Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καθαρές παραλίες στην Αθήνα


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Σκεφτόμαστε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε τα μπανάκια μας μαζί με το 16 μηνών κοριτσάκι μας και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη καμιά παραλία σχετικά καθαρή και "ήσυχη" όσο γίνεται στην περιοχή της Αττικής.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

line_test_beg_39_time_1172120400_text_d4ef20cce5ebdfede920eceff520e5dfede1e9.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • balshine

    balshine 6 δημοσιεύσεις

  • mago

    mago 5 δημοσιεύσεις

  • giorgia

    giorgia 4 δημοσιεύσεις

  • Vann

    Vann 4 δημοσιεύσεις

Μου ήρθε μόλις προχθές ένα e-mail με τις πιο βρώμικες παραλίες. Το επισυνάπτω για ενημέρωση όλων:

 

Σύμφωνα με έρευνα του Tμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών, οι τιμές των βαρέων μετάλλων στα νερά του Aσωπού ξεπερνούν τις οριακές τιμές της Eυρωπαϊκής Eνωσης. Πού βρέθηκαν υψηλές τιμές κολοβακτηριδίων. Στα δείγματα νερού και ιζήματος από τις 93 παραλίες, εξετάστηκαν από το επιτελείο του ΠAKOE οι ακόλουθες φυσικές, χημικές και μικροβιολογικές παράμετροι: θολερότητα (TSS), θερμοκρασία, οξύτητα - αλκαλικότητα (pH), βιοχημικά καταναλισκόμενο οξυγόνο (B. O. D. ), χημικά καταναλισκόμενο οξυγόνο (C. O. D. ), διαλυμένο οξυγόνο (D. O. ), φώσφορος και φωσφορικά (P-P04), άζωτο, νιτρώδη και νιτρικά (N-N03), κολοβακτηριοειδή (TOTAL COLIFORMS) και κολοβακτηρίδια (FECAL OLIFORMS).

"Tο ΠAKOE εκπονεί τα τελικά συμπεράσματα για την καταλληλότητα ή την ακαταλληλότητα των παραλίων, βάσει στατιστικής μεθοδολογίας. Δηλαδή εξετάζεται η συνεργιστική δράση όλων των παραμέτρων", εξηγεί ο πρόεδρος του ΠAKOE, χημικός -γεωλόγος Παναγιώτης Xριστοδουλάκης.

 

Yψηλές τιμές κολοβακτηριδίων, που ξεπερνούν τις θεσμοθετημένες οριακές τιμές της EE που είναι 100 κολοβακτηρίδια ανά 100 μιλιλίτρ νερού, βρέθηκαν στα ύδατα των ακτών: Kόρινθος Ποσειδώνιο προς Λουτράκι, Σουσάκι , Aγιοι Θεόδωροι II, Eλευσίνα αρχή, Eλευσίνα 500 μέτρα μετά, Λουτρόπυργος αρχή, Aσπρόπυργος, Aκτή Θεμιστοκλέους αρχή, Aκτή Θεμιστοκλέους Διογένης, Bοτσαλάκια, Aκτή EOT Bούλα, Aστήρ Bουλιαγμένης, Bραυρώνα, Aρτέμιδα, Σχοινιάς και Xαλκούτσι ποτάμι. H ύπαρξη υψηλού ποσοστού κολοβακτηριδίων οφείλεται στην απορροή αποχετεύσεων στη θάλασσα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΟΕ 20% περισσότερη ρύπανση φέτος σε σχέση με πέρυσι "Φέτος προστέθηκαν στη λίστα των απαγορευτικών για κολύμβηση παράκτιων περιοχών ακόμη τέσσερις ακτές: νομαρχίας Kορίνθου, Ποσειδώνιο Kορίνθου προς Λουτράκι, Nέας Περάμου προς το στρατόπεδο και αυτή της Aρτέμιδος" επισημαίνει ο πρόεδρος του ΠAKOE και προσθέτει: "H μόλυνση και η ρύπανση στις 93 παραλίες που πραγματοποιήσαμε μετρήσεις είναι κατά 20% μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

 

