Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεργη Εγκυος (&Τι δικαιούται έγκυος που βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας))

Recommended Posts

Νομίχω ότι πλέον (με τον ενιαίο φορέα ασφάλισης) δεν θα δίνεται στη μητέρα επίδομα τοκετού, αλλά το ασφαλιστικό ταμείο θα δίνει τα χρήματα κατευθείαν στο νοσοκομείο ή κλινική όπου θα γίνεται η γέννα και οι γονείς θα πληρώνουν και ό,τι επιλέον χρειαστεί ως διαφορά (π.χ. ιδιωτική κλινική, μονόκλινο δωμάτιο κλπ)

ναι, αλλα μεχρι στιγμης κανενα ιδιωτικο νοσοκομειο δεν ειναι συμβεβλημενο στο κλειστο ενοποιημενο νοσηλειο και αυτοι στο ικα που ακομα δεν ξερουν τι 8α πληρωσουν σου λενε κατε8εσε κανονικα τα χαρτια σου και 8α μα8εις στο τελος τι τελικα 8α πληρω8εις!!!! (τουλαχιστον εμενα αυτη ετσι μου ειπε....)

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια έχω πιθανή ημερομηνία τοκετού 28/04/2012 και προς το παρόν έχω 175 ένσημα και είμαι άνεργη, όμως έχω μιλήσει με εργοδότη και τον γενάρη θα προσληφθω και με τα ένσημα του ιανουαρίου θα έχω συμπληρώσει τα 200 ένσημα συν του ότι όταν θα γεννήσω θα έχω ενεργή εργασιακή σχέση.Απλά έχω διαβάσει ότι τα 200 ένσημα πρέπει να τα έχεις μαζέψει χωρίς α υπολογίζονται οι 2 τελευταίοι μήνες!Ποιοί θεωρούνται 2 τελευταίοι μήνες, αυτοί που σταματάς να εργάζεσαι μέχρι να γεννήσεις ή οι 2 πριν σταματήσεις?

• 1 month later...

καλησπερα σε ολους τους γονεις..ζητω εκ των προτερων συγνωμη εαν εχει ξανατεθει το ιδιο ερωτημα αλλα ειμαι φρεσκια μανουλα με μωρακι 5 μηνων και δεν ειχα πολυ χρονο να κοιταξω ολα τα ερωτηματα και τις απαντησεις.

η ερωτηση μου αφορα μια πολυ καλη φιλη που ειναι ανεργη και αυτη και ο συζυγος και εγκυος στο 3ο παιδακι και αγωνιουν.

εχει απολυθει νεομβριο του 2010. ηταν επιδοτουμενη απο το ταμειο ανεργιας μεχρι νοεμβριο του 2011. γενναει την απριλιο.

με εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα τα τελευταια 2 ετη εχει στην καλυτερη περιπτωση 175 ενσημα.

ο 1 χρονος που ειναι στο ταμειο ανεργιας μετραει σαν ενσημα προκειμενου να παρει επιδομα εγκυμοσυνης-τοκετου-λοχειας??

μπορει να παρει κατι απο αυτα?

για την 6μηνη του ΟΑΕΔ ειμαι σχεδον σιγουρη πως οχι γιατι δεν εργαζεται.

οποιος μπορεις ας μας βοηθησει. ευχαριστω πολυ πολυ.

καλησπερα σε ολους τους γονεις..ζητω εκ των προτερων συγνωμη εαν εχει ξανατεθει το ιδιο ερωτημα αλλα ειμαι φρεσκια μανουλα με μωρακι 5 μηνων και δεν ειχα πολυ χρονο να κοιταξω ολα τα ερωτηματα και τις απαντησεις.

η ερωτηση μου αφορα μια πολυ καλη φιλη που ειναι ανεργη και αυτη και ο συζυγος και εγκυος στο 3ο παιδακι και αγωνιουν.

εχει απολυθει νεομβριο του 2010. ηταν επιδοτουμενη απο το ταμειο ανεργιας μεχρι νοεμβριο του 2011. γενναει την απριλιο.

με εναν προχειρο υπολογισμο που εκανα τα τελευταια 2 ετη εχει στην καλυτερη περιπτωση 175 ενσημα.

ο 1 χρονος που ειναι στο ταμειο ανεργιας μετραει σαν ενσημα προκειμενου να παρει επιδομα εγκυμοσυνης-τοκετου-λοχειας??

