Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Λοιπόν mommu κι εμένα μου αφήνει παράξενη γεύση το λάδι αλλά και το γάλα καρύδας! Σαν πλαστικό όπως λες:? Στο γάλα το απέδιδα σ' ένα συστατικό που περιέχει (δεν το θυμάμαι τώρα) αλλά το λάδι; Δε νομίζω να φταίει ο κουβάς, έτσι κι αλλιώς το λάδι είναι στερεοποιημένο κι αυτό που χρησιμοποίησα δεν ήταν κοντά στο πλαστικό. Κι εγώ πάντως είμαι αρκετά ευαίσθητη...

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάποια στιγμή είχε ρωτήσει μια κοπέλα για μπισκότα βιολογικά για το παιδάκι της, να σας πω πως βρήκα συνταγή για μπισκοτάκια τα οποία είναι η τρίτη φορά που τα φτιάχνω και η μικρή τα ξεσκίζει, ακομη και αν έχει φάει και έχει χορτάσει πριν με το κανονικό φαγητό οχι δεν θα πει και σε αυτά(ακόμη και ο συζυγος τα τρώει χαχα)

Την συνταγή την βρήκα εδώ :http://www.mothering.com/community/t/1178117/tried-and-true-coconut-flour-recipes/20#post_14916395

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΡΥΔΑΣ (ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ)

1/3 cup coconut flour

1/4 tsp baking powder

1/2 cup mashed banana

1/4 cup applesauce

1/4 cup ( maybe a bit less??) of melted cocounut oil

3 egg yolks

1 tbsp. maple syrup ( could be omited as the banana makes them sweet)

Εγώ όμως έχω κάνει κάποιες παραλλαγές.

Πρώτον ξεκινάω με τα υγρά για να μην μπερδευομαι με μετρήσεις.

Βάζω τους τρεις κρόκους αυγού μαζί με μισή λιωμένη μπανάνα και ένα μήλο σε μορφή πουρέ, τα ανακατεύω με σύρμα στο χέρι πολύ καλά, ρίχνω ένα κουταλάκι του γλυκού πετιμέζι, αυτό προαιρετικά γιατί είναι ήδη αρκετά γλυκό απο την μπανάνα και το μήλο, δυο κουταλιές της σούπας περίπου λιωμένο coconut oil, λίγη μαγειρική σόδα (όταν την παρέλειψα διαπίστωσα πως καλό είναι να την βάζουμε, έχω απο iherb της Red Mill χωρίς γλουτένη και υποτίθεται και χωρίς αλουμίνιο) και μετά αλεύρι καρύδας προσεκτικά, όσο πάρει, πρέπει να έχει υφή αρκετά εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια, αν θελετε βάζετε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει, και ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κουπ πατ με σχεδιάκια, τα ψήνω γύρω στο τέταρτο στους 180° σε εστία πανω κάτω, προς το τέλος βάζω μόνο τον αέρα για να στεγνώσουν καλά.:P

----------------------

Λοιπόν mommu κι εμένα μου αφήνει παράξενη γεύση το λάδι αλλά και το γάλα καρύδας! Σαν πλαστικό όπως λες:? Στο γάλα το απέδιδα σ' ένα συστατικό που περιέχει (δεν το θυμάμαι τώρα) αλλά το λάδι; Δε νομίζω να φταίει ο κουβάς, έτσι κι αλλιώς το λάδι είναι στερεοποιημένο κι αυτό που χρησιμοποίησα δεν ήταν κοντά στο πλαστικό. Κι εγώ πάντως είμαι αρκετά ευαίσθητη...

Αχ συμπατριωτάκι μου καλό, να και καποιος που με καταλαβαίνει, λες να φταίει το νερό που πίνουμε εδώ στα Βόρεια;;;;:rolleyes:

Σήμερα το άκουγα,

είναι σχετικό με με πεις ε;

----------------------

Πάντως, μια και είδα πως έχει γίνει θέμα για την έκθεση σε βαρέα μέταλλα την χημική τοξίκωση και τις εξετάσεις που απαιτούνται, ένα απο τα συμπτώματα είναι και η ιδιαίτερη ευαισθησία στις οσμές, ανάμεσα σε πολλά άλλα βέβαια.

