Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Επίσης κορίτσια! Πάντα με υγεία! :D

Βρήκα αυτό το βιολογικό μέλι.

το οποίο δείχνει να έχει λογικές τιμές.

Τους έστειλα μήνυμα

και μου απάντησαν ως εξής

Δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδους επεξεργασίας, ούτε κάποιας θερμικής.

Υπάρχουν τρείς ποικιλίες μελιού (δάσους, ανθέων, πεύκου), μπορείς να δείς κάποιες λεπτομέρειες στην σελίδα μας www.ktimachroni.gr

Οσο αφορά της τιμές του κιλού (950 γρ. καθαρό βάρος), είναι 9 ευρώ του δάσους, και 8 ευρώ το ανθέων και το πεύκου.

Αντίστοιχα υπάρχουν συσκευασίες 3 κιλών με αντίστοιχες τιμές 25 ευρώ το δάσους και 20 ευρώ τα υπόλοιπα.

Το κόστος ποικίλει απο τον τρόπο αποστολής, απο το βάρος και απο το σύνολο της παραγγελίας.

Ενδεικτικά για παραγγελίες έως τα 2 κιλά με κούριερ 3,70 εάν είναι με αντικαταβολή η 3 εάν είναι με προκατάθεση στην τράπεζα.

Υπάρχει δυνατότητα με το ΚΤΕΛ και με μεταφορική που συμφέρει όταν είναι μεγαλύτερη η παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά. 2385092921 - 6944553748 ________________

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρόνια. Θέλω να βρω αποξηραμένα φρούτα, έχετε ψωνίσει απο iherb κάποια να μου πείτε τη γνώμη σας, ή αν έχετε βρει σε κάποιο βιολογικό σάιτ Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Εχτές καθώς κατάπινα τα krill

με ρωτάει ο μικρός που ξέρει τι είναι (και έχει εντυπωσιαστεί γιατί έχει κολλήσει τώρα τελευταία με τα ζώα της θάλασσας)

εγώ μαμά γιατί δεν πίνω krill?

του απάντησα πως είναι δύσκολο να τα καπαπιεί και μακάρι να το έκανε και μου λέει

μπορώ μπορώ μαμά !

έτσι κάναμε τεστ με ψίχα ψωμιού αν μπορεί να καταπιεί κάψουλα και μια χαρά τα κατάφερε !

σήμερα του παρήγγειλα από iherb κριλ του μερκολα!

έχω μεγάλη χαρά !!!!!

Το κριλ οιλ αντικαθιστά όλα τα λάδια ψαριού ?

χρειάζεται κάτι παραπάνω αν παίρνει κριλ?

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρόνια. Θέλω να βρω αποξηραμένα φρούτα, έχετε ψωνίσει απο iherb κάποια να μου πείτε τη γνώμη σας, ή αν έχετε βρει σε κάποιο βιολογικό σάιτ Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ.

Καλή χρονιά

το iherb πρέπει να έχει απο όλα

εγώ έχω πάρει μόνο αμύγδαλα από εκεί, καλά ήταν!

Από Ελλάδα καλό βιολογικό σαιτ δεν ξέρω από μαγαζιά που έχω ψωνίσει διάφορα

δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη !

Επίσης κορίτσια! Πάντα με υγεία! :D

Βρήκα αυτό το βιολογικό μέλι.

το οποίο δείχνει να έχει λογικές τιμές.

Τους έστειλα μήνυμα

και μου απάντησαν ως εξής

Δεν χρησιμοποιούμε κανενός είδους επεξεργασίας, ούτε κάποιας θερμικής.

Υπάρχουν τρείς ποικιλίες μελιού (δάσους, ανθέων, πεύκου), μπορείς να δείς κάποιες λεπτομέρειες στην σελίδα μας www.ktimachroni.gr

Οσο αφορά της τιμές του κιλού (950 γρ. καθαρό βάρος), είναι 9 ευρώ του δάσους, και 8 ευρώ το ανθέων και το πεύκου.

Αντίστοιχα υπάρχουν συσκευασίες 3 κιλών με αντίστοιχες τιμές 25 ευρώ το δάσους και 20 ευρώ τα υπόλοιπα.

Το κόστος ποικίλει απο τον τρόπο αποστολής, απο το βάρος και απο το σύνολο της παραγγελίας.

Ενδεικτικά για παραγγελίες έως τα 2 κιλά με κούριερ 3,70 εάν είναι με αντικαταβολή η 3 εάν είναι με προκατάθεση στην τράπεζα.

