Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια φυσικής σύλληψης με αλλαγή διατροφής

Recommended Posts

Δεν μένω στη Θεσσαλονίκη. Πάντως ο υγιεινιστής λέγεται Κουμεντάκης κι έχει και σάιτ στο ίντερνετ. Εκεί έχει τα πάντα για να επικοινωνήσετε. Η κυρία με τα συμπληρώματα έχει και τηλέφωνα γιατρών που συμβουλεύουν για την διατροφή. Λέγεται Λάζαρη και το τηλέφωνό της είναι 210 7018153. Μπορεί να ξέρει κάποιους στην περιοχή σας.

Πάντως, η διατροφή και τα συμπληρώματα βοήθησαν ήδη στη ρύθμιση της περιόδου μου. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν έχω αιμορραγία, πόνο και πρήξιμο. Ούτε την κατάλαβα. Και ήρθε ακριβώς 14 μέρες μετά την ωορρηξία.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Τον Κουμεντάκη τον έχω ακουστά αλλά βρίσκεται λίγο μακριά από εμάς τους βόρειους.Ισως έχει όμως συναργάτες και στη Β. Ελλάδα.Πάντως ευχαριστώ και πάλι και καλή επιτυχία σε όλες μας!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διάβασα που λέτε για βιταμίνες, πρόσφατα είχα πάρει από το φαρμακείο κάποιες απλές (vital νομίζω λέγονταν) που τις έπαιρνα για ένα διάστημα παλιά να με βοηθήσουν στη δίαιτά μου.

Διάβασα όμως τώρα πάνω ότι απαγορεύεται η χρήση τους στην εγγυμοσύνη,

έτσι τις έκρυψα.

Αν μείνουμε έγγυες χωρίς να το ξέρουμε και παίρνουμε βιταμίνες που λένε πάνω όχι στην εγγυμοσύνη κακό δε θα είναι?!

Οσο για τη σωστή διατροφή που λέτε να ξέρετε ότι βοηθά πολύ η μείωση του βάρους μέσω αυτής στη σύλληψη, γυναικολόγος και διαιτολόγος το ίδιο πράγμα μου είχαν πεί παλιότερα.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

LENAKI δεν μας τα λές καλά ...πολλά συμπτώματα μαζί ....:lol: :lol:

Μωρε εγω μια χαρα σας τα λεω αλλα συμτωμα δεν ειναι... χαχαχα

Αδειος ο σακους του Αη Βασιλη παλι...και οχι τπτ αλλο μου φαγε τα κουλουρακια κ το γαλα απο το τζακι χαχαχα:lol::lol:

Διάβασα που λέτε για βιταμίνες, πρόσφατα είχα πάρει από το φαρμακείο κάποιες απλές (vital νομίζω λέγονταν) που τις έπαιρνα για ένα διάστημα παλιά να με βοηθήσουν στη δίαιτά μου.

Διάβασα όμως τώρα πάνω ότι απαγορεύεται η χρήση τους στην εγγυμοσύνη,

έτσι τις έκρυψα.

Αν μείνουμε έγγυες χωρίς να το ξέρουμε και παίρνουμε βιταμίνες που λένε πάνω όχι στην εγγυμοσύνη κακό δε θα είναι?!

Οσο για τη σωστή διατροφή που λέτε να ξέρετε ότι βοηθά πολύ η μείωση του βάρους μέσω αυτής στη σύλληψη, γυναικολόγος και διαιτολόγος το ίδιο πράγμα μου είχαν πεί παλιότερα.

Η βιταμίνη Α δεν πρέπει να λαμβάνεται στην εγκυμοσύνη. Αν το σκεύασμα έχει βιταμίνη Α όπως έχει και το δικό μου, απλά παίρνεις μόνο μία ταμπλέτα, αντί για 3 που λέει. Άλλωστε σε μια ισορροπημένη διατροφή δεν χρειάζεται όλη η δόση. Το μυστικό είναι να μην ξεπερνά την συνιστώμενη ημερήσια δόση (ΣΗΔ).

