Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mάλλον όχι, δεν με βολεύει η μέρα :(

Αλλά αύριο θα δω μια φίλη μου που θα πάει και ελπίζω να θυμηθώ να της τα δώσω... θα σου στείλω πμ.

ok ευχαριστώ... κρίμα που δεν θα συναντηθούμε όμως :(

Εφόσον κάνεις την Αγορά από την Αγγλία δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας η πρίζα είναι διαφορετική υπάρχει όμως αντάπτορας που μπορείς να αγοράσεις από το αμαζον για να την χρησιμοποιήσεις σε πρίζες Ευρωπαϊκού τύπου

δές εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003JZHQRS/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A24H25OE38LW9I σε Ελληνικά site κάνει από 1,95 -2,50 νομίζω και σε φυσικά μαγαζιά ο σύζυξ λέει ότι το έχει δει και 8 ευρώ

Αν θέλεις κάνε μια αναζήτηση στο google, αν θυμάμαι καλά είχα δει κάποιες συζητήσεις αλλά και συνταγές για την συγκεκριμένη συσκευή στο φόρουμ συνταγές της παρέας.

Υ.Γ. ψάξε να βγείς κάποιον με πωλητή το αμαζον όπου για αγορές πάνω των 25 λιρών τα μεταφορικά είναι δωρεάν (και η απόδειξη μπαίνει και στην εφορία) :roll::-D

σ' ευχαριστώ, νομίζω οτι τα έχω δει κι εγώ απλά αναρωτιώμουν αν έχουμε κι άλλες διαφορές... Αυτό με τους πωλητές με μπερδεύει λίγο... έχεις να μου στείλεις κάποιο λινκ για να δω λεπτομέρειες ή οδηγίες... από το άμαζον δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...

dari, δε γνωρίζω για την ηλεκτρονική γάστρα αλλά εγώ για τον μικρό μου, πήρα το babycook της beaba και πραγματικά ήταν από τις καλύτερες αγορές μου (από Αγγλία).

Ρίξε μια ματιά:

http://www.beabausa.com/product-babycook.cfm

ωραίο φαίνεται κι αυτό αλλά σίγουρα πιο ακριβό και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το χρηιμοποιήσω και μετά για όλη την οικογένεια όταν ο μικρός μεγαλώσει... εσύ το χρησιμοποιείς και για δικά σας φαγητά?

νομίζω ότι εδώ το έχει πιο φθηνά http://www.vupbaby.co.uk/content/beaba-babycook-3-colours . έχουμε και 15% έκπτωση

SSvbp3.pngjuBIp2.png

σ' ευχαριστώ, νομίζω οτι τα έχω δει κι εγώ απλά αναρωτιώμουν αν έχουμε κι άλλες διαφορές... Αυτό με τους πωλητές με μπερδεύει λίγο... έχεις να μου στείλεις κάποιο λινκ για να δω λεπτομέρειες ή οδηγίες... από το άμαζον δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...

όχι άλλες διαφορές δεν έχουμε :P

οδηγίες για το πως να επιλέξεις πωλητή το αμαζον και διάφορες πληροφορίες θα βρείς εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896

νομίζω ότι είναι το ποστ Νο 9

ok ευχαριστώ... κρίμα που δεν θα συναντηθούμε όμως :(

ωραίο φαίνεται κι αυτό αλλά σίγουρα πιο ακριβό και δεν ξέρω αν θα μπορώ να το χρηιμοποιήσω και μετά για όλη την οικογένεια όταν ο μικρός μεγαλώσει... εσύ το χρησιμοποιείς και για δικά σας φαγητά?

νομίζω ότι εδώ το έχει πιο φθηνά http://www.vupbaby.co.uk/content/beaba-babycook-3-colours . έχουμε και 15% έκπτωση

Όχι, δε το χρησιμοποιώ για δικά μας φαγητά, δεν έχει τόση μεγάλη χωρητικότητα..:(Από την άλλη, όπου πάω το παίρνω μαζί για να μαγειρεύω του μικρού.

Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να το παραγγείλω απευθείας απο το vupbaby, αλλά δε θυμάμαι γιατί.