Υπάρχει δυνατότητα με το ΚΤΕΛ και με μεταφορική που συμφέρει όταν είναι μεγαλύτερη η παραγγελία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείται να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά. 2385092921 - 6944553748 ________________

Aπό την πατρίδα! :P Αν πάρεις, πάρε με πρώτα τηλ μήοως πάρω κι εγώ κανένα κιλό για δοκιμή. Σκέφτομαι μάλιστα, αν πάρεις εσύ πχ ανθεων,να παρω εγώ δασους, για να τα δοκιμάσουμε και τα δύο. :wink:

θα ρωτήσω και τον πατερα μου αν τον ξέρει.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Για αποξηραμένα και ξηρούς καρπούς ένα είναι το όνομα: Keimling!!!!

Από εκεί έχω φάει αποξηραμένο σύκο και μου άρεσε, ενώ ποτέ δεν είχα δοκιμάσει σύκο να μου αρεσει εδώ στην Ελλάδα. Και φυσικά ό,τι έχει, ειναι τέλειο!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Aπό την πατρίδα! :P Αν πάρεις' date=' πάρε με πρώτα τηλ μήοως πάρω κι εγώ κανένα κιλό για δοκιμή. Σκέφτομαι μάλιστα, αν πάρεις εσύ πχ ανθεων,να παρω εγώ δασους, για να τα δοκιμάσουμε και τα δύο. :wink:

θα ρωτήσω και τον πατερα μου αν τον ξέρει.[/quote']

Των ανθέων το ξεσυνηθίσαμε και δεν μας αρέσει πια.

Ηθελα να δοκιμάσω δάσους και πεύκου.

Θα σε πάρω.

Aπό την πατρίδα! :P Αν πάρεις' date=' πάρε με πρώτα τηλ μήοως πάρω κι εγώ κανένα κιλό για δοκιμή. Σκέφτομαι μάλιστα, αν πάρεις εσύ πχ ανθεων,να παρω εγώ δασους, για να τα δοκιμάσουμε και τα δύο. :wink:

θα ρωτήσω και τον πατερα μου αν τον ξέρει.[/quote']

Εγω πηρα του δασους, καλο ηταν. Των ανθεων ειχε ενα πολυ ανοιχτο χρωμα ειπε η κουμπαρα μου (αυτη τα εψαξε και μου το αγορασε) που της φανηκε περιεργο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Make Your Own: Homemade Deodorant Recipe with Rosemary, Lemongrass, and Coconut Oil...

Read More at http://www.deliciousobsessions.com/2013/01/homemade-deodorant-recipe-with-rosemary-lemongrass-and-coconut-oil/ © Delicious Obsessions

Homemade Deodorant Recipe with Rosemary, Lemongrass, and Coconut Oil 2 tbsp. beeswax granules (mine come from Frontier Co-op) 1.25 tbsp. shea butter, cocoa butter, mango butter, etc. (I used shea) 1.25 tbsp. coconut oil .5 tbsp. bentonite clay .5 tbsp. baking soda 10 drops lemongrass essential oil 6 drops rosemary essential oil 1. In a double boiler, or a small saucepan over very low heat, combine the beeswax, coconut oil, and shea butter...

Read More at http://www.deliciousobsessions.com/2013/01/homemade-deodorant-recipe-with-rosemary-lemongrass-and-coconut-oil/ © Delicious Obsessions

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Εγω πηρα του δασους, καλο ηταν. Των ανθεων ειχε ενα πολυ ανοιχτο χρωμα ειπε η κουμπαρα μου (αυτη τα εψαξε και μου το αγορασε) που της φανηκε περιεργο.

Ρωτήσατε αν το μέλι αυτό είναι αφιλτράριστρο;

Αν είναι εντελώς αφιλτράριστρο θέλω κι εγώ να δοκιμάσω αυτό του δάσους, το ανθόμελο δεν μας αρέσει αλλά ούτε και το πευκόμελο, έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Για αποξηραμένα και ξηρούς καρπούς ένα είναι το όνομα: Keimling!!!!

Από εκεί έχω φάει αποξηραμένο σύκο και μου άρεσε' date=' ενώ ποτέ δεν είχα δοκιμάσει σύκο να μου αρεσει εδώ στην Ελλάδα. Και φυσικά ό,τι έχει, ειναι τέλειο![/quote']

συμφωνώ και επαυξάνω

καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα...

