Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Μπαμπουράκι είναι κάτι μεταξύ κραγιόν και lip-gloss με την έννοια ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο ένα κραγιόν αλλά ούτε τόσο απαλό όσο ένα lip-gloss.

Η απόχρωση είναι πολύ όμορφη, ναι περίπου σαν σάπιο μήλο θα τη χαρακτήριζα.

Και σκέψου ότι εγώ δεν βάζω ποτέ κοκκινωπές αποχρώσεις αλλά αυτό μου άρεσε πολύ.

Και δίνει και ωραία βελούδινη αίσθηση στα χείλια!

Ευχαριστώ, νομίζω θα το πάρω, άσε τι έπαθα, χαζεύω το σιτε... και μου αρέσουν πολλά...

αααααααααααααα

:-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πήρα ξύλινα κουμπάκια (πανέμορφα!) και τα έβαλα στις αγαπημένες μου ζακέτες και άλλαξε εντελώς το look τους!

Πήρα και αυτό το μπαλμ και το βάζω κάθε βράδυ στα χέρια και στις φτέρνες μου που σκάνε τώρα με το κρύο, κάνει εξαιρετική δουλειά!

http://www.etsy.com/listing/99638741/herbal-salve-jumbo-size-magical-healing

και αυτό θα το πάρω αλλά στην μικρή συσκευασία..

http://www.etsy.com/listing/89456861/herbal-salve-mini-size-magical-healing

να χωράει και στην τσάντα..

έχω ένα θέμα με τις μικρές συσκευασίες.. μια αδυναμία... :-)

Ουπς!!!

Παρήγγειλα το πρωί! :?

Αλλά μην στεναχωριέστε γιατί πήρα μόνο 2 κιλά

τα οποία εμάς θα μας τελειώσουν πολύ σύντομα! :-)

Τελικά πήρα από ολα.

Πήρα 1 κιλό δάσους ,

1/2 κιλό πεύκου και

1/2 κιλό ανθέων (γιατί μου είπε οτι είναι πολύ ωραίο

απο ορεινά άνθη που "βοσκάνε" ελευθερες οι μέλισσες

-γέλασα με το "βοσκάνε" :lol:)

Εμενα ο παππους μου που εβαζε μελι οι μελισσες ετρωγαν ανθη βουνου (ειμαι απο τον Ολυμπο) και η γευση του μελιου ειναι απιστευτη εμενα δε μου αρεσε τιποτα αλλο. Αχ και ο παππουλης μου εφυγε απτη ζωη περυσι και φετος ηταν πολυ αισθητη η απουσια σε ολα ακομα και για το αγνο μελακι που τοσα χρονια τρωγαμε:-(. Περιμενουμε εντυπωσεις

2xgIp3.png1RTwp3.png

Εμενα ο παππους μου που εβαζε μελι οι μελισσες ετρωγαν ανθη βουνου (ειμαι απο τον Ολυμπο) και η γευση του μελιου ειναι απιστευτη εμενα δε μου αρεσε τιποτα αλλο. Αχ και ο παππουλης μου εφυγε απτη ζωη περυσι και φετος ηταν πολυ αισθητη η απουσια σε ολα ακομα και για το αγνο μελακι που τοσα χρονια τρωγαμε:-(. Περιμενουμε εντυπωσεις

Ναʼστε καλά να τον θυμόσαστε τον παππού! :(

Συνταγή για gel μαλλιών απο λιναρόσπορο και aloe vera

(η fairys mom μου τα έστειλε)

http://www.fromnaturewithlove.com/recipe/recipe.asp?recipe_id=214

Flax Seed Hair Gel Recipe

Ingredients:

2 Tbsp Whole Flax Seeds

1 cup water

Pure Aloe Vera Gel, if desired

Few drops of essential oil for scent

Instructions:

Bring water to a boil. Stir the seeds into the water and reduce heat. Simmer for about 10 minutes, stirring constantly, until a gel-like lotion is formed. Strain through a fine strainer or cheesecloth into a small bottle. Add essential oils and store in the refrigerator for up to 1 week. If desired, you can add some pure aloe vera gel for its moisturizing properties. Fill the bottle with flax seed gel until bottle is about 3/4 full, then fill to the top with pure aloe vera gel. Gel will not flake or make the hair hard or crunchy. Safe to use everyday.