μπορει να παρει κατι απο αυτα?

για την 6μηνη του ΟΑΕΔ ειμαι σχεδον σιγουρη πως οχι γιατι δεν εργαζεται.

οποιος μπορεις ας μας βοηθησει. ευχαριστω πολυ πολυ.

Εχω ακριβως το ιδιο θεμα!!! Ανεργη απο φλεβαρη του 2011 με 160 ενσημα και 6μηνη επιδοτηση απο ΟΑΕΔ (που εχει ληξει εδω και καιρο). Και τωρα;;;;;;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Κορίτσια δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά δεν το δικαιούστε έτσι όπως τα ξέρω. Σου ζητάνε να είναι συμπληρωμένα τα ένσημα μέχρι την αρχή της άδειας κύησης. Αυτό για το ΙΚΑ. Αλλά πιθανόν να δικαιούστε κάποιο επίδομα από τον ΟΑΕΔ επειδή υπάρχει η ανεργία στη μέση. Ρωτήστε στον ΟΑΕΔ να είστε σίγουρες μη τα χάσετε.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Πρωτάκουστομου φαίνεται που μια μη εργαζ΄μενη μητέρα δεν δικαιούται επιδόματος! Αυτά μονον στην Ελλάδα γίνονται!

οντως μονο στην ελλαδα γινονται...εγω που ζω λουξεμβουργο και δεν εργαζομαι παιρνω επιδομα 500 ευρω το μηνα. οσες εργαζονται περνουν 200 ευρω.

dev000br___.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια καλημέρα,

Όπως προανέφερα, είμαι άνεργη από τον Σεπτέμβριο του '10, ασφαλισμένη στο ΙΚΑ και εγγεγραμμενη στον ΟΑΕΔ, και έχω τα 200 ένσυμα.

Μετά από e-mail που έστειλα στο ΙΚΑ με πήραν τηλέφωνο και μου εξήγησαν ακριβώς τι πρέπει να κάνω για την περίπτωσή μου καθώς και τι δικαιούμαι (πάντως το 1ο που με ρώτησαν είναι αν έχω 200 ένσυμα). Ήταν κατατοπιστικοί και σαφείς και το προτείνω σε όλες. Με ένα e-mail παίρνεις την απάντηση που θέλεις χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Οι διαδικασίες ξεκινάνε 1,5 μήνα πρίν την γένα.

Τα μόνο που χρειάστηκα είναι:

1) Βεβαίωση από γυνακολ. του ΙΚΑ για την ΠΗΤ (μου την έδωσε αμέσως δείχνοντάς του την Β επιπέδου που είχα κάνει και την αναφέρει).

2) Φωτοτυπία ταυτότητας

3) Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου καταθέσεων με 1ο όνομα το δικό μου (εγώ προτίμησα της Εθνικής για να είμαι σίγουρη)

4) Μια απλή εξουσιοδότηση για να κάνει την διαδικασία η μητέρα μου γιατί είμαι στις μέρες μου και δυσκολεύομαι να μετακινηθώ.

5) Βιβλιάριο υγείας

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν όλα αμέσως, απευθείας εκδόθηκε και η εγγριτική απόφαση για 1460€ Επίδομα Κυοφορίας (το ποσό διαφέρει σε κάθε ασφαλισμένη) που θα κατατεθεί την 1η Δεκέμβρη και μετά την γένα, θα πρέπει να καταθέσω το πιστοποιητικό γεν., μαζί με το βιβλιάριο υγείας το δικό μου και του συζύγου (δεν ξέρω γιατί, αλλά το ζητήσανε), για να εκδοθεί το Επίδομα Λοχείας, (2ο επίδομα) στο οποίο, απ όσο γράφουν οι οδηγίες που μου έδωσαν, μπορείς να κάνεις ένσταση αν σου φανεί μικρό το ποσό. Το ποσό που θα εγγριθεί θα κατατεθεί και πάλι στον λογαριασμό. Δεν περιμένεις σε ταμεία.

Υπάρχει μια γενική κατεύθυνση αλλά σε κάθε μια περίπτωση διαφέρουν τα στοιχεία, οπότε καθε μια είναι καλύτερο να ρωτήσει άμεσα στο ΙΚΑ.

Όσο αφορά στην διακοπή επιδόματος, μου είπαν πως ακόμη δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά πρόκειται να γίνει (άγνωστο πότε).

Αυτά!

