Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Ε λοιπόν θα το καταργησω!μηπως μπορείτε να μου προτείνετε τι μάρκα απο τα παρακάτω ειδη να παραγγειλω απο iherb?

Για τα παιδια:(13 και 32 μηνών)

•σαμπουαν ,αφρόλουτρο ,ενυδατικη(ατομικό δέρμα),οδοντοπαστα

Για εμενα:

•σαμπουαν ,μαλακτικο,κρέμα προσωπου και καθαρισμού,οδοντοπαστα,ενυδατικη σώματος.?

Παρακαλω?ευχαριστω!φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε λοιπόν θα το καταργησω!μηπως μπορείτε να μου προτείνετε τι μάρκα απο τα παρακάτω ειδη να παραγγειλω απο iherb?

Για εμενα:

•σαμπουαν ,μαλακτικο,κρέμα προσωπου και καθαρισμού,οδοντοπαστα,ενυδατικη σώματος.?

Εγώ ψωνίζω τόσο καιρό και ακόμα δεν έχω καταλήξει σε αυτά !

Θα σου πρότεινα να ξεκίναγες κοιτάζοντας τα συστατικά να μην έχουν πολλά συντηρητικά και την τιμή βεβαίως βεβαίως.

Από εκεί και πέρα θα αποφασίσεις μόνη εξάλλου σε πολλά από αυτά παίζουν και τα γούστα !!!

Τα περισσότερα έτσι ή αλλιώς είναι βιολογικά, οι οδοντόπαστες χωρίς φθόριο κλπ, τα βασικά δηλαδή.

Είναι αμέτρητα εκεί μέσα. Αμέτρητα όμως !!!!!!!! :-)

μπορείτε να καταλάβετε αν αυτό

http://www.iherb.com/Nellie-s-All-Natural-Laundry-Soda-Unscented-1-3-lbs-6-kg/38186

είναι σόδα για το πλυντήριο ή απορρυπαντικό για τα λευκά??????????

?????????

it's never too late to start all over again

δες τότε απο το δικό τους site αλλά δεν έχω ιδέα απο τα μεταφορικά τους (η τιμή πάντως είναι ίδια απλά απο feelunique ήταν δωρεάν τα μεταφορικά)

στο ελληνικό δεν βρίσκω τα καλλυντικά:confused:

http://www.organicbeauty.gr/

Για κάποιο λόγο το δικό τους site το είχα απορρίψει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν τα μεταφορικά ή το ότι δε φαινόταν να κάνει καμια μας αγορές από εκεί και δεν το "βασίστηκα". Θα το ξαναδώ πάντως;)

697577wcowvfyq3s.gif

Διαφημίσεις

Για εμενα:

Σαμπουάν και αφρόλουτρο

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Shampoo-Body-Wash-5-3-fl-oz-160-ml/21427

ενυδατική

http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Lotion-Vanilla-Orange-4-fl-oz-120-ml/28289

οδοντόκρεμα

http://www.iherb.com/Nature-s-Gate-Natural-Toothpaste-Creme-de-Mint-Fluoride-Free-6-oz-170-g/6183

Εαν θες να δεις απο μόνη σου

ψάχνε ένα-ένα συστατικό στην μηχανή αξιόλογησης

που έχει εδώ http://www.biodizionario.it

Yπάρχει και το http://www.cosmeticdatabase.com αλλά αυτό το καιρό

δεν λειτουργεί.

Aποτι καταλαβα ειναι σοδα για τα ρουχα στο πλυντηριο

Α, ωραία, οπότε μπαίνει και απορρυπαντικό, παρότι δεν αναφέρεται...

Τέλεια, έχω ξεσαλώσει, έχω παραγγείλει soap nuts, ένα τύπου εύρηκα οικολογικό και υγρό πιάτων από ecofamily και τώρα έχω πιάσει το iherb και παράγγειλα υγρό castille soap πλυντηρίου, οικολογικό μαλακτικό πλυντηρίου (ένα πολύ ήπιο με αιθέρια), castille soap για τα χέρια... έχω ξεσαλώσει.