Για όποια και όποιον ενδιαφέρεται δείτε εδώ:

Heavy metal poisoning and chemical toxicity lead to the accumulation of toxins in our tissues and organs causing nutritional deficiencies, hormonal imbalances and the breakdown of the immune system, the central nervous system, and the organs of the body.

This breakdown of bodily organs and systems will encourage numerous diseases and disorders to take hold in the body.

The following are few of the many symptoms of heavy metal poisoning and chemical toxicity:

Bad breath & foul-smelling stools

Brain fog

Candida

Chronic constipation

Coated tongue

Environmental allergies

Extreme fatigue

Excess weight

Food allergies

Frequent colds and flus

Frequent fatigue and low energy

Flatulence, gas and bloating

Food allergies

Hemorrhoids

Impaired digestion

Irritability, mood swings

Insomnia

Irritable Bowel Syndrome (IBS)

Loss of memory

Metallic taste in mouth

Muscle and joint pain

Muscle twitching

Night sweats

Parasites

Prone to mood swings

Protruding belly

Powerful food cravings

Recurring headaches

Sensitive teeth

Sensitive to smells

Skin problems, rashes

Sore or receding gums

----------------------

Διαφημίσεις

Να αρχίσω κι εγώ το βιολί μου ;; :mrgreen:

Η αλόη βέρα έχει την ιδιότητα να αποβάλει τα βαρέα μέταλλα

απο τον οργανισμό μας:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2516370&postcount=38

Αντιγράφω:

("αλόη βέρα η θαυματουργή" σελ.26-η χημική σύσταση της αλόης)

".....Το οργανικό γερμάνιο (που περιέχει η αλόη) έχει επίσης την καταπληκτική

ιδιότητα να συλλαμβάνει και να απομακρύνει βαρέα μέταλλα όπως ο υδράργυρος, το καδμιο, ο μόλυβδος κα.

Επιπλέον προστατεύει απο τη βλάβη που προκαλεί η ραδιενέργεια στον

ανθρώπινο οργανισμό, όπως για παράδειγμα στους ασθενείς που υπόκεινται

σε ακτινοθεραπεία για την καταπολέμηση του καρκίνου."......

Καλησπέρα

Οποία κοπέλα δίνει το HOLLE 3 στο μωρό της μου έχουν μείνει 5 κουτιά 600gr. (είναι από 10 μηνών+)

Εμείς το σταματήσουμε πλέον και πήγαμε στο φρέσκο οπότε τα δίνω 8.5? το κουτί (Αθήνα μόνο με συνάντηση).

Είναι αυτό (βιολογικό): http://www.pharmacy4u.gr/holle-baby-milk-months-600gr-p-14157.html

(τιμή λιανικής 11.37?)

Ευχαριστω.

Σοφία, πάρα πολύ χρήσιμο αυτό που αναφέρεις για την Αλόη, ευχαριστούμε!!:)

Κορίτσια τελικά ποια είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος εξέτασης για τα βαρέα μέταλλα που μπορεί να βρίσκονται στον οργανισμό μας;, μέχρι τώρα έχω ακούσει για την εξέταση της τρίχας, τι άλλο γνωρίζουμε;

Να πω επίσης, πως πριν λίγη ώρα έφτιαξα κρέμα χεριών δικής μου έμπνευσης, και είμαι τρομερά χαρούμενη(Σοφία τώρα σε καταλαβαίνω καλύτερα)!

