Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

αυτο που λεει η φιλη βασιλικη ισχυει,εχουμε πιτσαρια και την καλυτερη πιτσα σε ολη την πολη υπαρχουν στιγμες που κανουμε σκοντα στους πελατες μας δωρακια κατι κρασια και γενικα βαζουμε μεγαλες ποσοτητες απο τα υλικα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ευχαριστημενοι ειναι ολοι τους,ειναι γενικα τζαμπατζιδες οι γερμανοι,δωστους τζαμπα φαι και τελος,ολοι οι γειτονες μας ειναι πελατες οι πανω οι κατω και οι παραδιπλα αρα αν φωναζει ο μικρος και κανει φασαρια δεν μιλαει κανεις..ξερετε γιατι ετσι;καταλαβατε;;μην χασουν τον σκοντο ....ετσι ειναι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 97
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να του το φερω στο κεφαλι ναι!!σιγα μη του κανω και να φαει!

αυτο ακουγεται ενδιαφερον:twisted::twisted::twisted:

Κοίτα εσείς το προχωρίσατε αρκετά το θέμα ,κάνετε πόλεμο..Αυτός πιθανόν να μην έχει κάτι να κάνει όλη μέρα ,σε αντίθεση με σένα...γιατί να σπας το κεφαλάκι σου με το ποια υπηρεσία θα του στείλεις και μετά να περιμένεις τι θα σου στείλει αυτός και να βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις.Τα νευράκια σου και το κεφαλάκι σου σπας..

Έχεις και άντρα μάγειρα..εσύ μόνο θα το πας...

συμφωνω οτι οι γερμανοι ειναι τζαμπατζιδες και οτι με ενα ταψι φαι κατι ισως γινοταν. αλλα αυτος το χοντρυνε το θεμα! να ψαχνει μεχρι και τα σκουπιδια σας. ελεος! νομιζω οτι κι εγω αυτο θα εκανα! ειμαι υπερ των καλων σχεσεων με τους γειτονες αλλα αυτος την θελει μαλλον την επισκεψη απο την κοιν. λειτουργο για να συμμορφωθει!

και επιπλεον μη κατηγορουμε πια για ολα τα καημενα τα παιδακια μας! παιδακια ειναι και θα παιξουν και θα χοροπηδησουν λιγο παραπανω και θα τσιριξουν λιγακι! γιατι εμεις οι μεγαλοι λιγοτερη φασαρια κανουμε? εχω εγω μια γιαγια απο κατω που την κανει την φασαρια της και μαλιστα χειροτερες ωρες!

t0m4p2.png

Κακός γείτονας; Πωπω τι μου θύμησες τώρα! Jim & Sheila, στα 60+, ζούσαν από επιδόματα και επικαλούταν ένα σωρό προβλήματα υγείας για να μην εργάζονται. Το σπίτι τους ένα αχούρι (είχα μπει) και άλλη δουλειά να μην κάνουν και να ασχολούνται μαζί μας. Φοιτήτρια εγώ τότε 19 ετών, ζούσα με την αδερφή μου. Μου έστειλαν κοινωνική λειτουργό, αστυνομία, αλλοδαπών όλα! Τι μια τους ενοχλούσε ο θόρυβος από το πλυντήριο (όταν έστυβε), την άλλη τους κλέψαμε μια γλάστρα σκέτο χώμα είχε ξεραθεί το φυτό, μετά τους ενοχλούσε που είχαμε γάτα. Απίστευτες ιστορίες. Έβγαινα από το σπίτι και ντρεπόμουν να τους δω. Έτρεμα από τον φόβο μου, τους έβλεπα στον ύπνο μου μέχρι που πέρασα στην επίθεση και με τον καιρό πήραν το μάθημά τους. Αν και ευγενική έβγαλα μια γλώσσα μεγαλύτερη από το μπόι μου και όταν είχε κολλήσει ο μαντράχαλος στα μούτρα μου να με βρίζει του γύρισα τις κουβέντες και το βούλωσε. Με τον καιρό με έβλεπε και άλλαζε πεζοδρόμιο. Μας παρακολουθούσε από το ματάκι της πόρτας που μπαίναμε βγαίναμε. Εννοείται πως δεν είχε λόγο να μας κάνει έτσι. Έρχονταν οι αρχές στο σπίτι με κατεβασμένα τα μούτρα και τους κερνούσαμε υποβρύχια και τσουρέκια! And sorry maam. We apologise...we are very sorry κτλ κτλ

Υπο άλλες συνθήκες θα σου έλεγα να τους αγνοήσετε αλλά επειδή το έζησα σου λέω να του τρίξεις τα δόντια του γερομαντράχαλου.