Διαφημίσεις

O μικρός μου κατάπιε την κάψουλα των προβιοτικών.

Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου.

Περιμένω πως και πως το krill oil για να το ξεκινήσει !

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε, υπάρχει τρόπος να μετρήσεις τον υδράργυρο στο σώμα σου ? ή σε φαγητά ?

το κριλ σίγουρα δεν έχει ?

Όσο πιο μεγάλο το ψάρι τόσο πιο πολύ τον απορροφά, το θυμάμαι από ένα ντοκυμαντέρ, δηλαδή φάλαινες και δελφίνια γεμάτα από υδράργυρο αλλά και τα κριλ στην θάλασσα είναι σίγουρα δεν έχουν?

O μικρός μου κατάπιε την κάψουλα των προβιοτικών.

Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου.

Περιμένω πως και πως το krill oil για να το ξεκινήσει !

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε, υπάρχει τρόπος να μετρήσεις τον υδράργυρο στο σώμα σου ? ή σε φαγητά ?

το κριλ σίγουρα δεν έχει ?

Όσο πιο μεγάλο το ψάρι τόσο πιο πολύ τον απορροφά, το θυμάμαι από ένα ντοκυμαντέρ, δηλαδή φάλαινες και δελφίνια γεμάτα από υδράργυρο αλλά και τα κριλ στην θάλασσα είναι σίγουρα δεν έχουν?

καλημερα,και εμενα αυτο με προβληματιζει και δεν παραγγελνω ακομα..

οσον αφορα στον υδραργυρο,πριν μεινω εγκυος ειχα κανει εξεταση στη βιοιατρικη(εχω φαει απειρες κονσερβες τονου,και φοβομουνα)..

βεβαια οσον αφορα στο κριλλ νομιζω πωςπροερχεται απο μικρα θαλασσια,και οχι μεγαλα,και το προβλημα ειναι στα μεγαλα ψαρια,αν κανω λαθος διορθωστε με..

καλημερα,και εμενα αυτο με προβληματιζει και δεν παραγγελνω ακομα..

οσον αφορα στον υδραργυρο,πριν μεινω εγκυος ειχα κανει εξεταση στη βιοιατρικη(εχω φαει απειρες κονσερβες τονου,και φοβομουνα)..

βεβαια οσον αφορα στο κριλλ νομιζω πωςπροερχεται απο μικρα θαλασσια,και οχι μεγαλα,και το προβλημα ειναι στα μεγαλα ψαρια,αν κανω λαθος διορθωστε με..

Αυτό είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα είναι στα μεγάλα, επίσης σίγουρο είναι πως τα κριλ είναι γύρω στα 5-6 εκ. (έχω διαβάσει αμέτρητα για τα θαλάσσια πλάσματα, έχει κολλήσει ο μικρός)

αλλά και πάλι στην θάλασσα είναι.. δεν ξέρω ίσως είμαι τρελή...

είπα ίσως.. μη πέσετε να με φάτε !!! :lol:

για να το παίρνουν τα κορίτσια που ξέρουν πολλά περισσότερα δεν νομίζω να έχει θέμα

αλλά θα ήμουν πιο ήσυχη αν μου το εξηγούσε κάποιος.

Και έκανες εξέταση αίματος ?

ήσουν οκ?

είχες στον οργανισμό σου ?

Το krill είναι μια μικροσκοπική γαριδούλα, στο τελευταίο σκαλοπάτι της τροφικής αλυσίδας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συσσωρεύσει βαρέα μέταλλα, είναι πολύ πιο ασφαλές από πχ το μουρουνέλαιο που δίνω εγώ στα παιδιά μου.

Αλλά κατά τη γνώμη μου τα πλεονεκτήματα του μουρουνέλαιου ξεπερνούνε κατά πολύ τα τυχών βαρέα μέταλλα που μπορεί να περιέχει.