Επειδή δεν έχω βρει κερί μέλισσας της προκοπής (όποια κοπέλα απο Θεσσαλονίκη γνωρίζει την παρακαλώ να μου πει ), την έφτιαξα με λανολίνη :P

Είχα δύο γεμάτα σωληνάρια purelan της medela, ένα που μου έδωσαν απο την έξοδο μου απο το μαιευτήριο, και ένα που είχα αγοράσει εγώ σε περίπτωση που ίσως να χρειαζόμουνα για τις θηλές.

Έβαλα επίσης, coconut oil, βιολογικό λάδι καλέντουλας της Apivita, και βαλσαμόλαδο που φτιάχνει μια φίλη μου, έχω βάλει τα βαζάκια στην άκρη για να πήξει το μίγμα, αλλά ανυπομονώ πολύ, θα σας γράψω αύριο τι πέτυχα!

mama35+ αν έδινα ξένο γάλα θα με ενδιέφερε, καλά κάνεις και το έβαλες εδώ.

----------------------

καλημερα κοριτσια...

δεν ξερω κατα ποσο λειτουργουν;),τα βρηκα σε ενα περιοδικο...

κραγιον και ρουζ απο ωριμα κερασια

θα παρετε ωριμα κερασια και θα τα λιωσετε αφαιρωντας τις φλουδες.αφηστε τα να ξεραθουν στον ηλιο ή χρησιμοποιειστε την μεθοδο του φουρνου μικροκυμματων, και η παστα αυτη θα γινει σκονη.θα την ανακατεψετε καλα,θα την κοπανισετε και θα την περασετε απο ενα πολυ λεπτο κοσκινο.θα παρετε ταλκ αρωματικο και θα ανακατεψετε οση σκονη χρειαζεται για να κανετε ενα κοκκινο φωτεινο χρωμα.αν το χρωμα αυτο δεν το ανακατεψετε με ταλκ αλλα με βουτυρο κακαο θα βγει ενα κραγιον (που θα εφαρμοζεται με πινελακι)

επισης ελεγε οτι αν βαλεις αμυγδαλελαιο στις βλεφαριδες θα γινουν ελαστικες και λαμπερες...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Να αρχίσω κι εγώ το βιολί μου ;; :mrgreen:

απο τον οργανισμό μας:

και λέω δεν θα μιλήσει?

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://kallergisharis.wordpress.com/2012/06/24/111-12/

αυτό τι σας λέει ?

μάλλον τίποτα σε εσάς που τα φτιάχνετε σπιτικά αλλά εγώ ενθουσιάστηκα !!!

λέω να κόψω γλουτένη και ζάχαρη (ένα πείραμα για το δέρμα που μου το πρότεινε η rosie) και όσο το έψαξα ανακάλυψα ότι δεν είναι καθόλου φοβερό, όλα μπορείς να τα αντικαταστήσεις, θα με πείραζε πολύ αν μου έκοβαν την πατάτα, αλλά τα γλυκά ?

δεν μπορώ να περάσω και αμέτρητες μέρες χωρίς γλυκό θα φρικάρω....

Διαφημίσεις

απο τον οργανισμό μας:

Τότε δεν κάνει κατά τη διάρκεια του θηλασμού, το μητρικό γάλα είναι ένα detox pathway όταν αποτοξινωνόμαστε και γι' αυτό είμαστε προσεκτικές όταν θηλάζουμε (πχ στην GAPS δεν κάνουμε την Ίντρο).

Μπαμπουράκι ξηρά φρούτα και άθερμο ανεπεξέργαστο μέλι, η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητη και θα μάθεις χωρίς αυτή.

Εγώ ακόμη και μετά την GAPS δεν νομίζω να ξαναφάω ζάχαρη, με απωθεί πια η γεύση της και δεν μου κινούνε καθόλου το ενδιαφέρον τα γλυκά πια.

Αν θα έκανα μια παρασπονδία θα ήτανε για λίγη πατάτα ή λίγο ρύζι, αυτά με συγκινούνε ακόμη σ' ένα βαθμό...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Τότε δεν κάνει κατά τη διάρκεια του θηλασμού, το μητρικό γάλα είναι ένα detox pathway όταν αποτοξινωνόμαστε και γι' αυτό είμαστε προσεκτικές όταν θηλάζουμε (πχ στην GAPS δεν κάνουμε την Ίντρο).