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Eίναι λίγο τσιμπημένη για μένα αυτή την περίοδο...:(

Καταλαβαίνω, και εμάς δώρο μας το έκαναν.Δες και της avent:

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=pd_cp_kh_0

Παρόμοια συσκευή και πάλι εδώ κάνει 100 ευρώ (στο Λήτω :shock:)και στο amazon 56 λίρες.

[U][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbff.lilypie.com/BI1sp2.png[/IMG][/URL][/U][COLOR=Black][I]

.. [SIZE=1][B]βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
μη χαράζεις, άστρο της αυγής , μη μου τρομάζεις..[/B][/SIZE][/I][/COLOR]

Διαφημίσεις

Προς όσες λαμβάνουν σίδηρο floradix: τον προμηθεύεστε από το feelunique ή αλλού; Τον έχετε βρει πουθενά σε αμπούλες ή μόνο σε μπουκάλι; Αγόρασα το μπουκάλι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό μια και χάνεται μεγάλη ποσότητα όταν πάω να τον ''σερβίρω''!:oops: Ξέρετε κανένα ''κόλπο'' για να αποφεύγω τις ''απώλειες'';

697577wcowvfyq3s.gif

Καταλαβαίνω, και εμάς δώρο μας το έκαναν.Δες και της avent:

http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Blender/dp/B003MAJ5OC/ref=pd_cp_kh_0

Παρόμοια συσκευή και πάλι εδώ κάνει 100 ευρώ (στο Λήτω :shock:)και στο amazon 56 λίρες.

Κι εγώ της Βeaba ζαχάρωνα για καιρό αλλά τελικά κατέληξα στον αβεντ που έκανε 38 λίρες σε black friday!Φαντάζομαι είναι κι αυτός BPA FREE?Ελπίζω να μας βολέψει!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Καλημέρα!Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: πριν λίγο καιρό ο παιδίατρος μας είπε πως στα αυτάκια της μικρής υπάρχει αρκετή κυψελίδα κοινώς κεράκι!Μας συνέστησε κάτι ωτικές σταγόνες για την απομάκρυνση της.Δεν τις πήρα γιατί δεν θέλω στα καλά καθούμενα να της βάλω κάτι.Ξέρετε κάτι φυτικό και πιο φυσικό;

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Αυτό που μπορείς να βάλεις(από πείρα σου λέω είναι καλό)είναι μερικές σταγόνες οξυζενέ.Μου το έχει πει και ο παιδίατρος και στο νοσοκομείο.

Εμένα ο μεγάλος μου γιος είχε μεγάλο πρόβλημα.

κοριτσια επειδη δεν θυμαμαι στο iherb οι τιμες ειναι χωρις φορο?

γιατι στο τελος μου βγαζει στην παραγγελια μου 4$ επιπλεον που δεν ειναι τα μεταφορικα γιατι αυτα τα προσθετει μετα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι: πριν λίγο καιρό ο παιδίατρος μας είπε πως στα αυτάκια της μικρής υπάρχει αρκετή κυψελίδα κοινώς κεράκι!Μας συνέστησε κάτι ωτικές σταγόνες για την απομάκρυνση της.Δεν τις πήρα γιατί δεν θέλω στα καλά καθούμενα να της βάλω κάτι.Ξέρετε κάτι φυτικό και πιο φυσικό;

H τελευταία ομοιοπαθητικός-παιδίατρος που πήγαμε

μας είπε για το κερί που έχει η κόρη μου στο ένα της αυτί

κάθε βράδυ να της στάζω μια σταγόνα ελαιόλαδο για 10-15 ημέρες.

Αυτό που μπορείς να βάλεις(από πείρα σου λέω είναι καλό)είναι μερικές σταγόνες οξυζενέ.Μου το έχει πει και ο παιδίατρος και στο νοσοκομείο.

Εμένα ο μεγάλος μου γιος είχε μεγάλο πρόβλημα.