ε οχι βρε κοριτσια να τον ταισουμε κιολας!!!!!!αυτος δεν ειναι για να κραταει η Δημητρα ταψι στα χερια στανταρ θα του ερθει καπελο!!!!χαχαχα!!!και αυτο ειναι μια καλη ιδεα!!

αντε ωραια Δημητρα αφου βρηκες ακρη, οφθαλμου αντι οφθαλμου η καπως ετσι!

θα νιωσει αραγε τιποτα γιατι το κοβω να μην εχει ντιπ για ντιπ συναισθηματα μεσα του!

Διαφημίσεις

κοριτσια συγνωμη,δεν ειμαι ανθρωπος που θα γλυψω τα παπουτσια του αλλουνου για να μου φερθει καλα και ειδικα απο τη στιγμη που εχω δικιο.

οχι,ουτε αξιζει και ο κοπος μου να τους κανω φαι!!

το ξερω οτι ειναι τζαμπατζιδες και θελουν τον κατιτις τους.7 χρονια τους εχω μαθει.

αλλα αν θελουν μουσακα εχουμε καμια 10 ελληνικα εστιατορια εδω.ας πανε να φανε κ ευχομαι να τους κατσει κ στο λαιμο:rolleyes:

Δημητρα ασχημο αυτο με τον γειτονα,τωρα συμβουλη δεν ξερω να σου δωσω και εγω καμενη ειμαι απο γειτονες και να φανταστεις ολοι στην πολυκατοικια ειναι συγγενης:shock::evil:

Εγώ θα πήγαινα σε μια κοινωνική υπηρεσία και θα έλεγα ότι ο γερος μας καταδιώκει και με αυτα που κάνει δημουργεί ψυχολογικά στα παιδιά.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 3 months later...

Μην πάς μακρυά,εγώ πέρισυ,αποθήλαζα το μωράκι μου 8 μηνών τότε,και η σπιτονοικοκυρά που έμενε απο κάτω,μου πε οτι θα φέρει την αστυνομία επειδή το μωρό έκλαιγε τη νύχτα και μου ξυπνούσε και το μεγαλύτερο μωρό και έκλαιγαν....ΟΚ,Το καταλαβαίνω,τους ξυπνούσαν.ΚΑΙ???Τι έπρεπε,να τα πνίξω???Χαχαχχαχα!!!Αυτά της είπα στη μούρη της και σηκώθηκα κι έφυγα απο'κεί (μετά απο 8 μηνες καυγάδες) και ησύχασα!!!

• 9 months later...

Ετσι πως ειναι τα νευρα τα δικα μου με τους γειτονες μου, θα του εβαζα λουκανικα στο γραμματοκιβοτιο με εξιγηση οτι αυτοι τα τρωνε αρα αυτοι τα πεταξαν...

Το θεματακι μου θημισε πολυ την δικια μας κατασταση και ειπα να το ξαναζοντανεψω λιγακι χιχιχι

Εχουμε σπιτι στην πολη μου και μενουμε αλλου τα τελευταια 6 χρονια (σε αλλες πολεις λογο δουλειας) και ερχομαστε μονο για 1 μηνα το χρονο για διακοπουλες και τωρα για να εχω βοηθια που ειμαι στο τελος της εγκυμοσυνης, απ τη μαμα μου που μενει απεναντι.

(0-30 ημερων) Τον πρωτο χρονο με τη μικρη, δεν ειπαν τιποτα.