Μπαμπουράκι ξηρά φρούτα και άθερμο ανεπεξέργαστο μέλι, η ζάχαρη δεν είναι απαραίτητη και θα μάθεις χωρίς αυτή.

Εγώ ακόμη και μετά την GAPS δεν νομίζω να ξαναφάω ζάχαρη, με απωθεί πια η γεύση της και δεν μου κινούνε καθόλου το ενδιαφέρον τα γλυκά πια.

Αν θα έκανα μια παρασπονδία θα ήτανε για λίγη πατάτα ή λίγο ρύζι, αυτά με συγκινούνε ακόμη σ' ένα βαθμό...

Δεν με καλύπτουν μόνο αυτά για γλυκό, με τίποτα όμως και δεν μπορώ να καταλάβω πως με την στέρηση συνηθίζεις χωρίς αυτά. Εγώ αν μου έλεγαν να μην φάω κάτι τότε θα το λαχταρούσα πιο πολύ. Μάλλον είμαι ανώριμη ακόμα σαν τα 5χρονά μας !! :lol:

Οι σταφίδες με καλύπτουν αρκετά για ζάχαρη και τα φρέσκα σταφύλια..

Δεν χρειάζομαι αμέτρητες ποσότητες ζάχαρη σε καθημερινή φάση αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα θέλω να ευχαριστηθώ κάτι, άντε μία! :-)

Θα δοκιμάσω αυτό το ζαχαροπλαστείο αφού διαλέξω κάτι χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη με το σιρόπι της μπλε αγάβης.

Για τον καθημερινό ελληνικό καφέ μου έχω καταλήξει, και η γεύση είναι πραγματικά υπέροχη, στην ζάχαρη καρύδας. Δοκίμασα και την ζάχαρη από χουρμά αλλά καμία σχέση. Την έχει βολευτεί κανένας αυτή? Την έβαλα σε αφέψημα και δεν έλιωνε με τίποτα, σαν άμμος ήταν !! μπλιαχχχχχχχχχχχχχ

Για εσάς που μαγειρεύεται το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα αλλά εγώ...

Η μαμά μου να είναι καλά μαγειρεύει υπέροχα αλλά στα γλυκά δεν τα καταφέρνει ούτε αυτή !!!

ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ !!!

Δεν χρειάζομαι αμέτρητες ποσότητες ζάχαρη σε καθημερινή φάση αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα θέλω να ευχαριστηθώ κάτι, άντε μία! :-)

Θα δοκιμάσω αυτό το ζαχαροπλαστείο αφού διαλέξω κάτι χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη με το σιρόπι της μπλε αγάβης.

Για τον καθημερινό ελληνικό καφέ μου έχω καταλήξει, και η γεύση είναι πραγματικά υπέροχη, στην ζάχαρη καρύδας. Δοκίμασα και την ζάχαρη από χουρμά αλλά καμία σχέση. Την έχει βολευτεί κανένας αυτή? Την έβαλα σε αφέψημα και δεν έλιωνε με τίποτα, σαν άμμος ήταν !! μπλιαχχχχχχχχχχχχχ

Για εσάς που μαγειρεύεται το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα αλλά εγώ...

Η μαμά μου να είναι καλά μαγειρεύει υπέροχα αλλά στα γλυκά δεν τα καταφέρνει ούτε αυτή !!!

ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ !!!

περνα μια βολτα απο το 'gaps legal συνταγες' εχει αμετρητα γλυκα και ειναι πολυ νοστιμα. Το μελι αντικαθιστα τη ζαχαρη επαρκως. Και ορισμενα ειναι και πιο ευκολα απο τα συμβατικα, δεν εχεις να σκεφτεσαι πχ γιατι δε φουσκωσε το κεικ. (στο λεω εγω που συμβατικο κεικ δεν εχω πετυχει ποτε απο τις 2-3 φορες που εχω προσπαθησει).