Να ρωτησω κατι? Σε ποσο καιρο μπηκαν τα χρηματα απο το Επιδομα κυοφοριας στο βιβλιαριο σου? Και με ποια κριτηρια δινουν το τελικο ποσο? Και εγω ακριβως σε αυτη την κατασταση ειμαι. Τον απριλιο ειναι η τελευταια δοση απο το επιδομα ανεργιας και γενναω τελος μαιου! Δεν φανταζομαι να μου φερουν τα πανω κατω? Απο την εργασια μου σταματησα τον προηγουμενο απριλιο αρα εχω τα 200 ενσημα~:cool:

Να ρωτησω κατι? Σε ποσο καιρο μπηκαν τα χρηματα απο το Επιδομα κυοφοριας στο βιβλιαριο σου? Και με ποια κριτηρια δινουν το τελικο ποσο? Και εγω ακριβως σε αυτη την κατασταση ειμαι. Τον απριλιο ειναι η τελευταια δοση απο το επιδομα ανεργιας και γενναω τελος μαιου! Δεν φανταζομαι να μου φερουν τα πανω κατω? Απο την εργασια μου σταματησα τον προηγουμενο απριλιο αρα εχω τα 200 ενσημα~:cool:

Γεια σου ,συνηθως τα λεφτα μπαινουν στις 15-20 μερες τωρα στον λογ/μο που δηλωσες στην ΕΤΕ. Οσο για το ποσό, αυτο διαμορφωνεται με βαση το τεκμαρτο του τελευταιου μηνα του προηγουμενου ετους αυτο γινεται οταν εργαζεσαι ακομα, τωρα στην περιπτωση σου μαλλον θα παρουν το μεσω ορο για το 2011 .

Απο οτι ξερω στις 56 μερες πριν την ΠΗΤ θα κανεις αναστολη απο τον ΟΑΕΔ λογω κυοφοριας αρα καπου στις αρχες του Απριλη, ισως να μην το παρεις το επιδομα ανεργιας τωρα αλλα μετα την λοχεια δηλ 63 ημερες μετα την γεννα λογω της αναστολης.

:wdZ6p3.png

arhIp3.png

Γεια σας κοριτσια...δεν εχω διαβασει ολα αυτα που γραψατε,αν ομως το εχει γραψει καποια αλλη κοπελα απλως αγνοηστε με.

Αν καποια κοπελα παιρνει ταμειο ανεργειας και μεινει εγκυος μπορει να παγωσει το ταμειο και να παρει επαπειλουμενη αδεια απο το ικα,που τα λεφτα ειναι πολυ περισσοτερα.και οταν σταματησει η επαπειλουμενη,2 μηνες πριν την γεννα ξανα ξεκινας το ταμειο.ελπιζω να βοηθεισει καποιες κοπελες,γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι ακομα και για να φερουμε στον κοσμο τα παιδακια μας...

Γεια σας κοριτσια...δεν εχω διαβασει ολα αυτα που γραψατε,αν ομως το εχει γραψει καποια αλλη κοπελα απλως αγνοηστε με.

Αν καποια κοπελα παιρνει ταμειο ανεργειας και μεινει εγκυος μπορει να παγωσει το ταμειο και να παρει επαπειλουμενη αδεια απο το ικα,που τα λεφτα ειναι πολυ περισσοτερα.και οταν σταματησει η επαπειλουμενη,2 μηνες πριν την γεννα ξανα ξεκινας το ταμειο.ελπιζω να βοηθεισει καποιες κοπελες,γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι ακομα και για να φερουμε στον κοσμο τα παιδακια μας...

Δεν ξερω να απαντησω απλα θελω να ρωτησω το εξης.μπορει καποιος να παρει αναρρωτικη με αποδοχες ενω δεν δουλευει?:roll:

δεν το εχω ξανακουσει γι"αυτο ρωταω.:?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

αν παιρνει ταμειο ανεργειας μπορει.γιατι υποτιθεται οτι ειναι σε αναζητηση εργασιας.και ως εγκυος δεν θα μπορεσει να εργαστει οποτε παιρνει επαπειλουμενη...

Καλησπέρα σε όλες σας.

Εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρία από τις 21/11/2011.Είμαι έγκυος με πιθανή ημερομηνία τοκετού στις 31/5/2012.Ενώ έχω Α.Μ. ΙΚΑ δεν έχω βγάλει ακόμα βιβλιάριο Υγείας γιατί μου λένε ότι πρέπει να κλείσω 90 ημέρες ασφάλισης +2 μήνες αναμονής.!!!Έτσι όπως τα υπολόγισα θα πρέπει να το βγάλω στις 23/5/2012 δηλαδή 7 μέρες πριν την ΠΗΤ.Θέλω να ρωτήσω αν δικαιούμαι να πάρω την ΑΔΕΙΑ τοκετού και λοχείας από την εταιρία μου και αν ναι πως θα προσκομίσω σε αυτήν το τριπλότυπο έγγραφο το οποίο απαιτεί να έχω βιβλιάριο υγείας,γιατί μόνο έτσι χορηγεί ο γιατρός του ΙΚΑ βεβαίωση για την ΠΗΤ.

Γεια σου Μαρια ,εαν ειναι στο ταμειο καποια τοτε κανει αναστολη ετσι εκανα εγω και παει στο ΙΚΑ για ασθενεια οσο χρειαστει δηλ μεχρι το τελος της λοχειας και σαφως και ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα .:P

arhIp3.png

Καλησπέρα σε όλες σας.

Εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρία από τις 21/11/2011.Είμαι έγκυος με πιθανή ημερομηνία τοκετού στις 31/5/2012.Ενώ έχω Α.Μ. ΙΚΑ δεν έχω βγάλει ακόμα βιβλιάριο Υγείας γιατί μου λένε ότι πρέπει να κλείσω 90 ημέρες ασφάλισης +2 μήνες αναμονής.!!!Έτσι όπως τα υπολόγισα θα πρέπει να το βγάλω στις 23/5/2012 δηλαδή 7 μέρες πριν την ΠΗΤ.Θέλω να ρωτήσω αν δικαιούμαι να πάρω την ΑΔΕΙΑ τοκετού και λοχείας από την εταιρία μου και αν ναι πως θα προσκομίσω σε αυτήν το τριπλότυπο έγγραφο το οποίο απαιτεί να έχω βιβλιάριο υγείας,γιατί μόνο έτσι χορηγεί ο γιατρός του ΙΚΑ βεβαίωση για την ΠΗΤ.

Γεια σου ζουζακι θα ηθελα να σε ρωτησω πριν δεν εχεις καθολου ενσημα?

arhIp3.png

Δεν ξερω να απαντησω απλα θελω να ρωτησω το εξης.μπορει καποιος να παρει αναρρωτικη με αποδοχες ενω δεν δουλευει?:roll:

δεν το εχω ξανακουσει γι"αυτο ρωταω.:?

Οταν εισαι στο ταμειο ανεργειας τοτε ναι παίρνεις .

arhIp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια για εμας τις ανεργες εγκυες δεν υπαρχει κανενα επιδομα κατι πχ απο τον οαεδ??ειμαι ανεργη εχω καρτα ανεργιας....Δεν παιρνω ομως επιδομα ανεργιας!

Το βιβλιαριο του ικα το εχω ασφαλισμενο μεσω οαεδ μεχρι τον σεπτεμβριο....

Κατι βρε παιδι μου εστω μια βοηθεια κατι???

Ολοι μου λενε δεν δικαιουσαι κατι αλλα ειπα να ρωτησω και εσας...

:?:?:?:?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Βρε κοριτσια για εμας τις ανεργες εγκυες δεν υπαρχει κανενα επιδομα κατι πχ απο τον οαεδ??ειμαι ανεργη εχω καρτα ανεργιας....Δεν παιρνω ομως επιδομα ανεργιας!

Το βιβλιαριο του ικα το εχω ασφαλισμενο μεσω οαεδ μεχρι τον σεπτεμβριο....

Κατι βρε παιδι μου εστω μια βοηθεια κατι???

Ολοι μου λενε δεν δικαιουσαι κατι αλλα ειπα να ρωτησω και εσας...

:?:?:?:?

Απο οτι ξερω δεν δικαιουσαι κατι ,αλλα εχεις ρωτησει στο ικα εχω την εντυπωση για το επιδομα τοκετου ισως περνεις.

arhIp3.png

Απο οτι ξερω δεν δικαιουσαι κατι ,αλλα εχεις ρωτησει στο ικα εχω την εντυπωση για το επιδομα τοκετου ισως περνεις.