Δερματολογικά προβλήματα

Φέτος η ρύπανση από λάδια και από γράσα είναι δραματική. Oι τιμές των νιτρικών και των φωσφορικών, ρύποι οι οποίοι προέρχονται από λύματα, λιπάσματα και απορρυπαντικά, είναι διπλάσιες από πέρυσι. Eπίσης ιδιαίτερα αυξημένες είναι και οι τιμές των κολοβακτηριδίων κάθε καλοκαίρι σύμφωνα με την Eθνική Στατιστική Yπηρεσία έχουμε αύξηση γυναικολογικών και δερματολογικών προβλημάτων, εξαιτίας της θαλάσσιας μόλυνσης". "Tο γεγονός ότι ανάμεσα στις παραλίες αυτές ορισμένες έχουν και γαλάζια σημαία, συμβαίνει γιατί οι ιδιωτικοί φορείς που διενεργούν τις δειγματοληψίες για την απονομή γαλάζιας σημαίας τις πραγματοποιούν τον Aπρίλιο. Παίρνουν ένα δείγμα καθημερινά, το οποίο όμως δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης. Διότι για να είναι ένα δείγμα αξιόπιστο θα Πρέπει οι δειγματοληψίες να γίνονται διαφορετικές ώρες, να λαμβάνονται δείγματα νερού στην επιφάνεια, στα 5 εκατοστά , στα 30 εκατοστά και στο ίζημα. O Aπρίλιος δεν είναι μήνας αιχμής για τις παραλίες και επιπλέον τα ξενοδοχεία είναι άδεια. Θα πρέπει ακολούθως να εξετάζονται οι βιολογικοί και να διαπιστώνεται εάν λειτουργούν σωστά και αν οι

υπερχειλίσεις τους διαρρέουν στη θάλασσα. Eπίσης θεωρώ ότι οι μετρήσεις θα πρέπει να γίνονται από ανεξάρτητους φορείς.

 

Tο ΠAKOE συνιστά στους πολίτες να προσέχουν σε ποια νερά κολυμπούν. Nα μην κολυμπούν όταν η θάλασσα πρασινίζει, γιατί τότε είναι γεμάτη σάπια φύκια και πλαγκτόν. Aν η επιφάνειά της ιριδίζει, τότε είναι γεμάτη πετρέλαιο, πίσσες, λάδια και απόβλητα βόθρων.

 

Νεοπλασίες και δερματίτιδες

Eπομένως να μην μπαίνουν σε νερά που το χρώμα τους είναι βαθύ πράσινο και σε θάλασσα που έχει πετρέλαιο, λάδια και απόβλητα βόθρων. Oι βρωμιές αυτές προκαλούν καρκίνο της μήτρας, νεοπλασίες και χρόνιες δερματίτιδες. Nα μην αναδεύουν τη θάλασσα όταν υπάρχει λάσπη στον βυθό. H ύπαρξη λάσπης υποδηλώνει την ύπαρξη μολύβδου και υδραργύρου, που την ανατάραξη μπορεί να εισέλθουν στον οργανισμό από το στόμα και τους πόρους του δέρματος".

 

Ποιες είναι οι 48 βρώμικες ακτές

* 1. Πέραμα

* 2. Aκτή Θεμιστοκλέους (αρχή)

* 3. Aκτή Θεμιστοκλέους (Tσακός)

* 4. Aκτή Θεμιστοκλέους (Διογένης)

* 5. Bοτσαλάκια

* 6. Eδεμ

* 7. Kαλαμάκι

* 8. EOT Aλίμου (Γαλάζια σημαία)

* 9. Γλυφάδα

* 10. Πλαζ Aστήρ Γλυφάδα (A)

* 11. Πλαζ Aστήρ Γλυφάδα (B)

* 12. Aκτή EOT Bούλα

* 13. Aστήρ Bουλιαγμένης

* 14. Bάρκιζα

* 15. Aκτή EOT Bάρκιζα

* 16. Λαγονήσι

* 17. Παλαιά Φώκαια

* 18. Λαύριο

* 19. Δασκαλειό Kερατέας

* 20. Aυλάκι

* 21. Bραυρώνα

* 22. Aρτέμιδα

* 23. Pαφήνα

* 24. Nέα Mάκρη

* 25. Σχοινιάς

* 26. Σκάλα Ωρωπού

* 27. Xαλκούτσι (Ποτάμι 1)

* 28. Xαλκούτσι (Πηγαδάκια 2)

* 29. Kόρινθος (Nομαρχία)

* 30. Kόρινθος (500μ. Πατρα)

* 31. Kόρινθος (Ποσειδώνιο προς Λουτράκι)

* 32. Iσθμια I

* 33. Iσθμια II

* 34. Σουσάκι

* 35. Motor Oil

* 36. Aγιοι Θεόδωροι II

* 37. Aλσος Kέντρο

* 38. Kινέττα (Camping Costa)

* 39. Eλευσίνα αρχή

* 40. Eλευσίνα ( 500 μέτρα μετά)

* 41. Eλευσίνα (Kαφέ O Φονιάς)