περνα μια βολτα απο το 'gaps legal συνταγες' εχει αμετρητα γλυκα και ειναι πολυ νοστιμα. Το μελι αντικαθιστα τη ζαχαρη επαρκως. Και ορισμενα ειναι και πιο ευκολα απο τα συμβατικα, δεν εχεις να σκεφτεσαι πχ γιατι δε φουσκωσε το κεικ. (στο λεω εγω που συμβατικο κεικ δεν εχω πετυχει ποτε απο τις 2-3 φορες που εχω προσπαθησει).

Ευχαριστώ, και εκεί είμαι γραμμένη και το παρακολουθώ, έχω σημειώσει τα πιο εύκολα, αν ποτέ τα κάνω πράξη είναι μια άλλη ιστορία...

πρέπει να είναι σκ... να λείπει ο μικρός... να έχω τελειώσει όλες τις άλλες δουλειές .. να έχω κέφια... τι να λέμε... ας είμαι ειλικρινής εκτός από άχρηστη είμαι και τεμπέλα !!!!!!

άσε που με κοιτάει με τις ματάρες του και μου ζητάει να κάνω τον δεινόσαυρο με το που μπαίνω στο σπίτι.. μα πως να αντισταθώ ???????

και καλά να κάνω το σαυρόποδο (φυτοφάγα με μακρύ λαιμό) τα σαρκοβόρα (τα κλασσικά της τριαδικής περιόδου) όμως παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο γιατί αν αγριέψουν τα πράγματα....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΘΕΛΩ τώρα να καταθέσετε άποψη αν έχετε ξανακούσει ποτέ τέτοια δικαιολογία για άρνηση μαγειρέματος !!!!!!!!

Πφφχιχιχιχι Μπαμπουράκι, χαχαχαχαααχα, ποτέ το ορκίζομαι!!

Βασικά, με το συμπάθειο κιόλα, αλλά η τεμπελιά σου τα φταίει , (τώρα θυμήθηκα και την επιστροφή του τεμπέλη δράκου :lol:) γιατί δεν είναι πυρηνική επιστήμη το μαγείρεμα, αλλά θέμα όρεξης, εντάξει αν εργάζεσαι και κουράζεσαι και απο πάνω( φιλότιμη προσπάθεια να σε δικαιολογήσω) ε τότε έχεις κάποια ελαφρυντικά!

----------------------

Διαφημίσεις

Πφφχιχιχιχι Μπαμπουράκι' date=' χαχαχαχαααχα, ποτέ το ορκίζομαι!!

Βασικά, με το συμπάθειο κιόλα, αλλά η τεμπελιά σου τα φταίει , (τώρα θυμήθηκα και την επιστροφή του τεμπέλη δράκου :lol:) γιατί δεν είναι πυρηνική επιστήμη το μαγείρεμα, αλλά θέμα όρεξης, εντάξει αν εργάζεσαι και κουράζεσαι και απο πάνω( φιλότιμη προσπάθεια να σε δικαιολογήσω) ε τότε έχεις κάποια ελαφρυντικά![/quote']

δεν είναι ?????????????????

:lol:

δεν είναι ?????????????????

Κοίτα, είναι ορισμένοι, που μπορούν να δημιουργήσουν πυρηνική καταστροφή στην κουζίνα, αλλά δεν το πάμε εκεί ,σωστά; :lol::lol::lol:

----------------------

καλημερα κοριτσια...

δεν ξερω κατα ποσο λειτουργουν;),τα βρηκα σε ενα περιοδικο...