(1 ετους-1 ετους και 15 ημερων) Κουναει καρεκλες πραγμα που εκανε οντος 1 φορα μεσημερι και μεχρι να τη φτασω (5 βηματα) σταματισε και δεν ξανακανε

(2ετων 7 μηνων-2ε 8 μηνων) Αλλαξαμε κρεβατι και αφου στησαμε εμεις το καινουριο μας βγηκε η πιστη μην τυχων και τριζει για να μην καταλαβενει η μικρη οτι κανουμε "αθλητισμο ενηλικων", ο μπαμπας εφυγε τη 10η μερα και 2 μερες πριν φυγω κι εγω με πιανει μπροστα σε ολη την πολυκατοικια και μου λεει οτι τις τελευταιες 10 μερες τριζει το κρεβατι μας και φυσικα απαντισα οτι ειναι λογικο αφου καθε βραδυ φερνω τον γκομενο για να καλυπτει το καινο του αντρα μου χιχιχι.

(3ε 5μ- γενναω Οκτοβριο και βλεπουμε) Σημιωση 1: Η μικρη μου πλεον ξερει να μην κανει φασαρια το μεσημερι γιατι περιμενει την καμπανα για να γινει απογευμα (ουτε καν παιχνιδια με μουσικη), τις ωρες καινης ησιχιας ερχετε και με ρωταει καθε 3 λεπτα για το πως διαβαζετε "ο και υ" και αλλα τετια. Σημειωση 2: ειμαι εγκυος με σοβαρο προβλημα στη μεση και τα επιπλα ειναι απο... καρυδια της γιαγιας μου (ασικοτα) και τρωμε μονο πρωινο στο σπιτι μας. Βλεπω λιπον ενα μεσημερι 1 ωραιο χαρτι στην ισοδο που λεει για απολυτιστα ζωα που δεν σεβοντε τους συγκατικους τους και οποιος θηγετε να μιλησει στο διαχειριστη! Δεν ηξερα οτι ειναι αλλος διαχειριστης το καλοκαιρι και φανταστικα ποια το εβαλε, οποτε με το που ειδα (τη χειμερινη) διαχειριστρια ρωτησα τι παιζει... "Μου ειπε η ταδε οτι κουνας επιπλα και κανεις μπανιο νυχτα" (εκανα 1 φορα ντους 3 λεπτα στις 2,30)!!!!

Απλα ας προσεχε! Τωρα δε με νοιαζει πια αν η μικρη κανει θορυβο και τσιριζει εκτος απ τις ωρες καινης ησιχιας ΧΑ! που πριν δεν την αφηνα να ξεφευγει πολυ ουτε τοτε!

Διαφημίσεις

Εγώ θα κρατήσω μικρό καλάθι. Πόσες φορές έχει τύχει να πάτε σε παραλία για να χαλαρώσετε και ξαφνικά να "σκάει" δίπλα η αθάνατη ελληνική οικογένεια όπου οι γονείς ουρλιάζουν πιο πολύ από τα παιδιά;

Οι Έλληνες πολλές φορές πιστεύουμε πως ο κόσμος μας ανήκει και περιστρέφεται γύρω μας! Κι άλλοι έχουν παιδιά, δεν κάνουν έτσι! Τώρα για όσους έβγαλαν προβληματικά τα γερμανάκια επειδή δεν σηκώνουν τον κόσμο όταν βγαίνουν έξω, τί να πω. Μόνο τα ελληνάκια έχουν ανάγκη να εκτονωθούν με τσιρίδες, όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι προβληματικός!

Nothing you would take... Everything you gave...

συμφωνω απολυτα....μονο τα ελληνακια νομιζουμε οτι ειναι θερμοαιμα και με ταπεραμεντο μεσογειακο...πηγαμε διακοπες στη ροδο φετος και μονο τα ελληνακια εσκουζαν γυρω απο την πισινα και οι γονεις καμαρωναν...και εγω ειχα τα παιδια μαζι μου αλλα ακομα και στις διακοπες μια στοιχειωδης ταξη απαιτειται την οποια και τους την επεβαλα....

