Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3D Υπερηχος εμβρυου. Τον κανατε??

Recommended Posts

Σκεφτομαι να κανω 3D, αλλα αλλοι μου λενε οτι δεν υπαρχει λογος διοτι το μωρο φιανεται χαλια και εχω ακουσει και αλλους που λένε οτι βλεπουν το μωρο μια χαρα και ολα του χαρακτηριστικα. Αν τον κανατε, που τον κανατε και ποσο περιπου σας κοστισε? Τα αποτελεσματα του υπερηχου σας ικανοποιησαν???:confused::confused:

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου το κάνει ο γιατρός μου κάθε επίσκεψη, και μου φαίνεται ότι είναι διασκέδαση και δεν έχει πολλή μεγάλη αξια. Aπλά βλέπεις το μωράκι σου ζωντανά πως κουνιέται, την φατσούλα του κλπ..:-)

Μια φορά στην αυχενική διαφάνεια, έτυχε ο γιατρός να το "γυρίσει" σε 3D. Χάρηκα για τη "φάτσα", αλλά μου είπε πως πέρα από το καλλιτεχνικό του θέματος, ιατρικά δεν αξιολογείται.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

ναι κι εμενα μου τον εκανε ο γιατρος καθε φορα για διασκεδαση αλλα εγω ρε κοριτσια σαν αλιεν τα εβλεπα. Μην τρελλαθουμε κιολας οτι βλεπουν κανονικα το μωρο. Στο πρωτο οκ ειχα χαρει αλλα στο δευτερο και να μην το εκανε δεν ετρεχε και τιποτα.

Κι εμενα το γυριζε σε 3D καθε φορα αλλα μετα διαβασα καπου οτι το μωρο τρωει πολυ περισσοτερη ακτινοβολια..!

Οποτε μαλλον ισχυει κ εδω το παν μετρον αριστον!

Μια δυο φορες, ετσι για πλακα, οχι καθε φορα.

Διαφημίσεις

υπέρηχος και ακτινοβολία... είναι δύο ανεξάρτητα και ασύνδετα πράγματα. Υποθέτω πως κάτι άλλο έλεγε... :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...