Nαι μονο αυτο παιρνω το επιδομα τοκετου τα 900 ευρω...ευτυχως παιρνω και αυτο κατι ειναι!!Σε ευχαριστω πολυ....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

jo89 αν βαλεις το μωρο προστατευομενο μελος στο δικο σου βιβλιαριο παιρνεις +10% ετσι εκανα κ εγω κ τα κονομισα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχα φανταζομαι σε χρυσωσαν...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Στο δικο μου θα τ βαλω ετσι κ αλλιως...αλλα δεν τ ηξερα ευχαριστω πολυ!!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Να σας κανω και εγω μια ερωτηση γιατι παω να σκασω!!

Γεννησα Αυγουστο 2010 και πηρα κανονικα ολα τα επιδοματα απο το ΙΚΑ και απο τον Οαεδ και στην συνεχεια βγηκα στο 6μηνο του ΟΑΕΔ το οποιο εληξε Μαιο 2011. Μεχρι τον Αυγουστο 2011 δεν κολλησα καθολου ενσημα γιατι με ειχε σε ανευ αποδοχων μεχρι τον Σεμπτεμβριο οπου απολυθηκα και τωρα παιρνω ταμειο ανεργειας μεχρι τον Ιουλιο.

Δικαιουμε τωρα τα επιδοματα του ΙΚΑ τουλαχιστον; Το 6μηνο μετραει σαν ενσυμα για αυτα τα επιδοματα;

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Να σας κανω και εγω μια ερωτηση γιατι παω να σκασω!!

Γεννησα Αυγουστο 2010 και πηρα κανονικα ολα τα επιδοματα απο το ΙΚΑ και απο τον Οαεδ και στην συνεχεια βγηκα στο 6μηνο του ΟΑΕΔ το οποιο εληξε Μαιο 2011. Μεχρι τον Αυγουστο 2011 δεν κολλησα καθολου ενσημα γιατι με ειχε σε ανευ αποδοχων μεχρι τον Σεμπτεμβριο οπου απολυθηκα και τωρα παιρνω ταμειο ανεργειας μεχρι τον Ιουλιο.

Δικαιουμε τωρα τα επιδοματα του ΙΚΑ τουλαχιστον; Το 6μηνο μετραει σαν ενσυμα για αυτα τα επιδοματα;

Απο οτι ξερω τα ενσημα του 6μηνου ειναι μονο συνταξιμα.Οποτε εαν δεν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την πητ,επιδοματα δεν μπορεις να παρεις :(

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Απο οτι ξερω τα ενσημα του 6μηνου ειναι μονο συνταξιμα.Οποτε εαν δεν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την πητ,επιδοματα δεν μπορεις να παρεις :(

ευχαριστω πολυ κοπελα μου για την απαντηση σου!

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

korιτσια θα με βοηθησετε λιγο γιατι μπερδευτηκα?

ειμαι ανεργη απτον ιουνιο του 2011 κ γενναω οκτωβρη του 2012 .

για να παρω τα επιδοματα ικα (υοφοριας-λοχειας) πρεπει να ειμαι σε ενεργη εργασιασιακη σχεση ? πρεπει να εχω 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια , αλλα απο ποτε εως ποτε????? απο οκτωβρη του 10εως του 12???

αλλιως παιρνω μονο το επιδομα τοκετου ???

ευχαριστω

88M1p3.png6KAgp2.png

Γεια σου Μαρια ,εαν ειναι στο ταμειο καποια τοτε κανει αναστολη ετσι εκανα εγω και παει στο ΙΚΑ για ασθενεια οσο χρειαστει δηλ μεχρι το τελος της λοχειας και σαφως και ειναι πολυ περισσοτερα τα χρηματα .:P

Καλημέρα Olitska,

Να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό , εγώ θα παίρνω επίδομα ανεργίας για τελευταία φορά το Μαιο.

ΠΗΤ έχω στις 15 Ιουλίου.

Μπορώ να κάνω τη διαδικάσία αυτή και αν ΝΑΙ τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω ? (Να σημειώσω ότι δεν έχω ιδιώτη γιατρό που με παρακολουθεί (εδω και 2 μήνες) και πάω στο νοσοκομείο λόγο οικονομικής στενότητας)

Υπάρχει περίπτωση αν κάνεις κάτι τετοιο και πάρεις χρήματα απο το ΙΚΑ , μετα να στα αφαιρέσουν απο το επιδομα κύησης & λοχείας ?

Σε ευχαριστώ εκ των προτερων,

Ιωάννα

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...