Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτά τα μπισκότα ή κ να του δώσεις ωμό καρότο ή ένα κομμάτι σκληρό μήλο να μασάει , αν είνια απο το ψυγείο θα τον ανακουφίσει ακόμα περισσότερο.

Από βότανα ξέρω ότι το φασκόμηλο μειώνει το γάλα.

είμαστε μικροί ακόμα και δεν τρώμε φαγητά (4,5 μηνών)... οπότε αυτά μάλλον θα πάνε γι αργότερα :-(.

για τα βότανα ρώτησα για να δω μήπως έχει΄τίποτα στα τσάγια που δεν έπιτρέπεται στο θηλασμό μιας και θα παραγγείλω κι εγώ ... φασκόμηλο νομίζω οτι δεν ειχε πουθενά..

πήγες τελικά στο ζαπειο? δεν τα κατάφερα να πάω δυστυχώς...

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τα βότανα ρώτησα για να δω μήπως έχει΄τίποτα στα τσάγια που δεν έπιτρέπεται στο θηλασμό μιας και θα παραγγείλω κι εγώ ... φασκόμηλο νομίζω οτι δεν ειχε πουθενά..

Η κοπέλα που τα φτιάχνει, η Leslie, είναι και πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού, μπορείς να τη ρωτήσεις αν έχεις κάποια αμφιβολία.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Πολύ καλό!! ;)

Aυτά τα μπισκότα απο πόσο μηνών μπορεί να τα μασάει?

...λογικά μετά το 6-μηνο, έτσι?

είμαστε μικροί ακόμα και δεν τρώμε φαγητά (4,5 μηνών)... οπότε αυτά μάλλον θα πάνε γι αργότερα :-(.

πήγες τελικά στο ζαπειο? δεν τα κατάφερα να πάω δυστυχώς...

Τα μπισκότα κ το καρότο δεν είναι για φάγωμα, λειτουργούν μόνο σαν μασητικά . Εννοείται το καρότο να είνια κάπως μεγαλούτσικο κ τα μπισκότα να έχουν πετύχει κ να είναι πραγματικά σκληρά . Μόνο με τα ούλα τους δεν μπορούν να τα σπάσουν . Εγω τα έδινα στον μικρό από τότε που μπορούσε να πιάνει στο χερι του πράγματα κ να τα βάζει στο στόμα, περίπου 4,5 - 5 μηνών.

Από 6,5 μηνών που προσπάθησα να του δώσω στέρεες αλλα δεν δεχόταν με τίποτα τα λιωμένα του έδωσα ένα κομμάτι μήλο στο χέρι κ επειδή είχε πια κ 2 δοντάκια έκοβε μικρα κομμάτακια έτσι όπως το έτριβε κ μετα σιγα σιγα τα πάλευε ,στην αρχή προσπαθούσε να τα φτύσει κ μετα προσπαθούσε να τα μασήσει. Τώρα τρώει τσούκου τσούκου όλο το κομμάτι που του δίνω, ένα κομμάτι κόρα απο ψωμί, ένα κομμάτι πατάτα, μπανάνα.

Σοφία μπράβο που ανάρρωσε τόσο γρήγορα η μικρή σου, σίγουρα ο συνδυασμός όλων αυτών που αναφέρεις έπαιξε το ρόλο του.

Δεν ξέρω αν εχεις δει στο blog της Ασπασίας κ αυτό το μασαζ για το ανοσοποιητικό http://yogamamagr.blogspot.com/search/label/reflexology

Dari ναι πήγαμε στο Ζάππειο ήταν τέλεια! Σαν πικ νικ , αμολύθηκαν τα ζουζούνια στο γρασίδι κ εμεις απο κοντά , η μερα θεϊκή, καναμε φίλους, θηλάσαμε , το κατα ευχαριστηθήκαμε, κρίμα που δεν ήρθες , δεν πειράζει όμως του χρόνου !