Ήθελα κι ένα γενικής χρήσης κι άλλο ένα μαλακτικό όχι και τόσο αθώο αλλά με φοβερή μυρωδιά, ήθελα και τη σόδα για τα ρούχα... αλλά είναι βαριά πράγματα γμτ, μπουκάλι και παραγγελία, δε γίνεται να κάνω κι άλλη :-(:sad::-(

Πήρα κι εγώ μια της Nature's Gate κάπως βιαστικά βασισμένη μόνο στις αξιολογήσεις και μετά απογοητεύτηκα γιατί έχει γλυκερίνη που είναι πολύ άσχημη για τα δόντια :(

Χωρίς γλυκερίνη με βάση σόδας είναι αυτή του Mercola.

Εναλλακτικά φτιάξτε καλύτερα τη δικιά σας.

Για καθάρισμα σπιτιού πολύ αποτελεσματικά είναι τα Sal Suds του Dr Bronner's, μέχρι και η καθαρίστρια μου σχολίασε πόσο αποτελεσματικό είναι σε σχέση με άλλα οικολογικά σαπούνια για καθαρισμό που έπαιρνα πιο παλιά.

Και διαρκεί πάρα πολύ καιρό, ελάχιστο χρειάζεσαι κάθε φορά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κορίτσιαααααα! :o :o

Μόλις ήρθε ο πατέρας μου

τον οποίο είχα στείλει σήμερα το πρωί στην Αθήνα

στον Ρουμπουλάκη να μου πάρει διάφορα

και ακούστε τιμές:

(αφού σκέφτομαι μήπως και δεν βλέπω καλά!!)

Τea tree oil (100ml) = 9.50 ευρώ :shock: !!!!!

Xanthan gum (1 κιλό) = 22 ευρώ

avocado oil (100ml) = 7.90 ευρώ

shea butter-βούτυρο καριτέ (1 κιλό) = 18 ευρώ

αιθέριο έλαιο ylang-ylang (100ml) = 27 ευρώ

Εδώ για να συγκρίνουμε

http://candlemaking.myshopify.com/collections/aitheria-elaia/products/teiodentro-tea-tree

http://candlemaking.myshopify.com/products/xanthan-gum-100

http://candlemaking.myshopify.com/products/shea-butter

http://candlemaking.myshopify.com/products/ylang-ylang

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααααα! :o :o

Μόλις ήρθε ο πατέρας μου

τον οποίο είχα στείλει σήμερα το πρωί στην Αθήνα

στον Ρουμπουλάκη να μου πάρει διάφορα

και ακούστε τιμές:

(αφού σκέφτομαι μήπως και δεν βλέπω καλά!!)

Τea tree oil (100ml) = 9.50 ευρώ :shock: !!!!!

Xanthan gum (1 κιλό) = 22 ευρώ

avocado oil (100ml) = 7.90 ευρώ

shea butter-βούτυρο καριτέ (1 κιλό) = 18 ευρώ

αιθέριο έλαιο ylang-ylang (100ml) = 27 ευρώ

Τωρα ζηλευω :D

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Για καθάρισμα σπιτιού πολύ αποτελεσματικά είναι τα Sal Suds του Dr Bronner's, μέχρι και η καθαρίστρια μου σχολίασε πόσο αποτελεσματικό είναι σε σχέση με άλλα οικολογικά σαπούνια για καθαρισμό που έπαιρνα πιο παλιά.

Και διαρκεί πάρα πολύ καιρό, ελάχιστο χρειάζεσαι κάθε φορά.

θα το έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά, απ' ό,τι βλέπω είναι γενικού καθαρισμού, και για πλυντήριο. Ήδη το έβαλα στο wish list!

εντιτ: έχεις δει ότι περιέχει sodium lauryl sulfate?

Για κάποιο λόγο το δικό τους site το είχα απορρίψει αλλά δε θυμάμαι αν ήταν τα μεταφορικά ή το ότι δε φαινόταν να κάνει καμια μας αγορές από εκεί και δεν το "βασίστηκα". Θα το ξαναδώ πάντως;)

στο feelunique τα είχε οικονομικότερα (αν και είδα πως η τιμή του μολυβιού είναι ίδια) και δωρεαν μεταφορικά γι'αυτό δεν παίρναμε απο το δικό τους

Στον Ρουμπουλάκη αδερφές μου, στον Ρουμπουλάκη:lol::lol::lol::lol::lol:

gNrhp2.png

Πού είναι ο Ρουμπουλάκης βρε Soevan? Θα είναι καλής ποιότητας όλα αυτά, παρότι είναι τόσο οικονομικά?