Το ίδιο ισχύει και για τον άγριο σολωμό αλάσκας που τρώμε περιστασιακά.

Και η Campbell που ασχολείται με ασθενείς με υπερβολικά τοξικό φορτίο τα επιτρέπει αυτά.

Πιο πολύ με απασχολούνε τα φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο που είναι τίγκα στη μόλυνση!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

SOS λάδι καρύδας στο κεφάλι και καμιά σταγονίτσα ΤΤΟ στο γιακά (στη μπλούζα όχι πάνω του) την παλεύει ο μικρός μου με τις ψείρες; Δεν τον έψαξα ακόμη, αλλά μου ήρθε μέιλ για "επισκέψεις" στο σχολείο του.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

mirik-ακι είναι ο μεγάλος μου φόβος οι ψείρες

(γενικά έχω ένα θέμα με τα έντομα!!)

και το έχω ψάξει λιγάκι:

πριν καιρό είχα βρει το eco kid

στον Δάφνη με τα είδη κομμωτηρίου

πίσω απο τα Notos galleries στον Πειραιά.

Το coconut oil θα το έβαζα προληπτικά,

αλλά εαν έχει κολλήσει χρειάζεται κάτι πιο δραστικό.

Επίσης υπάρχει και το ηλεκτρικό χτένι της medisana :wink:

SOS λάδι καρύδας στο κεφάλι και καμιά σταγονίτσα ΤΤΟ στο γιακά (στη μπλούζα όχι πάνω του) την παλεύει ο μικρός μου με τις ψείρες; Δεν τον έψαξα ακόμη, αλλά μου ήρθε μέιλ για "επισκέψεις" στο σχολείο του.

Η παιδίατρος μας μας πρότεινε για πρόληψη (όχι καθημερινή, σε περίπτωση κρούσματος ψείρας στο σχολείο) μια λοτιόν-σπρέυ της Apivita, ονομάζεται School Kids και έχει Neem Oil και αιθέρια έλαια, μυρίζει όμορφα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κορίτσια νομίζω το είχα ξαναγράψει στο θέμα με τις ψείρες. Εμείς σωθήκαμε με το σπαθόχορτο (ή βαλσαμόχορτο). Έβρασα σπαθόχορτο με νερό το άφησα να κρυώσει και του έκανα το τελευταίο ξέβγαλμα με αυτό. Την πρώτη φορά το είχε κάνει η μητέρα μου και μάλλον είχε κάνει δυνατό αφέψημα, γιατί μύριζε το μαλλί του μετά από αρκετά λουσίματα. Όταν το έκανα εγώ η μυρωδιά δεν ήταν τόσο έντονη, αλλά μας έσωσε. Ποτέ ξανά ούτε δείγμα.

Αυτό είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα είναι στα μεγάλα, επίσης σίγουρο είναι πως τα κριλ είναι γύρω στα 5-6 εκ. (έχω διαβάσει αμέτρητα για τα θαλάσσια πλάσματα, έχει κολλήσει ο μικρός)

αλλά και πάλι στην θάλασσα είναι.. δεν ξέρω ίσως είμαι τρελή...

είπα ίσως.. μη πέσετε να με φάτε !!! :lol:

για να το παίρνουν τα κορίτσια που ξέρουν πολλά περισσότερα δεν νομίζω να έχει θέμα

αλλά θα ήμουν πιο ήσυχη αν μου το εξηγούσε κάποιος.

Και έκανες εξέταση αίματος ?

ήσουν οκ?

είχες στον οργανισμό σου ?

ημουνα στο μεσο ορο:?

τι να κανω εχω αδυναμια στον τονο,στο σολωμο,επαιρνα αυτον τον αγριο της αλασκας (βρισκω σε σ/μ),αλλα το φοβαμαι,rosie λες ειναι ασφαλης?