Άσε που με τη δική μας λόξα, αποκλείεται να μείνουμε έγκυες και να μην το καταλάβουμε! Έχουμε πλουτίσει τα φαρμακεία με τα τεστ και τα μικροβιολογικά εργαστήρια με τις χοριακές!:cool:

Βρε παιδιά ξέρετε τι πιστεύω τελικά ότι το μεγάλο μυστικό είναι να μην το κυνηγας το θέμα και να το ξεχάσεις ,έτσι τα κατάφερα στην κόρη μου γιατί δεν το επεδιωκα τότε,ενώ τώρα που το έχω στον νου μου...

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια χαλαρώστε.

Δυστυχώς την επιθυμία μας να αδυνατίσουμε & ιδιαιτέρως να αποκτήσουμε παιδάκι εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως διάφοροι επίδοξοι μάγοι που αυτοαποκαλούνται ¨γιατροί"

Μεγάλη προσοχή μην πάθουμε και καμιά ζημιά!!!!!!!!!!!!

Αυτά που διάβασα μου θυμίζουν ένα "γιατρό" (είχε γίνει θέμα και στα κανάλια) που υποσχόταν ότι γιάτρευε τον καρκίνο με φύλλα ελιάς.

Μεγάλη προσοχή σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!

Κι αν το να είμαστε αδύνατες, γυμνασμένες, να μη μπορούμε να ευχαριστηθούμε μία έξοδο, εξασφάλιζε εγκυμοσύνη & μητρότητα, τότε γιατί υπάρχουν γυναίκες που τα διαθέτουν αυτά και δεν έχουν γίνει μανούλες;;;;;;;

Ζευγάρια αλκοολικοί, ναρκομανείς κλπ πως στο καλό αποκτούν παιδί;;;;;;;

Μη ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι χημικά, περνάνε από το συκώτι & άγνωστες οι επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας τώρα & στο μέλλον......

Εδώ ξαδέρφης μου ο γυναικολόγος (110kgr) της είπε να κάνει δακτύλιο στο στομάχι να χάσει 30-40 kgr & μετά να της κάνει εξωσ.

Μην τρελαθούμε τελείως!!!!!!!!!!!!

Βρε κορίτσια χαλαρώστε.

Δυστυχώς την επιθυμία μας να αδυνατίσουμε & ιδιαιτέρως να αποκτήσουμε παιδάκι εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως διάφοροι επίδοξοι μάγοι που αυτοαποκαλούνται ¨γιατροί"

Μεγάλη προσοχή μην πάθουμε και καμιά ζημιά!!!!!!!!!!!!

Αυτά που διάβασα μου θυμίζουν ένα "γιατρό" (είχε γίνει θέμα και στα κανάλια) που υποσχόταν ότι γιάτρευε τον καρκίνο με φύλλα ελιάς.

Μεγάλη προσοχή σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!

Κι αν το να είμαστε αδύνατες, γυμνασμένες, να μη μπορούμε να ευχαριστηθούμε μία έξοδο, εξασφάλιζε εγκυμοσύνη & μητρότητα, τότε γιατί υπάρχουν γυναίκες που τα διαθέτουν αυτά και δεν έχουν γίνει μανούλες;;;;;;;

Ζευγάρια αλκοολικοί, ναρκομανείς κλπ πως στο καλό αποκτούν παιδί;;;;;;;

Μη ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι χημικά, περνάνε από το συκώτι & άγνωστες οι επιπτώσεις τους στον οργανισμό μας τώρα & στο μέλλον......

Εδώ ξαδέρφης μου ο γυναικολόγος (110kgr) της είπε να κάνει δακτύλιο στο στομάχι να χάσει 30-40 kgr & μετά να της κάνει εξωσ.

Μην τρελαθούμε τελείως!!!!!!!!!!!!

Βοήθεια!!!! υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τη σήμερον ημέρα!!! Μια φίλη της μαμάς μου, είναι περίπου 120 κιλά και είναι 41 (το τονίζω) χρονών, και μόλις έκανε το ΠΡΩΤΟ της παιδάκι!!!!!!!! Έπρεπε να πάει 41 χρονών για να χαλαρώσει...:D

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...