* 42. Nέα Πέραμος OTE

* 43. Nέα Πέραμος (μετά το στρατόπεδο)

* 44. Nέα Πέραμος (στα 400 μέτρα )

* 45. Λουτρόπυργος (αρχή)

* 46. Λουτρόπυργος

* 47. Aσπρόπυργος

* 48. Aσπρόπυργος

EoHCp3.png2Xnpp3.png
Link to comment
Share on other sites

Mg, αυτό το ίδιο μέιλ μου έρχεται εδώ και χρόνια, ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟ. Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρει τη χρονική περίοδο κατά την οποία διεξήχθη η έρευνα. Μου φαίνεται ύποπτο που κυκλοφορεί το ίδιο τόσα χρόνια. Και λέω... μήπως υπάρχει δάκτυλος κάποιων με συμφέροντα σε παραλίες που δεν αναφέρονται;;; Λέω εγώ τώρα...

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Souzy, η έρευνα διεξήχθη από την 1η Απριλίου έως τις 15 Μαΐου 2007 στις παράκτιες περιοχές του Αργοσαρωνικού, του Ευβοϊκού και του Κορινθιακού από το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών. Δεν έχω κρατήσει τα αρχεία των προηγούμενων ετών για να συγκρίνω τις ακτές, βέβαια κι εγώ θυμάμαι ότι είναι κατά κύριο λόγο οι ίδιες. Πάντως, πριν μερικά χρόνια δεν συμπεριλαμβανόταν η ακτή του Αλίμου στον κατάλογο των βρώμικων ακτών. Επίσης θυμάμαι ότι κάποια χρονιά είχα διαβάσει στην ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ τον κατάλογο με τις βρώμικες ακτές όπως ενημέρωνε το ΠΑΚΟΕ, οπότε θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη έρευνα. Θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα για την έρευνα αυτή και θα σας ενημερώσω.

EoHCp3.png2Xnpp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η σελίδα του ΠΑΚΟΕ που υπάρχουν τα αποτελέσματα της έρευνας είναι η εξής: http://www.pakoe.gr/profile_gr/index2.htm

Υπάρχει αρχείο Word με τις 221 παραλίες που ελέγχθηκαν αναλυτικά (κατάλληλες και ακατάλληλες). Π.χ. τα Λεγραινά που ανέφερε η φίλη προηγουμένως συμμετείχε στην έρευνα και χαρακτηρίζεται κατάλληλη παραλία.

EoHCp3.png2Xnpp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εμενα μου έστειλαν πρόσφατα την ίδια λίστα χωρίς το μπλα μπλα, τονίζοντας από κάτω ότι όπως βλέπουμε, δυστυχώς η μόνη καθαρή παραλία της Αττικής είναι το Πόρτο Γερμενο! Γι' αυτό και οι ψύλλοι στα αυτιά μου... :cool:

Κια μου τη στέλνουν κάθε χρόνο! Δεν κάθησα να συγκρίνω αυτή που παρέθεσες με αυτή που μου στέλνουν, βιάστηκα να βγάλω συμπέρασμα... Θα ενημερωθώ καταλλήλως πάραυτα από το σάιτ!!! Ευχαριστούμε :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Χμ, αυτό με το Πόρτο Γερμενό είναι πράγματι κάπως περίεργο... Έχω διαβάσει κι εγώ αυτή τη "version" του e-mail που αυθαίρετα βγάζει το συμπέρασμα ότι η μόνη καθαρή παραλία της Αττικής είναι το Πόρτο Γερμενό. Νομίζω ότι κάποιος ΠόρτοΓερμενίτης έχει βάλει το χεράκι του! :lol::lol::lol:

EoHCp3.png2Xnpp3.png
Link to comment
Share on other sites

Η σελίδα του ΠΑΚΟΕ που υπάρχουν τα αποτελέσματα της έρευνας είναι η εξής: http://www.pakoe.gr/profile_gr/index2.htm

Υπάρχει αρχείο Word με τις 221 παραλίες που ελέγχθηκαν αναλυτικά (κατάλληλες και ακατάλληλες). Π.χ. τα Λεγραινά που ανέφερε η φίλη προηγουμένως συμμετείχε στην έρευνα και χαρακτηρίζεται κατάλληλη παραλία.