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Δεν ξέρω ποια τσαγάκια θέλεις να παραγγείλεις πάντως το Happy tea, το cold relief και το vitamin tea είναι μια χαρά για το θηλασμό, έχω ρωτήσει εγώ τη Leslie ;) , μάλιστα μου έγραψέ ότι μπορόύν να ωφελήσουν το μωράκι !

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Καλημέρα κορίτσια

Πήγα εχθές στο βιολογικάδικο που ψωνίζω να πάρω κάποια πράγματα και ειδα ότι έφερε κόκκινη κινόα, η χαρά μου κράτησε λίγο βέβαια γιατί μόλις είδα την τιμή έμεινα έτσι:shock::shock: 7,5 ευρώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω

Έλεος πια...μετά κοιτάω κάτι ωραία λουκάνικα που έχει μοσχαρίσια χωρίς νιτρώδη 11 ευρώ το μισό κιλό

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

Σύμπτωση, σήμερα θα φτιάξω "πολύχρωμη" κινόα για τον μικρό, λευκή, κόκκινη και μαύρη.

Πάρε μια γεύση από τιμες στο iherb να φρικάρεις με τη σύγκριση: :lol:

http://www.iherb.com/Eden-Foods-Organic-Red-Quinoa-Whole-Grain-16-oz-454-g/21440?at=0

http://www.iherb.com/Alter-Eco-Red-Quinoa-1-lb-16-oz/31390?at=0

http://www.iherb.com/Alter-Eco-Rainbow-Quinoa-14-oz-397-g/38081?at=0

Η κοπέλα που τα φτιάχνει, η Leslie, είναι και πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού, μπορείς να τη ρωτήσεις αν έχεις κάποια αμφιβολία.

Τα μπισκότα κ το καρότο δεν είναι για φάγωμα, λειτουργούν μόνο σαν μασητικά . Εννοείται το καρότο να είνια κάπως μεγαλούτσικο κ τα μπισκότα να έχουν πετύχει κ να είναι πραγματικά σκληρά . Μόνο με τα ούλα τους δεν μπορούν να τα σπάσουν . Εγω τα έδινα στον μικρό από τότε που μπορούσε να πιάνει στο χερι του πράγματα κ να τα βάζει στο στόμα, περίπου 4,5 - 5 μηνών.

Από 6,5 μηνών που προσπάθησα να του δώσω στέρεες αλλα δεν δεχόταν με τίποτα τα λιωμένα του έδωσα ένα κομμάτι μήλο στο χέρι κ επειδή είχε πια κ 2 δοντάκια έκοβε μικρα κομμάτακια έτσι όπως το έτριβε κ μετα σιγα σιγα τα πάλευε ,στην αρχή προσπαθούσε να τα φτύσει κ μετα προσπαθούσε να τα μασήσει. Τώρα τρώει τσούκου τσούκου όλο το κομμάτι που του δίνω, ένα κομμάτι κόρα απο ψωμί, ένα κομμάτι πατάτα, μπανάνα.

Dari ναι πήγαμε στο Ζάππειο ήταν τέλεια! Σαν πικ νικ , αμολύθηκαν τα ζουζούνια στο γρασίδι κ εμεις απο κοντά , η μερα θεϊκή, καναμε φίλους, θηλάσαμε , το κατα ευχαριστηθήκαμε, κρίμα που δεν ήρθες , δεν πειράζει όμως του χρόνου !

επειδή κι εμείς έχουμε βγάλει τα δυο κάτω δοντάκια :shock: και είναι και πολύ κοφτερά φοβάμαι ακόμα να του δώσω αυτά που λες ...

... ελπίζω του χρόνου να θηλάζουμε ακόμα και να έρθουμε κι εμείς ... :rolleyes:

Δεν ξέρω ποια τσαγάκια θέλεις να παραγγείλεις πάντως το Happy tea, το cold relief και το vitamin tea είναι μια χαρά για το θηλασμό, έχω ρωτήσει εγώ τη Leslie ;) , μάλιστα μου έγραψέ ότι μπορόύν να ωφελήσουν το μωράκι !

