Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Σας ευχαριστω ολουσ για την συμπαρασταση κ για τα καλα σασ λογια...καναμε την εμβρυομεταφορα με 3 πολυ καλα εμβρυα (μασ εδωσαν κ φωτο)...τωρα στην αναμονη...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Διαφημίσεις

καλημερα tsiglas.Ολα να πανε τελεια με μια μεγαλη χοριακή ωστε να εχετε με το καλο ενα ή δυο ή τρια μωρακια.Να εχουμε ολοι θετικη σκεψη ωστε να μας ερθουν θετικα αποτελεσματα.Τωρα θελει λιγο υπομονη και ολα θα πανε τελεια.!!!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προσ ολουσ....μετα την εμβρυομεταφορα τα φαρμακα (τα οποια δεν ειναι κ λιγα) τα παιρνατε π.χ. τα πρωινα ολα μαζι "σφινακι" η αφηνατε καποιο χρονο μεταξυ τουσ...η ζυζυγοσ τα παιρνει εδω κ 4 μερεσ "σφινακι"...απο χθεσ μετα την εμβρυομεταφορα κ σημερα εχει 1 κομπο στο στομαχι μεχρι την κοιλια ο οποιοσ δεν ειναι αγχοσ (απο οτι μου λεει)δεν μηλαμε για πονο αλλα κατι σαν βαροσ...κομποσ...κατι τετοιο...να πω την αληθεια δεν ανυσηχο πιστευω οτι ειναι οχι αγχοσ αλλα αγωνια...

Μα που χαθηκατε ολοι ????? θελω να μαθαινω νεα απο ολους....πολυ την ζηλευω την συζυγο...ολο ξαπλα κ διαταγες κ εγω πιζω στην δουλεια:-P....αντε 10 κ σημερα...ανυπομονο....

Διαφημίσεις

Μα που χαθηκατε ολοι ????? θελω να μαθαινω νεα απο ολους....πολυ την ζηλευω την συζυγο...ολο ξαπλα κ διαταγες κ εγω πιζω στην δουλεια:-P....αντε 10 κ σημερα...ανυπομονο....

tsigla?χαθηκαμε αλλα καθημερινα σασ σκεφτομαστε.πωσ εισαστε?η συζυγοσ πωσ νοιωθει?αισθανεται κατι?να σε ρωτησω κατι τα χαπια ουτροτζεσταν τα παιρνει απο το στομα?καλα κανει και κανει ξαπλα?απαγορευεται να κανει μπανιο να σηκωθει?τι οδηγιεσ σασ εχει δωσει?α και κατι αλλο θελω να μου πεισ το ποσο που δωσατε.αν επιτρεπεται φυσικα.μαλλον και γω για παντο βαδιζω...και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.τι ποσοστα επιτυχιασ σασ εδωσε και αν ειναι οντωσ λιγο αποτομοσ και σε ξεπεταει..εμενα στο παρασχο αυτο μου κανανε γι αυτο φοβαμαι..εμενα με το 23% αποπτωση στο σπερμα του συζυγου μου δινουν 35% πιθανοτητεσ να μεινω εγκυοσ.φιλια και καλη επιτυχια.αν θελεισ στειλε μου πμ

tsigla?χαθηκαμε αλλα καθημερινα σασ σκεφτομαστε.πωσ εισαστε?η συζυγοσ πωσ νοιωθει?αισθανεται κατι?να σε ρωτησω κατι τα χαπια ουτροτζεσταν τα παιρνει απο το στομα?καλα κανει και κανει ξαπλα?απαγορευεται να κανει μπανιο να σηκωθει?τι οδηγιεσ σασ εχει δωσει?α και κατι αλλο θελω να μου πεισ το ποσο που δωσατε.αν επιτρεπεται φυσικα.μαλλον και γω για παντο βαδιζω...και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.τι ποσοστα επιτυχιασ σασ εδωσε και αν ειναι οντωσ λιγο αποτομοσ και σε ξεπεταει..εμενα στο παρασχο αυτο μου κανανε γι αυτο φοβαμαι..εμενα με το 23% αποπτωση στο σπερμα του συζυγου μου δινουν 35% πιθανοτητεσ να μεινω εγκυοσ.φιλια και καλη επιτυχια.αν θελεισ στειλε μου πμ

Απο που να αρχισω..λοιπον...