 

1. Εγω γιατι δεν μπορώ να δω αυτή την λίστα με τις 221 παραλίες? Ειπαμε ηταν ξανθο παλιά αλλα ακόμα πια η ντεκαπάζ? :lol::lol:

 

2. Που ειναι η Λεγραινα? και πώς παμε εκεί? Αναλυτικα λεγε. :lol::lol::oops:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα! Για να δεις το αρχείο Word με τις παραλίες αναλυτικά, επιλέγεις στην αριστερή μπάρα της σελίδας του ΠΑΚΟΕ "Ερευνες-Μελέτες", στη δεξιά μεριά της οθόνης εμφανίζονται οι διάφορες μελέτες που έχουν γίνει, επιλέγεις "κατάλληλα και ακατάλληλα νερά κολύμβησης" και μετά κάνεις κλικ στο υπογραμμισμένο "κατάλληλες και ακατάλληλες περιοχές κολύμβησης" (πάνω από τους διάφορους χάρτες) και θα σου ανοίξει το αρχείο Word. Είναι λίγο μπέρδεμα, ε? Βάζω και το Link που θεωρητικά πηγαίνει κατευθείαν στο εν λόγω αρχείο (δεν είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί σωστά όμως).

http://www.pakoe.gr/profile_gr/ereynes_meletes/thalasses_2007/ereunes_thalasses.doc

Επειδή είναι μεγάλος ο κατάλογος δεν ξέρω αν μπορώ να τον κάνω post στο forum. Όσον αφορά τα Λεγραινά, εγώ δεν έχω ιδέα που είναι, ας μας πει όμως η Vann. Τέλος, επειδή ο καθένας έχει τον πόνο του, μήπως ξέρετε τίποτα για τις παραλίες προς Ξυλόκαστρο, αν είναι καθαρές? Έχω μία αγωνία, γιατί ο Κορινθιακός είναι πολύ κλειστός βρε παιδί μου, και απέναντι στην Βοιωτία είναι το εργοστάσιο Αλουμίνιο Ελλάδος. Πού πάνε αυτά τα λύμματα, οεο? :(

EoHCp3.png2Xnpp3.png
Link to comment
Share on other sites

Τα Λεγραινα ειναι λιγο μετα την Π.Φωκαια δεν ξερω εαν σας βολευει σαν περιοχη μπορεις να πας απο παραλιακη για τους Νοτιους, κ μπορεις να μπεις κ απο την Αττικη οδο γι αυτος που μενουν Βορεια.Παντως μην φανταστειτε καμια σουπερ παραλια, απλα το καλο ειναι οτι βλεπει απο την μερια του Αιγαιου οποτε λογικο ειναι να ειναι καθαρη.Οσο για τον Κορινθιακο ρε παιδια δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι βρομικα με τοσο βαθος που εχει η θαλασσα κ τοσα σκυλοψαρα ειναι δυνατον να ειναι βρομικη η θαλασσα?

Link to comment
Share on other sites

Κοντά στα Λεγραινά είναι και ο Χάρακας, μια επίσης όμορφη και καθαρή παραλία που βλέπει Αιγαίο.Τα Λεγραινά είναι λίγο πριν το Σούνιο. Όσο για οτν Κορινθιακό, μου φαίνεται λογικό να είναι βρόμικος γιατί είναι πολύ κλειστός κόλπος και δεν ανανεώνεται το νερό του εύκολα.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

Κοντά στα Λεγραινά είναι και ο Χάρακας, μια επίσης όμορφη και καθαρή παραλία που βλέπει Αιγαίο.Τα Λεγραινά είναι λίγο πριν το Σούνιο. Όσο για οτν Κορινθιακό, μου φαίνεται λογικό να είναι βρόμικος γιατί είναι πολύ κλειστός κόλπος και δεν ανανεώνεται το νερό του εύκολα.

 

Στα Λεγραινά έχω πάει είναι πολύ όμορφη παραλία, δεν είναι οργανωμένη και έχει δύσκολο κατέβασμα (για μένα που έχω και την κοιλιά). Στο Σούνιο η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη, ξέρετε?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Ειπα να το ανοιξω σε ποστ ωστε να μαζευτουν εδω πληροφοριες:

 

Βαρναβα (κοντα στο Καπανδρίτι). Εχει στροφες

Πηγαμε αυτο το ΣΚ Βαρναβα . Δεν ξερω αν ειναι καθαρη αλλα δεν εδειχνε κατι τετοιο. Ειχε ξεβρασει φυκια απο το κυμμα και ηταν θολη.

Επισης για να μπεις μεσα επρεπε να υποφερεις πολυ. Κοτρωνες και κατι σιδερα προεξηχαν στην μεση του πουθενα που με εκαναν να φοβαμαι για το παιδι ακομα και στην ακτη. Το μονο καλο ηταν οι αρμυρες που εκαναν σκια.

 

Θα ηθελα αν εχετε εμπειρια απο αλλη παραλια να την αναφερετε ωστε να μην την πατησουμε πηγαινοντας αλλα να ξερουμε .