Δεν είναι βιολογικά.

Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει το tea tree oil που καθαρίζω να είναι βιολογικό.

Ο Ρουμπουλάκης είναι αποθηκη χημικών στην Αθήνα

(Σωκράτους 30) όπως ο Καλογερόπουλος στον Πειραια

Διαφημίσεις

Δεν είναι βιολογικά.

Εμένα όμως δεν με ενδιαφέρει το tea tree oil που καθαρίζω να είναι βιολογικό.

Ο Ρουμπουλάκης είναι αποθηκη χημικών στην Αθήνα

'οπως ο Καλογερόπουλος στον Πειραια

A, ωραία, καινούργιες φωτιές μου ανάβετε βραδιάτικα!:lol:

Starter packs for natural skin care products. Λεω να παρω το 08 (shampoos, liquid soaps and shower gels).

Για να ξυπνησετε τον χημικο μεσα σας ;) (ειδικα αφιερωμενο στις soevan και Μπαμπουρακι για τελειως διαφορετικους λογους στην καθεμια :lol:)

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Λεω να παρω το 08 (shampoos, liquid soaps and shower gels).

Τσαμπα η χαρα :( Εχει Cocamidopropyl Betaine (το beta detergent απο αυτο αποτελειται).

p7hgp3.png3NPP.png

΄

:lol::lol:

Καλά δεν υπάρχει αυτό που ζω.. έχω πέσει κάτω... από τα γέλια..

την μικρή... 42 ετών είμαι, παίζει να είμαι και η μεγαλύτερη εδώ μέσα !!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ !!!!!

Νατάσα με λένε, mommou χάρηκα !!!!!

42;;; Μαμά; :lol:

Γεια σου Νατασάκι δροσερό, και εγώ χάρηκα!

Xριστινάκι, για δες Elton-χημικά

Ευχαριστωωωωωωωω , φιλί, σμακ!!

τον περασμένο μήνα είχα βρει κρυμμένη μια χλωρίνη.........

..............................................................................

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό μου θύμισε τον ηλικιωμένο που πιάσανε στην παραλία με μικροποσότητα…σύνταξης:lol::lol:

Καλά αυτό με τις σοκολάτες η ειδικότητά μου χα, σχεδόν σε κάθε παραγγελία από iHerb βάζω μέσα και μια μαύρη, μαύρη με λεβάντα, με μέντα, με cranberries , με πράσινο τσάι και ό,τι θέλετε γιαμι!

Αποσμητικό μασχάλης, καλά πως και δεν το έχω αναφέρει μέχρι τώρα; , το έκανα πριν αρκετό καιρό, λεμόνι κορίτσια, είχα κομμένο το λεμονάκι στο ψυγείο και έσταζα μερικές σταγόνες σε βαμβάκι, και σε καθαρές μασχάλες περνούσα το βαμβάκι , δημιουργεί όξινο περιβάλλον καθόλου φιλικό προς τα βακτήρια, και μπορώ να πω πως κρατούσε και ώρα.

Ίσως να σηκώνει και αυτό τις παραλλαγές του βέβαια!

Λοιπόν, έκανα την πρώτη μου πλύση με soap nuts, ρουχαλάκια της μικρής λερωμένα με φρουτόκρεμα κλπ, τα έπλυνα στους 40, έβρασα soap nuts για κανα 5λεπτο, και ταταταν βγήκαν πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενα, αλλά έκλεψα και λίγο, έτριψα ένα δύσκολο λεκέ στην λαιμόκοψη με την λευκή πλάκα Αρκάδι, και αντί για μαλακτικό (που ούτως η άλλως το έχω καταργήσει) λευκό ξύδι , αχ μοσχομυρίζουνε καθαριότητα!!

Στα δικά μας, έβαλα ξύδι με αιθέριο έλαιο peppermint , το είχα πολύ καιρό ωστόσο δεν έχασε καθόλου την μυρωδιά του, ξετρελάθηκα!