και εγώ έχω ψωνίσει από εκεί και ξέχασα να το πω...

δεν πάω καλά.....

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ μόλις έκανα παραγγελία. Νά είστε καλά.

Κάτι άλλο τα σαπουνάκια γενικώς πως τα διατηρείται στο μπάνιο; Έκανα μία παραγγελία απο cumaea.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Αν είναι εντελώς αφιλτράριστρο θέλω κι εγώ να δοκιμάσω αυτό του δάσους, το ανθόμελο δεν μας αρέσει αλλά ούτε και το πευκόμελο, έχει πολύ ιδιαίτερη γεύση.

Οταν το ανοιξα ειχε τα ΄'σκουπιδακιᨴ του παντως......

Συνταγη για μασκαρα

2 tsp coconut oil

4 tsp aloe vera gel

1/2 tsp grated bees wax (grate then measure)

1 – 2 capsules of activated charcoal

a clean mascara container (http://www.amazon.com/gp/product/B005UGVIQ4/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B005UGVIQ4&linkCode=as2&tag=than01-20)

1. Put coconut oil, aloe vera gel, and grated bees wax in a small saucepan over low heat. Stir until beeswax is completely melted.

2. Open 1 – 2 capsules of activated charcoal (depending on desired color, about 1/4 – 1/2 tsp) and pour into oil mixture. Stir until completely incorporated. Remove from heat.

3. Pour into a small plastic bag, pushing the mixture down to one corner. Then cut a very small hole in the opposite corner of the bag.

4. Fold the corner with the cut whole until you have a small tip that you can push into the empty mascara tube. (Itʼs much easier if you have an extra set of hands nearby to hold the tube in place!) Make sure the tip goes far enough into the tube or youʼll have a big mess on your hands!

5. Keep the small-hole-end securely in the tube (or get your helper to hold it in place). Begin pressing the mascara mixture toward the tube. Donʼt move too quickly or it will come out and youʼll have mess to deal with. (I highly recommend doing this with a paper towel or napkin underneath.) Keep moving the mixture into the tube until itʼs all in.

6. Place the inner cap in place and then twist the wand on tightly.

How To Whiten Your Teeth With Activated Charcoal

There is no “right” way to whiten teeth with activated charcoal. Koreans put it in their toothpaste, Crunchy Betty swishes with it, and some people simply brush it on straight. Personally, I prefer the following method:

Open a capsule (about 1/8 teaspoon) and pour about half into a cup.

Wet your toothbrush and dip it in the charcoal, then brush gently. Keep in mind that you are not trying to scrub your enamel, you are simply massaging the surface of your teeth with the activated charcoal so that it can attract tannins like a magnet.

After brushing, hold it in your mouth for 2-3 minutes to allow it to continue to work.

Spit and rinse thoroughly, then follow with a second brushing using your regular tooth powder/paste.

Now look in the mirror and smile. You may see a difference with the first application. If not, give it a few days to a week and I promise you will!

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/whiten-your-teeth-naturally-with-no-dangerous-chemicals/#comment-96601

Διαφημίσεις

Συνταγη για μασκαρα

2 tsp coconut oil

4 tsp aloe vera gel

1/2 tsp grated bees wax (grate then measure)

1 – 2 capsules of activated charcoal

a clean mascara container (http://www.amazon.com/gp/product/B005UGVIQ4/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B005UGVIQ4&linkCode=as2&tag=than01-20)

.............................................................................................

Eυχαριστούμε vera.

Μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σου

καμιά συνταγή για κραγιόν;;

Το etsy είχε ένα κραγιον απο πατζάρι. :-P

Σοφία τελευταία είχα παραγγείλει ξύλινα κουμπάκια απ' αυτό το μαγαζί http://www.etsy.com/shop/woolymossroots?ref=seller_info και μου στείλανε δωράκι ένα lip balm - κραγιόν που είναι φυσικά χρωματισμένο με κάποιο βότανο (alkanet root powder).

http://www.etsy.com/listing/100051174/tinted-lip-balm-peppermint-and-calendula

Ενθουσιάστηκα, είναι υπέροχο στα χείλια το χρώμα αυτό και τα ενυδατώνει ταυτόχρονα μια και έχει λάδι καρύδας, κερί και καλέντουλα.

Δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω τα συμβατικά κραγιόν, όταν βρω χρόνο θα ψάξω στο Etsy να βρω παρόμοια σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Einai σαν του Σαμιώτη με την μεγάλη σίτα για τα πολλά σκουπίδια. Αλλά το καλοκαιρι κατόπιν συνεννοήσης μπορει να μας δωσει εντελώς αφιλτράριστο χωρίς όμως την ετικέτα του πάνω στο μέλι. Δεν θέλει να το κυκλοφορήσει με "σκουπίδια". Οπότε ας το δοκιμάσουμε και βλέπουμε για την επόμενη σεζόν

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ΟΚ, θα σε πάρω αύριο να σου πω πόσο θέλω.

Ο Σαμιώτης δεν χρησιμοποιεί ούτε καν σίτα λέει, μόνο βγάζει όσα σκουπίδια ξεβράζονται από πάνω.

Μήπως εννοείς τον άλλο με το βιολογικό Ελάτης;

Mπορεί να τους μπερδεύω.

Αυτός μιλησε μονο για μεγάλα κομμάτια (έντομα, κερυθρα κλπ)

Η Σοφία θα έκανε την παραγγελία νομίζω σήμερα. Δεν επικοινωνείς μαζί της, να δεις αν την πρόλαβες? Εγώ δεν θα πάρω. Θα δοκιμάσω μία κουταλιά από αυτό που θα πάρει η Σοφία (ένα δάσους και ένα πεύκο).

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ουπς!!!

Παρήγγειλα το πρωί! :?

Αλλά μην στεναχωριέστε γιατί πήρα μόνο 2 κιλά

τα οποία εμάς θα μας τελειώσουν πολύ σύντομα! :-)

Τελικά πήρα από ολα.

Πήρα 1 κιλό δάσους ,

1/2 κιλό πεύκου και

1/2 κιλό ανθέων (γιατί μου είπε οτι είναι πολύ ωραίο

απο ορεινά άνθη που "βοσκάνε" ελευθερες οι μέλισσες

-γέλασα με το "βοσκάνε" :lol:)

Σοφία τελευταία είχα παραγγείλει ξύλινα κουμπάκια απ' αυτό το μαγαζί http://www.etsy.com/shop/woolymossroots?ref=seller_info και μου στείλανε δωράκι ένα lip balm - κραγιόν που είναι φυσικά χρωματισμένο με κάποιο βότανο (alkanet root powder).

http://www.etsy.com/listing/100051174/tinted-lip-balm-peppermint-and-calendula

Ενθουσιάστηκα, είναι υπέροχο στα χείλια το χρώμα αυτό και τα ενυδατώνει ταυτόχρονα μια και έχει λάδι καρύδας, κερί και καλέντουλα.

Δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω τα συμβατικά κραγιόν, όταν βρω χρόνο θα ψάξω στο Etsy να βρω παρόμοια σε διαφορετικές αποχρώσεις.

ωπα! αυτό έψαχνα !

δεν είναι κραγιόν είναι σαν λιπ γκολς, σωστά ?

μπορείς να μας περιγράψεις την απόχρωση?

προς κόκκινο? προς σάπιο μήλιο ?

ωπα! αυτό έψαχνα !

δεν είναι κραγιόν είναι σαν λιπ γκολς, σωστά ?

μπορείς να μας περιγράψεις την απόχρωση?

προς κόκκινο? προς σάπιο μήλιο ?

Τώρα το είδα, για Ευρώπη 12.29 EUR τα μεταφορικά ?

Δεν έχω ξαναψωνίσει απο εκεί, εσείς τι άλλο ψωνίζετε?

Μπαμπουράκι είναι κάτι μεταξύ κραγιόν και lip-gloss με την έννοια ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο ένα κραγιόν αλλά ούτε τόσο απαλό όσο ένα lip-gloss.

Η απόχρωση είναι πολύ όμορφη, ναι περίπου σαν σάπιο μήλο θα τη χαρακτήριζα.

Και σκέψου ότι εγώ δεν βάζω ποτέ κοκκινωπές αποχρώσεις αλλά αυτό μου άρεσε πολύ.

Και δίνει και ωραία βελούδινη αίσθηση στα χείλια!

Εγώ πήρα ξύλινα κουμπάκια (πανέμορφα!) και τα έβαλα στις αγαπημένες μου ζακέτες και άλλαξε εντελώς το look τους!

Πήρα και αυτό το μπαλμ και το βάζω κάθε βράδυ στα χέρια και στις φτέρνες μου που σκάνε τώρα με το κρύο, κάνει εξαιρετική δουλειά!

http://www.etsy.com/listing/99638741/herbal-salve-jumbo-size-magical-healing

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...