κραγιον και ρουζ απο ωριμα κερασια

θα παρετε ωριμα κερασια και θα τα λιωσετε αφαιρωντας τις φλουδες.αφηστε τα να ξεραθουν στον ηλιο ή χρησιμοποιειστε την μεθοδο του φουρνου μικροκυμματων, και η παστα αυτη θα γινει σκονη.θα την ανακατεψετε καλα,θα την κοπανισετε και θα την περασετε απο ενα πολυ λεπτο κοσκινο.θα παρετε ταλκ αρωματικο και θα ανακατεψετε οση σκονη χρειαζεται για να κανετε ενα κοκκινο φωτεινο χρωμα.αν το χρωμα αυτο δεν το ανακατεψετε με ταλκ αλλα με βουτυρο κακαο θα βγει ενα κραγιον (που θα εφαρμοζεται με πινελακι)

επισης ελεγε οτι αν βαλεις αμυγδαλελαιο στις βλεφαριδες θα γινουν ελαστικες και λαμπερες...

Μου ακούγεται πολύ καλό, προσωπικά το τιμώ και μου αρέσει το ρουζ , και κατέληξα στα κρεμώδη, ούτως η άλλως τα ταλκ δημιουργούν ένα σωρό προβλήματα στην υγεία (αναπνευστικά κλπ), αν αναμίξω την σκόνη κερασιού με λίγο coconut oil (η jojoba oil)δεν θα έχω ένα φίνο κρεμώδες ρουζάκι ;:)

Αυτό με την Αλόη και τον θηλασμό το σκέφτηκα και εγώ, αλλά δεν είναι μόνο η Αλόη που αποτοξινώνει τον οργανισμό από τα βαρέα μέταλλα, είναι και ο λιναρόσπορος, είναι η ρίγανη, είναι το μανταρίνι και ένα σωρό άλλες τροφές, τουλάχιστον αυτό εικάζουν ορισμένοι ειδικοί, εγώ για παράδειγμα προσθέτω, σχεδόν σε καθημερινή βάση σκόνη λιναρόσπορου στο φαγητό της μικρής, κυρίως για το σύμπλεγμα των ωφέλιμων ωμέγα που περιέχει, αλλά αν βοηθάει και στην αποτοξίνωση, μιας και παράλληλα θηλάζω, νομίζω πως ακόμη καλύτερα!

Λοιπόν, η κρεμούλα μου δεν πήζει ικανοποιητικά, το βράδυ την είχα βάλει στο ψυγείο και το πρωί έδειχνε τέλεια, αλλά όσο περνάει η ώρα και σε θερμοκρασία δωματίου ρευστοποιείται, ανεβάζω φωτό, εκτύπωσα και ταμπελίτσες χαχαχα μα πόσο "επαγγελματίας" τελικά!!

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13c67986122eb7ce&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hcaibzqq0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1358947731766&sads=DPjg2iNYukZ11sO1xxQklvM333s&sadssc=1

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13c67986122eb7ce&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_hcaicacm1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1358947733551&sads=csEk2k9IhrXWfOhLVXTdM15GHN0

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=205d362a82&view=att&th=13c67986122eb7ce&attid=0.3&disp=inline&realattid=f_hcaicsa12&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-8dxQ8K_BgqMmHEHiJs96G&sadet=1358947735599&sads=nExFzFLcleHCDDScQZvBI0-8mYg

καλο μεσημέρι προς το παρόν!

----------------------

Κοίτα είναι ορισμένοι' date=' που μπορούν να δημιουργήσουν πυρηνική καταστροφή στην κουζίνα, αλλά δεν το πάμε εκεί ,σωστά; :lol::lol::lol:[/quote']

Νομίζω πέτυχες την περίπτωση μου..

ΔΙΑΝΑ μιλάμε !!!!!!!!

http://kallergisharis.wordpress.com/2012/06/24/111-12/

αυτό τι σας λέει ?

μάλλον τίποτα σε εσάς που τα φτιάχνετε σπιτικά αλλά εγώ ενθουσιάστηκα !!!