καλα πολυ γελαω με αυτα τα στερεοτυπα οτι τα ελληνακια ξεσηκωνουν τον κοσμο στο ποδι απο τις τσιριδες ενω οι γονεις καμαρωνουν, ενω τα ξενακια ειναι υποδειγματα πειθαρχειας και καλων τροπων,,,,,δεν εχετε δει εσεις παιδια ξενων με προβληματικες συμπεριφορες σε διαφορους τομεις???? ενοειται οτι για μενα η εννοια προβληματικο δεν εξαντλειται στις τσιριδες

παντου υπαρχουν απ ολα τα σχεδια, παιδια με αποντες γονεις χωρις ορια, η παιδια σφιγμενα και μαλακωδως ευνουχισμενα

εκτος απο αυτα τα δυο ακρα υπαρχουν και τα παιδια παιδια που δεν μπορουν να συμπεριφερονται ως ενηλικοι στα 3 τους, η σαν 50χρονοι στα,,,οποιος δεν το αντεχει αποσυρεται απο αυτο που λεμε ζωη για να εχει το κεφαλι του ησυχο,,,ας κανει επιλογες χαμηλου ρισκου

κακα τα ψεματα ειδικα στην παραλια υπαρχει θεμα.κ οντως δεν με ενοχλουν καθολου τα παιδακια που ειναι λογικο κ επομενο να ειναι λιγο πιο ζωηρα στην παραλια.με ενοχλει αφανταστα η σταση των γονιων να τσιριζουν με το παραμικρο να βλεπουν το μωρο να πεταει την αμμο δεξια αριστερα κ να καθονται αμερημνοι να κανουν τα τσιγαρακι τους κ αλλα πολλα χωρις εστω να του πουνε οτι δεν ειναι σωστο...στο κατω κατω λενε οτι τα παιδια ειναι ο καθρεφτης της οικογενειας.κ φυσικα για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι ολες οι οικογενεις ετσι.σεβομαι απολυτα την οικογενεια με τα παιδακια που ερχεται να κανει μπανιο στην θαλασσα για αυτο κ προτιμω να μην καθομαι στις μπροστινες ξαπλωστρες για να καθονται οι γονεις κ να εχουν αμεση οπτικη επαφη με τα παιδια τους οταν πλατσουριζουν κ παιζουν με τα κουβαδακια τους αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος σε εναν ανθρωπο που ηρθε να κατσει ησυχα στην ξαπλωστρα του να κανει τις βουτιτσες του να διαβασει το βιβλιο του...

καλα πολυ γελαω με αυτα τα στερεοτυπα οτι τα ελληνακια ξεσηκωνουν τον κοσμο στο ποδι απο τις τσιριδες ενω οι γονεις καμαρωνουν, ενω τα ξενακια ειναι υποδειγματα πειθαρχειας και καλων τροπων,,,,,δεν εχετε δει εσεις παιδια ξενων με προβληματικες συμπεριφορες σε διαφορους τομεις???? ενοειται οτι για μενα η εννοια προβληματικο δεν εξαντλειται στις τσιριδες

παντου υπαρχουν απ ολα τα σχεδια, παιδια με αποντες γονεις χωρις ορια, η παιδια σφιγμενα και μαλακωδως ευνουχισμενα

εκτος απο αυτα τα δυο ακρα υπαρχουν και τα παιδια παιδια που δεν μπορουν να συμπεριφερονται ως ενηλικοι στα 3 τους, η σαν 50χρονοι στα,,,οποιος δεν το αντεχει αποσυρεται απο αυτο που λεμε ζωη για να εχει το κεφαλι του ησυχο,,,ας κανει επιλογες χαμηλου ρισκου

Φυσικά και υπάρχουν και σε άλλες χώρες ζωηρά ή και προβληματικά παιδιά.

Σαν τους Έλληνες γονείς όμως δεν βρίσκω πουθενά.

Αυτή τη στάση "τι να κάνει το καμάρι μου, παιδί είναι θα ουρλιάξει" είναι το σήμα κατατεθέν του Έλληνα. Και όπως λέει και η kristy25 παραπάνω, θα κάνει το τσιγαράκι του και να συμπληρώσω εγώ πως θα θάψει και τις γόπες στην άμμο, έτσι για να δείξει πόσο σέβεται τους γύρω του και το περιβάλλον που ζει.