"πωσ εισταστε" - καλα αλλα σε αναμενα καρβουνα...η συζυγοσ ολα καλα αν εξερεσουμε τισ ορμονες τησ που καλπαζουν...4 μερα στο κρεβατι κ νιωθει μικρουσ πονουσ χαμιλα οταν κανει περιεργεσ κινησεισ...τα ουτροτζεσταν τα παιρνει απο παντου....χαχαχα...κ απο στομα κ κολπικα...ξαπλα θα πρεπει να ειναι 5 μερεσ..μπορει να σηκωθει, να καθηση να περπατηση αλλα μονο για λιγα λεπτα..3...5...το πολυ...μπανιο εκανε σημερα 4 μερα...αυτες ηταν κ οι οδηγιες...ποσοστα δεν μασ ειπε (εχω ακουσει οτι εχειμ τα καλυτερα...ειναι απομακρος (αν κ το απομακρος ειναι σχετικο εχει να κανει με το ποσο εσυ θα τον αφησεις να ειναι) κ σε ξεπεταει (κανωντας σωστα την δουλεια του ελπιζω) γιατι αν δεν γινοταν ετσι θα ειχε 10 ωρες αναμονη σε οτι κι αν εκανες στο γενεσης (γινεται χαμος)...

Απο που να αρχισω..λοιπον...

"πωσ εισταστε" - καλα αλλα σε αναμενα καρβουνα...η συζυγοσ ολα καλα αν εξερεσουμε τισ ορμονες τησ που καλπαζουν...4 μερα στο κρεβατι κ νιωθει μικρουσ πονουσ χαμιλα οταν κανει περιεργεσ κινησεισ...τα ουτροτζεσταν τα παιρνει απο παντου....χαχαχα...κ απο στομα κ κολπικα...ξαπλα θα πρεπει να ειναι 5 μερεσ..μπορει να σηκωθει, να καθηση να περπατηση αλλα μονο για λιγα λεπτα..3...5...το πολυ...μπανιο εκανε σημερα 4 μερα...αυτες ηταν κ οι οδηγιες...ποσοστα δεν μασ ειπε (εχω ακουσει οτι εχειμ τα καλυτερα...ειναι απομακρος (αν κ το απομακρος ειναι σχετικο εχει να κανει με το ποσο εσυ θα τον αφησεις να ειναι) κ σε ξεπεταει (κανωντας σωστα την δουλεια του ελπιζω) γιατι αν δεν γινοταν ετσι θα ειχε 10 ωρες αναμονη σε οτι κι αν εκανες στο γενεσης (γινεται χαμος)...

τελικα εισαι γουρλης!!!εκανα την χοριακη μου σημερα και ειναι 258,6!!! ειναι ΘΕΤΙΚΟ!!! :D:D:D:D:Dειμαι πολυ χαρουμενη!!! ευχομαι τα καλυτερα και για εσας!!!

τελικα εισαι γουρλης!!!εκανα την χοριακη μου σημερα και ειναι 258,6!!! ειναι ΘΕΤΙΚΟ!!! :D:D:D:D:Dειμαι πολυ χαρουμενη!!! ευχομαι τα καλυτερα και για εσας!!!

χαχαχαχα...αυτα ειναι...τελεια....σου ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω κ περα....να γεινεις μια τελεια μανουλα...να εχεισ μια πολυ ευκολη εγγυμοσυνη...νιωθω πολυ χαρουμενος κ γεματος αισιοδοξια...παρα πολυ ευχαριστα τα νεα σου...κ με πολυ ψιλη χοριακη...φτου φτου φτου μη σε ματιασω......φτου φτου φτου....

χαχαχαχα...αυτα ειναι...τελεια....σου ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω κ περα....να γεινεις μια τελεια μανουλα...να εχεισ μια πολυ ευκολη εγγυμοσυνη...νιωθω πολυ χαρουμενος κ γεματος αισιοδοξια...παρα πολυ ευχαριστα τα νεα σου...κ με πολυ ψιλη χοριακη...φτου φτου φτου μη σε ματιασω......φτου φτου φτου....

να εισαι καλα!!!πραγματικα δεν το πιστευω ακομη :D:D:Dαντε να ακουσουμε και τα δικα σας ευχαριστα....πραγματικα σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

να εισαι καλα!!!πραγματικα δεν το πιστευω ακομη :D:D:Dαντε να ακουσουμε και τα δικα σας ευχαριστα....πραγματικα σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!:D:D
συγχαρητηρια vasiliki μπραβο τα καταφερεσ!!!!!!!!να γιναεισ μια ευτυχισμενη μανουλα.σε ποιο γιατρο εχεισ παει γιατι δεν μπορω να σασ παρακολουθησω ολεσ.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

συγχαρητηρια vasiliki μπραβο τα καταφερεσ!!!!!!!!να γιναεισ μια ευτυχισμενη μανουλα.σε ποιο γιατρο εχεισ παει γιατι δεν μπορω να σασ παρακολουθησω ολεσ.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ευχαριστω πολυ!!!!εγω πηγα στον φελεσακη ειναι θεσσαλονικη οπως κι εγω και την οωληψια και την εμβρυομεταφορα την καναμε στο ιακεντρο με τον πραπα... καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου!!!