αχ το εχουμε δοκιμασει αυτο μπαμπουρακι αλλα μαλλον δεν κανει για εμας...πολυ υγιεινα γλυκα!:D

περναγαμε συχνα απ εξω και μια φορα καταφεραμε να σταματησουμε...εχει ενδιαφερουσες γευσεις αλλα εγω προσωπικα το θελω το γλυκο να το καταλαβαινω.....:cool:

pasxalitsa v

kALOp3.png

καλημερα

εχω μια συνταγη για ρυζογαλο και ζηταει almond butter...

λετε πειραζει να βαλω αυτο?

http://www.iherb.com/Justin-s-Nut-Butter-Maple-Almond-Butter-16-oz-454-g/36199

pasxalitsa v

kALOp3.png

Μπαμπουρακι βρήκα αβαταρ για το προφίλ σου :tongue:

http://imgc.artprintimages.com/images/art-print/can-t-cook-who-cares_i-G-65-6561-IKD2100Z.jpg

Mommu με ενδιαφέρει πολύ η συνταγή για την κρέμα χεριών γιατί μου έχει περισσέψει και μένα λανολινη (στο δεύτερο παιδι δεν χρειαστηκα καθόλου, εκπαιδευμένες οι θηλές :wink:). Μπορείς να μας γράψεις αναλογίες; Επίσης,πειράζει που δεν έχω βαλσαμελαιο; Μπορώ να βάλω αντ' αυτού αμυγδαλελαιο πχ;

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Επίσης να ρωτησω, έχουμε γράψει καπου τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε manuka honey; Εχω βρει αυτές τις προσφορές και δεν ξέρω αν αξίζουν: http://www.hollandandbarrett.com/pages/categories.asp?cid=198&searchterm=manuka%20honey&rdcnt=1

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

αχ το εχουμε δοκιμασει αυτο μπαμπουρακι αλλα μαλλον δεν κανει για εμας...πολυ υγιεινα γλυκα!:D

περναγαμε συχνα απ εξω και μια φορα καταφεραμε να σταματησουμε...εχει ενδιαφερουσες γευσεις αλλα εγω προσωπικα το θελω το γλυκο να το καταλαβαινω.....:cool:

οποτε του φαίνεται ε ? είχα μια ελπίδα ...... :lol:

αν είσαι λίγο στερημένος νομίζω θα είναι καλύτερα...

την έκοψα εντελώς την ζάχαρη μέχρι να πάω στο ζαχαροπλαστείο θα μου φανούν θεικά!

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Επίσης να ρωτησω, έχουμε γράψει καπου τι προσέχουμε όταν επιλέγουμε manuka honey; Εχω βρει αυτές τις προσφορές και δεν ξέρω αν αξίζουν: http://www.hollandandbarrett.com/pages/categories.asp?cid=198&searchterm=manuka%20honey&rdcnt=1

νομίζω αλλού το έγραψα για το μάνουκα ας το γράψω και εδώ..

είχε ο μικρός μου ανάμεσα στα δακτυλάκια των ποδιών μύκητες

νομίζω είναι απο την υγρασία γιατί τώρα τον χειμώνα βιάζομαι να τον ντύσω και δεν τον στεγνώνω καλά.

Οπότε αφού το πήρα χαμπάρι του στεγνώνω τα δακτυλάκια με μπιστολάκι και του έβαλα μέλι μάνουκα για 2 μέρες, αποτέλεσμα εξαιρετικό, τέλος το πρόβλημα σε 2 μέρες !

Εντυπωσιάστηκα

Όσο για το πως να διαλέξουμε δεν έχω ιδέα.. έχουν και κάτι νούμερα

+16 πχ και δεν ξέρω τι σημαίνουν, εδώ μέσα δεν μου έχει απαντήσει κάποιος δεν ξέρω πως θα μάθουμε !

Μπαμπουρακι βρήκα αβαταρ για το προφίλ σου :tongue:

http://imgc.artprintimages.com/images/art-print/can-t-cook-who-cares_i-G-65-6561-IKD2100Z.jpg

Είσαι απίστευτη ! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η !!!

σ΄ευχαριστώ πολύ !!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...