Ναι, αυτό το λέει πάντα και ο Mercola ακόμη και για το απλό κρύωμα!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Προς όσες λαμβάνουν σίδηρο floradix: τον προμηθεύεστε από το feelunique ή αλλού; Τον έχετε βρει πουθενά σε αμπούλες ή μόνο σε μπουκάλι; Αγόρασα το μπουκάλι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό μια και χάνεται μεγάλη ποσότητα όταν πάω να τον ''σερβίρω''!:oops: Ξέρετε κανένα ''κόλπο'' για να αποφεύγω τις ''απώλειες'';

Η συνιστώμενη ποσότητα είναι περίπου μια κουταλιά της σούπας.

Δεν θα σε βόλευε?

Καλημέρα!Ελαιόλαδο ε;Καλό μου ακούγεται και λογικό αφού θα μαλακώσει το κεράκι και θα το κάνει να απομακρυνθεί.Τωρά για το οξυζενέ λιγάκι το φοβάμαι αλλά για αφού λέτε πως είναι δοκιμασμένο, έτσι θα είναι.Θα ξεκινήσω με λαδάκι και βλέπω.Αλήθεια η δική σας γιατρός είπε πως υπάρχει πρόβλημα με την υπερβολική κυψελίδα;Εμάς μας είπε πως ίσως την κάνει να μην ακούει καλά αν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο - το αντίθετο θα έλεγα: ακούει και τον παραμικρό θόρυβο.Αφού όταν κοιμάται προσέχω πολύ τους θορύβους που κάνω!!!:D

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ελαιόλαδο ε;Καλό μου ακούγεται και λογικό αφού θα μαλακώσει το κεράκι και θα το κάνει να απομακρυνθεί.Τωρά για το οξυζενέ λιγάκι το φοβάμαι αλλά για αφού λέτε πως είναι δοκιμασμένο, έτσι θα είναι.Θα ξεκινήσω με λαδάκι και βλέπω.Αλήθεια η δική σας γιατρός είπε πως υπάρχει πρόβλημα με την υπερβολική κυψελίδα;Εμάς μας είπε πως ίσως την κάνει να μην ακούει καλά αν και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο - το αντίθετο θα έλεγα: ακούει και τον παραμικρό θόρυβο.Αφού όταν κοιμάται προσέχω πολύ τους θορύβους που κάνω!!!:D

Εμας έχει απο το ένα αυτί μόνο

και δεν έχω παρατηρήσει μείωση ακοής.

Τώρα, δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αποτελεσματικό

το ελαιόλαδο. Είναι 4 ημέρες που της το βάζω.

Θα δείξει....

Η γιατρός δεν μας είπε οτι δημιουργείται κάποιο πρόβλημα

αλλά οτι καλό θα ήταν να καθάριζε.

Η συνιστώμενη ποσότητα είναι περίπου μια κουταλιά της σούπας.

Δεν θα σε βόλευε?

Το ξέρω αλλά με το κουτάλι τα κάνω χειρότερα!:oops: Προσπαθώ να τον αδειάζω στο ποτηράκι που είχε μέσα η συσκευασία του - αυτό το πλαστικό με τις ενδείξεις - αλλά και πάλι τη μισή ποσότητα τη μαζεύω από τον πάγκο!! Τι να πω!...:oops:

Το οξυζενέ δεν είναι αυτό που βάζουμε στις κλασικές βαφές μαλλιών;

697577wcowvfyq3s.gif

Κορίτσια καλημέρα

Να ρωτήσω έχει πάρει καμία refund από iherb, παραγγελία από 01/11 ακόμα δεν έχει έρθει και έχω τσεκάρει πολλές φορές με το ταχυδρομείο εδώ στην περιοχή μας

FXWyp3.png

καλημερα!!!

εχω φαει το ιντερνετ σημερα ψαχνοντας,θελω να βρω δαφνελαιο για τα μαλλια...στο iherb δεν βρισκω τιποτα σχετικο,μονο σε ελληνικα καταστηματα,μηπως εχετε κατι υπ'οψιν σας;;

fBaep3.png

uwK7p3.png

Καλημέρα κι απο μένα, θέλω να ρωτήσω σχετικά με τι νινίδα τι μπορούμε να κάνουμε καθώς πλέον έχουμε μεγάλο πρόβλημα... κοντέβουμε 6 μηνών και η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει (του προκαλεί φαγούρα και έχει γδάρει όλο το κεφαλάκι του) ΄βαζω συνεχώς λάδι (και πριν και μετά το μπάνιο) τις τελαυταίες μέρες , το κεφάλι έχει γίνει μηχάνημα παραγωγής κορν φλέϊκς αλλά βελτίωση δε βλέπω... έχω δοκιμάσει ελαιολαδο, ελαιόλαδο + αμυγδαλέλαιο, ακόμα και με αιθέριο (μια σταγόνα) λεβάντας και χαμομηλιού... Τι άλλο? έχετε τι να μου προτείνετε?

