Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κορίτσια έχω κάτι νεύρα που δεν φαντάζεστε!!!

Recommended Posts

:mad:Όπως ήδη έχω πει, αυτές τις μέρες περιμένω το γιο!!! Η γιατρός μας είναι στο ΜΗΤΕΡΑ και πριν 7 εβδομάδα κάλεσα το μαιευτήριο για να με ενημερώσουν για τις τιμές. Μου λένε 1.800 ευρώ είναι το οικονομικό τρίκλινο και περιλαμβάνει και την επισκληρίδιο για φυσιολογικό τοκετό επιπλέον 13% ΦΠΑ ΑΛΛΑ να τους πάρω 2-3 Ιούλη γιατί τώρα θα μειώσουν τις τιμές... Πραγματικά πήρα σήμερα και τρελάθηκα με την απάντηση...Τώρα λέει ο Φ.Τ. έχει 1.600 ευρώ και περιλαμβάνει ολική νάρκωση...εάν θες επισκληρίδιο +200 ευρώ (δηλαδή πάλι 1.800 ευρώ)... τρελάθηκα!!!! καλά λέω ποια γεννάει με ολική νάρκωση φυσιολογικά? και όταν τους είπα ότι δεν έχει γίνει πραγματικά έκπτωση μου είπαν ότι έχει γίνει μεγαλύτερη έκπτωση στα ακριβότερα πακέτα....Τι να πω? Υποτίθεται ότι στα οικονομικά πακέτα πρέπει να κάνουν εκπτώσεις και όχι στις σουίτες!!! Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ...Περιμένω τη γνώμη σας

Uxlip3.png

Διαφημίσεις

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εντελώς σωστά κατάλαβα...και τους ρώτησα μάλιστα επισταμένως το ίδιο ακριβώς πράγμα ποια γεννάει με φυσιολογικό τοκετό κ ολικά νάρκωση και μου απάντησαν ότι αυτό είναι μέρος της προσφοράς τους και πως είναι φυσικά προαιρετικό και επειδη δεν ήθελαν πολλές γυναίκες επισκληρίδιο την έβγαλαν απο την προσφορά!!!

Δηλαδή τι?

πιο πολλές κάνουν ολική αναισθησία?

Uxlip3.png

καλε μηπως κανανε λαθος? πως ειναι δυνατον ολικη ναρκωση στον φτ?:shock::shock::shock: μηπως εννοουσαν χωρις ναρκωση?

εντιτ σορρυ τωρα ειδα τις απαντησεις

Διαφημίσεις

δηλαδη κοστιζει 1780 η καισαρικη κομπλε και 1800 ο φυσιολογικος με επισκληριδιο? Θα μας τρελλανουν? Αλλα τωρα θα μου πειτε ο φτ κραταει περισσοτερη ωρα το χειρουργειο απασχολημενο....τι να πω!

Διαφημίσεις

εγώ το θέμα δεν το έκανα για το πόσο χρεώνουν αλλα ότι η έκπτωση είναι ψεύτικη αφού η τελική τιμή είιναι ίδι με την προηγούμενη (ποια γεννάει άλλωστε χωρίς επισκληρίδιο?)...τόσα ακριβώς έδωσα και πέρισυ τον Μαρτιο [που γέννησα εκεί την κορούλα μας!!! και τώρα λένε ότι κάνανε έκπτωση? αυτό είναι απάτη...

Uxlip3.png

καπου στα 2700 με κατι απο εδω κατι απο εκει καπου τοσο !!αχ!κοριτσια στον γιο μου πριν 4 χρονια με 8 μερες μεσα και Κ.Τ +ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και μια μερα στην θερμοκοιτιδα ειχα δωσει 3950 !!!!μονο στο μητερα !!!τωρα κανενα 3000 θα μου λεω οτι θα μου παει το 3κλινο !!αν δεν ανεβει το ΦΠΑ !ειπαν για 23%!!!αυτο να μας βρει !!!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

δεν ξερω καθολου το λητω !και τα 2 μου τα παιδια ειχα παει στο ΜΗΤΕΡΑ !τωρα ατο 3 ελεγα να παω ξανα ΜΗΤΕΡΑ !θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος !!η οικονομικη διαφορα ειναι μεγαλη !

δεν ξερω καθολου το λητω !και τα 2 μου τα παιδια ειχα παει στο ΜΗΤΕΡΑ !τωρα ατο 3 ελεγα να παω ξανα ΜΗΤΕΡΑ !θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος !!η οικονομικη διαφορα ειναι μεγαλη !

να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου και με το καλό στο 3ο...οικονομική διαφορά εννοείς ως προς τα άλλα μαιευτήρια οι τις άλλες σου γέννες?

Uxlip3.png

Να εισαι καλα καλη μου για τις ευχες σου !και εσυ οτι αγαπη γρηγορα με 1 με 2 με 3 ζουζουνακια να σε βασανιζουν γλυκα (αν εχεις γερο η γερα να ειναι αντε να κανεις ακομα ενα )στην κορη μου ειχα δωσει ΜΗΤΕΡΑ σε 3κλινο 2500 και στον ξανα σε 3κλινο αγγελακο μου 3950 !!!

