Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΟΤΣΙ CHICCO

Recommended Posts

Kαλησπέρα και απο μένα.

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σχετικά με ενα καρότσι που έχουμε δει και μας αρέσει πολύ.Πρόκειται για το CHICCO TRIO ENJOY FUN.

Ποιά είναι η άποψη σας και γεnικά για τα καρότσια CHICCO?

Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.

Διαφημίσεις

Στο internet το βρήκαμε 319 euro στη σελίδα αυτή:

http://www.ebaby.gr/ooooiaoa-iaaoaoeinuo/chicco-1-2-3-4-5-6-7-8.html.

Καλό είναι βέβαια να το δείς και απο κοντά πρίν το αγοράσεις.(αν χωράει στο αυτοκίνητο ,αν είναι ελαφρύ κλπ).Στο λητώ θα πάμε να το δόυμε σήμερα.Αν είναι οκ θα σου πώ εντυπώσεις...

Εμείς παραγγείλαμε το trio scoop της chicco από το bimbomarket και το περιμένουμε σε 25 ημέρες που θα είναι διαθέσιμο. Είχαμε πάει πρώτα και το είχα με δει σε ένα μαγαζί και τολμω να πω ότι η φωτογραφία από το site το αδικούσε. ήταν καλύτερο στην πραγματικότητα. το πήραμε 379 χωρίς τα έξοδα αποστολής. Γύρω στα 408 ήταν τελικά το ποσό που πληρώσαμε. Στα μαγαζιά εδώ το ίδιο μοντέλο το πουλούσαν 500 ευρώ. Στο ίδιο site βρήκαμε και το τριο enjoy fun με 319 ευρώ, αλλά δεν το παραγγείλαμε γιατί αν το είδα καλά το πορτο μπεμπε είναι λίγο πιο μικρό στις εσωτερικές διαστάσεις από του scoop και εμείς θα θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε σε μια δυο μετακινήσεις με το αυτοκίνητο, οπότε διαλέξαμε αυτό. Όταν έρθει θα σας πω εντυπωσεις...Ελπίζω να μην τομετανιώσουμε. Πάντως δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνονται γενικά πολύ τσιμπημένες οι τιμές στα καρότσια-πορτ μπεμπε και τα συναφή...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Και εμεις το trio scoop πηραμε και εκανε γύρω στο μήνα ίσως και λιγότερο να έρθει.

Συγκεκριμένα πήραμε αυτα:

http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/trio-scoop-chicco-1.html + http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/auoc-auto-fix.html + http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/chicco-trio-eeo-aooie-oio.html

και μας βγήκε σύνολο 478? μαζί με τα μεταφορικά και περίπου 80? φθηνότερα απο μαγαζί εδώ. :rolleyes:

Μια χαρα ειναι το καροτσι εμφανισιακά, στην πράξη θα δείξει σε κανενα μήνα :lol:

vHVdp3.png"]vHVdp3.png[/url]

Διαφημίσεις

εμεις αγορασαμε πρυσι ενα συστημα τριπλο της κικο. το πηραμε κανονικα απο το μαγαζι 500 ευρω (καροτσι, καρεκλακι αυτοκινητου και πορτ μπεμπε). μαλλον ηταν το σκουπ σε λαχανι χρωμα. Βγαινει ολο, πλενεται στο πλυντηριο κανονικα και το καροτσι και το καρεκλακι αυτοκινητου, ανεβοκατεβαινει ευκολα στο πεζοδρομιο, το μωρο ειναι αρχοντας και το εχω απο νεογεννητο και εινια σαν καινουργιο εντελως. το καταευχαριστηθηκαμε ολοκληρο το σετ. το καρεκλακι αυτοκινητου ακομα μας κανει (εινια μεχρι 13 κιλα).

με το καλο τα μωρακια σας.

παντως για το καροτσι εινια τι θα βολεψει την καθε μαμα ανεξαρτητα απο μαρκες. αυτο που θα παρετε να το αξιοποιησετε και να το βολευτειτε και εσεις και το μωρακι σας. να προσαρμοστειτε στο καροτσι σας και το καροτσι σας σε εσας. αμα το μαθετε μετα δεν θα το αλλαζετε

• 1 χρόνο μετά...

Θα ήθελα να ξανανοίξω το θέμα με αφορμή το συγκεκριμένο καρότσι.

Πρέπει να είνα σχετικά καινούριο γιατί δεν έχω βρει σχόλια στο ιντερνετ, και δεν σας κρύβω οτι το είδα σ ενα μαγαζί και μου άρεσε πολύ

Μήπως το έχει κάποιος να μου πει τη γνώμη του.:?:

• 1 month later...
Θα ήθελα να ξανανοίξω το θέμα με αφορμή το συγκεκριμένο καρότσι.

Πρέπει να είνα σχετικά καινούριο γιατί δεν έχω βρει σχόλια στο ιντερνετ, και δεν σας κρύβω οτι το είδα σ ενα μαγαζί και μου άρεσε πολύ

Μήπως το έχει κάποιος να μου πει τη γνώμη του.:?:

Καλησπέρα αν και λιγο καθυστερημένα,εμείς εχουμε το συγκεκριμένο καρότσι και είμαστε ευχαριστημένοι. Το πόρτ μπεμπε είναι όμως βαρύ και φαντασου και με το μωρό μεσα αλλα ευτυχώς βοηθάει ο άντρας μου.Εχει έναν ειδικό μηχανισμό και ρυθμίζει το ύψος της πλάτης γι αυτό. Το ύφασμα του είναι εξαιρετικό.Το κακό είναι οτι δεν εχει ο σκελετός ευρύχωρη θήκη αλλα να σου πω την αλήθεια δε τη χρειάστηαε γιατί κρεμάω τη τσάντα του μωρού στο χερούλι.

eNortjKzUjK0MDUzMlSyBlwwFZoC1A,,30.pngeNortjKzUjIysDA1M1SyBlwwFYcC0w,,27.png

Αυτό που μας προβληματίζει είναι το βάρος του. Εκτος του πορτμπεμπε, γενικα είναι βαρυ καρότσι.

Μήπως έχετε και τη βάση isofix για το καθισμα του αυτοκινήτου?

Οταν το κουμπώνεις σε αυτή το μωρό κοιτάει μπρος ή πίσω?

• 1 month later...
Αυτό που μας προβληματίζει είναι το βάρος του. Εκτος του πορτμπεμπε, γενικα είναι βαρυ καρότσι.

Μήπως έχετε και τη βάση isofix για το καθισμα του αυτοκινήτου?

Οταν το κουμπώνεις σε αυτή το μωρό κοιτάει μπρος ή πίσω?

το μωρο πρεπει να κοιταει προς το καπο του αυτοκινητου...αυτο ειναι το σωστό για την ασφαλεια του.

eNortjKzUjK0MDUzMlSyBlwwFZoC1A,,30.pngeNortjKzUjIysDA1M1SyBlwwFYcC0w,,27.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...