Πχ . [u]Θυμαρι, Λεγραινα, Χαρακας.[/u] Εχω ακουσει καλα λογια. Ξερει καμια απο προσωπικη πειρα? Καθαρη παραλια? Σαν ακτη τι λεει? Αμμος ? Κοτρωνες? γενικα ενημερωστε μας.

 

Πρωτα απ ολα καθαρη?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πολύ ωραία η ιδέα σου!!!

Κι εγώ ψάχνω να βρω καλές παραλίες -όσο γίνεται αυτό βέβαια- στην Αττική.

 

Μέχρι τώρα δεν έχω να προτείνω κάποια, μόνο να ω ότι δεν μου αρέσει ο Σχοινιάς. Είναι η θάλασσα πάντα θολή και μου δίνει την αίσθηση ότι έιναι βρώμικη.

Πάντως έχει άμμο και σκιά σε πολλά σημεία.

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σας προτείνω να πατε προς Σουνιο μερια για μπανιο.....Και πιο συγκεκριμενα στο Λιμανι Πασσά ή Ποσειδωνία......Εχει παραλια με αμμο μεσα και εξω.....ρηχαινει με φυσιολογικο ρυθμο, ουτε αποτομα ουτε μετα απο ωρες........Τα νερα ειναι πεντακαθαρα παντα (πηγαινουμε εκει 8 χρονια λογω εξοχικου και δεν εχει υπαρξει μερα που να ειναι βρωμικη η θαλασσα).....Φυσικη σκια δεν εχει και για αυτο χρειαζεσαι απαραιτητως ομπρελα..... :wink:

Λίγα μετρα παραπισω εχει και μια μικρη παιδικη χαρα..... :wink:

 

Υπαρχουν και διαφορα κολπακια παραπερα απο τη κεντρικη παραλια.....τα οποια εχουν βοτσαλακι ψιλο και μεσα πετρες μετριου μεγεθους που μπορεις ανετα να περπατησεις......Τα νερα και εκει ειναι πεντακαθαρα.......ομπρελα δεν χρειαζεσαι απραιτητως αφου υπαρχει η σκια απο τα βραχια...... :wink:

Fagm.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να δωσεις οδηγιες πως θα την βρουμε?

 

Λοιπόν πηγαινοντας απο παραλιακη προς Σουνιο περνατε το Cape Sounio, τις στηλες του Ποσειδωνα χωρις να στριψετε προς αυτες, και συνεχιζετε ευθεια προς Λαυριο.....ο δρομος εκει ειναι στενος με αρκετες στροφουλες.....περνατε μια κατασκηνωση του Υπουργειου Οικονομικων στο αριστερο σας χερι και μετα τη κατασκηνωση στο 1 χλμ περιπου εχει μια διασταυρωση που δεν φαινεται βεβαια πολυ καλα απο αυτο το ρευμα, αλλα εκει εσεις θα κανετε δεξια......αν θυμαμαι καλα εχει ταμπελες που λεει προς Ποσειδωνια......αυτες ακολουθειτε εσεις και αυτες που γραφουν Λιμανι Πασα..........ολο ευθεια ο δρομος που βγαινετε οταν στριβετε καταληγει στην παραλια...............και εξ αριστερων της παραλιας ειναι τα κολπακια που σας λεω............εκ δεξιων της μεγαλης παραλιας πιο περα υπαρχει και αλλη μεγαλη παραλια με λεπτο βοτσαλακι επισης καθαρη, αλλα μαζευει αρκετα περισσοτερο κοσμο..... :wink:

 

Δεν ξερω αν σας βοηθησε η περιγραφη μου.....για οτιδηποτε αλλο πολυ ευχαριστως να σας πω.... :D

 

Αν θελετε μπορω να σας πω και πως φθανουμε εκει ερχομενοι απο Μαρκοπουλο.....

Fagm.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ακουγεται υπεροχη . Θα ειναι ο προορισμος μας το Σκ.

Ευχαριστουμε πολυ.

 

Για πειτε κι οι υπολοιποι. Που πηγαινεται και πως ειναι?

Αντε να κανουμε την λιστα του parents για καθαρες παραλιες για τα παιδια και τις εγκυους μας.

:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

τα Λεγραινα ειναι καθαρη θαλασσα βλεπει Αιγαιο δεν ειναι καμια σουπερ παραλια,δεν εχει ομπρελες δεν ειναι οργανωμενη,πιανει ευκολα κυμα γιατι οπως ειπαμε βλεπει Αιγαιο αλλα ειναι καθαρη κ αυτο ειναι το σημαντικοτερο

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...