ευχαριστω πολυ!!!!εγω πηγα στον φελεσακη ειναι θεσσαλονικη οπως κι εγω και την οωληψια και την εμβρυομεταφορα την καναμε στο ιακεντρο με τον πραπα... καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου!!!
τσιγκλα εχεισ πμ

:oops:

τσιγκλα εχεισ πμ

ουφφφ!!!toniagr εχεις π.μ.

toniagr...vasiliki83 κ λοιποι.............

4 και σημερα θα σκασω..................:oops:

τι να πει και η συζυγος στο κρεβατι του πονου............:mad:

λοιπον υπομονη χαλαρωστε και σκεφτειτε θετικα....:D:Dσας στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και να ειστε σιγουροι πως την παρασκευη θα ειναι η ωραιοτερη μερα της ζωης σας!!!!εγω ακομη προσπαθω να συνειδητοποιησω πως θα γινω μανουλα.....:D:DΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Διαφημίσεις

tsiglas τι εγινε πηγατε για την χοριακη?αντε περιμενουμε με αγωνια τα ευχαριστα νεα σας.....ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!:D:D

tsigla?τι κανετε?νομιζω σημερα θα κανετε χοριακη.αν ναι ξερεισ στειλε μηνυμα να ακουσουμε τα ευχαριστα:-):smile::-):smile::-):smile::-):smile:

Ναι καναμε το πρωι...

μετα της 4 θα μαθουμε απο διαγνωση....ουυυυφφφ θα κανω μπαμμμμμ.....

Ναι καναμε το πρωι...

περιμενουμε εχω ενασ καλο προαισθημα οτι θα βγει πολυυυυυυυυυυυ μεγαληηηηηηηη η χοριακη σασ.

Ναι καναμε το πρωι...

μην αγχωνεσαι ειμαι σιγουρη πως το αποτελεσμα σας θα ειναι ΘΕΤΙΚΟ!!!:D:D:D

μην αγχωνεσαι ειμαι σιγουρη πως το αποτελεσμα σας θα ειναι ΘΕΤΙΚΟ!!!:D:D:D

Χοριακη = 34,46 στην 12η μερα απο την εμβρυομεταφορα

Μου ειπαν απο το γενεσης οτι ειναι θετικο (αλλα λιγο χαμιλο) να επαναλαβουμε την δευτερα μαζι με ορμονικες...

Χοριακη = 34,46 στην 12η μερα απο την εμβρυομεταφορα

Μου ειπαν απο το γενεσης οτι ειναι θετικο (αλλα λιγο χαμιλο) να επαναλαβουμε την δευτερα μαζι με ορμονικες...

ειναι θετικο ομως....μην σας παρει απο κατω αλλωστε ειναι η 12η μερα ξανακαντε την και θα δεις οτι θα χει τριπλασιαστει!!!!! προς το παρων χαλαρωστε και σκεφτειτε πως βγηκε ΘΕΤΙΚΟ!!!!!:D:D:D:Dσυγχαρητηρια!!!!!!!

συγχαρητηρια πραγματικα το ονειρο σασ εγινε πραγματικοτητα.ναι σιγουρα θα τετραπλασιαστει συνθθωσ 14η μερα γινεται το τεστ.πραγματικα το ευχομουν να γινει.μασ εδωσεσ κουραγιο και εμασ να συνεχισουμε.α ρε μαγκα παντο..... ειλικρινα το χαρηκαμε.να σται καλα και με μια μεγαλη χοριακη τη δευτερα

:):):):):):):):):):):):!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

συγχαρητηρια πραγματικα το ονειρο σασ εγινε πραγματικοτητα.ναι σιγουρα θα τετραπλασιαστει συνθθωσ 14η μερα γινεται το τεστ.πραγματικα το ευχομουν να γινει.μασ εδωσεσ κουραγιο και εμασ να συνεχισουμε.α ρε μαγκα παντο..... ειλικρινα το χαρηκαμε.να σται καλα και με μια μεγαλη χοριακη τη δευτερα

:):):):):):):):):):):):!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Σας ευχαριστω ολους ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα κ συγγρατημενος

ταυτοχρονα....αισθανομαστε πολυ τυχεροι κ αισιοδοξοι...ευχομαι κ η συνεχεια μας να ειναι τυχερη κ η συνεχεια σας ακομη περισσοτερο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...