάδα, εδώ είναι, 12,90 ευρώ ανά συσκευασία μέχρι τα 2 κιλά και 60 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό, με μάξιμουμ βάρος παραγγελίας τα 20 κιλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε σχέση με το πόσο ακίνδυνα είναι τα παρακάτω:

1. υδρολυμένη πρωτείνη σόγιας

2. καραγενάνη

3. φυτική γλυκερίνη

4. αλκοόλ όταν το χρησιμοποιούμε εξωτερικά

697577wcowvfyq3s.gif

Πρόσθεσα στα παραπάνω και το αλκοόλ στην περίπτωση που το χρησιμοποιούμε εξωτερικά (π.χ. στο καθάρισμα του σπιτιού, στην απολύμανση ενός τραύματος, χρησιμοποιώντας ένα αφρόλουτρο που το περιέχει).

697577wcowvfyq3s.gif

Φιλενάδα, εδώ είναι, 12,90 ευρώ ανά συσκευασία μέχρι τα 2 κιλά και 60 λεπτά για κάθε επιπλέον κιλό, με μάξιμουμ βάρος παραγγελίας τα 20 κιλά.

Thanx!

Φωτιά και λαύρα!!!

και εγώ αυτή πήρα τώρα στις γιορτές.. δυστυχώς δεν ήξερα ότι έχει και XL και πήρα τη μικρή...

Rosie, μου είχες πει να κοιταξω κάτι για gaps για τη νινίδα του μικρού... μήπως έχεις κανένα λινκ γιατί δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό μόνο γενικά με αλλεργίες και δεν έχει άλλα συμπτώματα ο μικρός...

επίσης ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με τη διατροφή... διαβάζω το real food που μου πρότεινες αλλά ήθελα να σε ρωτήσω έδινε ποικιλία στα μικρά σου? δηλαδή διάφορα λαχανικά πχ και να διαλέξουν εκείνα τι θα φάνε ? ο δικός μου τελικά με τα κομματάκια πνίγεται ... άρχισα να του τα αλέθω

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...