Επίσης στις οδηγίες των soap nuts γράφει πως μπορούμε να τα κάνουμε και σκόνη πλυντηρίου, τα κονιορτοποιούμε σε καφεκόπτη, πριν μερικούς μήνες είχα κάνει δώρο ένα τέτοιο στον σύζυγο, θα το δοκιμάσω, αν και τα λυπάμαι, γιατί στην ακέραια μορφή μπορώ να τα χρησιμοποιήσω μέχρι και εφτά φορές, ενώ με την σκόνη θα τελειώσουν πιο γρήγορα.:!:

----------------------

να και ένα βιντεάκι που είδα πριν λίγη ώρα!

http://www.mefeedia.com/watch/61753068

υ.γ.Άσχετο, σήμερα ήμασταν ΙΚΕΑ, πήραμε πόρτες για την βιβλιοθήκη, να την ασφαλίσουμε γιατί σε λίγο καιρό η μικρή θα αλωνίζει, anyway, υπάρχει μια κάρτα η IKEA family η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν και προσθέτει πόντους από τις αγορές σας, όταν φθάσετε κάποια συγκεκριμένα ποσά παίρνετε δώρο κάποιο προϊόν το οποίο εσείς επιλέγετε από μια λίστα, καθόλου άσχημα.:)

----------------------

Α, ωραία, οπότε μπαίνει και απορρυπαντικό, παρότι δεν αναφέρεται...

Τέλεια, έχω ξεσαλώσει, έχω παραγγείλει soap nuts, ένα τύπου εύρηκα οικολογικό και υγρό πιάτων από ecofamily και τώρα έχω πιάσει το iherb και παράγγειλα υγρό castille soap πλυντηρίου, οικολογικό μαλακτικό πλυντηρίου (ένα πολύ ήπιο με αιθέρια), castille soap για τα χέρια... έχω ξεσαλώσει.

Ήθελα κι ένα γενικής χρήσης κι άλλο ένα μαλακτικό όχι και τόσο αθώο αλλά με φοβερή μυρωδιά, ήθελα και τη σόδα για τα ρούχα... αλλά είναι βαριά πράγματα γμτ, μπουκάλι και παραγγελία, δε γίνεται να κάνω κι άλλη :-(:sad::-(

Breath in breath out Skybeam :), οι ορμόνες της εγκυμοσύνης κάνουν πάρτυ, και εγώ είχα πάθει κατι ανάλογο με τα ρουχαλάκια-προικιά του μωρού, όλα θα τα προλάβεις ,και τα καλύτερα οικολογικά θα πάρεις θα το δεις :)

----------------------

Breath in breath out Skybeam :)' date=' οι ορμόνες της εγκυμοσύνης κάνουν πάρτυ, και εγώ είχα πάθει κατι ανάλογο με τα ρουχαλάκια-προικιά του μωρού, όλα θα τα προλάβεις ,και τα καλύτερα οικολογικά θα πάρεις θα το δεις :)[/quote']

Μ' έπιασες mömmu! Αυτό είναι το σκεπτικό μου, να εξοικοιωθώ με τα οικολογικά καθαριστικά και απορρυπαντικά πριν έρθει το μωρό για να μην πειραματίζομαι τελευταία στιγμή...

peecaboo στην αρχή πήγα να χαρώ και εγώ!!!.......

Δεν πειράζει όμως.

Το σημαντικό είναι οτι ξέρεις τι ψάχνεις.

Θα βρεις ένα-ένα τα συστατικά μόνη σου.

Δοκίμασε σε ένα αφρόλουτρο που θα φτιάξεις να βάλεις

αιθέριο έλαιο δυόσμου.

Πιστεύω οτι θα του πηγαίνει πολύ!!

Λοιπόν,

λούστηκα με σόδα και ξύδι. :!:

Εαν σας πω οτι ξετρελάθηκα θα πω ψέμματα...... :?

θα προτιμούσα εκείνη την ώρα να λουζόμουν

με ένα αφρίζων σαμπουάν με τα δικά μου αιθέρια έλαια!! :mrgreen:

Όχι οτι δεν καθαρίσανε τα μαλλιά μου

(εδώ τις τουαλέτες καθαρίζει το σοδό-ξυδο)

απλά δεν μου άρεσε η αίσθηση που είχα την ώρα που λουζόμουν.

Ασε που φοβόμουν να μην μου πάει στα μάτια αυτό το πράγμα.

Στα παιδιά πάντως, δεν θα το διακινδύνευα!

Αυτά.

Δεκτές και άλλες προτάσεις.

Το ρεβυθάλευρο και το σοδό-ξυδο τα δοκιμάσαμε.

Αλλες προτάσεις έχετε?

(Rosie, διάβασα κάτι για αυγά κάπου....)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...