μαι ερωτηση,επειδη βρισκω σε ενα σαιτ προσφορων μαξιλαρι με memory foam,ειχατε γραψει κατι για αυτο και δε θυμαμαι?ειναι υγιεινο η να το αποφυγω?εχω αυχενικο,κ ψαχνω να βρω καλο μαξιλαρι,προσανατολιζομαι και στα κοκοματ,εχετε καποια αλλη προταση?

Eυχαριστούμε vera.

Μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σου

καμιά συνταγή για κραγιόν;;

Το etsy είχε ένα κραγιον απο πατζάρι. :-P

Νομιζω οτι εχω βαλει ενα λινκ εδω μεσα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω το είχα ξαναγράψει στο θέμα με τις ψείρες. Εμείς σωθήκαμε με το σπαθόχορτο (ή βαλσαμόχορτο). Έβρασα σπαθόχορτο με νερό το άφησα να κρυώσει και του έκανα το τελευταίο ξέβγαλμα με αυτό. Την πρώτη φορά το είχε κάνει η μητέρα μου και μάλλον είχε κάνει δυνατό αφέψημα, γιατί μύριζε το μαλλί του μετά από αρκετά λουσίματα. Όταν το έκανα εγώ η μυρωδιά δεν ήταν τόσο έντονη, αλλά μας έσωσε. Ποτέ ξανά ούτε δείγμα.

Και που το αγοραζεις αυτο?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Χμ, καλή ερώτηση Βέρα...απάντηση δεν έχω, γιατί και σε μας το έστειλε μια φίλη. Είναι αρκετά κοινό στην ελληνική φύση, γιατί φαντάσου η φίλη μένει Λευκάδα και η μητέρα μου το αναγνώρισε εδώ (Κρήτη), αλλά το ξέρει με άλλο όνομα. Αν έχεις κάποιον δικό σου σε επαρχία ίσως μπορεί να σου βρει, αλλιώς google it!

Σοφία έκανα σ'ημερα το πρώτο μου σαμπουάν! Επιτέλους! Αν δεν μου τελείωνε το δικό σου δεν θα αξιωνόμουν!

Δεν έκανα την συνταγή σου, αλλά αυτήν που μου είχες εκτυπώσει με κάποιες αλλαγες σε κάποιες ποσότητες. Πήρα πρωτοβουλίες...για να δω αν μου βγουν σε καλό.

Εδωσα στην πεθερά μου να το δοκιμάσει, θα δώσω και στους δικούς μου, έδωσα ένα μικρό δειγμα και σε μία κοπέλα της γκαπς και θα σας πω κριτικές.

Πάντως μου βγήκε πιο στέρεο, καθόλου νερουλό, σε σημείο μάλιστα που δυσκολεύτηκα να το βάλω στα μπουκάλια.

Αν γινόταν θα το δοκίμαζα και τώρα! Τώρα καταλαβαίνω τις αγωνίες σου.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εδωσα στην πεθερά μου να το δοκιμάσει...........

To οτι επέλεξες πρώτα την πεθερά σου να το δοκιμάσει

ήταν τυχαίο ??? ..... :lol: :lol: :lol:

Εγώ πάντως το πρώτο μου σαπούνι

το έδωσα στον άντρα μου να το δοκιμάσει! :lol: :lol:

Για πειραματόζωο μου λέει με έχεις?.......

Ολα καλά τελικά...

.....και με το παραπάνω!!! :cool:

Ευχαριστώ! Ειδικά το σπαθόχορτο (βαλσαμόχορτο, υπερικό) το έχω εύκολο γιατί βάζω βαλσαμόλαδο στις κεραλοιφές μου. Έχουμε κρούσμα και στο δικό μου σχολείο (γμτ και πλέον δε βάφω τα μαλλιά μου..... τα νεύρα μου).

FLcUp3.png0BQfp3.png

To οτι επέλεξες πρώτα την πεθερά σου να το δοκιμάσει

ήταν τυχαίο ??? ..... :lol: :lol: :lol:

Εγώ πάντως το πρώτο μου σαπούνι

το έδωσα στον άντρα μου να το δοκιμάσει! :lol: :lol:

Για πειραματόζωο μου λέει με έχεις?.......