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα αλλά με μια ματιά στις άκρες των εθνικών δρόμων δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο μπορεί ο Έλληνας να σεβαστεί τους γύρω του! Παντού πλαστικά μπουκαλάκια και χαρτιά από δρακουλίνια!

jackrussel, μακάρι να ήταν στο μυαλό μου όλα αυτά. Κι εμένα αυτός ο τόπος με έβγαλε, σε αυτόν τον τόπο ζω αλλά μας έχω σιχαθεί ρε γαμώτο! Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε! Ολοι αυτοί που πετούν τα μπουκάλια από τα παράθυρα του αυτοκινήτου(και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αν κρίνω από τα σκουπίδια σοτυς δρόμους) έχουν το ίδιο μυαλό με το μπουκάλι! Τί να το κάνεις; Ετσι θα πάμε μπροστά; Δε γίνεται να συνεχίσουμε να δικαιολογούμε τους εαυτούς μας!

Διαφημίσεις

Φυσικά και υπάρχουν και σε άλλες χώρες ζωηρά ή και προβληματικά παιδιά.

Σαν τους Έλληνες γονείς όμως δεν βρίσκω πουθενά.

Αυτή τη στάση "τι να κάνει το καμάρι μου, παιδί είναι θα ουρλιάξει" είναι το σήμα κατατεθέν του Έλληνα. Και όπως λέει και η kristy25 παραπάνω, θα κάνει το τσιγαράκι του και να συμπληρώσω εγώ πως θα θάψει και τις γόπες στην άμμο, έτσι για να δείξει πόσο σέβεται τους γύρω του και το περιβάλλον που ζει.

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα αλλά με μια ματιά στις άκρες των εθνικών δρόμων δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο μπορεί ο Έλληνας να σεβαστεί τους γύρω του! Παντού πλαστικά μπουκαλάκια και χαρτιά από δρακουλίνια!

jackrussel, μακάρι να ήταν στο μυαλό μου όλα αυτά. Κι εμένα αυτός ο τόπος με έβγαλε, σε αυτόν τον τόπο ζω αλλά μας έχω σιχαθεί ρε γαμώτο! Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε! Ολοι αυτοί που πετούν τα μπουκάλια από τα παράθυρα του αυτοκινήτου(και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αν κρίνω από τα σκουπίδια σοτυς δρόμους) έχουν το ίδιο μυαλό με το μπουκάλι! Τί να το κάνεις; Ετσι θα πάμε μπροστά; Δε γίνεται να συνεχίσουμε να δικαιολογούμε τους εαυτούς μας!

δεν μου αρεσει να δικαιολογω τον εαυτο μου, ουτε τα ελληνακια ουτε τους ελληνες γονεις, μπορω να γινω πολυ σκληρη και με τον εαυτο μου και με τους συμπατριωτες μου, αυτοκριτικη εντιμος διαλογος με τον εαυτο μας και την ιστορια μας ναι, υπερβαση ναι, αλλαγη ναι, αναγεννηση οκ

απλα με ξενερωνουν οι στερεοτυπιες και οι γενικευσεις, τα ελληνακια με τις τσιριδες στις παραλιες και τους αδιαφορους γονεις , κι εννοειται οτι κατι τετοιο αφορα τον γειτονα κι οχι εμενα τον εξευρωπαισμενο, αυτο για μενα ως επισημανση δεν σε παει πουθενα,,,,,ειχε νοημα στα 25 μου που δεν εκανα τιποτε αλλο απο το να επισημαινω τα κουσουρια μας, τα κουσουρια της μανας μου, τα λαθη τα στραβα και τα αναποδα,,,,καποια στιγμη μεγαλωνεις κι αντι να δειχνεις, να σχολιαζεις και να επικρινεις την καφριλα δινεις απλα ενα διαφορετικου τυπου παραδειγμα στην γενια που ακολουθει,,,,

κοιτας την μανα σου και λες ναι μεν αλλα,,,και προσπαθεις παρολες τις ματαιωσεις να συνεχιζεις να προσπαθεις και να επιλεγεις την ανηφορα απο την κατηφορα,,,εγω βλεπω η πλειοψηφια των νεων γονιων να το παλευει,,,βλεπω κι αλλα αλλα θελω να το βλεπω μισογεματο το ποτηρι