Επίσης κάτι άσχετο που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζει να πάρουμε καρύδια ή γενικά ξηρούς καρπούς με κάλυφος απο βιολογικά (καταστήματα ή λαϊκή)... είναι αρκετά πιο ακριβά και πληρώνουμε και αρκετά για το κέλυφος!

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Dari η επίμονη νινίδα προέρχεται από κάποιο μύκητα και είναι σημάδι κάποιας αλλεργίας.

Διάβασε το θέμα που έχουμε για την GAPS.

Μόνο καρύδια παίρνω μέσα στο κέλυφος γιατί τα λιπαρά οξέα που περιέχουνε είναι πολύ ευαίσθητα στο φως, στη ζέστη κτλ.

κοριτσια διαβασα σε μια ερευνα οτι λεει στα παιδακια μας να μη χρησιμοποιουμε οτιδηποτε εχει αρωμα λεβαντας ουτε καν μαλακτικο στα ρουχα τους γιατι η λεβαντα προκαλει προωρη εφηβεια.... καπως ετσι το ελεγε... συγγνωμη αν δεν τα λεω καλα...... εχει ακουσει καμια τιποτα? ισχυει αραγε?

WLFfp2.png XI11p2.png

Το ξέρω αλλά με το κουτάλι τα κάνω χειρότερα!:oops: Προσπαθώ να τον αδειάζω στο ποτηράκι που είχε μέσα η συσκευασία του - αυτό το πλαστικό με τις ενδείξεις - αλλά και πάλι τη μισή ποσότητα τη μαζεύω από τον πάγκο!! Τι να πω!...:oops:

Χρησιμοποίησε τότε σύριγγα-δοσομετρητή

όπως.....στα μωράκια και στα μικρά παιδάκια !! :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα κι απο μένα, θέλω να ρωτήσω σχετικά με τι νινίδα τι μπορούμε να κάνουμε καθώς πλέον έχουμε μεγάλο πρόβλημα... κοντέβουμε 6 μηνών και η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει (του προκαλεί φαγούρα και έχει γδάρει όλο το κεφαλάκι του) ΄βαζω συνεχώς λάδι (και πριν και μετά το μπάνιο) τις τελαυταίες μέρες , το κεφάλι έχει γίνει μηχάνημα παραγωγής κορν φλέϊκς αλλά βελτίωση δε βλέπω... έχω δοκιμάσει ελαιολαδο, ελαιόλαδο + αμυγδαλέλαιο, ακόμα και με αιθέριο (μια σταγόνα) λεβάντας και χαμομηλιού... Τι άλλο? έχετε τι να μου προτείνετε?

Δοκίμασε το badger baby oil και κάθε φορά που θα το βάζεις στο κεφαλάκι του

να του το χτενίζεις μπρος-πίσω με ψιλή χτένα.

Για να φύγει μετά η "λαδίλα" θα τον πλύνεις μια φορά

με σκέτο σαμπουάν (χωρίς νερό)

και μετά τον ξεπλένεις με νερό

κοριτσια διαβασα σε μια ερευνα οτι λεει στα παιδακια μας να μη χρησιμοποιουμε οτιδηποτε εχει αρωμα λεβαντας ουτε καν μαλακτικο στα ρουχα τους γιατι η λεβαντα προκαλει προωρη εφηβεια.... καπως ετσι το ελεγε... συγγνωμη αν δεν τα λεω καλα...... εχει ακουσει καμια τιποτα? ισχυει αραγε?

Γενικώς απ ότι έχω καταλάβει εγώ

τα αιθέρια έλαια πρέπει να τα χρησιμοποιούμε

με φειδώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...