Stalakamatero εχεις δικιο! Οχι μονο η έκπτωση ειναι ψευτικη αλλα βγαινουν κα παραπανω! Εγώ τον Αυγουστο του 2008 εδωσα 2200 ευρω κομπλε με καισαρικη επισκληριδιο φπα και τα φαρμακα που δεν συμπεριλαμβανονται και τωρα 2200 και κατι βγαινει χωρις καν τα φαρμακα οποτε φαντάσου που θα φτάσει το ποσο που θα δωσω... Εχω προγραμματισμενη καισαρικη για 20/7 και περιμενα να πεσουν οι τιμες αλλά τελικα και περισσοτερα θα π[ληρωσω!:evil:

εμ αυτό είναι κοροιδία....σε τέτοιες εποχές και αυτοί κάνουν ψεύτικες εκπτώσεις?με τον πόνο μας παίζουν ρε γαμώτο...να δω και πόσα θα μου ζητήσει η γιατρός...πέρισυ μου πήρε 2.000 εκείνη και 250 η μαία...

Uxlip3.png

ΤΟ ΛΗΤΩ εχει ΜΕΝ???!!νομιζω οτι δεν εχει:confused::confused: !!!

φυσικά και εχει. γέννησα εκει και τα δυο μου παιδιά εμειναν στην ΜΕΝΝ για παρακολούθηση την πρωτη μέρα, λόγω διαβήτη κύησης

εγώ πάντως ειμαι πολύ ευχαριστημενη από το Λητω, εχει πολιτική υπερ του θηλασμού, ειναι πολύ αυστηροί στο επισκεπτήριο, ειναι πιο οικονομικό χωρίς να υστερεί σε κάτι, και ειναι πιο μικρό, δε γινεται ο χαμος όπως σε μητερα και ιασώ (αν και ειναι του ίδιου ομιλου με το μητερα)

εμ αυτό είναι κοροιδία....σε τέτοιες εποχές και αυτοί κάνουν ψεύτικες εκπτώσεις?με τον πόνο μας παίζουν ρε γαμώτο...να δω και πόσα θα μου ζητήσει η γιατρός...πέρισυ μου πήρε 2.000 εκείνη και 250 η μαία...

μήπως θα επρεπε να συνεννοηθείς με την γιατρό σου και για το μαιευτήριο? εγω τον διακανονισμό τον ειχα κανει με τον γιατρό μου, καμια σχεση με τις τιμες τιμοκαταλόγου

με το καλό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

μήπως θα επρεπε να συνεννοηθείς με την γιατρό σου και για το μαιευτήριο? εγω τον διακανονισμό τον ειχα κανει με τον γιατρό μου, καμια σχεση με τις τιμες τιμοκαταλόγου

με το καλό!

ζουζουνέλ εννοείς ότι άλλα λένε οι γιατροί και αυτές οι τιμές τελικά ισχύουν?

Δηλαδή φθάνει η ώρα να πληρώσεις και ότι έχεις συμφωνήσει πληρώνεις?

Uxlip3.png

ναι, αυτό εννοώ, ότι δε χρειάζεται να συνεννοηθείς με το μαιευτήριο, αλλά με τον γυναικολόγο σου, αυτό τουλάχιστον εκανα εγώ στις 2 γέννες μου στο Λητώ

άλλες τιμές έλεγε ο τιμοκατάλογος, άλλα μου ειπε ο γιατρός μου, λιγότερα εννοείται, και αυτά πληρωσα. δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο για το μητέρα, αλλά δε χανεις και τίποτα να ρωτήσεις τη γιατρό σου.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

α καλά, μην ψάχνεις, σου λεει αν δε σου αρεσει να πας σε δημόσιο...

όσο για την κοροϊδία, άκου άλλο ένα παράδειγμα (ασχετο, αλλά κι εμενα μου την έδωσε στα νευρα). καφέ δεν πίνω, πολύ σπανια παιρνω από ενα μαγαζι εδώ κοντά. freddo caramel ντεκαφεϊνε. εδινα 2,5 ευρώ. παραγγελνω την προηγουμενη εβδομάδα και μου ζητάει 2,8 . Λεω καλά, εγινε αυξηση? Οχι μου λεει, κρατησαμε ίδια την τιμή του καφε 2 ευρώ, απλά χρεωνουμε εξτρα πλεον 0,40 τη σαντιγυ και 0,40 το σιροπι καραμελας! Τελικά ειναι πιο ακριβά, αλλά αυτοί κοκορεύονται ότι κρατησαν την τιμή του καφέ ιδια! Δεν ειναι κοροϊδία? Ενταξει, ειναι ευτελές παράδειγμα, αλλά θελω να πω ότι αυτο το σκεπτικό κυκλοφορεί σε όλους τους κλάδους, όχι μονο στα μαιευτήρια...

EXXQp3.pngAIzKp2.png