επι το θεματος οι ανθρωποι καλουνται να συνυπαρξουν και να ανεχτουν ο ενας τον αλλον ακομα κι αν δεν τους πολυαρεσει, οσο μπορεις κανεις επιλογες που να μην σε φερουν αντιμετωπο με καταστασεις που δεν σου αρεσουν,,,αν δεν θες παραλιες με ρακετες και παιδακια που φωναζουν, μειωσε το ρισκο σου και πηγαινε αλλου ερημικα,,και το αντιστροφο φυσικα,,

λυσεις υπαρχουν, νομοι, κανονες, φιλοτιμο κι αν καπου χαθηκαν μεινε ψυχραιμος και καλοπροαιρετος δεν θα φερεις εσυ ολον τον κοσμο που δεν σου καθεται καλα στα μετρα σου,,,,ουτε κι εκεινος θα φερει εσενα στα δικα του απλα θα ανεχτειτε για λιγο ο ενας τον αλλον,,,και που ξερεις μπορει να βγεις και κερδισμενος

δεν μου αρεσει να δικαιολογω τον εαυτο μου, ουτε τα ελληνακια ουτε τους ελληνες γονεις, μπορω να γινω πολυ σκληρη και με τον εαυτο μου και με τους συμπατριωτες μου, αυτοκριτικη εντιμος διαλογος με τον εαυτο μας και την ιστορια μας ναι, υπερβαση ναι, αλλαγη ναι, αναγεννηση οκ

απλα με ξενερωνουν οι στερεοτυπιες και οι γενικευσεις, τα ελληνακια με τις τσιριδες στις παραλιες και τους αδιαφορους γονεις , κι εννοειται οτι κατι τετοιο αφορα τον γειτονα κι οχι εμενα τον εξευρωπαισμενο, αυτο για μενα ως επισημανση δεν σε παει πουθενα,,,,,ειχε νοημα στα 25 μου που δεν εκανα τιποτε αλλο απο το να επισημαινω τα κουσουρια μας, τα κουσουρια της μανας μου, τα λαθη τα στραβα και τα αναποδα,,,,καποια στιγμη μεγαλωνεις κι αντι να δειχνεις, να σχολιαζεις και να επικρινεις την καφριλα δινεις απλα ενα διαφορετικου τυπου παραδειγμα στην γενια που ακολουθει,,,,

κοιτας την μανα σου και λες ναι μεν αλλα,,,και προσπαθεις παρολες τις ματαιωσεις να συνεχιζεις να προσπαθεις και να επιλεγεις την ανηφορα απο την κατηφορα,,,εγω βλεπω η πλειοψηφια των νεων γονιων να το παλευει,,,βλεπω κι αλλα αλλα θελω να το βλεπω μισογεματο το ποτηρι

επι το θεματος οι ανθρωποι καλουνται να συνυπαρξουν και να ανεχτουν ο ενας τον αλλον ακομα κι αν δεν τους πολυαρεσει, οσο μπορεις κανεις επιλογες που να μην σε φερουν αντιμετωπο με καταστασεις που δεν σου αρεσουν,,,αν δεν θες παραλιες με ρακετες και παιδακια που φωναζουν, μειωσε το ρισκο σου και πηγαινε αλλου ερημικα,,και το αντιστροφο φυσικα,,

λυσεις υπαρχουν, νομοι, κανονες, φιλοτιμο κι αν καπου χαθηκαν μεινε ψυχραιμος και καλοπροαιρετος δεν θα φερεις εσυ ολον τον κοσμο που δεν σου καθεται καλα στα μετρα σου,,,,ουτε κι εκεινος θα φερει εσενα στα δικα του απλα θα ανεχτειτε για λιγο ο ενας τον αλλον,,,και που ξερεις μπορει να βγεις και κερδισμενος

Εξαιρετικό μήνυμα. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλά σαν θεώρηση ζωής.