Happy tea θα πάρω για αρχή να δοκιμάσω... για τα υπόλοιπα θα τη ρωτήσω... έχεις δίκαιο Rosie δεν είχα προσέξει ότι είναι και σύμβουλος θηλασμού η κοπέλα... εν τω μεταξύ αν δοκιμάσετε και κανένα άλλο τσαγάκι εκτός απ αυτά που έχετε ήδη αναφέρει πείτε καμια γνώμη να ξέρουμε :wink:.

Αnia σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

υπάρχει κάπου τόπικ σχετικά με τις στέρεες τροφές που να συμμετέχει το παρεάκι εδώ γιατί πρέπει να αρχίσω να ενημερώνομαι? πολύ θα ήθελα να ξερω τι δίνετε στα μικρά σας, με τι ξεκινήσατε κλπ

κορίτσια εσείς που είστε των αγορών εκτός συνόρων για δείτε εδώ http://www.groupon.gr/deals/special-deal/global-express-delivery-account-sidedeal/1481346?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_313&a=1656 και πείτε και σε μένα αν αυτό είναι κάτι που συμφέρει... οι φόροι που αναφέρει πχ 38 ευρώ το κιλό τι είναι? αν δηλ παραγγείλουμε κάτι και είναι 1 κιλό το βάρος θα πλήρώσουμε 38 ευρώ?!

μετά βρήκα : Greece 1 lb, 5 lbs, 10 lbs, 20 lbs, 50 lbs - $20.56, $45.68, $63.01, $97.67, $202.34 συμφαίρει? + τους φόρους?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

καλημέρα.έχει δοκιμάσει καμία σας τις κρέμες για μωράκια απο το i-herb?

σαν αυτή δλδ....

http://www.iherb.com/Gerber-Cereal-for-Baby-and-Toddler-Rice-Apple-8-oz-227-g/31881?at=0

αρχίζουμε σε λίγο κρέμες και ψάχνομαι τι να κάνω...

9Onsp3.png

.....κορίτσια εσείς που είστε των αγορών εκτός συνόρων για δείτε εδώ http://www.groupon.gr/deals/special-deal/global-express-delivery-account-sidedeal/1481346?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_313&a=1656 και πείτε και σε μένα αν αυτό είναι κάτι που συμφέρει... οι φόροι που αναφέρει πχ 38 ευρώ το κιλό τι είναι? αν δηλ παραγγείλουμε κάτι και είναι 1 κιλό το βάρος θα πλήρώσουμε 38 ευρώ?!

μετά βρήκα : Greece 1 lb, 5 lbs, 10 lbs, 20 lbs, 50 lbs - $20.56, $45.68, $63.01, $97.67, $202.34 συμφαίρει? + τους φόρους?

Δεν συμφέρει με τίποτα αυτό. Αν σε ενδιαφέρει έχω χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο, πολύ φθηνότερο, πες να το βρώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Δεν συμφέρει με τίποτα αυτό. Αν σε ενδιαφέρει έχω χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο, πολύ φθηνότερο, πες να το βρώ.

βασικά επειδή έχει σε καλή προσφορά την ετήσια συνδρομή και επειδή θυμάμαι οτι είχε αναφερθεί κι εδώ κάτι ανάλογο... πιθανόν και απο σένα.. αλλά αφού λες οτι δε συμφέρει ... :-( κριμα

SSvbp3.pngjuBIp2.png

mamathoma, μήπως εννοείς 6$; Εμένα τόσο με χρέωσε πριν ένα μήνα περίπου που έκανα παραγγελία.

αυτό εννοώ.απλά στις προηγούμενες παραγγελίες είχα πληρώσει 4$ και είπα μήπως κατι κάνω λάθος.