Ολα καλά τελικά...

.....και με το παραπάνω!!! :cool:

:lol::lol::lol:

Αυτήν βρήκα πρόχειρη! Ας πρόσεχε!

Αύριο θα πειραματιστώ και στον σύζυγο, γιατί σήμερα δεν μου μπανιαρίστηκε εδώ :wink:

Θέλω να σου δώσω κι εσένα να μου πεις την γνώμη σου. Αν φοβάσαι, δώστο πρώτα στον άντρα σου :lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ευχαριστώ! Ειδικά το σπαθόχορτο (βαλσαμόχορτο, υπερικό) το έχω εύκολο γιατί βάζω βαλσαμόλαδο στις κεραλοιφές μου. Έχουμε κρούσμα και στο δικό μου σχολείο (γμτ και πλέον δε βάφω τα μαλλιά μου..... τα νεύρα μου).

Νομίζω ότι αυτό με τα βαμμένα μαλλιά αποδείχτηκε μύθος. Εδώ δεν το λέγανε κάποιες κοπέλες ή το μπερδεύω? Ας μας πει και η Σοφία που έχει διδακτορικό στο θέμα

Μόλις μου ήρθε φλασιά! Να χαίρεσαι τον αντράκο σου!!!!!!! :D

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Το krill είναι μια μικροσκοπική γαριδούλα, στο τελευταίο σκαλοπάτι της τροφικής αλυσίδας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συσσωρεύσει βαρέα μέταλλα, είναι πολύ πιο ασφαλές από πχ το μουρουνέλαιο που δίνω εγώ στα παιδιά μου.

Αλλά κατά τη γνώμη μου τα πλεονεκτήματα του μουρουνέλαιου ξεπερνούνε κατά πολύ τα τυχών βαρέα μέταλλα που μπορεί να περιέχει.

Το ίδιο ισχύει και για τον άγριο σολωμό αλάσκας που τρώμε περιστασιακά.

Και η Campbell που ασχολείται με ασθενείς με υπερβολικά τοξικό φορτίο τα επιτρέπει αυτά.

Πιο πολύ με απασχολούνε τα φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο που είναι τίγκα στη μόλυνση!

Ευχαριστούμε rosie και εγώ αυτά σκεφτόμουν σύμφωνα με τις γνώσεις μου αλλά τώρα που θα το πάρει ο μικρός φοβήθηκα λίγο !

Όσο για τα ψάρια στο αιγαίο που όλοι τα έχουν σε τόσο μεγάλη εκτίμηση φρικάρω πολύ μα πάρα πολύ, γιατί είναι το μονο ίσως που δεν μπορώ να πείσω την μαμά μου... :-(

έχει μεγάλη χαρά όταν βρίσκει φρέσκο ψάρι για τον μικρό.

Εγώ θα ήθελα να έχω ένα θερμόμετρο να το βάζω στον πωπό του ψαριού να βλέπω αν έχει υδράργυρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφία έκανα σ'ημερα το πρώτο μου σαμπουάν! Επιτέλους! Αν δεν μου τελείωνε το δικό σου δεν θα αξιωνόμουν!

Δεν έκανα την συνταγή σου' date=' αλλά αυτήν που μου είχες εκτυπώσει με κάποιες αλλαγες σε κάποιες ποσότητες. Πήρα πρωτοβουλίες...για να δω αν μου βγουν σε καλό.

Εδωσα στην πεθερά μου να το δοκιμάσει, θα δώσω και στους δικούς μου, έδωσα ένα μικρό δειγμα και σε μία κοπέλα της γκαπς και θα σας πω κριτικές.

Πάντως μου βγήκε πιο στέρεο, καθόλου νερουλό, σε σημείο μάλιστα που δυσκολεύτηκα να το βάλω στα μπουκάλια.

Αν γινόταν θα το δοκίμαζα και τώρα! Τώρα καταλαβαίνω τις αγωνίες σου.[/quote']

Συγχαρητήρια νεραιδομαμά και καλά αποτελέσματα !!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...