Ωραία στη θεωρία αλλά στην πράξη όταν βλέπω ανθρώπους να πετάνε σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου ή γόπες στην παραλία δεν θέλω να πάω αλλού ούτε να τους ανεχτώ, θέλω να τους τα δώσω να τα φάνε! Γιατί να πρέπει να συνυπάρξω με την καφρίλα;

Θα ήθελα να τα βλέπω πιο θετικά όπως εσύ αλλά αλήθεια σου λέω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

Δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω. Κι εγώ ας πούμε αφήνω το 15 μηνών παιδάκι μου το οποίο μου έχει βγει εξαιρετικά κοινωνικό να πηγαίνει από τραπέζι σε τραπέζι να κάνει ζουζουνιές. Ανετα κάποιος θα έχει σκεφτεί "ας μαζέψει το παιδί της". Θέλω να σου πω, τα βλέπω και τα δικά μου. Οπου μου δείχνουν όμως πως δεν έχουν την όρεξή του το μαζεύω(αν όμως μου δείξουν πως τους διασκεδάζει, πίνω ανέμελη το καφεδάκι μου :lol: ).

Κερδισμένος όμως από την καφρίλα δεν βγαίνει κανένας.

με την καφριλα δυστυχως αναγκαζεσαι να συνυπαρξεις, δεν το επιλεγεις,,

κερδισμενος ομως, αν το θες, βγαινεις παντα,,,,η καφριλα που συναντας ας πουμε, μπορει να αποτελεσει για σενα παραδειγμα προς αποφυγην

θελω να πω θα συναντησεις διαφορα ωραια η ασχημα στην ζωη σου και στο τελος θα ταυτιστεις με ολα οσα σε πανε μπροστα ως ανθρωπο,,θεωρητικα παντα γιατι μπορει να συμβει και ακριβως το αντιθετο

η ενας μονοχνωτος γρουσουζης που δεν αντεχει τα παιδια, αν χαλαρωσει καποια στιγμη που δεν μπορει να τα αποφυγει με τιποτα μπορει στο τελος να του εχουν φτιαξει και τη διαθεση,,,

η μια κυρα μανα που δεν αντεχει να δυσαρεστησει το παιδι της λεγοντας του φτανει οχι αυτο ενοχλεις, ερχεται καποια στιγμη που θα το κανει καποιος αλλος αντι για εκεινη στο παιδι της,,το παιδι θα ακουσει και κατι αλλο χρησιμο λοιπον που η μαμα του δεν μπορει να του το δειξει

τελοσπαντων οταν κυκλοφορω ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο βλεπω διαφορα, αναφερομαι σε γονεις και παιδια, καποιοι γονεις αποτελουν εμπνευση για μενα και καποιοι αλλοι παραδειγμα προς αποφυγη,,,αλλα μεχρι εκει,,,θελω να ελπιζω οτι μεγαλωσα αρκετα για να μην λεω συχνα αχ αυτα τα ελληνακια και οι ελληνες γονεις η αχ αυτα τα ρωσακια η εκεινα τα γερμανακια,,,με τη σταση ζωης μας φτιαχνονται οι συνειδησεις

γενικά νομίζω πως όλα αυτά που γράφετε παραπάνω για τσιγάρα στην άμμο-τσιρίδες-σκουπίδια στους δρόμου και άλλα χίλια δυο που συναντάμε στην καθημερινότητα είναι αποδείξεις πως δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα μας και τον τόπο που ζούμε...και αυτό όσο δεν το βλέπουμε και δεν το δεχόμαστε δεν θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

γενικά νομίζω πως όλα αυτά που γράφετε παραπάνω για τσιγάρα στην άμμο-τσιρίδες-σκουπίδια στους δρόμου και άλλα χίλια δυο που συναντάμε στην καθημερινότητα είναι αποδείξεις πως δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα μας και τον τόπο που ζούμε...και αυτό όσο δεν το βλέπουμε και δεν το δεχόμαστε δεν θα αλλάξει ποτέ δυστυχώς.

Ε μα ναι! Δε μπορεί να έχουμε κέρδος από αυτό! Θα πάρω εγώ το μάθημά μου αν εσύ πετάς γόπες στην παραλία; Βλακείες!

Και δεν ξέρω τί κάνουν τα ρωσάκια, οι Έλληνες όμως είναι πρωταθλητές στο σπορ.

jackrussel, καταλαβαίνω τι θες να πεις και συμφωνώ εν μέρει μαζί σου αλλά οι Έλληνες δεν παίζονται σε αυτά, να κάνω πως δεν το βλέπω; Δεν σεβόμαστε! Δεν το μάθαμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...