σε ευχαριστώ για την απάντηση.;)

9Onsp3.png

Ξερετε αν μπορω να βρω καπου στην Αθήνα αλευρι καρυδας;;; Παραγγελνω κ μέσω Internet απλα το βιαζομαι λιγάκι κ έλεγα μήπως είχατε βρει σε κάποιο κατάστημα βιολογικών...:)

Yugup3.png

Διαφημίσεις

άλλαξαν τα μεταφορικά στο i-herb?????

γιατί μου βγάζει 6 ευρώ?

mamathoma, μήπως εννοείς 6$; Εμένα τόσο με χρέωσε πριν ένα μήνα περίπου που έκανα παραγγελία.

6$ βάζουν όταν είναι λίγο βαριά η παραγγελία σας.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις κάτι και θα δεις οτι θα σου το βάλει 4$.

Ξερετε αν μπορω να βρω καπου στην Αθήνα αλευρι καρυδας;;; Παραγγελνω κ μέσω Internet απλα το βιαζομαι λιγάκι κ έλεγα μήπως είχατε βρει σε κάποιο κατάστημα βιολογικών...:)

Εαν θυμάμαι καλά, νομίζω οτι έχει ο Κυριακίδης (στον Αλιμο)

Παρτους ενα τηλ.για να μην πηγαίνεις άδικα.

http://www.vrisko.gr/details/a36g7_0g6i_h5gae2e27244_1j3h6f07?what=%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1&where=%CE%86%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82

Μια φίλη μου που έχει κατάστημα βιολογικών μου είπε ότι δεν εισάγει κανείς αλεύρι καρύδας στην Ελλάδα.

υπάρχει κάπου τόπικ σχετικά με τις στέρεες τροφές που να συμμετέχει το παρεάκι εδώ γιατί πρέπει να αρχίσω να ενημερώνομαι? πολύ θα ήθελα να ξερω τι δίνετε στα μικρά σας, με τι ξεκινήσατε κλπ ?

SSvbp3.pngjuBIp2.png

υπάρχει κάπου τόπικ σχετικά με τις στέρεες τροφές που να συμμετέχει το παρεάκι εδώ γιατί πρέπει να αρχίσω να ενημερώνομαι? πολύ θα ήθελα να ξερω τι δίνετε στα μικρά σας, με τι ξεκινήσατε κλπ ?

Καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο πάνω στο θέμα.

Κατά τη γνώμη μου αξιόλογο βιβλίο είναι αυτό:

http://www.bookdepository.com/Real-Food-for-Mother-Baby-Nina-Planck/9781596913943

Η συγγραφέας κάνει και baby-led weaning.

Εαν θυμάμαι καλά, νομίζω οτι έχει ο Κυριακίδης (στον Αλιμο)

Παρτους ενα τηλ.για να μην πηγαίνεις άδικα.

http://www.vrisko.gr/details/a36g7_0g6i_h5gae2e27244_1j3h6f07?what=%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1&where=%CE%86%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82

Δυστυχως δεν έχει...δίκιο είχε η Rosie...( για άλλη μια φορα:-P) οπότε πάλι iherb!!!

Yugup3.png

Πάντως εμένα δε μου δέχτηκε ούτε τα 2 κιλά...κάπου στα 1800 γρ με σταμάτησε!

697577wcowvfyq3s.gif

Καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο πάνω στο θέμα.

Κατά τη γνώμη μου αξιόλογο βιβλίο είναι αυτό:

http://www.bookdepository.com/Real-Food-for-Mother-Baby-Nina-Planck/9781596913943

Η συγγραφέας κάνει και baby-led weaning.

σ' ευχαριστώ πολύ. το παράγγειλα ήδη . Αν έχεις και κάποιο άλλο υποψη σε παρακαλώ ενημέρωσέ με

SSvbp3.pngjuBIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...