Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κορίτσια έχω κάτι νεύρα που δεν φαντάζεστε!!!

Recommended Posts

λοιπόν τα νέα έχουν ως εξής: την Πέμπτη είχα πόνους ανά 20λεπτό...πηρα τη γιατρό μου και μου είπε ότι μάλλον ετοιμαζόμαστε για τοκετό...εκεί πάνω της λέω αν μπορούμε να πάμε στο έλενα γιατί δεν έχουμε καθόλου χρήματα...εκείνη μου απάντησε ότι δεν μπορεί να πάει σε άλλο μαιευτήριο και πως μπορεί να με στείλει στο έλενα σε μία φίλη της αλλά έπρεπε να της το είχα ήδη πει.

φυσικά και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω...μου έφερε την κορούλα μου πέρυσι υγιέστατη...

επιπλέον μου είπε ότι στο Έλενα δεν κάνουν επισκληριδίο και δεν επιτρέπουν τον πατέρα στον τοκετό αν και τα δωμάτια είναι εξαιρετικά...αλλά πολλές φορές έχουν αντιμετωπίσει λοιμώξεις που οφείλονται σε κακή συντήριση ή έλλειψη υλικού...φυσικά εγώ πιστεύω ότι εκείνη θέλει να παινεψεί το μητερα το οποίο λέει ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!της λέω: αφού είναι η ίδια τελική τιμή με το πρίν και μου είπε ναι αλλά από παλαιοτερα είναι πιο φθηνά και πως δεν ¨βγαίνει¨το ΜΗΤΕΡΑ να πάει πιο κάτω...τες πα!!!πήγαμε στο μητέρα την παρασκευη το πρωί με πόνους ανά τέταρτο, αλλά ακόμα δεν γεννουσα...τώρα είμαι σπίτι στο κρεβάτι, με πόνους νά τέταρτο ακόμα και περιμένω...αυτή η εγκυμοσύνη με έχει ταλαιπωρήσει πολύ...όσο για το τι θα κάνω για τα λεφτά?δυστυχώς θα πουλήσω πράγματα...δυστυχώς...μόλις χθες μπήκα στην 36 εβδομάδα, ο μπέμπης έχει και μία περιτύλιξη λώρου (δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτό) και ζυγίζει 3 κιλά ήδη.αυτά...περιμένω νέα σας!!!

Uxlip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα με ξαναδεί εάν δεν γεννήσω την παρασκευή στο μητέρα...μου είπε ότι καλό ειναι να το ξέρει για την περιτύλιξη κ πως συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα

Uxlip3.png

Αντιθετα στο Ιασω το τσεπωσε το 50αρακι (προ κρισης πριν 4 χρονια στο γιο μου) η προισταμενη...:-D

Στο ζήτησε ή το έδωσες μόνη σου; Και αν το έδωσες μόνη σου, με ποιο σκεπτικό; Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι χαρτζηλικώνουν το νοσηλευτικό προσωπικό σε ιδιωτικά νοσοκομεία ή κλινικές, νόμιζα ότι το φακελάκι είναι κάτι που στο ζητάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι μόνο!!!

Μεχρι ναα φτασεις να γεννησεις να δουν και το μωρο τις αναγκες δεν ξερεις ακριβως το πραγματικο κοστος και γω με φυσολογικο μπηκα σπασαν νερα γιναν διαδικασιες και στο τελος εφαγα καισαρικη με επισκληριδιο και ειμουν ξυπνια σε ολη τη διαδικασια κοιτοντας την σεντονα :P:p μεχρι να ακουσω το κλαμα του μωρου (δεν ενιωθα τιποτα πονο)

Απο ιδιωτικα νομιζω οτι το λυτω ειναι πιο οικονομικο

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις, τα περισσότερα μπεμπακια με περιτύλιξη γεννιούνται (και λογικό ειναι, σκεψου πόσο στενάχωρα ειναι εκεί μεσα), αφού το ξερει κι όλας η γιατρός, ακομα καλύτερα. απ' οσο ξερω το επικίνδυνο ειναι να εχει κόμπο ο λωρος.

υγ παντως να ξερεις υπάρχει κοπελα εδώ στο φόρουμ που γέννησε δίδυμα και με επιβαρυμένο ιστορικό και άλλαξε γιατρό στον τελευταιο μήνα, από το Μητέρα πήγε στο Έλενα, γεννησε με καισαρική και ολική ναρκωση (δεν κανουν επισκληρίδιο), η nat left ήταν, αν ψαξεις λίγο στο φορουμ θα δεις την ιστορία της

για την ιστορία κι εγώ άλλαξα γιατρό τον 7ο μήνα, δεν ήθελα να γεννήσω στο Ιασω

μην αγχώνεσαι, κάνε αυτό που εσύ νιώθεις ότι πρεπει να κάνεις...

με το καλό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...